Zacvičte si jako Madonna

Královna popu je známá nejen svými chytlavými songy, ale rovněž pro svou výstavní vypracovanou figuru. Vyzkoušejte některé z jejich oblíbených cviků.

Osobní trenér Madonny a kreativní ředitel Hard Candy Fitness prozradil, jak si slavná zpěvačka udržuje své perfektně vypracované pevné tělo. Všechny cviky můžete vyzkoušet v pohodlí domova. Cviky jsou navrženy tak, abyste při jednom cviku procvičila co nejvíce svalových skupin. Připravena na tvrdou dřinu? Jdeme na to.

Kliky se zvedáním nohou

  • posílíte hruď, paže, ramena, břišní svaly a hýždě 

Jakoby kliky samy o sobě nebyly dost těžké, Madonnin trenér k nim připadal ještě zvedání nohou. Začněte v pozici "prkno" s dlaněmi na zemi a při každém kliku zároveň zvedněte jednu nataženou nohu nahoru. Nohy střídejte. Snažte se vydržet alespoň jednu minutu. 

Ze stoje do dřepu, prkna a zpět

  • posílíte břišní svaly, hýždě, nohy, stehna a paže

Tento cvik vypadá vcelku jednoduše, ale dá vám zabrat, zvláště pokud necvičíte pravidelně. Postavte se rovně a pomalu jděte do dřepu. Ze dřepu se plynule přesuňte rukama do pozice prkno, poté po rukou přejděte zpátky do dřepu a do stoje. Opakujte opět nejméně minutu. 

Prkno s výpadem a zvedáním paží

  • posílíte paže, záda, břišní svaly, hýždě, nohy a stehna 

Na tento cvik budete potřebovat malé činky. Ty si dejte do rukou a začněte v pozici prkno. Střídavě dělejte výpady levým kolenem k levé ruce a pravým k pravé ruce. Opakujte po třicet sekund. Pak zůstaňte ve výpadu a levou ruku s činkou zvedejte loktem směrem nahoru, opakujte třicet sekund. Poté dalších třicet sekund výpady s nohou a následně vyměňte paži. 

Zadní výpady s postranním výkopem

  • posílíte hýždě, nohy a stehna 

Tímto cvikem si dokonale procvičíte celé nohy i se zadečkem za krátkou dobu. Postavte se rovně s nohama roztaženými na úroveň boků a udělejte výpad pravou nohou dozadu do leva, jakobyste dělala pukrle. Snažte se kolenem pravé nohy téměř dotknout podlahy. Proveďte tři výpady a poté tou samou pokrčenou nohou vykopněte kolenem do prava. Opakujte na každé noze desetkrát.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.