Zbavte se vnitřních vetřelců ve vašem těle!

Žijete doma s domácím mazlíčkem? Pak se i vy můžete na vlastní kůži setkat s nepříjemnými vnitřními vetřelci. Ovšem když budete opatrní, nemusíte se těchto miniaturních predátorů bát. Poradíme vám, jak na ně.

Střevní vetřelci jsou problémem nejen pro vaše zvířecí spolubydlící, ale i pro vás samotné. Psi, kočky, hadi, ale i papoušci, od nich ode všech, ale i od dalších se totiž můžete nakazit. Důležité je proto dodržování základních hygienických zásad, pravidelné odčervení zvířecích mazlíčků a pohotové uklízení jejich výkalů. 

Domácí mazlíček je radost, ale také starost 

V českých domácnostech žije přes dva milióny psů a milión koček, ale mnozí majitelé domácích mazlíčků si neuvědomují, že společnost zvířecího přítele, který se pravidelně pohybuje venku, znamená pro člověka, a hlavně děti velké riziko. Nikdy totiž nelze na sto procent zjistit, co domácí mazlíček venku olízl, sežral nebo co si přinesl s sebou v kožichu domů. Pokud máte doma psího kamaráda, zajisté víte, že přestože je opečovávaný a čistotný, stačí krátká hra s méně čistotným zvířátkem, které má blechy nebo jiné vetřelce, a máte je doma i vy.  

img

Společnost zvířete, které se pravidelně pohybuje venku, znamená pro člověka riziko.

V kožichu s sebou z venku mohou přinést například infikované klíště, které ze zvířete spadne na pohovku či do postele a odtud se dostane i na člověka. Víte například, že některé larvy jsou tak odolné, že dokážou přežívat ve volném prostoru, v kobercích, gaučích nebo oblečení až 3 roky a v organizmu dokonce čtyři? 

 Prevence je základ 

Pomáhejte sami předcházet problémům, které mohou mít i pro vaše čtyřnohé mazlíčky fatální následky, chráníte tak totiž i své vlastní zdraví. K dispozici je hned několik metod, kterými můžete svého mazlíčka chránit. Obojky s dlouhodobou účinností, které hubí nežádoucí vetřelce. Nedoporučují se však používat v domácnostech, v nichž žije pohromadě zvíře s dítětem. Druhým nejpoužívanějším pomocníkem jsou takzvané spot ony, které se aplikují do srsti mezi lopatkami. Ty však účinkují kratší dobu, většinou 3 až 7 týdnů. A poslední je pravidelné odčervení. 

 Pokud chcete v tomto směru i vy sami maximalizovat svou přirozenou obranyschopnost, vyzkoušejte doplněk stravy SWISS ČERVEX, revoluční NOVINKU, speciálně vyvinutou na široké spektrum střevních agresorů. Přípravek obsahuje komplex nejsilnějších účinných látek: papáju, jenž podporuje zánik střevních vetřelců, ořešák královský, který působí v lidském těle jako antioxidant a chrání jej v případě těžkých podmínek a kurkumu dlouhou podporující správnou činnost jater a imunitního systému. Kromě toho SWISS ČERVEX navíc obsahuje česnek kuchyňský, pelyněk pravý a zázvor lékařský

img

Doplněk stravy SWISS ČERVEX - dokonalý recept na široké spektrum střevních vetřelců.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?