marčelina Ano, souhlasím. Ale teď co mám ten med, tak ten je v takové láhvi, kdy ji jenom zmáčknu a on vyteče. Takže žádné upatlané lžičky nebo tak, to je super. A opravdu, myslím, že je lepší než květový 
Marčeli,
jen si dej, já si ho dám večer, ať se mám aspoň na co těšit
marčelina
já ten javorový sirup v Tescu našla v těch mezinárodních kuchyních, jeden stál okolo 300,- a druhý přws 500,- na množství už jsem ani nekoukala
mělo být PŘES
zarubka82 Já jsem na něj koukala v DM a jestli se nepletu, taková ta menší lahvička stála 135,- Myslím, že radši nebudu sladit
Ono se to nezdá, ale fakt je to hodně peněz...
Papinka
Pokud to bude podle toho co zjistila Inava a opravdu to bude platit,tak budu sladit tím třtinovým cukrem.Vychází ještě levnějc,než frukóza.Tu kupuju 500g za 44Kč a ten třtinový je 500g za 31,80Kč.A ten javorový sirup si koupím za odměnu.
Cituji Inava: Bubetko, Antarie, ppojistko, Alal,petronelo 84,GARFFY,sisi 179, Ajinko, skorepinko co je s vámi, kde jste se zatoulaly, už jsme vás tady dlouho neviděly. Nevzdaly jste to, že ne?
Ahojky holky, Inavo, nevzdala jsem to, pořád dělím, jen jsme se s přítelem nastěhovali o víkendu do nového bytečku a tam bohužel nemám ještě internet, ale snad nám ho brzo zapojí, páč se mi po vás stýská.Takže zatím odepisuji z práce, teď dočítám pozadu cca 20 stránek, tak je to docela fuška
Ale už jste mě navnadili na perník. Holky nemáte některá dělený recept? Já nemůžu u nás tu dia směs sehnat, tak že bych si upekla z domácích surovin
ahoj holky
tak se musim přiznat , že jsem včera odpoledne vědomně neděleně hřešila ( manžel měl 40)a a vubec jsem se nestyděla
, ale ráno jsem byla zvědavá co tělo a dobrý v pohodě jsem navlíkla vypraný džiny a ve stehnech jsou mi volný bohužel hubnou stehna budu jablíčko na tenkých nožkách 
jinak pro velký uspěch jsem dneska k obědu měla opět kroupy s houbami dnes pro změnu s hlívou je dobrá a k večeři patku mooc dobrého měkoukýho chlebíku tu patku jsem si dala i k snídani ale jen pulku vubec nebyl hlad jen abych něco dala do žaludku a zítra zvěř
petronela84
Dělený perník je v našich receptíkách.Dávala jsem ho tam.
Inava
Tý jo ,tak to bude velká změna a nechystá se L.K. napsat novou knížku,kde to bude uvedeno na správnou míru?
Pozitivní na tom je,že třtinový cukr je podstatně levnější jak fruktóza.Akorát je všechno dia slazeno fruktózou.No,když to vezmu kolem a kolem,tak jsem roky užívala fruktózu a med a zhubla jsem,takže ji jenom omezím na nezbytně nutné co je obsaženo v hotových výrobcích a do svých výrobků budu dávat cukr třtinový.Tak uvidíme jak to bude učinkovat,poněvadž jsem závislá na sladkém a u kytiček to bude nářez!
Ahojky jakmile se dostanu ven upřesnim si ty ceny javorového sirupu u nás,ale těch 375ml v dm jsem určitě nekupovala přes 130,-
Cituji zarubka82: já ten javorový sirup v Tescu našla v těch mezinárodních kuchyních, jeden stál okolo 300,- a druhý přws 500,- na množství už jsem ani nekoukala
u nás tescu měli dost drůhů,ale takhle šílenou cenu jsem nezaregistrovala.
měli ho buď v bio koutku,nebo racio jak je musli a podobně v mezinaroním jsem viděla asi pulitrovou flašku americkeho rádoby jav. sirupu na lívance,ale cenu si nepamatuju,ale ten bych stejně nekoupila je to přesně ten nepravej.
Cituji mischelka: Ahojky jakmile se dostanu ven upřesnim si ty ceny javorového sirupu u nás,ale těch 375ml v dm jsem určitě nekupovala přes 130,-
Souhlasím, myslím, že tam cena byla 135,-
Ale nepamatuju se, kolik to přesně bylo...
U nás ve zdravěnce měli 375ml bio javorového sirupu za 143Kč.
Inava
Ještě jsem ti zapoměla poděkovat,že jsi zjistila co a jak.Jsi zlatíčko!!
stejně bych se medu úplně nevzdávala je v něm plno vitamínů a minerálů pokud ho tedy nedáváme do horkých nápojů to pak všechno ztrácí,ale asi bych to kombinovala. Ještě k tomu třtinovému cukru je důležité číst složení jestli je opravdu z cukrové třtiny,protože spousta firem dělá,že rafinovaný cukr obarví,nebo ho chemicky nevybělí pak je to hnědý cukr už jsem se s tím parkrát setkala běžela jsem k pytlíčku s hnědým cukrem a s třtinovým to nemělo nic společného.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.