arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jancysska: Souhlasím,necvičit každý den! Regenerace svalů je jednou ze tří nejdůležitějších složek hubnutí (cvičení,jídelníček,ODPOČINEK!). Takže jeden (klidně i dva) dny v týdnu si dej volno,nebo pouze relaxační cvičení (jóga,plavání..)

Reaguji na Elani: Pokud si myslíš,že máš problém s jídelníčkem,doporučuji si alespoň týden zapisovat jídlo na kalorických tabulkách.cz protože zjistíš,kde máš slabiny (spočítáš si zhruba kolik přijmeš a vydáš kalorií, jaké máš poměry sacharidů,bílkovin a tuků i příjem vlákniny a pitný režim) a pokud víš jak se zhruba zdravě stravovat, můžeš jídelníček vypilovat.

A měsíc je krátká doba,někomu se hubnutí spustí až třeba za 3 měsíce (já,slečna výše..),takže hlavně nepolevovat, vážit jen orientačně a především měřit! Hodně štěstí

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Nikomu se zde nechce pokračovat, že? Tak to rozseknu.

Včera:

9,00 2 proteinové lívanečky s banánem, kokosem, datlovým sirupem, k tomu 2 kneckebroty s šunkou a avokádem
13,00 vietnamské pho bo s poloviční porcí rýžových nudlí
14,30 60 g Oreo Milky!! Pomoc! Nevím, jak se této neřesti zbavit
18,00 kousek lososa s zeleninovým salátem, černými olivami a balzamikovým krémem
zobání večer: 3 piškoty s arašídovým máslem, třetina tvarohu s jahodami a datlovým sirupem.

Včera toho hřešení byla hromada :/ Tak jsem si byla aspoň na 20 minut zaběhat, jen pro radost, bolely mě nohy z posilování a běhu v sobotu.

arrow
Neprodává v Bazaru

Tak já taky přidám svůj jídelníček dnes

Snídaně: ovesná kaše se lžičkou nutelly,lněným semínkem a vlašskými ořechy,nektarinka
Oběd: Špenátové lasagně s mletým masem, cherry rajčátka
Svačina: Celozrnný chléb s pomazánkou z avokáda, ředkvičky
Večeře: Asi budou zase lasagně nebo zeleninový salát s tuňákem,ještě uvidíme

Cvičení: ráno půlhodinové protahování a večer bude hodina stepaerobicu

Pitný režim: dnes hrůza,slabý litr zatím...

Jen dodám že jídelníček není tak přísný, nezvládla bych to dlouhodobě

Za 2 měsíce jsem zhubla 5 kilo (z 69 na 64),teď se váha drží,ale chtěla bych ještě zhubnout na 60 a hlavně se zbavit podkožního tuku,protože svaly už mám docela dobré

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na darig:

Nekupovat!

Já teď jedu sacharidové vlny, takže mi přijde divné sem psát jídelníčky mám to nastavené na měsíc, pak zas budu přispívat 

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na ShAmy: Když já si koupila 3 kusy :/ v nějakém pomatení smyslů.. jeden a půl už jsem snědla, půlku dojím a jednu někomu daruji Naštěstí mě to celkem brzo omrzelo

Myslím, že i tady by se našly zájemkyně o jídelníček sacharidových vln

arrow
profile_image
scateeinka
od 18. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj všem Už dlouho vás tu sleduji, poslední dobou trochu nuda tady Tak tedy jdu také přidat svůj jídelníček
Snídaně: ovesné vločky, ořechy, datlový sirup
Sváča: zelené smoothie (mango, mražený banán, polníček, lněná semínka)
Oběd: grilovaná zelenina, pečená brambora v troubě, zakysaná smetana
Sváča: okurka, ředkvičky, žitný chlebík, marinované tofu
Večeře: Salát z polníčku, mozzarely, rajčat a dýňových semínek, žitný chlebík s avokádovou pomazánkou
Jinak já se snažím dát dolu jenom tak 4 kila, trápí mě hlavne nohy, vršek už ujde

Reaguji na ShAmy: Sacharidové vlny nás taky zajímají! Jídelníček sis sestavila sama? Nechceš nám tady k tomu něco napsat? Jídelníčky, postřehy, počet sacharidů atd.?

méně než
10 příspěvků

Ahoj Holky,
už dlouho to tady sleduji a až dnes jsem se odvážila tu napsat už pět let stále řeším svou váhu strašně mě to psychicky ubíjí..mám 160 cm a má nejvyšší váha byla 65 kilo.. při dvou měsíčním pobytu ve Skotsku se mi podařilo zhubnout na 58 a to jsem to ani nechtěla nebo jako nijak neřešila..doknce jsem tam jedla co týden minimálně jeden hamburger ale nejspíš to bylo tím, že jsem tam hodně chodila pěšky.. nedávno jsem vlezla na váhu a ejhle 62 teďka mám zas strašné depky z toho že se dostanu na těch 65 a tak se snažím hubnout.. chci se zeptata, zda jste měli na začátku hubnutí také pocity, že spíš přibíráte, že i když cvičíte tak máte břucho furt velké a povadlé atd.. začínám být totiž zase psychicky na dně předem děkuji za odpověď/pomoc

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Pajusaaa: Ahoj Na mých 160 jsem měla max těch 62 kilo, co ty teď. No, nic moc, co si budeme povídat. Tak 3 roky zpět jsem zhubla za 2 měsíce 4,5 kila, během té doby, vlastně až do letošního ledna, se mi 2 vrátila. Tehdy jsem počítala, jela striktně aerobní cvičení, hlídala tepovku.. Jako proč ne, minimálně člověk pozná velikosti porcí, zátěž..jen je to náročnější na čas.

V dubnu se mi něco "secvaklo" v hlavě a od té doby jsem momentálně na 51,5. Postava nesrovnatelná, třeba obměnit šatník.. Začala jsem si hodně dávat pozor na to, co jím. Klidně tučnější věci, ale jen zdravé tuky. Zařadila jsem i tvaroh, kefíry, což jsem dříve jedla minimálně. Čerstvá zelenina i ovoce je základ, omezila jsem pečivo, jelikož to klasické z obchodů není výživově nic moc. Hodně dělá i alkohol.

Dalším bodem je cvičení. Najdi si něco, co tě bude opravdu BAVIT. Jen tak tomu dáš tolik času a energie, které je potřeba ke změně postavy. Doplnit tu hlavní věc můžeš třeba 2x do týdne něčím, z čeho nejsi úplně nadšená, ale pro mě osobně je ta zábavná složka opravdu motivující a udržitelná.

Jakmile začneš vidět výsledky snažení , stane se z toho závislost Myšleno v dobrém. Třeba já nemám vůbec chuť si svoji snahu kazit přechodem na dřívější stravu. Vím, že bruslení mi dělá přesně takový zadek, jaký si přeji a běháním ztrácím podkožní tuk. Do toho všeho je radno udržet si přátele/přítele/koníčky a nepropadnout tomu úplně

arrow
profile_image
Jancysska
od 8. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji darig: Začala jsem si hodně dávat pozor na to, co jím. Klidně tučnější věci, ale jen zdravé tuky. Zařadila jsem i tvaroh, kefíry, což jsem dříve jedla minimálně. Čerstvá zelenina i ovoce je základ, omezila jsem pečivo, jelikož to klasické z obchodů není výživově nic moc. Hodně dělá i alkohol.

no a právě strava je to s čím mám já problém, nerozumím tomu, na netu nemůžu najít nic kloudného, všude píšou něco jiného a už sem si řikala i že si seženu někoho, kdo mi poradí, sestaví jídelníček na míru a všechno vysvětlí, ale taky zatim nic, všude jen čtu, že ti poradci jsou samí podvodníci... :/
Nemohla bys mi tedy prosím doporučit nějaké stránky, podle kterých se řídíš nebo napsat, jak to teda je, co je teda správné a co ne?

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj tak sa k Vám pridávam. Tento rok som sa začala merať každý piatok aby som videla výsledky. Najvačší problém mám dodržiavať pravidlo 1 večere Som zvyknutá mať 2 až 3 Prvú okolo 18, druhu okolo 22 a do toho ešte vyjedať čo príde Chudnutie/tvarovanie postavy mi ide inak bez problémov ako som lact. intol tak sa nemusím v ničom sledovať. Stravu mám veľmi ľahkú. Len večer som vždy hladná a nedokázem byť bez jedla

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Sixties:

Ahojky.

No, jídelníček jedu podle sebe prostě tak, abych denně dodržovala 80-100 gr bílkovin a pak cykluju sacharidy Můžu psát jídelníčky tedy, ale můžu vám říct, že je to šílené! Takhle unavená a protivná jsem snad nikdy nebyla jakože hlad vůbec nemám, protože jsem věčně zacpaná těma bílkovinama, ale únava a malátnost šílenéé.. ještě, že dnes už je 3. den, kdy mám 80-110 gr sacharidů

1. DEN - 17. 6. 2014
0g sacharidů (co nejméně prostě)
Snídaně: 3 vaječné bílky (11,2g bílkovin a 1g sacharidů)
Svačina: protein NUTREND vanilkový 26g (19,5g bílkovin a 1,6g sacharidů)
Oběd: kuřecí prsa - jen vařená ve vodě, bez soli bez ničeho 126g, okurka 90g (29,9g bílkovin a 2,7g sacharidů)
Večeře: protein NUTREND vanilkový 30g (22,5g bílkovin a 1,8g sacharidů)
Celkem: 83,1g bílkovin, 7,1g sacharidů
Pohyb: Vacu Shape 30 minut, krátká procházka

2. DEN - 18. 6. 2014
50g sacharidů
Snídaně: 74g 30% Eidamu (20,7g bílkovin a 0,7g sacharidů)
Svačina: protein NUTREND vanilkový 32g (24g bílkovin a 1,9g sacharidů)
Oběd: Šmakoun přírodní aroma 100g, paprika bílá 66g (14,7g bílkovin a 3,3g sacharidů)
Večeře: kuřecí prsa (196g) dělaná na ol. oleji (6g) - už i trochu posolená, rýže M&S dlouhozrnná 50g, paprika bílá 90g a v mezičase 2 piškoty na doplnění sacharidů (49,9g bílkovin a 44,3g sacharidů)
Celkem: 109,3g bílkovin, 50,2g sacharidů
Pohyb: 1,5 hod posilovna (zadek a nohy)

Dneska jedu 3. den a nikdy jsem se netěšila na rýži, jak dnes

arrow
profile_image
scateeinka
od 18. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na ShAmy: Týjo, tak to jsi dobrá, ten bezsacharidový den bych já asi nezvládla, hlavně ten oběd. Jak dlouho už do držíš? Není tam snad žádná vláknina, nemáš pak problém s trávením?

arrow
profile_image
scateeinka
od 18. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Xsen: Ahojky, No, já mám s tou večeří taky problém, sice ne, že bych jedla moc, ale jím pozdě Cca ve 4-5 si dám větší sváču, končím v práci, jedu domů a než doběhám/docvičím, tak je tak 8, než uvařím véču tak je 9 a chodím spát tak v 10-11. Myslíte, že je to velký problém, že jím tak pozdě?

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na ShAmy: To je šílené.. Asi bych to nedala, máš můj obdiv! Za jakým účelem cykluješ? Omlouvám se, jestli jsem to přehlédla..

Reaguji na Jancysska: Už se neřídím ničím, ale určitě mohu doporučit STOB sebekoučink, najdeš na webu normálně.. Chce to dost času, vážit jídlo, hlídat porce.. Asi za měsíc dva to dostaneš do oka Myslím, že se tím dá dobře naučit třeba velikosti porcí, jaké jídlo co obsahuje.. Uvidíš, kolik čeho jíš a co je špatně. Dá se tam nasadit redukční jídelníček a funguje to, pokud budeš důsledná a na sebe přísná v dodržování.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené