arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Holky, kluku, co mám jíst jako odpolední svačinku?, začínám nenávidět tvaroh

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nightmare:
Cokoli jiného co není tvaroh?

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na PardGalen:
Nevím no. Ovoce nechci, ani mě nezasytí, když pak jdu cvičit. Občas si dám šunku a dva plátky sýra - to jde, ne?

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nightmare:
Tak zkus třeba ořechy nebo jiný druh mléka, třeba rýžové, ovesné, či sojové. Zeleninu jíst taky nebudeš, tak pak ještě zbývají vejce, maso, chléb a případně luštěniny, ale pokud jdeš cvičit brzy po jídle tak nejvhodnější nejsou.

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na PardGalen:
Chléb ne, když pečivo budu mít k večeři... luštěniny ne, když půjdu cvičit... sojové mléko by šlo, ale musela bych vypít 3/4 litru, abych se cítila zasycená
Vejce mne taky napadlo. Ořechy! Supr

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nightmare:
Takový pečený jablečný dezert také dokáže zasytit.

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na PardGalen:
V práci bohužel nic neupeču
Jak ho děláš? O víkend bych zkusila.

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji curly: já jím pečivo tak 1ks za týden , musím říct že bez pečiva je mi líp

Mně taky, ale když ho nejím, mám na něj hroznou chuť Bílé nemusím, ale vícezrnné, to je moje.

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nightmare:
Nakrájíš na kousky jablko, pokapeš citronovou šťávou, posypeš cukrem se skořicí a dáš do asi tak na dvacet minut do trouby, po vytažení na to pak přidám trošku másla, které se krásně rozpustí. Podávat teplé nebo při pokojové teplotě.
Jinak to připravuji v takových malých zapékacích mističkách, ale můžeš to dát i do velké, nebo na plech a podložit to listy salátu.
Podobně se dá upravit i jiné ovoce.

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na PardGalen:
To zní skvěle

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nightmare:
Taky to skvěle chutná. Nic hnusného bych nejedl.

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahojky, ja jsem si to za posledni dobu pěkně pohnojila..takže zítra začínám znova..))Tak snad to konečně vyjde..

arrow
profile_image
Euphory
od 25. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na PardGalen: zní to skvěle a snadno, ale co ten cukr?

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Euphory: Ten mě taky trochu překvapil Nebo třeba třtinový není tak hrozný?

arrow
profile_image
Euphory
od 25. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Romulinek: ono všechno sladké nebude úplně košér, ale třeba třtinový nebo takový med by mohly být lepší? čert ví..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené