emko
já jím jedině v ol. oleji RIo mare, jsou fakt nejlepší
nel
Miabella
Není snad těžké k odkazu napsat slovo dvě, o čem ten odkaz je, ne? 
Leo
vidíš, to mě nenapadlo, já před tyodkazy napsala s diakritikou celou větu, nemůžu za to, že byla bez háčků a čárek
Miabella
Njn, dokonalé to není, víme 
vzhledem k tomu, že mám doma rybáře, který jezdí na ryby i do Dánska, Norska, na Aljašku, tak mám nejčastěji pstruhy, štiky, okouny, lososy, halibuty, krevety, škeble a občas i třeba kapříka
Miabele-díky,zlatá jsi
Ryby jím tak 1* až 2* do týdne. Zrovna dneska jsem měla salát s tuňákem. Jinak mám ráda lososa, makrelu, pangasia....Chutná mi i obyčejné filé.
Tak já jsem vegetariánka a ryby jím, ale moc mi nechutnaní - pstruh a losos mi přijde hodně suchý. Já radši kapra, ten má víc tuku, ale toho zase máme jednou za rok. Celkově ryby moc nejíme. Taky je divné, proč jsou ty ryby tak drahé, když je jich plné moře. 300kč za kg lososa mi přijde hrozné, na to že to je nic moc. Jaká je ta pražma? Je podobné něco kaprovi (aby nebyla příliš suchá)?
jo a měli jsme humra a stál za houby. Vlasně v jeho těle nebylo nic k jídlu, jen kousek v ocase a klepetách, jinak samé "střeva" asi tak 20g masa za 200kč
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.