arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Monaa
s touto problematikou je opravdu lepší se obrátit na dermatology. Naše klinika spolupracuje s laserovým centrem, kde působí špičkoví dermatologové a je možné se tam objednat na konzultaci

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

hašlerka
v nabídce našich operací je to novinka. Provádí se u pacientů, kteří mají vrozeně malý bradový výběžek. Ke zvětšení se může použít implantát nebo se provede posun vlastí kosti bez umělého materiálu, což je pro pacienta výhodnější, s menšími riziky po operaci

arrow
profile_image
Halina
od 14. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dobrý den pane doktore,
bude na vaší nové klinice pracovat Dr.Hirňák?
Děkuji

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ibiza
je možné částečně upravit kruhy operaci dolních víček, kdy se vytáhne kůže v oblasti kruhu pod okem a také je možné vyplnit oblast pod kruhem vlastním tukem pacienta. Nelze ale úplně odstranit tmavé kruhy pod očima, protože ty jsou způsobne pigmentaci kůže.

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Halina
ano, počítáme s tím, že dr. Hirňák bude pracovat v našem týmu plastických chiirurgů

Cituji Perfect_Clinic: provede posun vlastní kosti bez umělého materiálu,

A nemá takový posun nějaký negativní vliv na skus? Děkuji.

arrow
profile_image
ilčí
od 29. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat v jaké cenové relaci se u Vás pohybuje augmentace prsou a to myslím se vším všudy(pobyt v nemocnici,pooperační prádlo atd.)Také jsem se chtěla zeptat zda v nějakých případech plastiku prsou rozmlouváte.Děkuji předem za odpovědi.

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrý den,
uvažuji o operaci očních víček(horních),ale bohužel neustále trpím na velké otoky právě očí,slyšela jsem,že se to v tomto případě moc nedoporučuje,je to tak?
Moc děkuji za odpověď,Lucie

arrow
profile_image
woman
od 1. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Pane doktore, měla bych ještě jednu otázku. Před rokem a půl jsem podstoupila zvětšení prsou anatomickými implantáty Nagor 220 ml pod sval. Teď s odstupem času vidím nedostatek, kterým je poloha bradavek. Implantáty mám příliš vysoko a bradavky se nacházejí v dolní třetině prsa ( viz moje galerie - to je ten modrý chlíveček za nicekm )Při pohledu zboku vidím, že nejvyšší místo prsa je přesně nad bradavkou. Je možné po tak dlouhé době stlačit implantát níže masážemi, nebo je možná už jen reoperace? Díky

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

hašlerka
nemá.....nezasahujeme do oblasti zubů, takže skus se nemůže ovlivnit

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ilčí
u nás je momentálně cena za zvětšení prsů 56 000kč,je to včetně anestezie a implantátů. Operaci doporučím, kdy vím, že bude mít dobrý výsledek. Pokud nejsem přesvědčený o dobrém výsledku operace, tak operaci rozmluvím

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zanet96
naopak, operaci víček je možné napomoci snížení tvorby otoku, protože odstraňujeme tuk, který je uložený kolem očního bulbu. Tyto tukové váčky absorbují vodu a tím vznikají i větší otoky.

arrow
profile_image
Perfect_Clinic
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

woman
po půl roce od operace ja oblast prsů už dobe projizvená a myslím si , že masážemi se implantát neposune. Posun je možný operačně, kdy se protne pouzdro kolem implantátu a ten se posune dolů

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se před operací informujete o zdravotní anamnéze pacientky - konkrétně třeba pokud se v rodině často vyskytuje rakovina prsu .. Je pak důvod operaci neuskutečnit? Děkuji a přeji vše dobré Vám i nové klinice

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Perfect_Clinic: operaci víček je možné napomoci snížení tvorby otoku, protože odstraňujeme tuk, který je uložený kolem očního bulbu. Tyto tukové váčky absorbují vodu a tím vznikají i větší otoky.

Díky moc,to jste mě uklidnil,mě právě paní doktorka od zákroku zrazovala,právě kvůli těm mým otokům,že by výsledek nemusel být 100%.
Já teda trpím na otoky X let(nejen očí) a příčina nezjištěna,proto se ji asi do toho nechtělo.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené