mikuldinka
v tom případě jsem slonisko
Prosím tě..S tím tvým vosím pasemZávidím

Izka
no ale nohy mámjak slon fakt

Izka
jsem si četla o odstranění stroupků
Hrůza, sice jsem nic necejtila, ale ten pocit, když jsem viděla ty tampony plný krve...........Musela jsem koukat všude možně a myslet na něco jinýho. myslela jsem chvilku na vás, ale to jsem hned zas musela zapomenout, protože jsem si vzpoměla na Avi, jak ji lechtal vlasama po zadku....a vzpomenout si ještě na něco jinýho, tak bych se mu tam začla asi smát.

Pusinka
už se jizva začíná hojit? Koupila sis ten Betadin?
Ano koupila,už v sobotu a myslím,že je to mnohem lepší,ale v pořádku to ještě není,ale nehorší se to a to je hlavníPotírám to tím každou chvíli,jen včera asi 4 krát

Izka
jen včera asi 4 krát
nevím kolikrát se to má potírat, ale zda mi říkala ať to potírám 2x denně. Ale desinfekcí určo nic nezkazíš .

mikuldinka
no ale nohy mámjak slon fakt
Důležitý je bříško.a stěma nožkama..třeba step aerobic by mohl pomoctTen je na nožky ,jak dělaný.

Izka
Včera mi říkal, ať to koupu v řepíku nebo heřmánku, že to tím mám hodně máčet - jednou za den asi 15 minut, pak počkat než to uschne a dát Betadin na čtverec a zas zadělat.Asi to bude na dýl, než se to zatáhne, ale snad další řezaní nebude potřeba.

Pusinka
A zvládla jsi včera ten převaz?Myslím sama vyměnit tamponky..

Izka
tak zrovna tenhle měsíc by mi nevyšel ani jednou jak dělámna směny tak je to tak že mi vycházej jak noční nebo dny zrovinka když je aerobic

Izka
zvládla jsi včera ten převaz?Myslím sama vyměnit tamponky..
No, měla jsem z toho strach,protože díry to jsou opravdu velký a hluboký. Naštěstí jsem měla to břicho nad dírama hodně nateklý, že jsem na to v sedě neviděla. A teď už mám taky čistou gázu , ale to jsem byla donucená,protože se mi posunula ta siťka a gáza spadla na zem. Tak jsem zrovna dala zas čistou. ještě, že mám ty otoky, teď jsem za ně ráda .

mikuldinka
Izka
Holky, o cvičení mi ani nemluvte, chodila jsem 2x někdy i 3x týdně na kondiční aerobic, ale po prázdninách to všechno překopali a já nemám ani šanci jít 1x týdně na cvíčo. Středy jsem chodila dopoledne a to je taky zrušený .

mikuldinka
jak dělámna směny
Práce na směny je pro cvičení na nic.Nemůžeš chodit pravidelně..a to je škoda.Znám to,taky jsem dělala na směny a se cvičením jsem měla problém

Pusinka
já nemám ani šanci jít 1x týdně na cvíčo
Tak to je škoda.Na cvičení se chystám koncem listopadu,snad už to nebude problém.Mám kamarádku(půl roku po porodu) a manžel jí do toho taky tlačí,tak snad začneme spolu chodit pravidelně..

Izka
snad začneme spolu chodit pravidelně..
Tak to tam budeš pěkná kočka, nový bříško, nějaký pěkný nízký tepláčky a k tomu krátký tričko. Jako bych tě viděla před sebou.

Izka
Tak to je škoda.
Taky mě to mrzí, ale co nadělám, až budu moct, budu jezdit plavat. Jen jestli to plavání nevyjde až na příští rok, než co se zahojí ty díry .

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené