tak si ho dopřeju jenom občas vyjímečně a do kaše si dávám vodu. já vločky nejprve rozdrtím a pak jenom zaliju horkou vodou. oni celkem rychle nabobtnají a kaše je výborná a rychlá.
, ale kaloricky je to v podstatě jako vydatné jídlo
Holky, tak jsem dneska také vyzkoušela tu ovesnou kaši s vodou
a musím říct, že celkem ok
Uvařila jsem ji z ovesných vloček, strouhaného kokosu a vody (a pár kapek sladidla
).
Ještě si do ní většinou dávám trochu bílého selského jogurtu (HOlandia nebo Olma, žádnej Danone), tak 100g a nebo odtučněný tvaroh, kvůli bílkovinám. Spolu s 10g semínek a kouskem ovocem, může být med...úžasně výživná snídaně. JInak snídaně je opravdu ZÁKLAD, měla by tvořit až 30% denního příjmu. Ze začátku jsem si dávala 40g vloček, ale nedostala jsem se na potřebnou hodnotu živin, tak jsem to musela zvýšit. Říkala jsem si, jak můžu do sebe dostat takovou velkou snídani, ale problém byl v hlavě, ne ve velikosti žaludku 
Gaia
moje snídaně tvoří 24 % celkového příjmu, a dávám zhruba 40 g vloček, jinak skladba dost podobná tvojí: 10 g ořechů, 5 g kokosu, 5 g rozinek a lžičku medu. ted jsem si koupila slunečnicové semínka, ty zařadím v nedohlednu, výborné je taky občas místo medu, javorový sirup. variací je hodně, já moc nemusím sušené ovoce, trochu hrozinek a radši oříšky
ale snídaně je to výborná, já tak už jím měsíc a vypadá to na lásku na celý život
a ještě tam mám místo na decku djusu, který k snídani zbožnuju 
Jen je to chemie, ale těch pár kapek je ok
ale jasně, záleží na tobě co preferuješ
Tak zrovna si dávám ovesnou kaši z vody a jsem teda moc příjemně překvapená! Je moc dobrá! Vločky jsem včera večer namočila do vody, takže pustily to svoje ovesné mléko, jak tu psala Sabina, a musím říct, že ta kaše je velmi podobná té s mlékem. Jediný rozdíl v přípravě byl, že jsem dala lžičku medu, to u té mléčné nedávám. S rozinkama a kokosem, jak tu většina z vás píše, mi moc nejede, mám ji radši s čerstvým ovocem. Jabko - klasika, ale nejradši s kiwi. Dodá to tomu takovou čerstvou šťavnatou chuť! A ještě mandličky 
Taky se těším až budu v udržovací a tvarovací fázi
Budu moct vynechat chemii a používat právě hnědý cukr
/ medu, rozinky, pár ořechů nebo mandlí. Je to trochu podle vzoru té Kollathovy snídaně, jak ji jedí jogíni, ale oni ji dělají z čerstvě rozemletého obilí.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.