arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

petulkaaa
já si chtěla koupit od Madety, protože vím, že jsi psala, že ti chutná více, ale od madety tam nebyl, jen meggle

arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

taky jsem vyzkoušela cottage od meggle i od madety chutnají mi oba, meggle je víc "sýrový", madeta taková smetanová...

arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

petulkaaa
Tak to si ho asi půjdu koupit. Teď jsem se dívala na net, jak to vypadá a znám to, viděla jsem ho v obchodě a jedna známá, která hubne docela dost kg ho používá
je skvělý, zkoušela jsem zprvu obyčejný sacharin, nevyznala jsem se v tom... a nedělal mi dobře, docela nadýmal

arrow
profile_image
petulkaaa
od 29. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Montymimi
já si chtěla koupit od Madety, protože vím, že jsi psala, že ti chutná více, ale od madety tam nebyl, jen meggle
Ale tak můj názor může být subjektivní - nejlepší je ochutnat všechno a vybrat si U nás taky často mají Meggle a Madetu nemůžu sehnat Jo a jednou jsem v Bille narazila na cottage od Madety, myslím, že se jmenoval letní zelenina, v oranžovým kelímku a ten byl tak moc dobrej Ale tam, kam chodím normálně nakupovat, mají jenom přírodní, když už.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

petulkaaa
no zkusím se podívat, ještě někde jinde. Porovnám a uvidím

arrow
profile_image
petulkaaa
od 29. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já si za chvilku půjdu vařit oběd. Dneska si budu dělat vepřové kostky na přírodně se zeleninkou a brambory. A co vy máte dneska na oběd? Já mám poslední dobou problém pořád něco vymýšlet. Dřív mi nevadilo jíst každý večer 2 rohlíky se šunkou, ale teď nechci jíst pořád to stejný, tak pořád vymýšlím a vymýšlím

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

já dnes budu mít játru jako řízek, je to jediná vnitřnost která mi chutná a navíc nemá až tak moc KJ s bramborem, a zítra budu dělat tvarohové karbanátky

petulkaaa
A co vy máte dneska na oběd?
to by mě taky zajímalo, potřebuju inspiraci ...
protože já už 14 dní jím pořád kuřecí se zeleninou....Protože tak nějak nevím, co jinýho si můžu dovolit.. Teda ještě nějakou tu rybu no...

Montymimi
tvarohové karbanátky
to zní dobře, jak se to dělá? prosím prosím

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

nízkotučný tvaroh - ale nejlepší na to je ta 250 g kostka - ty ostatní jsou moc tekuté a karboše by nedržely
strouhanka na zahuštění
jedno vejce
mletá sladká paprika
sůl
majoránka
česnek

To vše se zamíchá a udělají se karbenátky, ty se pak ještě jemně přetřou vejcem obalí ve strouhance a osmáhnou se, já jsem je i kolikrát dělala pod zeleninou a taky se udělaly.
Je to fakt dobré a já se můžu po tom utlouct

arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

petulkaaa
A co vy máte dneska na oběd?
brambory pečené v troubě a k tomu kuřecí plátek s žampionama... ale taky nevím co furt vymýšlet... rýže, brambory, jednou za čas těstoviny... snažím se to obměňovat...

Montymimi
tak už vím co budu mít zítra k obědu,
děkuju moc (o:

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

carolli
brambory pečené v troubě a k tomu kuřecí plátek s žampionama...
to zní taky dobře

Kotatkosarinka
nemáš zač, snad ti to bude chutnat jako mě

Pak si ještě někdy dělám takový tvarohový nákyp, ale ten se dělá s těstovinama tak ten si tak často nedělám a navác mi tolik nechutná jako tvarohové karboše

arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já můžu jen doporučit do uvařené rýže - ať už studené nebo teplé zamíchat tvaroh, dát trochu skořice, případně rozinky, mandle... je to jednoduché, ale nehorázně dobré!

arrow
profile_image
petulkaaa
od 29. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já jsem včera dělala filé z mořské štiky. Zkusila jsem je koupit, je to od Nowaca, jsou tam 4 kostky po 100 g, bez přidané vody, což je super, protože z filé většinou teče jenom samá voda. Nic moc jsem od filé nečekala, ale bylo to moooc dobré a chutnalo i příteli Je teď na dietce po slepáku, takže jsem ani nijak moc nekořenila Nechala jsem to rozmrazit, pak jsem ty kousky lehce osolila, opepřila a pokapala citronem. Nechala jsem to chvilku uležet, pak na teflonce na kapce oliváče jsem je opekla. Mňamka K tomu brambory v páře a nějaká zeleninka. Ryby miluju, ale od filé jsem nic moc nečekala (zkušenosti ze školních jídelen ), tohle bylo nejlepší, co jsem jedla. Zítra budeme mít pstruha (taky od Nowaca - podle mě mají úplně nejlepší výrobky), tak se těším Toho jenom osolím, taky trochu opepřím (jen malinko nebo vůbec) a do břicha mu dám plátky citronů. Pak dám péct do trouby na gril, většinou s bramborama na kostičky. Jednoduché a vynikající

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené