petulkaaa
já si chtěla koupit od Madety, protože vím, že jsi psala, že ti chutná více, ale od madety tam nebyl, jen meggle
taky jsem vyzkoušela cottage od meggle i od madety
chutnají mi oba, meggle je víc "sýrový", madeta taková smetanová...
U nás taky často mají Meggle a Madetu nemůžu sehnat
Jo a jednou jsem v Bille narazila na cottage od Madety, myslím, že se jmenoval letní zelenina, v oranžovým kelímku a ten byl tak moc dobrej
Ale tam, kam chodím normálně nakupovat, mají jenom přírodní, když už.
Já si za chvilku půjdu vařit oběd. Dneska si budu dělat vepřové kostky na přírodně se zeleninkou a brambory. A co vy máte dneska na oběd? Já mám poslední dobou problém pořád něco vymýšlet. Dřív mi nevadilo jíst každý večer 2 rohlíky se šunkou, ale teď nechci jíst pořád to stejný, tak pořád vymýšlím a vymýšlím 
já dnes budu mít játru jako řízek, je to jediná vnitřnost která mi chutná a navíc nemá až tak moc KJ s bramborem, a zítra budu dělat tvarohové karbanátky
nízkotučný tvaroh - ale nejlepší na to je ta 250 g kostka - ty ostatní jsou moc tekuté a karboše by nedržely
strouhanka na zahuštění
jedno vejce
mletá sladká paprika
sůl
majoránka
česnek
To vše se zamíchá a udělají se karbenátky, ty se pak ještě jemně přetřou vejcem obalí ve strouhance a osmáhnou se, já jsem je i kolikrát dělala pod zeleninou a taky se udělaly.
Je to fakt dobré a já se můžu po tom utlouct
ale taky nevím co furt vymýšlet... rýže, brambory, jednou za čas těstoviny... snažím se to obměňovat...
Montymimi
tak už vím co budu mít zítra k obědu,
děkuju moc (o:
carolli
brambory pečené v troubě a k tomu kuřecí plátek s žampionama...
to zní taky dobře
Kotatkosarinka
nemáš zač, snad ti to bude chutnat jako mě
Pak si ještě někdy dělám takový tvarohový nákyp, ale ten se dělá s těstovinama tak ten si tak často nedělám a navác mi tolik nechutná jako tvarohové karboše
já můžu jen doporučit do uvařené rýže - ať už studené nebo teplé zamíchat tvaroh, dát trochu skořice, případně rozinky, mandle... je to jednoduché, ale nehorázně dobré! 
Já jsem včera dělala filé z mořské štiky. Zkusila jsem je koupit, je to od Nowaca, jsou tam 4 kostky po 100 g, bez přidané vody, což je super, protože z filé většinou teče jenom samá voda. Nic moc jsem od filé nečekala, ale bylo to moooc dobré a chutnalo i příteli
Je teď na dietce po slepáku, takže jsem ani nijak moc nekořenila
Nechala jsem to rozmrazit, pak jsem ty kousky lehce osolila, opepřila a pokapala citronem. Nechala jsem to chvilku uležet, pak na teflonce na kapce oliváče jsem je opekla. Mňamka
K tomu brambory v páře a nějaká zeleninka. Ryby miluju, ale od filé jsem nic moc nečekala (zkušenosti ze školních jídelen
), tohle bylo nejlepší, co jsem jedla. Zítra budeme mít pstruha (taky od Nowaca - podle mě mají úplně nejlepší výrobky), tak se těším
Toho jenom osolím, taky trochu opepřím (jen malinko nebo vůbec) a do břicha mu dám plátky citronů. Pak dám péct do trouby na gril, většinou s bramborama na kostičky. Jednoduché a vynikající
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.