Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Balenciaga Cristobal - náhrada za tento parfém?

+Položit otázku

Balenciaga, Cristobal

20. 12. 2013

Dzejn4 se ptá:

Dobrý den, tato vůně již není k sehnaní ani u nás ale i mimo Čr, Moje maminka ji léta používala a nemůže se sžít s faktem že už ji nevyrábí (i když netuším proč). Chtěla bych ji tedy alespoň se pokusit nahradit ji tuto vůni, vůní jinou a pokud možno totožnou, nebo téměř podobnou. Budu moc ráda za Vaši radu, já sama jsem se už o to několikrát neúspěšně pokoušela. Děkuji Vám předem za pomoc.
20. 12. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, je docela složité najít nějakou alternativu k této vůni, která by byla navíc běžně dostupná u nás. Doporučil bych vyzkoušet např. vůni Halle Berry Halle, zaujmout by mohla také vůně Yves Saint Laurent Cinema nebo Chanel Allure Sensuelle.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně