Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Náhrada za vůni Organza Indecence

+Položit otázku

organza, sladší, vanilka

21. 10. 2013

Array se ptá:

Dobrý den. Měla jsem velice ráda vůni Organza Indecence, jenže rok od roku bylo těžší ji sehnat - až není vůbec. Mám ráda těžší sladší "pudrové" vůně, vanilku, skořici, cukr, dřevo, frézie,... naopak mi vadí svěží a ovocné tóny. Teď mám Angel od Thierry Mugler a Hypnotic Poison od Diora - ale chtělo by to něco novějšího, poradíte mi prosím ?
24. 10. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, najít vyloženě jednu vůni, která by to vše dokonale splnila není jednoduché. Proto spíše doporučím tři různé. Pokud chcete více vanilkovou, pak je zcela jistě vhodnou vůni Jil Sander Style. Lékořicová je pak Lolita Lempicka Lolita Lempicka a karamelová je např. Prada Candy.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně