Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Vůně, která je podobná Katy Perry Killer Queen

+Položit otázku

parfém, náhrada, Katy Perry, Killer Queen

27. 11. 2013

Array se ptá:

Dobrý den, již pár týdnů vlastním nejnovější parfém od Katy Perry Killer Queen. Mojí mamce se moc líbí, chtěla by parfém podobný, jen o trochu méně sladký, poradíte mi? Na ceně mi nezáleží, uvítám klidně více tipů. Děkuji Složení Killer Queen je následující: Srdce: Celosia, frangipani, jasmín Základ: Pačuli, kašmírové dřevo, pražený ořech Hlava: Bergamot, lesní plody, švestka
28. 11. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, jako vhodnou alternativu vůně, která je podobná, ale přeci jenom odlišná bych viděl vůni La Vie Est Belle od Lancome. Oslovit by mohla také vůně Viktor & Rolf Flowerbomb, případně i vůně Heat od Beyonce.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně