Alpa Amica suchý šampón recenze a zkušenosti

Šampony Alpa Amica suchý šampón
Šampony Alpa Amica suchý šampón - obrázek 1
Šampony Alpa Amica suchý šampón - obrázek 2
Šampony Alpa Amica suchý šampón - obrázek 3
5 3.7 77
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 77 recenzí
  • Výrobce Alpa

Recenze produktu
Alpa Amica suchý šampón

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 27.2.2012 11:09:32

V porovnání s jinými suchými šampony (zejména ve spreji) výborně odmašťuje. Vlasy jsou po něm nadýchanější, tvárnější, lépe drží objem (lze užít i do vlasů čerstvě umytých právě kvůli vytvoření objemu). Vydrží minimálně o jeden den déle nemastné. Místo aplikace přímo do vlasů doporučuji nasypat do dlaní a vlasy promnout. Ze všech dosud vyzkoušených šamponů je pro mě nejlepší, i přes podivné aroma (připomíná mi kosmetiku mé babičky, či dokonce dědečka)

  • velmi dobře odmašťuje
  • vytváří objem
  • podivné aroma
  • trochu neohrabané balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Tento suchý šampon je vhodný vyložene jako "nouzovka" když zaspíte a nestíháte si umýt vlasy, nebo pod třeba pod stan, kde se koupete v řece a není možnost si vlasy umýt šamponem. Není vhodný na častější používání pravidelně mezi mytím, protože velmi vysušuje vlasy při vyšesávání do délek. Jeho vůně je mi nepříjemná a bohužel je cítit celý den. Jako blondýně mi to tolik nevadí, ale tmavovláskám by mohlo vadit, že vlasy hodně zmatní a prošediví. I u tohoto přípravku platí - méně znamená více.

  • malé balení se vejde všude s sebou
  • oproti SŠ ve spreji obsah vydrží déle
  • nepříjemné aroma
  • zmatní vlasy


Další recenze od 2.3.2012 13:08:17

Vlasy dobře odmastí, na obejmu také přidá. Bohužel mi po něm elektrizovaly vlasy. Tmavé vlasy jsou po něm našedlé.

  • Dobře odmašťuje
  • Není zrovna nejlepší pro tmavé vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 2.3.2012 15:46:41

Za tu cenu není špatný, vlasy rychle odmastí, když nemáte čas na mytí, co mi vadí hodně je silná vůně, která je z vlasů hodně cítit a taky ho určitě nedoporučuju pro tmavovlásky - zanechává šedý povlak.

  • levný
  • účinně odmašťuje
  • nepraktické balení
  • nepříjemná vůně
  • zanechává našedlé a matné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 2.3.2012 18:19:18

V porovnání s jinými suchými šampony u mě vyhrává jednoznačně Amica. Stojí pár korun a vydrží neskutečně dlouho. Skvěle odmašťuje a ani na mých hnědých vlasech nezanechává bílé stopy, stačí lehce vydrbat ručníkem. Nevadí mi ani výrazná vůně.

  • Nízká cena
  • Skvěle odmašťuje
  • Vydrží dlouho
  • Někomu může vadit vůně
  • Nevhodný na hodně tmavé vlasy
  • Trochu nepraktické balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.3.2012 20:00:48

S tímto suchým šamponem jsem spokojená, hezky odmašťuje, dodává objem, dá se použít opakovaně. Sama jsem ho použila i dva dny za sebou - byla jsem líná si umýt vlasy :-P A super cena! :-)

  • cena, účinnost
  • mohlo by být hezčí balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 2.3.2012 20:41:50

Suchý šampon používám ráda, vlasy se mi mastí hodně rychle a někdy se mi nechce mýt si každý den vlasy - pak je Amica skvělým pomocníkem. Prášek si sypu do rukou a pak až nanáším na vlasy, z balení se totiž sype docela hodně prášku najednou. Koupila jsem si teď 2x suchý šampon ve spreji, výhodou je to, že prášek ve vlasech není tolik vidět, ale na to, že je o 100 korun dražší to není až takový rozdíl.

  • Nízká cena
  • Výrobek srovnatelný s dražšími
  • V tmavých vlasech je trošku vidět i po vydrbání ručníkem


Další recenze od 12.3.2012 13:00:54

Tento suchý šampon používám již velmi dlouho a vzhledem k tomu, že se mi rychle mastí vlasy, tak ho mám na poličce v koupelně neustále. Velmi dobře odmašťuje a vlasy jsou po jeho použití objemnější. Je vhodnější spíš pro světlejší vlasy ( sama jsem blondýna a po jeho použití vypadají vlasy o něco světleji, což ovšem beru jako plus), tmavší vlasy by po jeho použití mohly vypadat našedivělé. Jenom vůně není zrovna příjemná.

  • cena
  • přidá objem
  • skvěle odmašťuje
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 16:16:43

Tento suchý šampon byl můj první a od té doby se k němu po vyzkoušený všech možných i nemožných stále vracím. Odmastí vlasy, vlasy vydrží minimálně o den déle, jako čerstvě umyté.

  • odmaštuje vlasy
  • cena
  • "vůně"


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 19:17:58

Zatím nejlepší suchý šampon který jsem měla. Jediný co mi opravdu vadí je obal prášku, mám ho vždycky všude možně a někdy se ucpe a pak se nevyklepe skoro nic. Vůně taky není extra vábná a je pravda, že jí ve vlasech pak pořád citím. Jak už tu bylo řečeno, na tmavých vlasech zanechává šedý nádech.

  • Cena
  • Malé balení, které se vejde do kabelky
  • Dokonale odmastí vlasy
  • Vůně
  • Špatné dávkování díky ucpání dírek a prášek lítá všude možně
  • Šedý nádech na tmavých vlasech


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 13:58:20

Přípravek splní co slibuje, ale strašně mi vadí ta vůně, kterou na vlasech cítím celý den, jak mám možnost tak si vlasy raději umyju, taky používaní mi vadilo, efekt čistých vlasů vydrží max tak pět hodit, trochu hlava svědí. Dobré tak na dlouhou cestu, ale ve spreji mi přijdou mnohem lepší.

  • efekt umytých vlasů ale tak na pět hodin
  • cena
  • vůně
  • použití


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 15:52:15

Suchý šampon používám ráda, někdy se bez něj neobejdu. Mám tmavé vlasy a po použití je mám jakoby našedlé, což je dost vidět. Pixla se mi zda taková nepraktická. A ta vůně je zvláštní. Ale pokud někdy nestíhám, tak se mi dost hodí. Musím říci, že raději mám spreje.

  • Rychle odmaštěné vlasy
  • Vůně
  • Na tmavých vlasech našedlý
  • Nepraktický obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 23:07:33

Klasický suchý šampon, zbaví mastnoty, jen není podle mě vhodný na tmavé vlasy, zůstává na nich světlý prášek. Pro blond barvu je dobrý, protože i částečně a krátkodobě zesvětluje. Raději mám ale suchý šampon ve spreji.

  • levný
  • zbaví mastnoty
  • zanechává světlé fleky


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 12:43:30

Tento šampon jsem používala jen do doby, než jsem objevila ty ve spreji. Za mne už ne z několika důvodů: špatně se nanáší, zapráším půlku koupelny, hrozně páchne (jak stoletý pudr) a na vlasech i po vykartáčování nechává šedivý povlak. Je ale pravda, že za tu cenu je skoro zadarmo a vlásky skutečně odmastí a nadzvedne. Mě po něm ale svědí pokožka hlavy.

  • cena
  • zápach


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 14:01:01

Tento suchý šampon jsem používala několik let. Vyhovuje mi, že výborně odmastí. Přešla jsem ale na jiný, protože mám tmavé vlasy a po tomto šamponu jsem je měla prošedivělé a zůstávaly mi v nich bílé kousky, které vypadaly jako lupy i po vydrhnutí ručníkem a vyčesání :) Plusem je jeho nízká cena a také dostupnost. Nevyhovovalo mi balení, které se strašně spatně otevírá.

  • dobře odmašťuje
  • cena
  • nejde z tmavých vlasů úplně vyčesat
  • obal se špatně otevírá
  • nepříjemná vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 20.3.2012 17:03:04

Tento suchý šampon vlasy skvěle odmašťuje a dodává jim objem. Přijde mi, že blond vlasům dodává hezčí odstín (podobně jako silver šampón). Jejiné co mi vadí je jeho vůně. Z ní je mi až nevolno. Balení poměrně dlouho vydrží.

  • odmašťující efekt
  • nízká cena
  • vůně/ zápach


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 19:52:13

Byl to můj první suchý šampon. Funkci plní docela dobře, ale aplikace je mizerná - nepořádek všude okolo, navíc se musí z vlasů zdlouhavě vytírat a vyšesávat a ta parfemace je taky nic moc.

  • nízká cena
  • aplikace


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 20:15:36

Šampon vlasy odmastí, nejlepší pro toho, který nestíhá si ráno umýt vlasy. Bohužel mi vadí jeho vůně a taky se mi zdá, že z tmavých vlasů udělá takové do šeda. Ale šampon funguje, tak jak má.

  • Odmastí
  • Cena
  • Vůně
  • Nevhodný pro tmavé vlasy


Další recenze od 21.3.2012 08:56:04

neskutečná chvála na tenhle výrobek....kupuji už léta a kdyby ho přestali vyrábět tak se si zblázním......na blond vlasy dokonalost...na tmavé určitě menší problém,jak je to bílý prášek...ale když se hoodně vyčeše,tak to jde i na tmavé....za mě 1*

  • super objem a odmaštění
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 21.3.2012 09:31:11

Tenhle přípravek patří mezi nejlepší suché šampóny které jsem kdy použila především je používá můj přítel který trpí nadměrným mastěním vlasů . Používá ho hned po umytí a přes to nastříká ještě kondicioner ve spreji pro vůni a lak pro fixaci a vypadá jako kdy právě přišel od kadeřníka ;-)

  • Odmašťuje vlasy
  • Dodává objem
  • Vůně


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 21.3.2012 10:21:15

Pro blondýnky výborný ale brunetky ať na něj zapomenou - je vidět v tmavých vlasech. Pokud si neumyji vlasy s tím že to je ještě dobré, pak se vzbudím a lituji, je tohle skvělá záchrana. Kvůli nepořádku ho aplikuju nad vanou, nasypu si trochu do dlaní, rozetřu prsty a těmi pak aplikuji k hlavě. Opakuji několikrát po malých dávkách na celou hlavu. Pak hlavu celou promnu a je to. Vlasy jsou jako čerstvě umyté a nadýchané. Ty levnější spreje se mu zdaleka nevyrovnají.

  • je za hubičku
  • odstraní mastnotu z vlasů
  • dodá objem
  • není vhodný pro brunetky


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 21.3.2012 10:44:16

Jsem brunetka, takže tento šampon není pro mě úplně vhodný, ale používám ho jako záchranu, když se mi zmastí ofina přes den. Skvěle odmastí vlasy, ale je potřeba opravdu hodně ho "vydrbat" z vlasů, jinak mají šedivý nádech. Dlouho mi, ale ofina odmaštěná nevydrží, takže denně opakuji tak 2-3krát. Ale za tu cena je bezva.

  • cena
  • nepříjemný zápach


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.3.2012 12:12:13

Už od puberty se mi hodně mastí vlasy a musím si je tím pádem mýt každý den, jinak nemohu vyjít ven :) Po vyzkoušení tohoto suchého šamponu jsem byla nadšená. Vlasy krásně "nadýchá", takže pak nejsou "spláclé" jako předtím, a hlavně odmastí. Sice nemá dlouhý účinek, ale používám ho, když si jeden den vlasy nemůžu umýt a ten den je to super. Pak večer ale musím umýt už klasicky.

  • rychlá záchrana v případě nouze
  • mohl by účinkovat déle


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 21.3.2012 21:15:03

Miluji ho! Krásně zmatní a co na něm hlavně cením je, že z vlasů odstraní žlutý nádech, pro nás platinocé blondýnky nezbytný pomocník, když vlasy nejsou umyté a začínají žloutnout!

  • odmašťuje a vyběluje
  • žádný


Další recenze od 27.3.2012 17:05:38

Jak zde již bylo uvedeno, pro černovlásky prakticky nepoužitelný. Jinak odmašťuje skvěle. V nějvětší nouzi jsem ho také použila. Moje maminka používá snad celé roky. (blondýna) Pokud vymyslí tmavou verzi prášku bude to super pomocník.

  • odmašťuje
  • není pro tmavé vlasy


Další recenze od 27.3.2012 17:29:56

Nejlepší suchý šampon, který jsem kdy vyzkoušela.. jeho účinnost je mnohem lepší než u dražších značek. Kupuju ho už několik let.. Vlasy jsou po něm krásně nadýchané a mají více objemu, vůně je mi velice příjemná připomíná mi takovou tu babičkovskou klasickou kosmetiku.

  • účinnost
  • cena
  • vůně
  • objem vlasů
  • žádné


Další recenze od 27.3.2012 18:25:07

stálice v mojí vlasové výbavě, díky tomuhle suchému šamponu si můžu mýt vlasy jen dvakrát týdně, což je skoro zázrak. Souhlasím s tím, že nevoní a že balení je nedomyšlené, ale za tu cenu... Pro blondýnky ideální.

  • nízká cena
  • odsátí mastnoty
  • nevábná vůně
  • nepraktické balení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.3.2012 12:19:18

Kvalita obalu ? No, ruku na srdce, dost hrozný obal působící lacině a zastarale. Kvalita produkut? Mnohem lepší! Dobře odmašťuje, v pohodě se po aplikaci dají vlasy tvarovat. Je to taková nouzovka, která pomůže, když není čas. Mám tmavé vlasy a nebudu říkat,že to není vidět. Je, ale není to zas tak hrozné, mnohem lepší je si to dát na ruce a potom až na vlasy. A dát si vlasy do culíku dozadu a ne mít pěšinku, to je potom výrazné. Koupím znovu, to ano, protože to je levné, dlouho to vydrží a ze suchých šamponu to je numero uno. A vůně mi nevadí.

  • odmastí
  • dá se tvarovat účes
  • levný
  • všude dostupný
  • hrozný obal
  • tmavé vlasy zešediví


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 28.3.2012 22:23:41

Výborná věc, kterou určitě doporučuji mít ve své kosmetické výbavě, když zrovna nemáte čas si umýt vlasy. Skvěle odmašťuje a prodlouží tak interval mytí až od 2 dny. Vlasy jsou po něm nadýchané a lépe tak drží objem. Akorát se musí hodně dobře vyčesat, zejména u tmavých vlasů.

  • cena
  • skvěle odmašťuje a prodlužuje tak interval mezi mytím vlasů
  • vlasy jsou po použití nadýchané a drží objem
  • musí se hodně dobře vyčesat


Další recenze od 29.3.2012 00:52:01

Tento suchý šampon používám již několik let a nesmí chybět v mé základní kosmetické výbavě, perfektně odmastí vlasy, jsou hrubší, tvárnější a získají objem, což mě jako blondýnce s jemnými vlasy vyhovuje. Nanesu malé množství na ručník a vydrbu vlasy, dokud se nevstřebá, poté pročešu. Výborný a super pomocník na cesty. Nedám na něj v žádněm případě dopustit!

  • cena
  • výborně odmašťuje
  • vlasy získají objem
  • šetří čas
  • super na cesty
  • skladné malé balení
  • voní
  • u tmavých vlasů zřejmě zanechá nádech došeda
  • zastaralé balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.3.2012 18:35:52

Učiněný zázrak! Osobně s balením problém nemám, odšroubuji víčko a nasypu do dlaně, poté teprv aplikuji do vlasů, na rozdíl od drtivé většiny ostatních mi nesmrdí, ale moc příjemně voní :) Je pravda, že může zanechávat světlejší stopy, ale v mých světlých vlasech vidět není

  • cena
  • funkčnost
  • v tmavých vlasech může dělat bílé fleky
  • vlasy mírně zmatňuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 18:24:41

Suhcé šampony jsem začala používat až nedávno. Sice nemám ani zkušenosti s jinými, ale tento se mi zdá dobrý. Zmalouvá s emi malé balení a snadná manipulace. Mám tmavší vlasy, tkaže sjem se bála, že bude v nich vidět. Po nanesení však nejde vidět vůbec (nanáším jen na místa, kde je to nezbytné). Dokonce jsem jen neutírala ručníkem ani nijak dlkadně nevyčesávala. Vlasy okmažitě odmastí a vydrží takové minimalně celý den. Jediné, co mi vadí, je jeho parfemace.

  • Cena.
  • Snadné nanášení.
  • Nepříjemná parfemace.


Klasický "šampon" v prášku. Na občasné a krátkodobé použití je to skvělý pomocník.Vlasy zmatní a odmastí - max. o den oddálí mytí vlasů.Což je super, když člověk nemá čas nebo se mu nechce.Ale bohužel není vhodný na tmavší vlasy.I po vyčesání i po vytření ručníkem zanechává skvrny.

  • odmastí
  • zůstávají bílé stopy
  • špatně se rozčesává


Další recenze od 25.4.2012 20:55:59

Tento suchý šampón jsem vyzkoušela u ségry s tím, že to musí být totální blbost a do hodiny jsem ho měla koupený :o))) Mám tmavé vlasy a nesouhlasím s tím, že je pracné ho odstraňovat.Nikdy jsem si ho ale nesypala na hlavu a už vůbec ne v množství, které píšou, tak možná proto.Nasypu si do ruky trošku abych měla poprášenou dlaň, promnu a až potom dávám ruky do vlasů a lehce nadzvedávám.Pak jen normálně učešu, žádné dření nebo vysoušení.Vlasy mají objem, který se mi nepodaří ani s natáčkou nebo kulmofénem.Takže s jistotou můžu říct, že pokud bych měla někam vyrazit s účesem, tak si nechám mastnou hlavu a použiji tento šampón, než abych si myla hlavu a vysoušela, protože vím, co bude vypadat lépe :o) Jediný nedostatek pro mě je opravdu ne zrovna extra parfemace, ale už jsem si zvykla a když se to přelakuje, není to tak hrozné, nicméně cítit to jde.

  • výrobek, který opravdu funguje
  • cena
  • vlasy jsou objemné a hezky drží tvar
  • parfemace


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 22.5.2012 17:53:01

Tento suchý šampon se dá použít jako nouzovka "umytí" vlasů snadno a rychle :) Bílý prášek si nasypu do ruky, rezetřu ho rukou a nanesu ke kořínkům, kde vetřu do vlasů, chvíli jakoby masíruju, pak vyčešu a nakonec lehce vyfénuju fénem. Bohužel se mi vlasy mastí rychle, takže ani tenhle šampon pro mě není 100%-ní řešení a jistí to každodenní mytí vlasů :/ Také na tmavších vlasech není zrovna neviditelný a zmatňuje vlasy

  • Dobrá cena/kvalita
  • Odmašťuje vlasy
  • Zmatňuje vlasy a mohou po nanesení působit šedě
  • zaklapávací víčko se snadno ulomí a není zrovna praktické


Další recenze od 22.5.2012 21:03:23

Já z něj jako tmavovláska moc nadšená teda nejsem. Pokoušela jsem se použít jen párkrát - jako nouzovku, ale nikdy mi nešel z vlasů vyčesat tak aby to nebylo poznat. Měly našedlý a matný odstín. Na blond vlasech by nemusel být tolik vidět. Vlasy sice nezůstanou mastné, ale na dotek nejsou nijak příjemné a "vůně" - jestli se tomu tak dá říkat je spíš nepříjemná. Jako něco starého - nějaká mýdla nebo opravdu stará "babičkovská" kosmetika.

  • odmašťuje
  • nepříjemná vůně
  • zanechává vlasy matné
  • na tmavých vlasech je dost vidět


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tak ja musim rict, ze jsem majitelka tmavych vlasu. A me jde skvele vycesat, asi se s nim musite naaucit pracovat. Vlasy krasne zmatni a jsou objemnejsi. Mam ho take proto, ze se mi vlasy casto masteji a umozni mi vlasy nemyt. Tudiz je nemusim mit kazdy den jak sem byla zvykla. Ja jsem s timto vyrobkem naprosto spokojena. oc doporucuji. Navic cena neni natolik vysoka aby mi bylo lito tento vyrobek vyhodit do kose.

  • cena vune dostupnost kvalita
  • zadne


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 23.6.2012 19:08:15

Co se týče tohoto suchého šamponu, musím uznat, že odmastí vlasy dobře, dodá objem a opravdu oddálí umytí vlasů minimálně o den. Jelikož mám blond melír, nemám ani problém s vyčesáváním bílého prášku z vlasů. Nevýhodou je ale nepraktické balení a hlavně ,,vůně“. Smrdí opravdu jak nějaká dědova třicet let stará kolínská. Nesnesu mít tento odér ve vlasech. Nejhorší je, že ten smrad se drží ve vlasech celý den. Takže já tento šampón používám opravdu jen v akutních případech a znovu už si ho nepořídím, přestože funguje dobře a stojí pár korun.

  • odmašťuje
  • dodá objem
  • cena
  • ,,vůně“


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 18:06:34

Mám pocit, že pokud bych si na hlavu nasypala dětský zásyp, udělá to stejný "efekt". Kdo hodnotí 5hvězdami asi nikdy nezkusil jiný suchý šampon, osobně moc nechápu, že někomu nevadí mít bílou a lepivou celou hlavu a jako bonus smrdět jako 120letá babička. Balení je taky nepraktické, sype se toho moc a pokud už je člověk oblečený, kolikrát musí vyměnit oděv, který se při aplikaci ušpinil. Vlasy mi po něm nejdou skoro česat, stejně je umyju, protože nejde ta bílá barva vyčesat ani vyklepat a hrozně lepí. I Balea šampon za pár korun má alespoň rozprašovač a voní.

  • nenacházím
  • vlasy "neumyje"
  • lepí
  • obal je nepraktický
  • obstarožní vůně
  • bílá barva
  • zacuchává vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.7.2012 10:51:36

Tento šampon výborně odmašťuje vlasy, určitě o jeden den dokáže oddálit jejich mytí. Mám ale tmavé vlasy a ať pročesávám jak pročesávám, ten bílý nádech z nich prostě nedostanu, vypadám, jako bych byla šedivá. Ven tak nemůžu jít, takže jen pro použití na doma. Podle mě je tohle jen pro blondýnky. Vůně je divná, až nepříjemná, a balení taky nic extra.

  • výborně odmašťuje
  • na tmavých vlasech je vidět
  • divná vůně
  • balení


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 14.8.2012 13:05:14

Doma ho mám, ale používám ho jen v nouzi,, když si opravdu nestihnu umýt hlavu. Často se ho vysype málo, jindy zae moc. Jde špatně roztírat, a vlasy jsou po něm takové zaprášené, šedivé. Na druhou stranu vlasy odmastí, takže jako nouzovka ho jde použít. Taky mi vadí jeho vůně, která je mi nepříjemná a je z vlasů cítit - připadám si pak i trapně.

  • odmastí
  • vůně
  • zaprášený efekt
  • špatně se česají vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Nikdy jsem jiný suchý šampon neměla a proto jsem zvolila nejlevnější variantu. Na cesty nebo v případě, že potřebujete někam jít a není čas umývat, je tento šampon skvělým pomocníkem. Výsledkem jsem vážně nadšená. Odmastí, vytvoří objem. Za tu cenu je to paráda.

  • dobře odmastí
  • vytvoří i lehce objem
  • cena
  • na černých vlasech je trochu vidět
  • zvláštní parfemace


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.9.2012 20:49:38

Nejlepší suchý šampón, jaký jsem vyzkoušela. Různé suché šampóny ve spreji se mu nedokázají rovnat.. Skvěle odmastí a zmatní vlasy.. Hodí se spíše pro světlejší vlasy, musí se dobře vyčesat a ručníkem "vytřít", jinak na vlasech zůstane bílý prášek..a ten tam zůstane skoro pokaždé.. A mě třeba voní :)

  • cena
  • množství
  • odmastí
  • zlehčí vlasy
  • nehodí se pro tmavší vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.10.2012 22:33:21

Koupila jsem ho na základě recenzí tady, ale musím říct za mě katastrofa. Je to jako si sypat na hlavu dětský pudr. Obal je naprosto šílený, protože si zaděláte při aplikaci i oblečení a nelze ho aplikovat lokálně ale prostě kam to "kydne" tam to máte. Co se týče vyčesávání, tak to nelze, pokud se Vám dostane na pěšinku máte jí prostě bílou a to jsem blond a stejně je to vidět. Vlasy jsou matné a šampon dělá i po důkladném vyčesání fleky. Možná jsem zhýčkaná suchými šampony ve spreji, ale tohle není nic pro mě.

  • odmastí
  • špatná aplikace
  • nelze vyčesat
  • zmatní vlasy
  • zapáchá
  • tragický obal


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 25.10.2012 10:17:59

Šampón používám pravidelně, když ráno nestíhám mýt vlasy :-) Dříve blond, teď tmavé vlasy. Používám už vcelku dlouho, takže možná už je to cvikem, ale po aplikaci nejde vidět. Prášek si jen trochu nasypu na vlasy (podél pěšinky), kontury kolem obličeje nanáším z rukou. Poté pořádně "vydrbu" ručníkem a až poté vlasy rozčešu. Takže po prášku ani stopy :-)

  • - oddálí mytí vlasů :-)
  • - cena
  • - rychlá a jednoduchá aplikace
  • - občas kouše hlava :-(


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Tento suchý šampón používám, když nemám ten den čas si umýt hlavu, a nebo jedu někam kde si hlavu nemůžu umýt (např.. campy). Suchý šampón nanesu nejdřív do dlaně, poté ho vetřu do vlasů a ještě ho pořádně rozetřu ručníkem. Vlasy jsou poté i více nadéchané :)

  • Cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 8.11.2012 17:27:48

Taky už jsem s ním měla tu čest, vlasy odmašťuje skvěle, i ten objem je pak lepší ale co mi opravdu vadí, je ta "vůně". Taky mi to připomíná vůni kosmetiky našich prababiček, a co je horší, jde cítit i po x hodinách. Ovšem jako nouzovka, když si nestíháte umýt vlasy je fakt ideální, ovšem, co nejdříve vlasy umýt.

  • opravdu funguje
  • cena
  • malé praktické balení akorát do kabelky
  • ten smrad!!!


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 9.11.2012 20:26:04

Tento výrobok ma u mňa čestne miesto už 14 rokov. Mojím vlasom vyhovuje. Niekomu môže vôňa vadiť. Ja som s ním 100% spokojná. Keď som ho použila poprvé, bola som nadšená. Mám dojem, že najvetšiu službu urobí u jemných vlasov, rýchlo sa mastiacich. Z mojho okolia nikomu nevyhovuje. Je dôležité naučiť sa používať primerane množstvo.

  • Funguje
  • Žiadne


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Dobrá věc když spěcháte, máte trochu mastné vlasy (u kořínků) a nemáte čas na jejich umytí. Na úplně mastné vlasy to rozhodně není, spíše taková nouzovka :) Tento suchý šampon je levný, hezky voní a vlasy odmastí. Jediná věc která mi vadí je, že je prášek trochu vidět na tmavých vlasech, i když ho vyčešete... takže spíše pro blondýnky

  • vůně
  • účinnost
  • světlý prášek je vidět na tmavých vlasech


Další recenze od 16.2.2013 22:36:51

Bezva suchý šampon. Mám i jiné značky ve spreji, ale ty se tomuto vyrovnají, ale cenou jsou někde jinde. Tento suchý šampon mi dost vyhovuje. Vůně mi nijak nevadí. Mám světlé vlasy, takže jeho transparentnost nemohu posoudit. Na občasné nouzové použití jsou prostě suché šampony skvělé.

  • cena
  • obal se mi moc nelíbí


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 17.2.2013 09:56:57

Tento suchý šampon je fajn :-) Už jako malá si pamatuji, že jsem ho kradla starší sestře z poličky. Myslím, že svůj účel plní fantasticky. Splní to co má - odsaje z vlasů mastnotu a vlas i nadýchá. Mě se poslední dobou hodně mastí vlasy, takže používám hodně a u tohoto je super i nízká cena. Balení by mohlo být lepší, více mi vyhovují spreje, ale není to nic, co by se nedalo překousnout. Hlavní je, že mi ani pokožku hlavy nedráždí,což velice oceňuji.

  • cena
  • odmastí vlasy
  • nadýchá vlasy
  • obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.4.2013 20:21:28

Alpa Amica suchý šampón jsem si koupil hlavně kvůli jeho nízké ceně - kolem 20korun. Neviděla jsem moc velky rozdíl mezi práškem a sprejem. Tento suchý šampon opravdu dokonale odmastí vlasy(bohužel jen na 1 den) a často mám po něj bíle vlasy. Musím ho nanášet opatrně, protože se když mi spadne do délky vlasů, tak se vlasy jakoby elektrizují.

  • Odstraní dokonale mastnostu
  • Cena
  • Bílé vlasy
  • Elektrizuje vlasy v délkách


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
mastné
hnědé

Další recenze od 30.4.2013 12:30:53

Tento suchý šampon používám již dlouho, narozdíl od jiných, mi balení vydrží opravdu dlouho. Zkusila jsem i šampon ve spreji, nevím, co to bylo za značku, ale ničím, kromě snadnější a příjemnější aplikace mě neuchvátil a vydržel mi jen na pár použití.. Amicu používám na přední partie vlasů pro objem i po umytí. Jsem tmavovlasá, takže vlasy občas trochu našednou a vadí mi, že vysušuje v délkách,vlasy jsou pak takové hrubé, voskové, nepříjemné na dotek. Parfemace nic moc, ale nevadí mi.

  • Objem
  • Cena
  • Odmašťuje
  • Vysušuje v délkách
  • Balení
  • parfemace


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 23.7.2013 22:29:33

Dobrý suchý šampon. Určitě za tu cenu - super! Myslím, že si jej koupím znova. Musím uznat, že opravdu funguje. Předtím jsem měla Syoss ve spreji a to bylo strašné! Co je ale u mě velké - je vůně, tedy spíše smrad! Opravdu 100 let stará zatuchlina. Když ho mám na sobě, připadám si jako stará babička a cítit jde bohužel fakt celý den. Ale za tu cenu si myslím, že je opravdu dobrý!

  • cena
  • vůně


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Amica suchý šampon, je skvělý pomocník na rychlé upravení velmi mastných vlasů, vlasy jsou po něm nadýchané a po mastnotě ani stopy, ale vydrží jen den, druhý den je potřeba umýt. Co je pro mě ale nepříjemné je vůně, vůbec hezky nevoní a přijde mi trošku retro, stejně jako obal, jinak spokojenost,účel splňuje dokonale :)

  • po mastnotě ani stopa
  • vůně
  • nepraktický a né moc hezký obal


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tento suchý šampón som používala pred tým, ako som prešla na suché šampóny v spreji. Hlavný účel - odmastiť vlay splňuje, no to je asi jediné, čo by som dala ako plus. Všetko ostatné sa mi na tomto šampóne nepáčilo. Najviac mi prekážala vôňa, ak sa to vôňou dá vôbec nazvať. Nebolo ju cítiť len pri aplikácií, ale až kým som si vlasy neumyla, zle sa aplikoval, často sa stalo že sa mi vysypalo na jedno miesto šampónu až privela a potom bol problém ho vyčesať, zanechaval na vlasoch biele fľaky, balenie sa zle otváralo. Už by som si ho nehkúpila.

  • odmastí vlasy
  • smrdí
  • zle otváranie
  • zlá aplikácia
  • zanecháva na vlasoch biele fľaky
  • obal


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
blond

Suchý šampón je opravdu vynikající vynález. Občas se mi prostě nechtějí mýt vlasy nebo se ráno probudím, jsem upocená a mé vlasy vypadají, jak kdybych je měsíc nemyla. Výborný je také na cestování, zkratka je dobře ho mít po ruce pro případ nouze. Tento suchý šampon je asi neznamější a nejlevnější. Já osobně ho doma mám, a tak 2-3x do měsíce ho použiji, když nastane krize, ale raději mám ty ve spreji, které jsou ale bohužel dražší, takže se nakonec vždycky vrátím k tomuto.

  • cena
  • chvilkový objem
  • vhodný na cestování nebo jako záchrana
  • akutně zbaví mastnoty
  • balení vydrží dlouho
  • balení (snadno se otevře a vysype)
  • smrdí
  • prášek ve vlasech
  • třepení konečků (vysušuje)
  • po pár hodinách opět masné vlasy
  • potřeba ručník k vstřebání


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 30.7.2013 18:27:31

Tento suchý šampon používám vždy v nouzi nejvyšší a jsem s ním opravdu spokojená. Má praktický malý obal, takže se vejde pohodlně do kabelky, odklápěcí víčko je poměrně tuhé, takže se nestane, že by se sám otevřel. Jedná se o bílý parfemovaný prášek. Šampon nanáším tak, že si nasypu trochu prášku do dlaní a následně "vmasíruju" do mastných vlasů. Díky tomu, že můžu kontrolovat množství prášku, se mi nikdy nestalo, že by se musel nějak pracně vyčesávat nebo že by nadělal jinou paseku. Jediné, z čeho nejsem úplně nadšená, je jeho zvláštní parfemace á la dědova pěna na holení. Přijde mi ale, že je cítit jen během nanášení a následně už ne. Za cenu 26 Kč doporučuji k vyzkoušení každému!

  • - malé balení
  • - odmastí vlasy
  • - vydrží velmi dlouho
  • - skvělý poměr cena/výkon
  • - zvláštní parfemace


Další recenze od 12.8.2013 20:03:38

Já jsem objevila "kouzlo" suchého šamponu teprve nedávno a jsem z něho nadšená. Nemusím si mýt vlasy díky němu tak často a účes vypadá pořád super. U mně prodlouží dobu do umytí o dobré 2 dny. Někomu může vadit vůně, ale mně nevadí. Mám středně hnědé vlasy a došediva nezabarvuje, ale myslím si, že vyloženě černovláskám může vlasy trochu opticky zmatnit a zašedivět u pěšinky. To ale k tomu patří, protože nějakým způsobem vlasy musí odmastit. Účel tento šampon zkrátka plní a za cenu, za kterou se prodává, je to zkrátka zázrak v prášku.

  • Vlasy vypadají jako čerstvě umyté
  • Dodá objem
  • Super cena
  • Důchodcovská vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 18.9.2013 06:24:08

Suchý šampón, který opravdu odmašťuje a když se dobře vyčeše, nezanechává ani bílé skvrny. Po aplikaci mi přišlo, že mám i větší objem vlasů. Sice jsou po něm vlasy takové dost matné, ale jeden den se to dá přežít. :-) Největší mínusy jsou asi ty, že vlasy dost vysušuje a vůně je taková zvláštní. Navíc pokud jsem ho používala častěji, dost mě svědila pokožka hlavy. Co se týče obalu, jeho aplikace je celkem nešikovná (navíc se mi vždycky po pár použitích u nového balení utrhlo víčko), proto teď sháním variantu suchého šampónu ve spreji. Ale i přesto balení celkem dlouho vydrží.

  • odmašťuje
  • zvyšuje objem vlasů
  • zmatňuje vlasy
  • dráždí pokožku hlavy
  • vysušuje vlasy
  • vůně
  • nešikovný obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 4.10.2013 21:08:10

Hodně šikovný pomocníček na mastné vlasy, když si je nestihnete umýt. Během pár minut je mastnota pryč a vlasy vypadají jako čerstvě umyté. Používám ho jen na mastné kořínky a po použití šamponu jsou vlasy zmatněné, mastnota je pryč a vlasy jsou extrémně nadýchané. Jelikož jsem blond, tak po použití tohoto suchého šamponu se mi i zmírní viditelnost odrostů, takže další plus. Naopak nejsem vůbec nadšená z vůně, která je zastaralá a vyloženě se mi hnusí. Šampon mi připomíná kosmetiku starších lidí nejen vůní, ale i tím obalem. Z toho se prášek dostává poněkud hůře a aplikace je nepřesná, ale jinak jsem spokojená.

  • odstraní mastnotu
  • nadýchané vlasy
  • dobře se vyčesává
  • zmírnění viditelnosti odrostů u blond
  • smrdí
  • nepraktický obal


Další recenze od 18.10.2013 13:49:46

Tenhle výrobek používám dost často. Opravdu moc pomůže, když se ráno proberete a začnete litovat, že jste si večer neumyla vlasy. Používám ho hlavně na ofinu, protože ta se mi mastí rychleji. Je dost praktické to z vlasů vytřepat ručníkem nad vanou. Potom není žádný bílý film na vlasech a jen je hezky odmastí a mám hodně tmavé vlasy, takže v tomhle bych problém neviděla. Jen to vyčesat hřebenem nestačí. Vůně není nejlepší, rychle vyčichne, takže nevadí

  • odmastí
  • vůně


Další recenze od 2.11.2013 23:23:35

Také mi na tmavě hnědých vlasech zanechává matný film, ale nijak se tím neznepokojuji, lepší vlasy trochu matné než uplihlé. Musela bych si mýt vlasy denně a tak suchý šampon sem tam použiji, spíš ale proto, že denní mytí vlasům škodí a když jsem doma druhý den s neumytou hlavou a najednou musím někam nečekaně jít, tak použiji sucháč a za pět minut jsem načechraná a upravená.Užitečný výrobek, retro obal mi nevadí, vůně je ovšem nepříjemná. Pudry jiných značek jsem nezkoušela, jsou zbytečně drahé a já si za ty penízky raději koupím třeba kvalitní vlasovou výživu.

  • Načechrá
  • Odmastí
  • Tmavé vlasy zmatní


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 6.12.2013 22:20:16

Jiný suchý šampon jsem nikdy nepoužila, tak moc nemám s čím srovnávat, ale jsem spokojená, tak ani nemám důvod přecházet k jinému. Opravdu skvělá věc, pokud se vám nechce mýt hlava, protože víte, že byste to ještě vydržela, ale vlasy už jsou jaksi zplihlé, napůl mastné a bez tvaru. Jediné, co mi vadí, je aplikace šamponu. Musíte být opatrní, abyste ho neměli všude kolem.

  • cena
  • dostupnost
  • obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.12.2013 14:21:37

Tak tohle byl můj první suchý šampon, který jsem kdy zkusila a proto jsem z něj napoprvé měla dobrý pocit. Líbilo se mi, že po nanesení opravdu absorboval mastnotu z vlasů a ty pak vypadaly na pár hodin o dost lépe. Skvělá záchrana. Jenže postupem času se mi zprotivil - ve vlasech zanechává dost silné bílé stopy, na pokožce vytvoří nepříjemný nános (i při malém množství) a já se pak na mytí vlasů těším mnohem víc, než kdybych tuhle "záchranu" nepoužila. Navíc opravdu nepříjemně smrdí :-/ Za mě tedy palec dolů.

  • cena
  • jako záchrana na jedno použití poslouží
  • vůně
  • zanechává bílé stopy ve vlasech
  • nepříjemný pocit na pokožce hlavy po použití


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tohle byl můj úplně první suchý šampon a mám pocit, že i poslední, protože jsem po jeho použití z něj byla dost zpruzená. Na chvíli vlasy opravdu odmastil, ale po pár hodinách zase byl stav mých vlasů při starým. Ve vlasech jsem navíc měla kousky šamponu i když jsem si ho opravdu dobře vytřela a vyčesala. Nejhorší ale na tom všem bylo to, že mě po něm neuvěřitelně svědila hlava! A tohle jsem opravdu nepřežila. Proto šel do koše.

  • nic
  • dobře neodmastil
  • kousky šamponu ulpívaly ve vlasech
  • neuvěřitelně mě po něm svědila hlava


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 1.3.2014 02:42:21

Tento suchý šampon je nepostradatelný na cestách a nebo tehdy, když se vám večer nechtějí umývat vlasy a ráno zjistíte, že už jsou přece jen příliš mastné. Tehdy slouží jako skvělá poslední záchrana. Je třeba ho nanášet někde, kde pak můžete zamést nebo kde je to jedno. Nadělá totiž pěkný nepořádek, sype se z vlasů všude kolem. Nejlepší je nanášet ho na hlavu v předklonu, abyste si ho nenasypali do očí nebo na právě nalíčený obličej, jako se to poprvé stalo mně. Odmašťuje výborně a pokud ho dobře vydrbete ručníkem, nenechává matný bílý povlak ani v tmavých vlasech. Používám ho ráda a koupím si jej znovu.

  • skvěle odmašťuje
  • dlouho vydrží
  • vlasy vypadají čerstvěji
  • z hlediska pořádku náročnější na nanášení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 1.3.2014 08:45:32

Skvělý pomocník v nouzi. Mně se vlasy mastí hodně. Takže, když ráno zjistím, že takhle opravdu nemůžu vylézt mezi lidi a na umývání a sušení dlouhých vlasů není čas, je tenhle suchý šampón prostě k nezaplacení. Mastnotu odstraní opravdu rychle a vlasy vypadají "čerstvě" a nadýchaně. Mínusem je pro mě nanášení, to sypání je nejlepší provádět v předklonu, jinak se člověk zasype celý. Když je tak šikovný jako já :) Vůně mi připomíná babičku, s tím by taky mohli něco udělat a retro design obalu je takový nijaký. Člověka asi moc nezaujme na první pohled.

  • rychle odstraňuje mastnotu
  • vlasy jsou nadýchané
  • vydrží celý den
  • cena
  • vůně
  • způsob aplikace
  • design


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
zrzavé

Další recenze od 24.4.2014 16:25:25

Suchý šampon, který používám, abych si nemusela mýt vlasy obden. Vybrala jsem si ho v drogerce kvůli nejnižší ceně (moc se mi do takového produktu nechce investovat) a jsem s ním docela spokojená. Protože ho používám jako nouzovku, tak přežiju i tu stoletou pudrovou vůni (takhle voněla babiččina skříň), i to, že je potřeba ho opravdu dobře vyčesat. Vždycky si ho nasypu přímo do vlasů a pak musím uklízet půl koupelny - zkusím si ho nasypat prvně do dlaní a pak promnout vlasy, jak píšou ostatní. Mimochodem balení také není nic moc, buď toho vypadne hodně nebo skoro nic, ale za tu cenu to neřeším. Podle mě poměr cena/výkon je super.

  • odmastí vlasy
  • prodlouží nutnost mýt vlasy o jeden až dva dny
  • cena
  • zastaralá vůně
  • balení


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.5.2014 19:43:29

Jelikož jako studentka nemám moc finančních prostředků a suchý šampon od syossu pro mě byl jedno velké zklamání, rozhodla jsem se zkusit tento nejobyčejnější, na který jsou vcelku dobré ohlasy. Bála jsem se našedlého nádechu, ale nic takového se nedělo. Šampon jde hezky z vlasů vydrbat a opravdu jim dodá den svěžesti navíc. Vůně není nejlepší co jsem kdy cítila, ale dá se překousnout

  • cena
  • účinost
  • dobře se vyčesává
  • vůně


Další recenze od 26.11.2014 22:49:58

Mám krátké vlasy, které se neustále mastí a tenhle produkt je mým svatým grálem, za nízkou cenu a se skvělým výsledkem. Vyhovuje mi balení, snadno ho dám do kabelky. Používám ho přes 3 měsíce a nemohu si ho vynachválit, i mým kamarádkám dlouhovláskám moc vyhovuje, budu ho kupovat dál, jsem nadšená! Je to opravdu výborný kauf.

  • Odmastí
  • Snadné použití
  • Skvělý pomocník
  • Dodá objem
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Po vyzkoušení různých suchých šampónů je tenhle jediný, který si kupuji pravidelně, dříve mě velmi trápily mastné vlasy, a já hledala něco, čím bych proces mytí oddálila alespoň o jeden den, s tímto suchým šampónem oddálím proces mytí klidně i o dva nebo tři dny, což se mi u žádného jiného šampónu ve spreji nestalo, vlasy jsou po něm krásně nadýchané a vypadají jako bych si je právě umyla, ovšem když se to s ním přežene může udělat pěknou neplechu v podobě velmi suchých a tvrdých vlasů, což nevypadá hezky. Spousta lidí tu psala, že jim vadí vůně, mně osobně nevadí a není to nic, kvůli čemu bych si výrobek nekupovala i nadále, jelikož na rozdíl od suchých šampónů ve spreji tenhle mi vydrží dvakrát déle.

  • balení dlouho vydrží
  • Vydrží až 3 dny
  • dodá objem
  • praktické balení
  • krásně vlasy odmastí
  • nízká cena oproti konkurenci
  • žádný


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 16.5.2016 16:40:48

Už pár rokov je to pre mňa výborný pomocník, ak sa mi mierne zmastia vlasy, a potrebujem oddialiť interval umytia. Samozrejme, že poriadne umytie vlasov nenahradí, ale z času na čas, ako núdzovka je fajn. Mám síce tmavé vlasy, ale pokiaľ sa dobre vyčeše, tak nemám problém so sivým nádychom na vlasoch, aj keď uvítala by som, aj nejakú jeho verziu vhodnejšiu pre tmavovlásky.

  • obstojne odmastí vlasy
  • dodá vlasom objem
  • dostupnosť
  • na tmavých vlasoch môže spôsobovať šedivý nádych
  • silná nepríjemná aroma
  • na čiernom oblečení zanecháva biele stopy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.12.2016 12:45:20

Používám tento výrobek už několik let, za tu dobu jsem přešla od blond odbarvených vlasů až po svojí přírodní hodně světle hnědou (tzv. ledová hnědá). Ani na světlých a ani na tmavých vlasech mi přípravek nezůstával, je potřeba ho velmi dobře zapracovat - tzn. nasypat na vlasy (příp. nejprve do dlaní a pak na vlasy), ručníkem pořádné "prohníst" a potom vlasy důkladně rozčesat. Kupuji už x let a neumím si bez něj život představit.

  • cena
  • kvalita
  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tenhle šampon jsem si kupovala spíš jako opravdovou nouzovku, když mi došel můj hnědý Batiste a narychlo nebyl nikde k sehnání. A hrůza. Sice stojí opravdu jen pár korun, ale svůj úkol nesplní. Ve vlasech zanechává bílý povlak, který se špatně odstraňuje. Dokonce mě po použití občas i svěděla hlava. Docela mi vadí i ta divná vůně.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Svědění pokožky hlavy
  • Zanechává bílý povlak na tmavých vlasech
  • Divná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.7.2017 14:49:15

Dokonalá první pomoc, když máte potíže s rychle se mastícími vlasy. Miniaturní krabičku můžete tahat všude s sebou, šampon je za hubičku, vydrží věky a vlasy skvěle odmastí. Jenom ta aplikace je trochu složitější. Já ho používám zásadně jen nad vanou, protože jinak je ten prášek všude po zemi. Vůně taky není zrovna dvakrát atraktivní (asi jako prací prášek po vaší babičce), ale zvykla jsem si na ni. Na tmavých vlasech je trochu vidět, tak to chce důkladně rozčesat nebo vydrhnout ručníkem.

  • cena
  • odmastí vlasy
  • nepraktické nanášení


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2017 21:38:35

Dostala jsem se k němu po zklamání ze suchého šamponu od Baley ve spreji, který je plný alkoholu, vlasy akorát zmrazí a zničí, do vlasů se prášku dostane málo, ale koupelna je jak v hašišovém doupěti. Tento je levnější, ale hlavně šternější a daleko účinnější. Aplikace je pro mne velice snadná, jsem blond, takže bělavý nádech v odrostech docela vítám, tupirovacim hřebenem si vždy oddělím pěšinky a sypu a promnu, a na závěr se předkloním a prodrbu si hlavu. Když se narovnám, výsledkem je perfektní účes s objemem, připravený na jakoukoliv úpravu. Sypu si ho i po umytí, mám dlouhé vlasy a takový objem a nadýchanost ničím jinym od kořínků nedocílím. Objem vydrží celý den, na večer stačí pročesat, kdyžtak lehce přisypat a je hotovo. Mytí vlasů oddálí o 2-3 dny. Vůně mi nevadí, každý suchý šampon co jsem kdy používala, nevoněl zrovna nejlépe, používám drahé parfémy, které si lehce stříkám na hlavu a krk, takze to lehce přebijí.

  • Velké množství
  • Nízká cena
  • Lehká dostupnost v každé drogerii
  • Snadná aplikace
  • Možná vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené