Avon Naturals šampon a kondicionér 2v1 s kiwi a mandarinkou recenze a zkušenosti

Šampony Avon Naturals šampon a kondicionér 2v1 s kiwi a mandarinkou
Šampony Avon Naturals šampon a kondicionér 2v1 s kiwi a mandarinkou - obrázek 1
5 3.5 11
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals šampon a kondicionér 2v1 s kiwi a mandarinkou

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 13:01:49

Další z řady šamponu od značky Avon, který mě jednoznačně odradil. Šampon je 2v1, tudíž i s kondicionérem, ale podle mé zkušenosti, je tam toho kondicionéru zřejmě kapička. Jelikož se mi po něm vlasy celkem cuchají. Jediným pluskem je snad ta vůně. Tento šampon už ted využívám jen jako pěnu do koupele.

  • vůně
  • cuchá vlasy
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 10.4.2012 13:33:23

Mě tento šampon velmi vyhovuje. Vlasy mám po něm nadýchané a hebké. Po jeho použití se mi nemastí a jdou poměrně dobře rozčesávat, i když samozřejmě s kondicionérem je to lepší. Moc hezky voní a k dostání je i ve 400 ml balení. Kupuji ho již několik let, za mě doporučuji.

  • Cena
  • Nadýchává vlasy
  • Necuchá
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.4.2012 10:58:55

Tento šampon je průměrný určitě je to spíše jen šampon o kondicionéru tam není moc co mluvit. Vlasy mám po něm vcelku nadýchané a hebké. Ale zdálo se mi že vlasy docela brzo mastí takže se musí používat opravdu často což mi zrovna nevyhovuje umývat si vlasy každý den

  • hezká vlně
  • nadýchané vlasy
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Od šampónu 2v1 skutečně očekávám, že bude 2v1, ale v tomhle je toho kondicionéru opravdu pomálu (pokud vůbec). Po jeho použití byly vlasy hrubé a šly velmi špatně rozčesat a nakonec elektrizovaly. Vůně je příjemná a i celkem dobře pění, ale za sebe nemohu doporučit.

  • cena
  • vůně
  • dobře pění
  • hrubé a špatně rozčesatelné vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 20:20:29

Za mě je to opravdu dobrý šampon, i když by se dalo bavit o tom, kolik v něm toho 2v1 kondicionéru je. Kupovala jsem si ho ale i zároveň s maskou na vlasy stejné řady, která taky tak krásně voní, a vždy když použiju tento šampon (střídám je), tak použiju i tu masku, a vlasy jsou krásně hladké, hebké, dobře se rozčesávají :-)

  • vůně
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tenhle šampon kupuji hlavně kvůli jeho skvělé vůni, která na dlouho úžasně provoní vlasy. Další, co mi na něm vyhovuje je to, že mi dělá opravdu pěkně lesklé vlasy. Nevyhovuje mi ale trochu, že se mi vlasy po něm hůř rozčesávají a také ho musím prostřídávat s jiným šampony, protože při nepřetržitém používání mě postupně začně po něm svědit hlava a dělat sel lupy.

  • úžasně voní
  • dělá lesklé vlasy
  • vlasy se hůř rozčesávají
  • je agresivní k citlivé vlasové pokožce


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 8.11.2012 12:39:01

Moc jsme mu šance nedávala, ale byla jsme docela mile překvapená, protože já tam sílu kondicionéru rozhodně pociťuji, protože vlasy pak krásně bez trhání a zacuchání rozčešu, takže za mne obrovská spokojenost. Navíc nádherně voní a oceňuji i velikost balení, protože dlouho vydrží a za tu cenu je perfektní a není problém ho střídat s jinými produkty. Žáné negativum jsem nenašla.

  • vlasy pak krásně jdou rozčesat
  • vůně
  • velikost balení
  • neznám


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.2.2013 21:30:27

Šampon není špatný, spotřebovala jsem velké 400 ml balení a koupě jsem nelitovala, ale nijak zvlášť mě neoslovil, takže znovu pořizovat nebudu. Hezky pění i při použití mešího množství, dlouhé vlasy se mi po něm rozčesávaly dobře. Vlasy jsem po jeho používání měla takové normální, určitě znám šampony, po kterých mám vlasy hebčí a lesklejší. Trochu mě zklamala vůně, cítím tam spíš to kiwi než mandarinku, vůhě není nijak zvlášť silná a z vlasů ji pak necítím už vůbec. Celkově šampon hodnotím jako neurazí nenadchne, z řady Naturals je o mnoho lepší 2v1 s mangem a zázvorem.

  • vlasy se dobře rozčesávají
  • dobře pění při použití menšího množsví
  • celkem slabá vůně
  • vlasy nejsou nijak zvlášť lesklé ani hebké


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.9.2013 19:58:40

Šampon 2v1 jsem zakoupila v akci společně s kopřivovým šamponem (taktéž od Avonu) za dohromady 50 Kč (1 šampon za 49 Kč a k tomu druhý za 1 Kč). S "avonovskými" šampony jsem neměla nikdy dobrou zkušenost, přijdou mi kvalitou jako ty nejlevnější šampony z drogerky. Tenhle na tom nebyl o moc lépe - vlasy jsem po něm měla jako slámu (kondicionér zřejmě viděl jen z rychlíku) a dalo to práci, abych je rozčesala. Jediné jeho plus byla jeho vůně.

  • vůně
  • cena
  • cuchá vlasy
  • vysušuje vlasy
  • rozhodně není 2v1


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.4.2014 17:03:05

Krásně voní, oceňuji zejména rychlost aplikace - to že je šampon i balzám v jednom balení. Vlásky jsou jemné, nadýchané a bez problémů se rozčesávají, jen vůně dlouho nevydrží (ostatně jako všechny od Avonu - od sprcháčů až po produkty na vlasy), což je velká škoda.Nicméně můžu jen doporučit. Dá se pořídit i docela levně do 50,-

  • vůně