Alqvimia Shape Reducer Body Elixir recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Alqvimia Shape Reducer Body Elixir
Hydratační tělové krémy Alqvimia Shape Reducer Body Elixir - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Alqvimia Shape Reducer Body Elixir - obrázek 2
5 4.4 15
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 44 - 1 580 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Alqvimia

Recenze produktu
Alqvimia Shape Reducer Body Elixir

Další recenze od 21.2.2013 09:14:22

Perfektně hydratuje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku celého těla. Překvapila mě vůně bylinek, která vydrží na těle vonět dlouho. Účinek zpevnění i zjemnění je vidět i po několika hodinách. Krásně se roztírá.Má dobrou konzistenci. Rozhodně doporučuji koupit.

  • Hydratace
  • Omezuje tvorbu šupin na kůži
  • Dobře se roztírá
  • Luxusní balení
  • Detoxikuje
  • žádný


Další recenze od 21.2.2013 13:41:35

měla jsem možnost vyzkoušet tento jedinečný Shape Reducer Body Elixir od Alqvimia, pokožka je hned po prvním použití dokonale hydratovaná,omlazená provoněná svěží vůní,elixír se rychle vstřebává pokožka není mastná, máte pocit svěžesti a mladosti nejen na těle, ale i po duši, vřele doporučuji

  • kvalita
  • žádné


Další recenze od 22.2.2013 10:03:22

Shape Reducer Body Elixir je opravdu luxusní ..Krásně zvláčnuje pokožku,dobře se roztírá a vstřebává..má krásnou dlouhotrvající vůní a pokožka je krásně hebká a pevnější..Cena zase trochu vysoká ale pokud se chcete cítít opravdu skvěle vyplatí se investovat..:))

  • vůně
  • žádný


Další recenze od 22.2.2013 11:50:13

Toto hedvábné tělové mléko zanechalo mou pokožku krásné provoněnou, hydratovanou, zpevněnou a vyhlazenou. Velice dobře se roztírá, nelepí. Vůně vydrží opravdu skoro celý den. Doporučuji použít v kombinaci se sprchovým gelem Shape reducer Bath a Shower Gel. Mléko je poměrně dražší, ale v poměru ceny s kvalitou se do něj investovat vyplatí. Opravdu luxusní zaležitost.

  • vůně
  • hydratace
  • detoxikace
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 20:58:52

Lehoučké tělové mléko má jemnou konzistenci, velmi snadno se roztírá a rychle vstřebává, masáž s ním je moc příjemná. Není mastné a přesto skvěle hydratuje, nanáším ho večer a ráno je má pokožka krásně hebká, vláčná a pevnější. Zajímavě voní, kdo má rád takové ty éterické bylinkové vůně, bude nadšen, navíc samotný produkt je čistě přírodní. Cena je bohužel dost vysoká.

  • konzistence
  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • hydratace - vláčná a hebká pokožka
  • zpevňuje
  • vůně
  • čistě přírodní produkt
  • cena


věk
25-34

Alqvimia Shape Reducer Body Elixir je opravdu velmi příjemné tělové mléko, překvapila mě příjemná vůně bylinek ,tělo je nádherně provoněné, hydratované, pevnější a příjemné na dotek, mléko se hned vstřebává a nelepí, což je pro mě opravdu velké + .

  • vůně
  • hydratace
  • tělo je nádherně provoněné a hladké
  • nemá


Další recenze od 26.2.2013 16:11:19

Tělové mléko nádherně voní po bylinkách, napoprvé se mi zdála vůně příliš výrazná, tento efekt časem přešel. Pleť je po něm vláčná a hydratovaná na první pohled. Překvapily mě třpytivé částečky, které jsou opravdu jemné a jsou vidět, pouze u osvětlení. Doporučuji vyzkoušet.

  • Vůně
  • Konzistence
  • Hydratace
  • Nevsákne se úplně


Další recenze od 26.2.2013 17:26:35

Po použití Alqvimia Shape Reducer Body Elixiru se budete cítit opravdu skvěle..Krásně zpevnuje,nádherně a dlouho voní a plět ihned omládne.. Zatím jsem neměla s žádným výrobkem tak dobrou zkušenost jako s výrobky Alqvimia a to jsem toho už vyzkoušela opravdu dost..Příště si raději připlatím za luxus a kvalitu opravdu se to vyplatí..:))

  • omlazuje
  • zjemňuje
  • žádný


věk
25-34

Shape Reducer Body Elixiru je velmi příjemné, jemné mléko, které se krásně nanáší, roztírá, pleť je pevná, hydratovaná, na pohled hezká. Při nanášení večer po koupeli je ráno pokožka revitalizovaná a hezky hydrazovaná. Vadí mi ale velmi výrazná, těžká vůně! Také cena je přemrštěná.

  • Jemné mléko které se dobře roztírá a vstřebává
  • Pokožka je po ošetření kvalitní a jemná
  • Cena
  • Vůně


věk
35-44

Pleťová emulze s krásnou vůní. Vůně je lehoučká, řekla bych, že jsou tam cítit trochu citrusy, takže taková svěží. Krásně se roztírá, vstřebává se okamžitě, vůně je cítit ještě za dlouho a to i na oblečení. Pleť je po použítí hebká na dotek a viditelně pružnější.

  • krásně se roztírá
  • nic


Další recenze od 10.3.2013 15:38:23

Toto tělové mléko pokožku perfektně hydratuje a provoní.Pokožka zůstává dlouhou dobu jemná a hedvábná na dotek.Mléko má také detoxikační účinek.Luxusní je také obal tohoto tělového mléka.Určitě budu toto tělové mléko používat i nadále a doporučím jej i ostatním.

  • vůně
  • nemá


Další recenze od 10.3.2013 23:31:10

Shape Reducer Body Elixir příjemně zvláční pokožku, dobře se roztírá, vydrží dlouho. Jeho vůně je sice příjemná, ale tak výrazná, že mi bránila v použití oblíbeného parfému. I přes nepopiratelnou kvalitu je jeho cena dost vysoká. Přesto stojí alespoň za vyzkoušení.

  • zvláční pokožku
  • příliš výrazná vůně


Stejně jako všechny výrobky této značky i zde mne uchvátila vůně. Je bylinkově citrusová. Emulze má zvláštní konzistenci, krásně se roztírá a zjemňuje pleť, dobře hydratuje, přitom ale nemastí. Elixír se rychle vstřebá a zůstane ta dlouhotrvající vůně a pokožka jemná nejen na dotek, ale i na pohled. Škoda té vyšší ceny, ale pokud koupíte, vězte, že je to opravdu luxus.

  • vůně!
  • nemastí
  • cena


Další recenze od 16.3.2013 15:22:06

Při použití velmi příjemné tělové mléko , velmi dobře roztíratelné . Pokožka po natření je opravdu hladká , na dotek vyhlazená . Mléko má zajímavou jemnou vůni . Celé tělo se zdá po použití mléka jako vlhké . Detoxikační účinek ještě zvyšuje klady tohoto výrobku .

  • příjemná vůně
  • o žádné nevím


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené