Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem - obrázek 3
5 4.5 10
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 117 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Tělové máslo Mamaglück s divokým slézem

věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 20:53:29

Máslo jsem si pořídila na mazání hlavně bříška v těhotenství, bylo fajn, hezky mi vonělo kupodivu, hodně sladce, bylo hutné, ale přesto se dobře roztíralo, jedině co mi vadilo tak obsahoval nevím jak to popsat vlákýnka něčeho? Když jsem se mazala tak jako kdybych na sobě měla pár drobečků, ale bylo to z toho krému, když jsem ho nabrala na ruku tak tam opravdu byly, nevím jestli to je v každém nebo to bylo jen v mém balení, nicméně nezpozorovala jsem zpevnění, jen to pěkně hydratovalo, ale pnutí pokožky to nepředešlo

  • vůně
  • hydratace
  • obsah drobných částeček


věk
35-44

Další recenze od 24.1.2015 23:19:24

Toto je moje vůbec první tělové máslo. Líbí se mi aplikace z "kelímku", konzistence opravdu trochu připomíná máslo :-) Ale velmi rychle se roztírá a zaschne, určitě vhodné pro suchou pokožku, ale i pro normální. Hydratuje dlouhou dobu. Stačí nanášet celkem malé množství. Vůně je velmi příjemná a intenzivní, trošku jiná než u sprchového gelu této řady, připomíná chvíli květinu, pak kokos a oříšek. Jediné mínus je asi cena.

  • Aplikace z "kelímku".
  • Přírodní složení.
  • Hydratace.
  • Vegan.
  • Vůně.
  • Vyšší cena.


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2014 18:06:49

Tohle máslo od Alverde je hodně hutné, ale přesto se lehko rozetírá a rychle vsakuje, nezanechává ulepený pocit a dobře hydratuje. Další výhodou je poměrně nízká cena a dobrá dostupnost v každé DM-ce. Co ale nesnesu je ta příšerná vůně, nebo spíš smrad. Navíc je cítit celkem dlouho po namazání, bylo to pro mě fakt utrpení a trvalo mi hodně dlouho než jsem ho vypotřebovala, i to jen na nohy. Jinak by bylo skvělé, ale kvůli tomu smradu už nekoupím.

  • hydratace
  • cena
  • složení
  • dostupnost
  • smrad


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2013 16:35:44

Výrobky od Alverde mi většinou příliš nevyhovují (zejména vůně se mi obvykle moc nelíbí). Toto máslo mě ale mile překvapilo a rychle jsem si ho oblíbila. Dobře se roztírá, rychle se vsákne, nelepí a pokužku dobře hydratuje, ale nezanechá pocit mastnoty. Vůně mě nenadchla, ale ani mi nevadí. Máslo voní trochu sladce, ale ne nepříjemně. První balení jsem vypotřebovala dost rychle a další určitě brzy koupím.

  • dobrá hydratace
  • vůně
  • je přírodní
  • cena a dostupnost
  • ---


věk
35-44

Další recenze od 7.4.2013 00:27:49

Tak mě tohle máslo vůbec nenadchlo. Neříkám, že není kvalitní, určitě pokožku dobře hydratuje a zvláční, ale mně osobně v první řadě dost vadí jeho vůně. Je taková strašně zvláštní a něčím mi nesedí, není mi příjemná. Moc mě neoslovila ani konzistence, která je opravdu dost tuhá. Asi to tak u másla má být, třeba máslo na nohy od Alverde má konzistenci podobnou a tam mi to nevadí, ale tohle Mamaglück se mi oproti tomu na nohy o něco hůře roztírá. Není sice nijak hutné, ale při roztírání začne pokožku bělit a trochu déle mi trvá ho dokonale rozetřít. No, nevím, jestli ho vůbec kdy zvládnu spotřebovat, moc ráda po něm nesahám.

  • hydratace pokožky
  • máslo je vyživující ale ne mastné
  • hůře se roztírá
  • hodně divná vůně


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2013 21:12:02

Vynikající prevence strií ke kterým mám občas sklony. Začala jsem ho používat až v těhotenství a je škoda že ne dříve. Má výbornou mastnou konzistenci - oproti jiným chemickým "máslům" a krásně voní. Pokožka po něm zůstává dlouho vláčná. Příjemná je i cena. Určitě koupím znovu.

  • dobře promastí pokožku
  • přírodní s organickými surovinami
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 6.11.2012 08:31:37

Protože se snažím upřednostňovat přírodní kosmetiku před tou chemickou, jsem ráda, že jsem u Alverde konečně narazila na tělové máslo s opravdu máslovou konzistencí (ostatní "másla" připomínají spíš hutnější krém) a se skutečně příjemnou vůní. Musím říct, že vůně mě mile překvapila - je jemně sladká a uklidňující. Máslo na pokožce ihned "taje" a rychle se vstřebává. Vyživující účinky a hydratace jsou dlouhodobé. Myslím, že Mamaglück je dobrá volba nejen pro těhotné ženy.

  • Krásná vůně
  • Hutná máslová konzistence
  • Přírodní složení
  • Dlouhodobé účinky
  • Rozumná cena


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2012 19:53:54

Další z vynikajících másel od Alverde. Toto s divokým slézem má trochu hutnější konzistenci než ostatní másla, ale roztírá se skvěle. Velice rychle se vstřebává, pokožku zanechává krásně hebkou a hydratovanou, pocit mastnoty vůbec nemám. Krásně voní, vůně je taková sladší, těžko popsatelná. Naprostá spokojenost.

  • Hydratace
  • Vůně
  • Přírodní složení
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 12:55:17

Alverde másla mě nepřestávají překvapovat, jsou levná a výborná a není tomu jinak ani u Mamagluck. Je z řady pro nastávající maminky, k promazávání bříška a opravdu hloubkově hydratuje, pokožka je zpevněná, voňavá a nepne. Vsakuje se dobře, konzistence není nikterak hutná. Voní po slézu, pod čímž si málokdo představí konkrétní vůni - je to sladší vůně květů, nijak nevtíravá. Škoda, že je stále na trhu jen pár vůní, jinak bych přestala kupovat drahá másla The Body Shop a zakotvila u Alverde.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 14:09:32

Další skvělé máslo od Alverde. Oproti oříškovému a vanilkovo-mandarinkovému je o dost tužší a hutnější. Dobře se však roztírá a bleskově se vsákne. Pokožka je po něm hebká, hydratovaná NADLOUHO a vůbec není mastná. K tomu ještě nádherně sladce voní (ale ne přeslazeně).

  • kvalita
  • hydratace nadlouho
  • vůně
  • je přírodní


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Lush Karma Kream

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené