Alterra Hydratační šampon s granátovým jablkem recenze a zkušenosti

Šampony Alterra Hydratační šampon s granátovým jablkem
Šampony Alterra Hydratační šampon s granátovým jablkem - obrázek 1
Šampony Alterra Hydratační šampon s granátovým jablkem - obrázek 2
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 36 - 54 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alterra

Recenze produktu
Alterra Hydratační šampon s granátovým jablkem

Další recenze od 10.1.2013 23:00:51

Nejdříve jsem k přírodním šamponům neměla moc důvěru, jelikož po použití šamponu značky Alverde mi padaly vlasy (zřejmě vlivem nějaké složky). Pak jsem objevila tento a byla jsem nadšená. Vlasy opravdu hydratované, nadýchané u kořínků a hebké. Líbí se mi čistá vůně a pění také dostatečně. Zatím nemám co vytknout.

  • Certifikovaná přírodní kosmetika
  • Nadýchané vlasy
  • Hydratace
  • Vůně
  • Zatím jsem neobjevila :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Nemám v oblibě přírodní vlasovou kosmetiku, protože mám melírované vlasy. A na chemicky upravené vlasy se IMHO hodí zase jen chemie. Po tomto šamponu jsem měla vlasy suchý jako trout, zacuchaný a rozlítaný. Oceňuju složení, ale doporučila bych je na zdravý a nebarvený/neodbarvený vlasy, s těmi šampon nic extra nezmůže.

  • složení
  • cena
  • nehodí se na chemicky upravené vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.1.2013 18:16:33

Šampon jsem si koupila i s kondicionerem v akci za 37 Kč a mně naprosto vyhovuje. Neobsahuje silikony, parabeny, konzervační látky a není parfemovaný. Naprosto božsky voní! Mám rychle se mastící vlasy dlouhé po zadek, jemné a splihlé, po tomhle šamponu jsou suprově nadýchané, lehké, hebké. Jen mě zaskočila hustší gelovitá konzistence, ale po rozmasírování a napěnění pění i myje dobře. Z šamponu jsem nadšená a budu kupovat stále dál.

  • nádherná vůně
  • nemastí mi vlasy
  • cena
  • gelová konzistence


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 19.3.2013 12:54:34

Tento šampon už kupuji nějakou dobu. Nevím, kolikáté mám už balení, ale vím, že rozhodně není poslední. Je zde skvělý poměr ceny a kvality. Cena je srovnatelná s šampony od Alverde, ale Alterra se mi co se týče kvality zdá o chlup lepší. Šampon je jemný díky přírodnímu složení, vlasy nevysušuje, ale skutečně hydratuje (často ani nepotřebuji použít kondicionér) a má příjemnou, nekonfliktní vůni. Na vlasech tolik nepění (podobně jako jiné přírodní šampony), což ale nevadí - i tak vlasy dobře umyje, zvláště při dvojím šamponování. Kondicionér ze stejné řady je rovněž skvělý.

  • Poměr cena/kvalita
  • Přírodní složení
  • Jemnost
  • Hydratace
  • Vůně
  • Nižší pěnivost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2013 18:47:57

Vzhledem ke změně životního stylu který mě ted´ provází, ráda zkouším přírodní kosmetiku. Proto jsem si také pořídila tento šampón. Pěkně voní granátovým jablkem, není to žádná umělá vůně. Bohužel to není nic pro mě. Vlasy mi ještě úplně neodrostly z barvy, a myslím, že to je ten problém. Po umytí jsou vysušené, zacuchané, stěží se rozčesávají. Konzistence šampónu je gelová, která v čistých vlasech pěkně napění. V mastných vlasech jen stěží, a je proto proceduru mytí třeba 2-3x opakovat. Tento výrobek je dle mě vhodný jen pro přírodní, nebarvené vlasy.

  • vůně
  • přírodní kosmetika
  • dobrá cena
  • vhodný jen na přírodní vlasy


Další recenze od 3.5.2013 15:49:29

Za tuto cenu opravdu kvalitní výrobek. Mnohonásobně předčí ostatní šampony z drogerie.. jak svou kvalitou, tak i cenou. Mám blond melírované vlasy, takže mi nevyhovuje jen tak nějaký šampon, tento splňuje co má a jsem s ním naprosto spokojená. Používám pouze šampony od Alterry, střídám pouze druhy, jednou si koupím tento, pak kofeinový, pak na objem...atd. Pokud jsem po umytí jiným šamponem nepoužila masku nebo balzám, neměla jsem šanci vlasy rozčesat s tímto šamponem to jde i bez masky, sice žádná sláva ale jde :)

  • kvalita
  • méňe chemie
  • cena
  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.7.2013 15:04:54

Přírodní vlasová kosmetika mým vlasům velmi svědčí a sedí jim, vlastně ani nevím, proč používám i chemii a nezůstanu jen u přírody. Vlasy mám hodně dlouhé, nebarvené, zdravé a mastící se. Po tomto šamponu jsou vlasy hebké, lesklé, hydratované a vůbec nejsou zacuchané. Vůně je moc příjemná a pění také dostatečně. Až dopotřebuji, rozhodně koupím znovu.

  • přírodní složení
  • cena
  • vůně
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 18.3.2014 18:28:50

Šamponu nemám absolutně co vytknout, i když je mi pořád z nějakého nevysvětlitelného důvodu bližší Alverde a jejich šampony. Vlasy mám zdravé, husté, nebarvené, mastící se. Tomuto typu sedí šampon bezvadně. Vlasy a vlasovou pokožku jemně čistí, aniž by je dráždil, po umytí vlasů nemám tendence si uškrábat celou hlavu. Vlasy po umytí trochu vržou, je tedy nutné použít kondicionér. Malou nevýhodu vidím ve větší spotřebě, musím ho dávat víc než u chemických šamponů (což je pochopitelné), ale třeba Alverde mi vydrží o něco déle. Vůně je neutrální, nijak mi nevoní, ale ani nesmrdí. Určitě koupím znovu a ráda zkusím další šampony od této značky.

  • šetrné složení
  • cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 20.9.2014 18:25:58

Tento šampon jsem chtěla vyzkoušet jako šetrnější variantu na vlasy, oslovilo mě jemné složení s bio věcmi a certifikáty a vzhledem k ceně je to opravdu bezkonkurenční šampon, trochu mě štve, že je to takový gel a moc nepění a tím ho spotřebuji víc, ale za tu cenu, proč ne. Vlasy krásně umyje a nemastí. Vlasy jsou po něm pevné a lesklé. V použití spolu s kondicionérem od stejné značky je prostě bomba :) Takže za mě 100% doporučuji

  • bio
  • cena
  • na to, že je přírodní hezky voní
  • asi nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.9.2014 16:23:28

Na to že se šampon jmenuje hydratační, hydrataci teda nepozoruji! Naopak je docela vysušuje a dělá z jemných vlasů chundel. Určitě se hodí spíš na mastnější vlasy. Kondicionér po něm jsem musela dávat témeř od hlavy, abych vlasy vůbec rozčesala. Vůně nic moc, ale na přírodní šampon asi super, cena taktéž. Dopoužíval ho přítel na svoje zdravé nenáročné krátké vlasy :)

  • přírodní složení
  • nehydratuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 5.11.2014 10:41:34

Šampon používám spolu s kondicionérem a vlasovou kúrou ze stejné řady a vlasem to neskutečně prospívá. Líbí se mi složení bez silikonů, i když bez použití kondicioneru jdou vlasy hůř rozčesat. Šampon má gelovou konzistenci a trochu méně pění, hlavně na mastnějších vlasech - to vždy myju dvakrát. voní krásně, jako i ostatní produkty z této řady. Vlasy jsou po něm leské a vzdušné, nemastí se.

  • složení
  • lesklé vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon, který neurazí, ale ani nenadchne. Voní jemně, gelová konzistence ničemu nevadí, na podruhé pění dostatečně. Vlasy vůbec nemastí, na druhou stranu nemá proč, protože žádnou hydrataci jsem nepozorovala. Vlasy mám pořád stejně suché a krepaté jako před použitím šamponu (vypotřebované celé balení včetně kondicionéru). Vzhledem k tomu, že už jsem zkusila hodně šamponů a žádný mým suchým vlasům nepomohl, nebylo to pro mě až tak velké zklamání a hodnotím docela pozitivně. Rozhodně za cenu v akci stojí za to vyzkoušet.

  • vůně
  • složení
  • dobře myje
  • nemastí
  • nehydratuje