Alverde Barvící gel na obočí recenze a zkušenosti

Úprava obočí Alverde Barvící gel na obočí
Úprava obočí Alverde Barvící gel na obočí - obrázek 1
Úprava obočí Alverde Barvící gel na obočí - obrázek 2
Úprava obočí Alverde Barvící gel na obočí - obrázek 3
5 4.3 21
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Barvící gel na obočí

věk
15-24

Barvící gel na obočí od Alverde je dostupný pouze v drogerii DM. Gel krásně drží obočí jak vy přesně chcete a navíc barví. Jsem blondýna, a proto používám 01 blond, upřímně to zase pro mě tolik nebarví, protože já zase nemám úplně neviditelné obočí, ale líbí se mi, že existují 01 pro blond a 02 pro brunety. Určitě to stojí aspoň za zkoušku, každému sedne něco jiného.

  • Cena
  • Drží obočí
  • Balení
  • Dostupnost pouze v DM drogerii


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 11:57:39

Můj naprosto parádní každodenní pomocník při úpravě obočí. Už samotné balení je skvělé. Klasické řasenkové balení + kartáček na učesání obočí. Dobře promyšlené a chválihodné. Gel je ve 2 variantách a to pro blondýnky a pro brunetky. Gel je příjemně voňavý, hezky barví a fixuje obočí do požadovaného tvaru. Drží celý den, nedělá šmouhy ani se nedrolí.

  • Fixace obočí
  • Balení s kartáčkem
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 19:33:18

O tomto gelu jsem dlouho přemýšlela, nakonec jsem neodolala. Spokojená ale nejsem vůbec. Kterákoli průhledná gelová řasenka zafixuje obočí lépe, než tento gel. Ten mi obočí nezafixuje skoro vůbec. Jsem bruneta, obočí hnědé, takže mám tu tmavší verzi. Přestože gel aplikuji velmi opatrně, stane se, že trocha barvy zůstane i na kůži pod obočím. Po pár hodinách se ale začne ona barva drolit a vypadá to opravdu hodně zle. Už si tento gel určitě nikdy nekoupím.

  • součástí je kartáček na pročesání obočí
  • drolí se z obočí a kůže
  • nezafixuje obočí


věk
15-24

Další recenze od 30.4.2013 12:34:01

Super pomocníček do kosmetické kolekce a mé kosmetické taštičky. Slyšela jsem o něm samá superlativa, tak jsem se rozhodla si jej také pořídit a určitě jsem neprohloupila :-) Má stejnou/ velmi podobnou barvu, jako mé obočí, krásně jej dotáhne k (téměř) dokonalosti a zafixuje. Nemám problém s výdrží, u mě vydrží celý den.

  • barva
  • fixace
  • cena
  • jen DM drogerie


věk
35-44

Další recenze od 10.6.2013 22:04:14

Jsem nadšená, že jsem tento gel koupila. Tužky na obočí mně vždy vadily a přišly mi zbytečné, když mám husté obočí. Jako blondýnka si obočí barvím na světle hnědou a tento gel ve světlém odstínu je pro mě akorát a navíc obočí pěkně zafixuje. Přemýšlím nad koupí nějakého setu na obočí, ale pořád váhám. U toho gelu mně vyhovuje balení a velice jednoduchá aplikace.

  • jednoduchá aplikace
  • balení
  • dostupné jen v DM


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2013 12:37:39

jsem přírodní blondýnka, obočí mám husté, ale takové žíhané (půlku chloupku je světlá půlka tmavší), tento gel to ovšem krásně sjednotí a barva je naprosto přirozená (barva blond 01). Vydrží celý den, obočí je hezky zafixované. Asi bych ale nedoporučovala pro řídké obočí (to spíše tužku či stíny). určitě koupím znova :)

  • barva pro blondýnky
  • krásně sjednotí barvu
  • vydží
  • cena
  • dostupnost
  • není pro řídké obočí


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 10:31:52

Tento barevný gel na obočí jsem docela dlouho sháněla, ve všech Dm byl v tu dobu vyprodaný, až ho konečně měli, neváhala jsem. Je to celkem praktická věcička. Na takové to "rychloobočí" je to opravdu dobré. Více mi ale vyhovují stíny na obočí a až pak tento gel nebo průhledný na zafixování. Gel v obočí vydrží až do večera, nijak mě nedráždí a barva mi vyhovuje. Jediné, co bych vytkla, je konzistence, přijde mi docela suchý a, že ho v tubě moc není. Ještě vlastně jeho podivná "květinovo chemická" vůně. Ale to je detail :-)

  • praktická věc
  • výdrž
  • sušší konzistejce
  • chemická podivně sladká vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2014 17:22:46

Můj nejoblíbenější produkt na úpravu obočí. Aplikace gelu je velmi snadná, takže by mohl vyhovovat i těm, co se s uměním líčení teprve seznamují. Nevím, jak gel působí na řidší obočí, ale já mám středně husté, které viditelně zahustí a zvýrazní jeho barvu (jsem plavovláska a používám odstín 01 Blond). Na kartáček se nabírá akorát barvy, což opět usnadňuje aplikaci. Konečný efekt je přirozený (pokud člověk dá jednu nebo 2 vrstvy, pak už je to samozřejmě znát, ale i jedna vrstva pro upravenější vzhled stačí a udělá divy). Nepoužívám gel každý den, cca tak 3x do týdne, tak nevím, jak dlouho balení vydrží, ale já ho mám už 4 měsíce a zatím ani nevysychá. Plus je přírodní složení.

  • přírodní složení
  • velmi snadná aplikace
  • přirozený odstín (01 Blond)
  • přirozený konečný efekt
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2014 19:45:53

Výborný přirozený gel na obočí s praktickým kartáčkem. Mám tmavě hnědé vlasy a odstín brown je akorát o pár odstínů světlejší než mé vlasy, tak jak to má být :) Praktické balení, jednoduché nanášení. Nemám co bych vytkla. Vydrží dlouho bez rozpíjení :) Ten, kdo nechce mít jednu namalovou čárku místo obočí a chce jen zvýraznit své řasy, tak myslím, že je toto jasná volba ! :)

  • Krásná barva
  • Praktické balení
  • Jednuduché nanášení
  • Zatím nemám


věk
25-34

Tento gél mám prvý krát . Rada skúšam nové veci a na tento gél som čítala veľa dobrých recenzií. Musím uznať, že niečo na nich aj bude. Mám síce ten transparentný, pretože som sa bála toho svetlo hnedého odtieňu, či mi sadne keďže som tmavovláska. Tento transparentný gél obočie nezanecháva tvrdé len jemne ztužené a drží na mieste. Samozrejme nie celý deň, sem tam sa stane že si ho mierne pokazím. Ale to sa mi stáva aj pri iných géloch. Mínus dávam dostupnosti, pretože sa dá kúpiť len v Dm a tam býva často vypredaný. Má zvláštnu parfemáciu, dosť silnú , ale na obočí už nie je cítiť. Balenie 7 ml sa k cene 3,99 celkom dá. Uvidím koľko mi ešte vydrží kedže zatiaľ ho kombinujem s tým od Essence. Druhú kefku skoro vôbec nepoužívam, úplne si vystačím s tou jednou . Určite skúsim aj v tej hnedej variante a budem kupovať naďalej. Odporúčam.

  • pekné balenie
  • dobrý efekt
  • naozaj transparentný
  • možno trošinku cena
  • silná parfemácia


věk
15-24

Další recenze od 23.1.2014 10:47:12

Tento gel nejde nemilovat. Já sama mám blond obočí, a tak vlastním světle hnědou variantu a nemůžu si navynachválit. Barva opravdu pěkná a přirozená, fixuje tvar. Můžu pochválit i kartáček i štěteček na úpravu obočí. Za tu cenu si myslím že jde opravdu o jeden z nejkvalitnějších produktů z řad Alverde a doporučila bych jej všem.

  • Pěkná přirozená barva
  • Cena/kvalita
  • Fixuje
  • Kartáček i štěteček jsou kvalitní
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 5.3.2014 20:51:14

Tenhle produkt jsem koupila na základě dobrých recenzí , které odpovídají. Gel dlouho vydrží , netvrdne, obočí zafixuje na celý den. Mám barvu pro blondýny (01 blond) a je skvělý , možná až moc tekutý. Při větší vrstvě ale nepěkně slepý obočí.Kartáček na konci tuby je taky dobrý.Bohužel dostupný jen v drogeriích DM.

  • kartáček
  • vůně
  • přírodní kosmetika
  • pouze v DM


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2014 17:37:17

Skvělý pomocník pro úpravu obočí. Mám odstín 02 BRAUN. Gel se nanáší kartáčkem, jako bývá u řasenky. Po nanesení ještě můžu obočí pročesat mini hřebínkem, který je také součástí obalu. Barva vypadá velmi přirozeně a dobře drží celý den. Obal vypadá moc pěkně a díky oboustaranné rukojeti je i velmi praktický.

  • na obočí vypadá přirozeně
  • hezký a praktický obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2014 10:20:15

Gel tak nějak splňuje, co by měl. Barví, čímž obočí zvýrazní a následně fixuje. Bohužel ale většině lidí moc sedět nebude, protože má dost teplý načervenalý odstín, který si můžou dovolit maximálně tak podzimní barevné typy. Pokud vám sedne odstín, můžu doporučit. Obočí s ním nedokreslíte, což se ale u gelu dá čekat.

  • složení
  • barví a fixuje
  • cena v porovnání s kvalitou
  • teplý odstín
  • obočí s ním rozhodně "nedokreslíte"


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2014 14:45:17

Konečně jsem se dočkala i já a vyzkoušela jsem tento gel na obočí. Je ho v balení 6 ml, stojí kolem 90,-. Mám 01 Blond odstín. Obočí si vykreslím tužkou a pak ho zafixuji tímto gelem. Gel má klasický kartáček, kterým barvíte a zároveň fixujete a štětiny pro úpravu. Občas se mi to stane, že mi gel zabarví pod i nad obočím kůži, ale to se dá normálně setřít. Vůně je v pohodě. Příště koupím zase :)

  • Cena
  • Obal
  • Vůně
  • Fixace
  • Barva
  • Dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2014 22:44:47

Už mám druhé balení a určitě koupím další. Co na tomto produktu oceňuji je rychlost nanášení. Když ráno spěchám tak šáhnu právě pro tomto výrobku. Gel obočí hezky a přirozeně zvýrazní a zároveň zafixuje. Jen se na kartáček nesmí moc tlačit, aby se na obočí nedostalo až příliš moc barvy, musí se s ním jen lehce pročesávat. Na konci má ještě hřebínek na ještě preciznější rozčesání obočí. :)

  • rychlost použití
  • fixace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2014 21:31:56

Gel jsem koupila kvůli jeho podobnosti s tím od Benefitu pro jeho lepší cenu a byla jsem nadšena. Měla jsem již více balení, jako jedinou nevýhodu vidím že celkem rychle ubývá. Ale jeho aplikace je snadná a obočí vypadá přirozeně. Balení má kartáček pro aplikaci a hřebínek pro konečnou úpravu. Používala jsem odstín blond a krásně mi vyplnil i mezery v obočí. Vydržel celý den. Akorát jsem ho nemohla teď dlouho sehnat, bylo mi řečeno že jde jen o letní zboží, ale teď se dm znovu objevil.

  • výdrž
  • aplikace
  • dostupnost
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 18.2.2015 21:34:45

Mám skoro neviditelné obočí. A když se pohne byť jen s jedním chloupkem, už to vypadá, jako bych neměla skoro žádné. Barvicí gel od alverde mi opravdu s tímto problémem pomohl. Krásně mi obočí zafixuje, zvýrazní (a přitom obočí vypadá stále přirozeně) a vydrží opravdu dlouho. A ten kartáček na obočí je skvělý, obočí se s ním upravuje velice snadno. Rozhodně nebudu váhat a koupím si ho znovu. Za mě určitě doporučuji. :)

  • cena
  • zafixuje obočí
  • přirozená barva
  • součástí je kartáček na obočí
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 24.2.2015 19:09:23

Gel jsem si koupila na základě kladných recenzí a určitě nelituju. Mám průhledný, protože tmavý byl zrovna všude vyprodaný. Obočí krásně zafixuje, vypadá přirozeně a zbytečně neslepuje. Balení je jednoduché a líbí se mi dva kartáčky. Nejdřiv obočí přejedu gelem a doupravím vrchním kartáčkem. Určitě vyzkouším i barevnou variantu.

  • Zafixuje
  • Cena
  • Nelepí
  • 3 odstíny


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2017 11:51:34

Tento gel na obočí mám ve dvou variantách - hnědý a transparentní. Hnědý používám na opravdu rychlou úpravu obočí, jen přetáhnu jedním či dvěma tahy, a je hotovo, výsledek je velmi dobrý. Pokud mám více času, obočí vystínuji tužkou a pak přetřu transparentním gelem. Pak je výsledek naprosto vynikající. Obočí vydrží upravené opravdu celý den a to jsem se dřív hodně natrápila s tím, jak mi každý chloupek trčel na jinou stranu. Doporučuji vyzkoušet, cena je velmi příznivá. Navíc jde o přírodní kosmetiku, takže další plus navíc.

  • přirozená barva
  • dlouhá výdrž
  • jednoduchá aplikace
  • přírodní kosmetika
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2017 15:23:00

Mám od přírody hrozně řídké obočí, takže nejrůznější drogérkové produkty na zvýraznění obočí u mně vždy najdou své místo. Měla jsem odstín 02 pro brunety, ten tmavší. A myslím, že je určn spíš pro někoho, kdo nějaké chloupky má a jen je potřebuje zvýraznit. To ale není můj případ. Na mém řídkém obočí to nemělo efekt skoro žádný, jen gel trochu obarvil pár chloupků, barva nešla na kůži. Moc mi mnevyhovuje.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Přírodní složení
  • Obarvil jen pár chloupků.


Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Essence Pinzeta

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené