e.l.f. Studio Sada na obočí recenze a zkušenosti

Úprava obočí e.l.f. Studio Sada na obočí
Úprava obočí e.l.f. Studio Sada na obočí - obrázek 1
Úprava obočí e.l.f. Studio Sada na obočí - obrázek 2
Úprava obočí e.l.f. Studio Sada na obočí - obrázek 3
5 4.3 29
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Sada na obočí

věk
35-44

Další recenze od 13.3.2012 16:37:03

S touto sadou na obočí se obočí krásně tvaruje. V balení je pudrová barva, gel, kterým obočí vytvarujete a zafixujete, oboustranný štěteček. Na výběr je ze čtyř barevných kombinací, bohužel na můj vkus jsou všechny dost tmavé. Pořídila jsem si medium a to je pro mne dost tmavé, ač obočí mám hnědé. Nevím, zda-li by si tedy vybraly ženy se světlým obočím.

  • dobře se s ním pracuje
  • tmavé odstíny


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 17:29:17

Super pomocník při dokreslování obočí. Po použití pudrové a gelové části lze dosáhnout skutečně přirozeného efektu. Gelová část mi tedy příliš gelová nepřipadá, mám ji dost ztuhlou. Pomocí této části obočí dokresluju, pak použiju pudrovou část a obočí vyplním barvou. Na fixaci je pro mě nutné použít něco jiného - průhlednou řasenku nebo lak na vlasy.

  • snadná aplikace
  • přírozený efekt
  • cena
  • pro fixaci obočí nutné použít další produkt


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 17:58:05

Není to špatný výrobek, ale mně osobně nesedla barva toho pudrového stínu, byl to příliš teplý odstín hnědé a to na mě prostě nevypadá dobře. Ten vosk už byl co se týče barvy lepší, ten jsem i dopoužívala. Obočí se pomocí něj dalo lehce dokreslit i zafixovat a pudrová část ani nebyla potřeba. Přesto bych si ale výrobek už znovu nekoupila.

  • cena
  • odstín


věk
45-54

Další recenze od 19.3.2012 18:41:54

Dokreslovala jsem si tetováž obočí tužkou. Tímto gelem to vypadá přirozeneji. Ale používám jen gelovou část, pudrová mi nedává moc smysl. Kdyby byla pudrová část transparentní, tak se tím lehce zafixuje gelové dokreslení, ale jinak nic moc využití pudrového odstínu. Na zafixování obočí, aby drželo, to určitě není. Podle mé zkušensti snadnější a přirozenější než tužka na obočí, nic víc, nic míň.

  • přirozenější vzhled než při líčení obočí tužkou
  • malý výběr odstínů
  • pudrová barvička tak nějak k ničemu


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 13:58:36

Pro mě jeden z nejlepších výrobků od Elfu. Mám odstín dark a pro tmavovlasé slečny s tmavším obočím je super, přijde mi, že se i barevně přizpůsobí. Obočí zvýrazní velmi přirozeně a jedno balení vydrží neskutečně dlouho. Už mám asi 3/4 roku to samé balení. Výrobek určitě ráda zakoupím znovu.

  • cena
  • vosková část vytvaruje a pudrová část doladí


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 18:37:08

Vždy jsem vykreslovala obočí tužkou, ale touto sadou to vypadá přirozeněji. Ovšem na fixaci mi to nestačí, ale to nevadí. Mám odstín light a ten mi vyhovuje. A vydrží i dost dlouho, budu mít už skoro rok jedno balení.

  • Cena
  • Přirozený efekt
  • Není na fixaci


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 23:24:36

Jeden z mých nejoblíbenějších výrobků od Elfu, používám denně a nemůžu si ho vynachválit. Efekt je velmi přirozený. Odstíny nejsou označeny úplně nejšťastněji, mám tmavé vlasy i obočí a chtěla jsem koupit odstín Dark, ale po přečtení komentářů jsem nakonec sáhla po Medium a udělala jsem dobře, je to tak akorát. Přibalený oboustranný štěteček je dost titěrný a hůře se s ním manipuluje, ale na cestování je zase praktický.

  • vypadá přirozeně
  • cena
  • tmavé odstíny


věk
25-34

Co mi přišla poštou tato sada, odložila jsem veškeré tužky a stíny na obočí. Jsem přírodní blondýnka, své obočí mám úplně neviditelné a na obličejí prostě chybí. Objednala jsem si tu nejsvětlejší variantu (ash tuším) a jsem moc spokojená. Nejdřív jsem s paletkou trochu bojovala, ale obočí se dá precizně zvýraznit a pudr přidá na jemnosti a přirozenosti. Vytkla bych 2 maličkosti: 1) štětec na pudrovou část by mohl být užší; 2) pod částí, kde jsou uloženy obě barvy by mohlo být nějaké závažíčko, protože když paletku otevřu, zrcátko celou paletku převáží a padá. Pro mě je paletka úžasná, konečně blond odstín bez rezavých tónů

  • přirozenost
  • voděodolnost
  • množství
  • příznivá cena
  • konečně blond odstín
  • na mě až moc široký štetec na pudrovou část


věk
15-24

Dříve jsem používala na obočí tužku, která však nebyla nejlepší řešení. Bylo to nepřirozený a odstíny neseděly, to samé u stínů - žádný nevypadal přirozeně. Ale po pořízení této paletky konečně obočí vypadá upraveně a přirozeně. mám ho přes půl roku a mám pocit že vůbec neubývá. Pracuje se mi s tím dobře, jen štěteček na pudr je moc velký pro mě, a navíc po použití pudru gel ještě ztmavne. Ale štěteček se dá vzít jiný a ztmavnutí není zas tak velký, tak že za sebe můžu určitě doporučit.

  • cena
  • výdrž balení
  • štěteček
  • s pudrem gel ztmavne


věk
25-34

Jediná věc od Elfu, kterou si na 100% koupím znovu. Mám odstín Dark a protože jsem snědá, tak mi perfektně vyhovuje. V jedné části je pudr na vystínování obočí a v druhé části vosk, kterým se obočí zafixuje. Přiložený štěteček používám pouze pokud jsem na cestách, protože je maličký, ale skladný. Upravené obočí mi vydrží celý den. Balení se snadno otevírá, ale je poměrně bytelné, takže nehrozí rozbití.

  • pro mne skvělé barvy
  • vydrží poměrně dlouho
  • snadná manipulace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.5.2012 19:19:11

Sada na obočí od Elfu mi relativně vyhovuje. Předtím jsem byla zvyklá na tužku na obočí od GS a tato sada je fajn pomocník a vychytávka. Ovšem je pravdou, že když chci vykreslit obočí rychle tak použiji tužku na oči, na tuto sadu si ani po dvou měsících nedokáži zvyknout, ale když už ji nanesu, tak vydrží déle než tužka.

  • výdrž
  • chce to trochu šikovnosti


věk
25-34

Další recenze od 11.8.2012 21:06:34

Moje jediná věc od elfu, resp. jediná, co neletěla do koše. Sice používám jen vosk, barva pudrové části mi přijde dost mimo, málokdo nemá obočí do šeda a ostatní odstíny už mi nejdou vůbec. V medium kitu je barva stínu písková, vosk pak tm. hnědý, takže mi sedí jen ten a pudrovou část mám netknutou. Aplikátor není moc dobrý, používám jiný (ten na pudr se nedá použít ani nouzově, je široký a rozježený). S voskem se mi pracuje skvěle, vypadá to přirozeně a při troše cviku neviditelně. Můj favorit je stále browzings od benefitu (kde využívám vše do posledního aplikátoru i pinzetky), ale jako nouzovku mám tento e.l.f. vosk. Znovu bych si nepořídila právě kvůli pudrové části - odstínům a protože vyhovující barvu vosku seženu vždy i u jiných značek. A vadí mi, že vosk nefixuje.

  • cena
  • nefixuje
  • odstíny jsou moc tmavé a teplé
  • na nic aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 08:23:20

Výborná sada na obočí, jelikož jsem bruneta vybrala jsem si odstín Medium, sedí mi dobře. Jsem velice spokojená s gelovou částí, s ní se obočí dokresluje výborně a vypadá naprosto přirozeně. Skoro bych se i obešla bez pudrové části. Přiložený štěteček nepoužívám, obočí dokresluji jiným štětcem od elfu. Vydrží celý den. Až mi dojde, určitě si koupím zase.

  • skvěle se s ním pracuje
  • vypadá přirozeně
  • cena
  • uvítala bych jiný odstín pudrové části


věk
35-44

Další recenze od 6.1.2013 21:58:04

Vybrala jsem si odstín Ash, protože jsem často mívala s produkty na obočí problém, že odstíny pro hnědovlásky bývají prostě HNĚDÉ (v horším případě teplý odstín) a i když použitelné, často jsem si říkala, že to prostě není ono. Líbí se mi, že sada od e.l.f. má na výběr více odstínů a zkusila jsem právě Ash, v naději, že to konečně nebude hnědý odstín. Když jsem ho poprvé otevřela, říkala jsem si, že to bude pro mě nepoužitelné, zdál se mi hodně světlý. Ale vyzkoušela jsem a byla mile překvapena, dá se s ním vytvořit moc hezké přirozené obočí, odstín je opravdu spíše popelavý, žádná hnědá, hurá. Nejdříve obočí dokreslím a vytvaruji voskovou částí, což samo o sobě není ono, barva je trochu světlejší (nebo spíš méně pigmentovaná, řekla bych), ale po zafixování pudrovou částí se barva krásně ztmaví a zvýrazní. Pudrová část sama o sobě je hodně světloučká, ale obě barvy dohromady fungují opravdu skvěle a postarají se o moc hezký výsledek. Štěteček tedy nic moc, pracovat se s ním dá, ale doporučuji raději rovnou pořídit kvalitnější. Chtěla bych vyzkoušet ještě i některý z trošku tmavších odstínů než Ash, ale i s tímto jsem moc spokojená, používám ho ráda. Obočí vypadá hezky celý den, nic se nerozmazává.

  • výběr odstínů
  • přirozené zvýraznění obočí
  • nerozmazává se
  • nic moc štěteček


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 12:19:08

Dlouho jsem přemýšlela, jestli si tuto vychvalovanou věcičku pořídit a hlavně, v jakém odstínu. Nakonec jsem se rozhodla jej taky vyzkoušet a jsem za to ráda. Na obočí už nepoužívám nic jiného. Mám odstín light. Jsem blond, ale bála jsem se, že odstín bude moc světlý. Je ale tak akorát, jen by mohl mít studenější / našedlejší podtón. Ten odstín není rozhodně do oranžova nebo tak něco, ale je to prostě teplejší barva a mě by více seděla studenější. Jinak gel krásně vyplní a dokreslí obočí, pudr pak vše zafixuje. Nebojte se toho, že je pudr světlejší, v kombinaci s gelem ztmavne. Obočí vydrží pěkně upravené celý den. Výsledek je velmi přirozený. Balení je super i na cesty. Štětečky se dají použít. Štěteček na gel je ok, ale štěteček na pudr je opravdu dost nepřesný-moc rozčepířený.

  • výdrž celý den
  • přirozeně vypadající obočí
  • jednoduché použití
  • kompaktní balení se zrcátkem
  • odstín light by mohl mít studený podtón


věk
25-34

Od jednoho eskapádu v mých šestnácti, kdy jsem si obočí vytrhala téměř všechno a v protisměru růstu chloupků, mi mé obočí dorůstá velmi pomalu a špatně. Musím proto domalovávat. Dřív jsem spoléhala na hnědou tužku, ale od doby, co se mi ve slevové akci dostala pod ruku tato "kouzelná krabička", nedám na ni dopustit. Jsem rudovláska a nedám dopustit na odstín light (chtěla jsem medium, nebyl skladem, tak jsem vzala light a jsem spokojená). Chce to trochu šikovnosti, než se s tím člověk naučí pracovat, ale výsledek pak rozhodně stojí za to. Krémová i pudrová část jsou perfektní, štětečky taky kvalitní. Nemám, co tomu vytknout. Barva se nerozmazává a vydrží na místě celý den.Plus za stylové a elegantní balení.

  • Cena
  • Elegantní balení
  • Padnoucí barva
  • Využitelnost
  • Příjemný a funkční aplikátor
  • Nerozmazává se
  • Přirozený vzhled obočí
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2013 11:01:24

Dala jsem na tolik pozitivních ohlasů, že jsem si také pořídila a nechápu, jak jsem někdy mohla stínovat obočí tužkou na obočí a nebo pomocí stínů, protože tohle duo je nepřekonatelné a hlavně - obočí vypadá neuvěřitelně přirozeně. Velmi dobře se se sadou pracuje, obočí je krásně vyplněno a zafixováno a ještě za neuvěřitelně dobrou cenu. Dostupnost je sice pouze na internetu, ale stojí to za to. Mohu jedině doporučit.

  • cena
  • přirozené obočí
  • dobře vyplní a vystínuje
  • zafixuje obočí
  • duo sada a štěteček v balení je docela dobrý
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2013 13:16:54

Nechápu, jak jsem se bez této paletky mohla obejít! Vždy jsem používala obyčejnou tužku, ale s tímto setem se to nedá porovnávat. S voskovou částí se díky zkosenému přiloženému štetečku velmi dobře pracuje, dají se s ním hezky vyplnit prázdná místečka v obočí, i lehce protáhnout na konci. Pudřík to celé hezky "zmatní" a dotáhne k dokonalosti. Mám odstín medium, pro mě - bledou brunetu - je naprosto přirozený.

  • velmi přirozený odstín
  • výborně drží
  • snadná aplikace
  • vosk rychle ubývá


věk
15-24

Tuto paletku už si kupuji asi třetím rokem. Hlavně kvůli tomu že potřebuji dost zvýraznit obočí. Používám odstín Dark. Gelovou částí dokreslím obočí a pak přejedu pudrem. S touto paletkou jsem spokojená, ale asi nejvíc mi vadí výdrž. Stačí si omylem rukou přejet po obočí a už máte celé obočí rozmazané. Je potřeba si dávat pozor.

  • vypadá přirozeně
  • cena
  • hned se rozmaže


věk
25-34

Když mi došla moje oblíbená tužka, dlouho jsem nemohla najít náhradu. Riskla jsem Elf a nelituju! K tužce se v dohledné době nevrátím. Aplikace vosku a pudru mi vyhovuje. Mám odstín medium a k mojí barvě obočí ladí. Aplikace je snadná, obočí orámuji voskem tenkým štětečkem, pak přejedu pudrem, pročešu kartáčkem a hotovo. Pudrovací část štětečku by mohla být užší, ale nijak extrémně mi to nevadí. Zrcátko v balení bych oželela, při otevření jeho váhou celý obal přepadává. Na obočí vydrží beze šmouh celý den.

  • jednoduchá aplikace
  • sedl mi odstín
  • široká pudrovací část štětečku


věk
15-24

Výborná věcička! Zrovna mi docházela tužka na obočí, tak jsem díky kladným recenzím objednala tuto sadu a jsem nadšená. S kartáčkem se skvěle tvaruje obočí a gel působí přirozeně, předčilo to mé očekávání. Výdrž má také skvělou a nerozmazává se. Pro nás tmavovlásky s přirozeným obočím téměř neviditelným je to skvělá volba. Jsem nadšená.

  • štěteček skvěle tvaruje obočí
  • přirozený vzhled
  • Odstín Medium mi perfektně sedl
  • Budu nejspíš používat pouze gel bez pudru.


Další recenze od 5.6.2013 19:25:43

Kvůli světlému a ne moc hustému obočí jsem si ho vždy domalovávala tužkou na obočí, jenže buď jsem nenarazila na tu správnou, nebo to prostě neumím přirozeně. Kvůli recenzím jsem si koupila tuto sadu na obočí - gel a pudr se štětečkem. Prvně jsem nechápala, co je na tom tak zázračného, ale je to skutečně jeden z nejlepších produktů co e.l.f. má :-) Navíc - nevěděla jsem, jaký odstín zvolit, nakonec jsem sáhla po odstínu light a sedí skvěle.

  • Přirozenost
  • Výběr odstínů
  • Cena
  • Aplikace
  • jeden nedostatek na řádek


věk
15-24

Další recenze od 12.11.2013 01:35:31

Tato sada na obočí byla myslím mojí první, kterou jsem si kdy koupila. Mám odstín Light a Medium. Více mi vyhovuje Medium protože Light má takový nepřirozený odstín hnědé. Sada obsahuje kromě barevného gelu a pudru také oboustranný štěteček který je dobrý a hezky se s ním obočí tvaruje. Dále je v balení také zrcátko, což je fajn. Po použití této sady mám hezké obočí až do večera.

  • cena
  • dostupnost
  • lepší výběr barev.


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2013 13:35:48

Lepší produkt na obočí jsem v ruce ještě neměla.. Zkoušela jsem domalovávat obočí tužkou, ale nikdy jsem netrefila správnou barvu a obočí nevypadalo přirozeně.. Narazila jsem na to úplnou náhodou a po přečtení všech recenzí jsem neváhala a objednala. Mám paletku bezmála rok a používám ji téměř každý den. Obočí vydrží celý den bez rozmazání.) Určitě doporučuji a znova si koupím. Jediné, co bych vytkla, že aplikátor je celkem maličký. Ale pracovat se s ním v pohodě dá! :-)

  • Nízká cena
  • Výdrž
  • Nerozmazávají se
  • Obočí vypadá přirozeně
  • Široký štěteček na pudr
  • Štěteček by mohl být o něco delší


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2013 18:23:31

Moc dobrá sada na obočí! Rozhodně lepší než obyčejné stíny nebo tužky. Vypadá přirozeně a drží celý den. Dá se s ní dobře vymalovat díra v obočí. Má super štěteček, používám ten zkosený. Jediné malé mínus je za fórový obal, který se občas špatně otvírá, ale to je detail a na hlavní funkci to nemá vliv. Tohle se elfu povedlo, doporučuju!

  • konzistence
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • super štěteček
  • nekvalitní obal


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2014 13:03:24

Tuto sadu na obočí jsem používala asi 5 měsíců. Zpočátku jsem byla poměrně spokojena, ale všimla jsem si, že mi obočí začalo lehce vypadávat. Výrobek jsem přestala používat a obočí se po nějaké době vrátilo do normálu. Za mě tedy rozhodně nedoporučuji, pudrová část je navíc celkem k ničemu. Ve stejné cenové relaci dávám přednost značce Catrice.

  • výdrž
  • odstín voskové části
  • pudrová část
  • vypadávání obočí


věk
25-34

Výborná sada na obočí pro blondýnky. Používám odstín Ash, ještě jsem se nesetkala s ničím, co by barevně tak přesně vystihovalo přirozenou barvu mého obočí. Součástí balení je dvoustranný štěteček, se kterým se kupodivu velmi dobře pracuje. Gelovou část sady mám raději, výsledek je s ní přirozený, pudrovým stín obočí více zahustí a zvýrazní. Perfektně drží celý den bez použití fixátoru, nehrozí šmouhy nebo rozmazání. Aplikace je úplně snadná a obočí se perfektní během pár vteřin. Určitě koupím znovu.

  • vyhovující odstíny
  • snadná aplikace
  • výhodná cena
  • celodenní výdrž
  • balení bez zrcátka


Další recenze od 17.4.2014 14:33:33

Používala jsem tužky na obočí asi 2 roky, ani jsem nevěděla že existuje něco jako stíny na obočí:-D, až nedávno jsem si podle pozitivních recenzí tento výrobek objednala, a musím říct že nelituju! Tužky jsem vyhodila do koše! Jsem tmavovláska, a obočí mám nevýrazné, a dosti tenké, i tak se díky této paletce dá vytvořit hezké obočí, které vydrží upravené celý den. Mám odstín Medium, ke mě jako k brunetce vypadá opravdu přirozeně. První dny jsem docela bojovala, něvěděla jak na to, ale jak se to naučíte jde to skvěle! Takže za mě určitě doporučuju, místo tužek na obočí každopádně!

  • přirozená barva
  • dlouhá výdrž
  • super kombinace vosku a stínu pro zafixování
  • pro mé tenké obočí nevyhovující štěteček


Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Essence Pinzeta

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené