Alverde Báze pod oční stíny recenze a zkušenosti

Podkladová báze Alverde Báze pod oční stíny
Podkladová báze Alverde Báze pod oční stíny - obrázek 1
Podkladová báze Alverde Báze pod oční stíny - obrázek 2
Podkladová báze Alverde Báze pod oční stíny - obrázek 3
5 2.1 10
  • Průměrné hodnocení 2.1
  • 10% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Báze pod oční stíny

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.11.2017 11:05:37

Chtěla jsem pomalu přejít na přírodní kosmetiku a nejvíc dekorativní přírodní kosmetiky je asi od značky Alverde. Tak jsem na zkoušku koupila tuhle bázi. Bohužel, asi přírodní kosmetika, zvlášť ta dekorativní, funguje trochu jinak, bez příměsi chemie nemůže být tak dlouhotrvající. Stíny s touhle bází nedrží. Vím, že mám mastnější víčka, ale na to by snad měla fungovat tahle báze. Již nekoupím, zbytečný produkt.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Cena
  • Dostupnost
  • Stíny s ní nedrží
  • Stíny s ní nedrží


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.2.2015 21:12:56

Chtěla jsem zkusit jestli i přírodní báze bude fungovat, bohužel nefunguje, slíny neudrží, slévají se do vrásek, když použiju jen bázi a dám si linky, tak v půlce dne vidím že se slévá do vrásek i samotná báze, na očích nijak nedráždí, balení je velké, ale asi ho nespotřebuju když neplní funkci, cena byla příjemná

  • cena
  • nefunguje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.1.2014 14:26:03

Pokud chcete kvalitní bázi pod oční stíny, od téhle utíkejte co nejdále to půjde. Hlavním úkolem báze je uhladit povrch, zvýraznit stíny a prodloužit jejich trvanlivost. Tohle nedělá ani jedno z jmenovaných. Opravdu vyhozené peníze. Když bázi nepoužijete vůbec, výsledky budou naprosto srovnatelné. Za mě asi nejhorší produkt z dekorativky značky Alverde. Hledáte-li šetrnou a účinnou oční bázi, investujte raději do značky Artdeco.

  • přírodní složení
  • nezvýrazní stíny
  • neprodlouží trvanlivost
  • nedělá vlastně vůbec nic...


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 3.11.2013 21:26:04

Táto báza sa dobre nanáša, rýchlo zaschne, nerobí hrudky. Farba tieňov s bázou aj bez je rovnaká, vôbec nieje intenzívnejšia. Trvácnosť tieňov nepredĺži, aj tak sa zlievajú do záhybu oka. Báze sa dá trošku pomôcť nanesením púdru, ale ani tak nie je výdrž moc veľká. Výhoda je asi len to ,že je to prírodná kozmetika, inak nič.

  • prírodná kozmetika
  • rýchlo zaschne
  • nerobí hrudky
  • nefunguje


Další recenze od 3.11.2013 20:45:27

O bázi jsem četla ne příliš lichotivé věci. Ale náhodou jsem na ni narazila ve slevách, tak jsem ji vzala,že vyzkouším. Myslím,že většina hodnotících s ní neumí pracovat. Já si na ni vyhradila pevný štěteček a stíny nanáším než báze zaschne. Pigmentaci stínů sice nezlepší ale výdrž je lepší než úplně "bez". Jinak já používám běžně Artdeco, s tou se samozřejmě srovnávat nedá. Za plnou cenu bych ji nebrala.

  • tubička
  • jsou mnohem lepší báze


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 1.11.2013 15:49:34

Tato báze mě velmi zklamala. Kupovala jsem jí v DM drogerii. Jinde ji ani nemají. Má "makeupovou" barvu, ale na víčku zcela zprůhlední. Barvu stínu vůbec nezvýrazní. A ta výdrž je více než hrozná. :( Prostě nulová. Po hodině už máte stíny slité v čárce. Co se mi ale líbí je to balení s praktickým dávkovačem. To jediné je snad super.. Jinak nic. No ještě ta vůně je celkem příjemná. A to je už vážně všechno.. Za mě tato báze určitě ne, a znova si jí fakt nekoupím. NEDOPORUČUJI !!!! :(

  • Vůně
  • Obal
  • Nulová výdrž
  • Stíny na ní nevyniknou
  • Zbytek


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 29.11.2012 10:34:05

Báze při nanesení na víčka žmolkuje, nedá se roztírat, musí se tedy velice pečlivě a zdlouhavě vklepat. Krásně voní, ale jinak nevím, co dobrého o tomto výrobku napsat. Balení mi nevadí. Trochu podezřívám výrobce, že za tím, jak deklamuje přírodnost své kosmetiky je jenom snaha, jak utajit to, že co se týče makeupu, v podstatě prodává šunty.

  • hezká vůně, jinak nic
  • vše


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.4.2012 00:30:03

Je mi to až divné, protože jsem na tuto bázi četla všude jen samé negativní recenze, ale mně s ní ty stíny vydrží. Sice max. 8 hodin, ale na běžné nošení mi to stačí. Souhlasím ale, že barvu stínů nevytáhne vůbec. Jinak balení je praktické a hodně dlouho vydrží. Báze se dobře nanáší.Klidně bych si ji koupila znovu.

  • prodlouží výdrž stínů
  • dobře se nanáší
  • balení dlouho vydrží
  • cena
  • nezvýrazní barvu stínů


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 11:34:32

Po použití jsem byla velmi zklamaná. Báze se sice velmi dobře roztírá a rychle se vstřebává, ale výdrž stínů neprodlouží ani o minutu. I balení mi příjde dost nepraktické, uvítala bych spíše pěnovou houbičku. Pro mě zbytečně vyhozené peníze, ale naštěstí není nijak drahá.

  • dobře se roztírá
  • rychle se vstřebává
  • cena
  • vůbec neprodlouží výdrž stínů
  • nepraktické balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 12:02:59

Produkt jako takový není špatný - je přírodní, nedráždí jemnou pleť kolem očí ani samotné oči, dobře se nanáší, rychle zasychá, nežmolkuje, ale problém je v tom, že nedělá, co má, efekt je stejný, jako když si žádnou bázi nedám, barva/intenzita stínů stejná (nebo téměř stejná), výdrž také. Bohužel :(. V případě báze si nejsem jistá, jestli ji lze nahradit přírodní variantou (bez silikonů, sloučenin aluminia apod., které mají ten požadovaný efekt), ale není to - pro mě - zas tak nezbytný produkt, naštěstí :).

  • bezproblémová aplikace
  • balení vydrží dlouho
  • nežmolkuje
  • vhodná pro vegany
  • přírodní
  • neprodlouží výdrž stínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dermacol Eye Shadow Base

2.2 29% 20 recenzí

NYX Eyeshadow Base

2.3 32% 8 recenzí

Hůře hodnocené