Dermacol Eye Shadow Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze Dermacol Eye Shadow Base
Podkladová báze Dermacol Eye Shadow Base - obrázek 1
Podkladová báze Dermacol Eye Shadow Base - obrázek 2
Podkladová báze Dermacol Eye Shadow Base - obrázek 3
5 2.1 20
  • Průměrné hodnocení 2.1
  • 10% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 66 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Eye Shadow Base

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.10.2013 08:53:01

Bázi pod oční stíny od Dermacolu bych přirovnala konzistencí k nějaké emulzi, je spíše tekutější, ale velmi dobře se nanáší a roztírá. Po chvilce zasychá a víčko zmatní. Balení v tubičce je praktické, ale je třeba dávat pozor na množství, stačí opravdu maličko. Stíny dobře přilnou a výdrž také prodlouží. Důvod, proč bych si znovu nekoupila je ten, že báze je průhledná a já mám ráda tělové, které i trošku víčko barevně sjednotí a také proto, že vůbec neubývá.

  • cena
  • praktické balení v tubičce
  • prodlouží výdrž stínů
  • balení vydrží dlouho
  • báze je průhledná a barevně nesjednotí víčko


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.10.2013 09:42:41

Tuhle bázi jsem si kupovala na základě super kladných recenzí i na doporučení mojí oblíbené youtuberky. Mě na víčku nechtějí držet stíny bez báze a tak byla pro mě dlouhá cesta, než jsme našla tu svojí bázi, na které mi stíny opravdu drží celý den jako přibitý. Bohužel tahle báze to není, i když jsem si přála, aby to byla ona. Efekt s nimi je stejný, jako kdybych si žádné stíny nenanesla. Je to takový silikonový průhledný gelík, který po nanesení vůbec necítíte. Nějak mě nenapadají jeho klady.

  • příjemná konzistence
  • Mě neplní svojí funkci


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.12.2013 14:40:17

Koupila sem ve slevě... na ruce velmi příjemny i na víčku. Bohuzel efekt žádný nevidím. Stíny vydrží stejne... nanáší se stejně... vrásky nezarovná. Rozhodně nenadchnul... myslim ze líčení bez této báze by bylo uplně stejné jako s ní. Pro mě docela zklamání. Navíc balení není moc velké za ty peníze. Znovu už bych nekoupila.

  • Příjemná konzistence
  • žádný efekt


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 9.12.2013 18:04:43

Tato báze mě velmi zklamala. Koupila jsem si jí hned nějak jak vyšla na trh, bohužel její koupě lituji. A to z toho důvodu, že tato báze neplní svojí funkci. Efekt s ní i bez ní je naprosto totožný. Stíny nezintenzivní, neprodlouží jim výdrž, stíny se s ní slévají do záhybů. Prostě katastrofa. Cena je velmi nadsazená vzhledem k tomu, jaká "báze" je. Už bych si ji nekoupila. Za ty samé peníze a dokonce i levněji se dají sehnat mnohem lepší báze, než je tato.

  • dostupnost
  • cena
  • balení
  • neplní svojí funkci


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.1.2014 22:20:13

Sama bych si tuto bázi nekoupila, ale dostala jsem ji jako dárek k řasence od Dermacolu. Myslím, že je na něm všechno špatně. Je tekutější a průhledný, to už mě trošku odrazuje samo o sobě. Stíny na bázi nedrží a slévají se. Tuším, že tato báze má stejnou funkci jako by jste si na víčko namazaly obyčejný krém. Nemá to nic z toho, co by to mít mělo, není na tom nic dobrého. Jo možná obal, ten je dobrej, ten jo..

  • Obal
  • Špatná konzistence
  • Stíny se slévají
  • Nedrží stíny
  • Je průhledný


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 6.3.2014 01:49:41

Protože jsem opravdu nutně potřebovala nějakou bázy pod oční stíny,tak sem šáhla po této.Báze je taková průhledná ale po rozetření na víčku se přispůsobí vaší pletiJelikož chodím do školy,tak potřebuji aby mi stíny vydržely nejlépe celý den.S touhle bází mi stíny vydrží 4-5 hodin.Jak kdy.Takže žádná sláva.Určitě bych si ji znova nekoupila.

  • cena
  • balení vydrží dlouho
  • nevydží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2014 19:56:19

Báze má příjemnou konzistenci a hezky se nanáší. Ale už cca po 2 hodinách se mi stíny začínají slévat a snad mi i přijde, že drží hůř, než když žádnou bázi nemám. Ani při nanášení stínů mi nepřijde, že by báze zvýrazňovala jejich pigmentaci, jako to dokáží jiné. Koupila jsem si jí v akci, že vyzkouším, ale znovu už bych nekoupila, i kdyby báze stála 10 kaček.

  • příjemná konzistence
  • cena
  • nevydrží
  • nezvýrazní barvu stínů


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.5.2014 13:23:04

Jeden z mých zbrklých nákupů. Váhala jsem mezi Uma cosmetics a Dermacolem. Vyhrál BOHUŽEL Dermacol. Stál asi 66,- a věřila jsem, že Dermacol je dobrá značka a bude kvalitní. NENÍ! Konzistence je silikonová, klasika. Na víčku je příjemná. Ale to je všechno. Stíny nedrží, slévají se.... Je zkrátka úplně k ničemu. Neplní funkci. Nedoporučuji.

  • Možná je příjemný na víčku
  • Zbytek katastrofa


Další recenze od 26.8.2014 11:40:21

Na to že mám Dermacol velmi ráda, tak mě tato báze zklamala. Pěkně se sice nanáší, na víčku je příjemná, ale to je vše. Myslím si, že by měla být více "lepkavější", aby stíny na víčku pořádně držely. Už si tuto bázi nekoupím, určitě se dá sehnat lepší a levnější produkt. Kladně hodnotím akorát obal, který vypadá moc pěkně.

  • hezký obal
  • stíny nevydrží


věk
25-34

oči
šedé

Báza má konzistenciu akoby klasickej bázy na pleť. Príde mi že je príliš silikónová na bázu na očné viečka. Radšej preferujem bázy ktoré majú trochu lepkavú konzistenciu lebo práve na nej mi tiene držia celý deň. Bohužiaľ tiene mi vydržia dlhšie aj s obyčajnou Essence bázou ako s touto. Myslím že báza sa bude hodiť skôr starším osobám ktoré majú už vrásky v okolí očí a tiež ľuďom so suchou pleťou ktorým sa očné viečka takmer nemastia. Na mastné viečka neodporúčam, vyhnite sa jej oblúkom.

  • finish na viečkach
  • nepredlžuje výdrž tieňov


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.1.2015 13:58:21

Čekala jsem něco více, když stojí více než ostatní báze, co jsem zkoušela, ale jedním slovem hrůza! Z té tubičky se to špatně nanáší, konzistence je spíše tekutější, nejlepší je to tak možná rozetřít prstem. Stíny jsou na ni vybledlé, úplně světlounké a škaredé. Když se je snažím nanést jen to klouže a dělají se žmolky. Po nějaké době vůbec nedrží a slijí se do jedné lajny na oku.

  • Žádná
  • Špatně se nanáší
  • Neplní účel
  • Stíny jsou na ní vybledlé


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.1.2015 15:03:28

Báze pod oční stíny je celkem problém sehnat v drogerii, proto jsem zkusila tuto od dermacolu a já jsem s ni spokojená. Stačí opravdu troška a víčko pěkně vyhladí. Testovala jsem stíny s bází i bez ní a u stejných stínů byl hodně velký rozdíl ve výdrži bez báze se začaly slévat do vrásek za cca 4h a s bázi až za nějakých 8h, zkoušela jsem to několikrát a vždy báze prodloužila výdrž stínů.

  • dostupnost v drogerii
  • prodlouží výdrž stínů
  • vyhladí oční víčko
  • nesmí se dát větší množství jinak nemusí plnit funkci


věk
15-24

oči
hnědé

Tak tohle mě naprosto zklamalo. Vůbec neplní svou funkci je to naprosto k ničemu. Víčko je po bázi akorát hladké a stíny mi na něm vůbec nedrží a navíc nejdou ani vidět jelikož je ta báze průhledná..těžko se mi to na ně roztírá. Nemám k tomu co dobrého říct, akorát jsem za to zbytečně vyhodila peníze. Nedoporučuji.

  • žádné
  • neplní svou funkci
  • oční stíny nejdou vidět
  • nedrží na něm


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.4.2015 22:02:49

S bází jsem docela spokojená. Jediné co bych jí vytkla je průhledná konzistence, a u stínů nepodtrhne tolik pigmentaci jako jiné báze. Stínům prostě nedá tu správnou barvu =/ Jinak báze se dobře roztírá, musí se jí dát vážně málo, jinak udělá při roztírání hrudky, báze rychle zasychá. Víčko zanechá krásně jemné a matné. Stíny mi vydrží cca 8-10 hodin úplně normálně. K večeru se samozřejmě po celém dni začnou slévat. Myslím, že mi vydrží velmi dlouho, vůbec neubývá, takže mě ani cena 100 Kč nemrzí. Podruhé už nekoupím jen díky pigmentaci stínů.

  • dlouho vydrží
  • rychle schne
  • nepodtrhne pigmentaci stínů
  • hrudkovatí


věk
15-24

Další recenze od 30.7.2015 12:13:28

Mě tato báze zklamala na plné čáře. Přijde mi, že víčko akorát zamastí a stíny mi vydrží snad ještě kratší dobu než bez jakékoli báze, což asi není úplně účel. Barva očních stínů po použití této báze není ani nijak výraznější, řekla bych že klasický korektor tady poslouží víc než tahle báze od dermacolu..asi se poohlédnu jinam.

  • žádné
  • všechno


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 24.8.2015 09:23:32

Tak tahle báze pod oční stíny se Dermacolu tedy vážně nepovedla. Ani nevím, co k ní pořádně říct, protože je totálně k ničemu a vůbec neplní, to co má. Konzistence mi přijde hrozně silikonová, barvu očních stínů nezvýrazní, jejich výdrž neprodlouží, nezabrání slívání ani rozmazávání a ještě k tomu má bílou barvu, takže ani oční víčko nějak barevně nesjednotí. za mě fakt katastrofa...

  • nic
  • všechno
  • nezvýrazní barvu očních stínů
  • nezabrání slívání ani rozmazávání
  • výdrž očních stínů neprodlouží


Další recenze od 19.11.2015 21:17:13

Toto je (spíš byla!) moje první báze pod oční stíny, nemohu ji tedy srovnat s jinými produkty. Řekla bych snad jen to, že jsem si žádné změny oproti stínům naneseným bez báze, nevšimla. Po pár hodinách byla slitá i se stíny v očních záhybech. Jako ale největší negativum této báze, bych vyzvedla její složení. Mimo jiných chemických sloučenin obsahuje 3 druhy parabenů. Takže z toho důvodu byla mou první bází, ještě dnes poletí do koše. Vyhozené peníze a ponaučení, že složení musím číst opravdu pokaždé.

  • cena
  • složení


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 31.1.2016 18:37:41

pre mna velke sklamanie. dermacol znacka ma vela dobrych vyrobkou ale tato baza k nim podla mna nepatri. ocakavala som od nej dlhsiu vydrz ocnych tienov na mojom mastiacom sa viecku...je velmi prijemna, s jemnou pudrovou konzistenciou, ale tiene mi na nej nevydrzali ani 3 hodiny ...opat sa vraciam k overenej Artdeco, ktora je zatial pre mna najlepsia .

  • prijemna konzistencia
  • nefunguje


Další recenze od 23.2.2016 17:16:43

Báze není špatná, jen jsem musela přijít na to, jak ji správně používat. Musí se nanést malé množství, protože jinak žmolkuje. Stíny mi drží pěkně, neslévají se. Vydrží mi celý den, tj. 9 hodin, pak už se lehce slévají. Bázi musím ale nanést na odmaštěné víčko, takže oční krém použiji jen pod oči. Když jsem bázi nanesla po použití očního krému, který jsem nechala vstřebat 10 minut, tak se mi i ta báze slila. Teď už vím, jak na to a jsem spokojená.

  • balení
  • dávkování
  • výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2017 16:52:20

Bázu som vzala v akcii, inak nie som veľký fanúšik Dermacolu.Je to malinká tuba, ale nakoľko treba jej dávať málo,tak vydrží dlho.Je priehľadná a po rozotrení nechá príjemný zamatový dotyk.Tie vydržia dobre niekoľko hodín.Ja osobne len mám pocit, že tým, že nezvýrazňuje pigment tieňov, tak ich treba nanášať vo väčšom množstve aby boli na viečku vidieť silnejšie..Keby toto Dermacol doladiť, tak super báza, teraz mi ale viac vyhovuje NYC JUMBO báza...

  • zamatový dotyk
  • predĺži výdrž tieňov
  • nezvýrazňuje pigment preto treba dávať väčšie množstvo tieňov


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Eyeshadow Base

2.3 32% 8 recenzí

Hůře hodnocené