Alverde Beauty & Fruity Čisticí pleťová pěna 3v1 recenze a zkušenosti

Čištění pleti Alverde Beauty & Fruity Čisticí pleťová pěna 3v1
Čištění pleti Alverde Beauty & Fruity Čisticí pleťová pěna 3v1 - obrázek 1
Čištění pleti Alverde Beauty & Fruity Čisticí pleťová pěna 3v1 - obrázek 2
5 3.1 12
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Beauty & Fruity Čisticí pleťová pěna 3v1

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kupovala jsem po velmi dobré zkušenosti tuhle čistící pěnu na obličej již v novém obalu. Ocen uji praktickou pumpičku. Po zmáčknutí pumpičky vyjede bohatá pěna, stačí ji minimální množství. Je pravda, že makeup smyje z obličeje jen na oko. Je potřeba zbytyk ještě dočistit. Ale já plet vždy dočistím ještě pletovým mlékem a micelární vodou. Pěna moc hezky voní.

  • Vůně
  • Cena
  • Složení
  • Praktickáý obal.
  • Trochu vysušuje plet
  • Neumyje stoprocentně makeup


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2017 20:22:33

Tahle čistící pěna je prostě boží. Koupila jsem si ji už několikrát a nedám na ni dopustit. Vyhovuje mi pěnová konzistence. Balení je praktické s pumpičkou. Pěna krásně citrusově voní. Bez problémů odlíčí řasenku a zbaví pleť mastnoty. Mám smíšenou, spíš mastnou pleť. Po vyčištění je pleť hezky jemná a bez mastnoty. Navíc se mi zlepšila pleť!!! Mohu jen doporučit.

  • vůně
  • praktické balení s pumpičkou
  • odlíčí řasenku i make-up
  • nevysušuje
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.4.2016 20:13:11

Příjemně osvěžující pěna, používám hlavně v teplejších dnech. Stačí na odlíčení mého "letního" looku (BB/CC, pudr, řasenka, hydratační rtěnka, zdravíčko). Klasický makeup, stíny s fixátorem, apod nezvládne. Nevysuší ani mou citlivou sušší/ smíšenou pleť. Příjemně voní, ovocně, ale nijak přehnaně. Vyhovuje mi hygienické balení.

  • dobře čistí
  • příjemná vůně
  • vhodný i pro citlivou pleť
  • nevysušuje
  • odstraní BB/CC krém a řasenku, ale makeup nebo voděodolné ne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2015 12:25:40

Chtěla jsem něco na čištění pleti, bohužel jsem si nepřečetla recenze tady a hloupě koupila. Pěna je určena i k odlíčení, nedokážu si vůbec představit, že bych se s ní měla odlíčit. Používám ji jen na dočištění pleti. První dvě použití ještě dobré, ale pak už mi začala pokožka šupinatět, takže ji asi vytáhnu maximálně 2x týdně. Navíc pokud máte na obličeji otevřenou ranku (pupínek třeba) tak nehorázně štípe. Jediné co se mi líbí je vůně, balení s pumpičkou mi vyhovuje, i když nejsem si jistá pumpičkou až bude na dně.Určitě už znovu nekoupím.

  • vůně
  • vysušuje
  • štípe


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2015 15:19:27

Penu som kúpila pre priateľa má zmiešanú pleť /klasicky mastnejšiu T-zónu/. Vyhovujú mu čistiace peny, ale s touto nieje vôbec spokojný. Pleť mu vysušuje a pne. Vonia sladšie ale príjemne, pena je redšia a je potreba pumpnúť viac dávok, odlíčiť odlíči /skúšala som len na chrbáte ruky nejaké zbytky make-upu/. Malo to aj jedno plus, priateľ začal pravidelne používať krém na tvár.

  • prírodné zloženie
  • obsah alkoholu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Alverde mám moc ráda, ale tohle bylo pro mě zklamání, jediné co se mi líbilo byla vůně, balení a to, že to dělalo hezkou pěnu, jinak nic, make-up to dolů nedostalo, v očích to štípalo jak blázen a navíc když jsem si s tím vyčistila pleť a opláchnula tak jsem hned musela dát krém, protože obličej jako by se mi scvrkával, strašně mě to pnulo, takže jsem to ani nedopoužívala, nedoporučuju

  • vůně
  • balení
  • vysušovala
  • neodličovala


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.9.2014 09:04:52

Úžasný čistící pěna za pár korun z drogerie a navíc z řady přírodní kosmetiky - takto bych v podstatě mohla shrnout svoji recenzi. Pěna výborně odstraňuje nečistoty a přebytečný kožní maz. Já mám pleť normální, v téčku trochu mastnou a rozhodně nemohu tvrdit, že by vysušovala. Naopak, zanechává pokožku vláčnou. Tuto pěnu používám při odličování jako první krok, poté ještě dočistím micelárkou. Ráno použiji jen pěnu a hned poté krém. Dokonce se mi dělá i méně pupínků, což ovšem může být i změnou krému. Tato pěna je prostě báječná, stačí ji maličko, takže vydrží opravdu dlouho. Je velmi jemně parfemovaná. Určitě si ji koupím znovu.

  • cena
  • přírodní kosmetika
  • dostupnost
  • nevím


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 4.9.2014 13:51:38

Po přečtení předešlích recenzích jsem trochu v rozpacích. Mě tento výrobek sedí absolutně. Co se tíká odličovacích schopností,je geniální. Nevim, ale mě nezůstane stopa po řasence na očích když ho použiju. Když jsem používala něco jiného, stále jsem měla pod očima ještě černé šmouhy a tak..ale po této pěně je pleť dokonale čistá. Ano, trochu vysušuje, ale je to psané i na obale: zbavuje pleť nadbytečného kožního tuku. Když se pak nanese dobrý krém, není problém. A pro mě je to známka, že to vzalo všechnu špínu a maz z obličeje.. Pěna je lehká, stačí malinko. S pumpičkou taky není žádný problém, oči mě nepálí, pro mě nej odličovač jaký jsem do teď měla.

  • dokonale odličuje, čistí pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Čekala jsem hitparádu, když jsem si čistící pěnu koupila. Bohužel jsem si nepřečetla recenze předešlých uživatelek a bohužel mám stejné výhrady. Začnu ale plusy. Pumpička je praktická, mně se tedy nepokazila po pár použitích. Pěna je lehká a voňavá. A teď většina mínusů. Pěna nehorázně, ale nehorázně vysušuje! Mám po ní pleť samou šupinku a to se prosím mažu vysoce hydratačním krémem od Bioderma. No děs. Pěna skoro vůbec neodlíčí make up, takže to musím dohánět vodou. Dále mám pocit pnutí pleti. Tomuhle výrobku se vyhněte obloukem!

  • pumpička
  • lehká a voňavá pěna
  • extrémně vysušuje
  • pne pleť
  • neodličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.2.2014 10:06:03

Toto je najhorší produkt ,ktorý som od alverde mala. Mám masnú plet ,ale za 5 dní používania ráno a večer mi ju vysušilo na nepoznanie, dokonca sa mi urobili červené flaky od podráždenia na tváry. A vôbec neodličuje a očí make-up vôbec. Keď sa mi to dostalo do oka ,tak som ho musela vyplachovať min 2-3 minúty ,aby ma prestalo štípať a pumpučka sa mi pokazila asi po 3 dni. Peňa je zriedka ,ale to je pri lacnejšej prirodnej kozmetike normálne.

  • nič
  • vysušuje
  • štípe
  • mne podráždilo pleť
  • pumpučka sa mi pokazila po 3 dňoch a to niesom jediná
  • neodličuje
  • aj cena ,lebo za toto dať vyše 3€ je strašne moc


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.1.2014 14:21:18

Díky vysokému obsahu alkoholu dost silně vysušuje. Celá tato jablkovo-limetková řada je určena pro mastnou pleť. Jiný typ pleti ji ani náhodou neocení. Musím uznat, že vcelku dobře čistí pleť a odličuje. Jako vše z této řady krásně voní po jablku a limetce. Aplikátr je pumpičkový a pěna není nijak extra hustá.

  • krásně voní
  • vhodný pro mastnou pleť
  • opravdu poctivě čistí
  • vysušuje
  • nevhodný pro ostatní typy pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2013 19:18:40

Novinku od Alverde jsem dostala v sadě: mám tuto čistící pěnu a ještě hydratační krém. A musím bohužel říct, že mi ani jedna věc nevyhovuje. Čistící pěna je určena pro normální až smíšenou pleť. Dle obalu má zastávat tři funkce: pleť má odlíčit, vyčistit a tonizovat. Tamponek s micelárkou ukázal, že neodličuje téměř vůbec. Lze ho tedy použít jako čistič pleti, ale rozhodně ne jako odličovač. Pleť mám smíšenou, přesto mě pleť po použití pne, je potřeba se hned namazat. Vůně je pěkná, sladká a svěží, pumpička funguje tak, jak má.

  • vůně
  • neodličuje
  • vysušuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené