Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel
Čištění pleti Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel - obrázek 1
Čištění pleti Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel - obrázek 2
Čištění pleti Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel - obrázek 3
5 3 18
  • Průměrné hodnocení 3
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Normaderm Hloubkově čisticí gel

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 23:10:10

Tento výrobek patří mezi moje nejoblíbenější. Je vhodný pro pleť se sklenem k akné. Dobrý pro toho, koho trápí nějaký ten pupínek a chce si udržet pleť čistou. Někomu se může zdát, že dost vysušuje, ale při použití vhodného krému (ne ze stejné řady bohužel) je pleť krásně hladká a čistá. Vydrží poměrně dlouho (mně 200ml balení vystačí i na 3/4 roku). V poslední době se dá sehnat i za dobrou cenu.

  • Spotřebovává se malé množství takže vydrží dlouho.
  • Čistí pleť a předchází nedokonalostem.
  • žádné výrazné nedostatky


věk
55-64

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 14:51:30

Nejhorší čistící gel, který jsem měla. Hrozně vysušuje, objevují se po něm pigmentové skvrny a objevila se mi vyrážka (krupička) na obličej. Nikdy víc si ho nekoupím, vůbec není šetrný k pleti. Pleť po něm je napnutá, štípe a svědí.

  • žádné
  • vysušuje
  • není šetrný k pleti


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 20:09:19

Tenhle gel mám už potřetí a určitě si ho koupím znovu. Vím, že hodně lidí na Normaderm nadává, moji sušší pleť ale vůbec nevysušuje, ani mi nepřijde agresivní, pleť hezky čistí a osvěžuje. Líbí se mi příjemná citrusová vůně.

  • příjemná citrusová vůně
  • dobře čistí
  • nevysušuje
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 23:43:14

svého času můj nejoblíbenější gel. dokud jsem nenarazila na Avéne:) miluju tu bylinkově-květinovou vůni a balení s pumpičkou. gel sám o sobě není nic extra. moji mastnou pleť docela vysušoval a navíc neodličoval tak, jak bych si představovala. na druhou stranu žádná pohroma.

  • vůně
  • mírně vysušuje


Další recenze od 23.3.2012 09:51:19

Souhlasím s negativními recenzemi, nejhorší čistící gel, který jsem vyzkoušela. Neskutečně vysušoval pleť, loupal se mi nos, objevila se suchá místa, malé bílé pupínky okolo pusy a podkožní abscesy. Použila jsem ho na čištění kosmetických štětců, na pleť ho nikomu doporučit nemůžu. Méně je někdy více a tento agresivní produkt dokáže pleť pořádně rozhasit.

  • Možná tak dobrý obal s pumpičkou
  • Vysušuje
  • Komedogenní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento čisticí gel jsem si koupila na svou smíšenou pleť. Po prvních pár použitích jsem měla pocit vyčištěné a svěží pleti. Poté mě postupně začal vysušovat až se mi začaly dělat šupinky. Nicméně si myslím, že to bylo jen špatným výběrem výrobku. Na smíšenou pleť není. Nebo pouze na občasné použití.

  • pěkně čistí
  • cena
  • může vysušovat


Další recenze od 23.3.2012 15:49:35

Docela hezky voní,ale opravdu docela dost vysušuje.Čistí docela dobře,ale je opravdu jen pro pleť se sklonem k akné.Moje kamarádka s docela zdravou pletí ho nějakou chvíli používala a měla naprosto suchou pleť.

  • dobře čistí
  • hezká vůně
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 19:09:53

Koupě tohoto výrobku bylo šlápnutí vedle. Za vyšší cenu jsem očekávala kvalitnější výroběk, opak byl však hrůza. Šíleně pleť vysušoval, dokonce se mi po něm objevilo akné. To jak tu někdo psal o pigmentových skvrnách asi bych se nedivila, protože mě se skvrny také objevily. Výrobek nedoporučuji, jsou to zbytečně vyhozené peníze.

  • Nevím
  • Tvorba akné a skrvn
  • Vysušuje
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2012 18:33:20

Pro mě nejlepší čisticí gel na trhu, nic jiného mi tolik nepomohlo udržet pleť opravdu bez jediné chybičky. Vysušuje malinko více, ale kvalitní krém všechno zachrání a pleť bude vypadat výborně. :) Balení vydrží poměrně dlouho a cena je dnes mnohem příznivější než bývala dříve.

  • zbavuje pleť pupínků
  • vysušuje


Další recenze od 15.5.2012 23:02:16

Za mě tedy nic moc, nijak výrazně mi nepomohl, černé tečky se mi dělají dále, takže bych řekla, že zas až tak pleť nevyčistí. Vůně mě taky bohužel neoslovila. Pění ale dobře, stačí ho troška, takže vydrží opravdu dlouho. Výsledky po spotřebování celé lahvičky jsou ale nijaké. Plus dávím za jeho praktické balení s pumpičkou.

  • praktické balení s pumpičkou
  • dlouho vydrží
  • nesplňuje to co by měl
  • nijak extra nevoní


Já mám smíšenou pleť, používala jsem ho dřív, když se mi dělaly "beďary"...ale hrozně mi vysušoval pleť! takže až takovouhle péči jsem nepotřebovala..Naopak mému známému moc pomohl, měl opravdu velký problém s akné a po delším používání se mu to výrazně zlepšilo - ale používal i krém z této řady - chce to tedy nemít jen jednu věc, ale více výrobků, výdrž a opravdu hodně komedonní pleť. Pleťový krém ze stejné řady je taky hoodně vysušující.

  • někomu může pomoct
  • vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 09:18:47

Tento gel je nejhorší gel na čištění pleti, který jsem kdy vyzkoušela. Neuvěřitelně vysušuje pleť, úplně se mi loupala kůže, obličej celý stažený. Už si ho nikdy nekoupím. Je asi určen pro opravdu hoodně mastnou pleť, která snese takové razantní čištění. Je hodně silný. Makeup se ním odličuje špatně.

  • žádné
  • hodně vysušuje
  • špatně odličuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 15:07:35

Strašný dryák, jeho použití dodnes lituji a to je to asi 10 let, kdy jsem poprvé sadu Normaderm měla. Pokožka se po něm loupe, s akné nepomohl a následky přesušení jsem řešila pak dlouhé roky. Pokud už to musí být, tak nedoporučuji hydrataci svěřit jen krému ze stejné řady, ale raději nějakému pořádně výživnému. I aknózní mastnou pokožku je třeba hydratovat.

  • balení s pumpičkou
  • strašně moc vysušuje
  • pálí
  • agresivní


Tento čistící gel na problematickou pleť mám docela ráda. Sice může trochu vysušovat, ale to spraví hydratatační krém. Hezky pění, je vhodný i do sprchy, pleť vyčistí i odlíčí během chvilky. Nemá se používat na oči, já je vždycky zavřu a vyčistím celý obličej a nic mě nepálí. Použivám dvakrát denně, mám ho pár týdnů a moc neubývá, takže se vyplatí investovat. Balení s pumpičkou je skvělé. Stačí jedno stisknutí. Cena je vyšší, ale na internetu se dá sehnat levněji než v lékárnách.

  • hezky vyčistí
  • nezdráží
  • může vysušovat


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.11.2013 23:18:14

Tento výrobek se asi hodí pro naprosto mastnou pleť. Já jsem po jeho používání měla pleť naprosto vysušenou a musela jsem ihned použít pleťový krém. Místy se mi dokonce objevila odlupující se se kůže. Od lékárenské značky Vichy, bych takto až agresivní výrobek nečekala. Pro citlivější pleť je nevyhovující.

  • obal
  • agresivní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2013 15:20:15

Asi v 15ti jsem zatoužila po celé řadě normaderm (a pro me to bylo fakt hodně peněz!) dostala jsem ji tedy k narozeninám a dobrý mi přišel jen krém na noc a ani to nebyl zázrak! Gel strašně vysušuje a vyjde nastejno, když se umyjete obličej jakýmkoliv mýdlem na ruce..pění, odmastí a vysuší. V očích strašně pálí a na akné nijak nepomáhá-logicky, když celou pleť akorát vysuší a ta se mastí čim dál víc. Skvělá je však vůně a pěkný obal, to je ale na gel za 300 málo.

  • vůně
  • pěkný design
  • vysušuje
  • akné nijak nepomáhá
  • pleť se mastí ještě více


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.5.2014 15:13:30

Tento produkt používám už čtyři roky. Mám normální/smíšenou/mastnou pleť, podle ročního období, s černými tečkami a sklonem k akné. Když jsem byla malá (12 let) měla jsem problémy s akné. Takové ty pupence a vřídky, které jsem si vždy rozškrábala. Tento produkt mi po pár dnech používání pomohl. Na černé tečky to nepomáhá (alespoň mě ne) ale na akné dokonale. Dnes mám už jen sem tam nějaký pupínek, takže obrovský rozdíl. Používám i jiné čistící přípravky a nevím, jak by má pleť reagovala na to, kdybych Vichy přestala používat a ani to nechci zkoušet. Vydrží dlouho (cca 5 měsíců). Používám ho ráno a večer. Stahuje pory, vysuší akné, ale je šetrný k pleti. Měli byste použít i hydratační krém, aby vás moc nevysušil, ale šupinky netvoří. Doporučuji :)

  • Stahuje pory
  • Funguje
  • Cena přiměřená ke kvalitě a množství
  • Zbaví vás akné
  • Tonizuje
  • Nezbaví vás černých teček


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle gel je poměrně dobrý ale jen na silně mastnou a znečištěnou pleť, já jsem ji asi neměla tak zdevastovanou a mastnou, protože mě velmi vysušoval a přesušoval, musela jsem ho přestat používat. Je velmi kvalitní, koncentrovaný, takže cílený. Na smíšenou pleť je až moc nadimenzovaný, příště už kupovat nebudu. Už jsem našla takový, který mi vyhovuje víc.

  • velká účinnost až moc
  • hodně vysušuje