Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže recenze a zkušenosti

Čištění pleti Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže
Čištění pleti Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže - obrázek 1
Čištění pleti Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže - obrázek 2
Čištění pleti Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže - obrázek 3
5 3.6 14
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Čisticí pleťové mléko šípková růže

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2018 22:05:08

Veľmi príjemné pleťové mlieko, no mala som ho raz, viac nekúpim. Vadila mi trochu jeho vôňa ktorá je síce jemná ale zároveň dosť výrazná a spotrebovala som ho asi do trištvrte, zvyšok som vyhodila. Odličovalo celkom dobre, no na oči by som ho nepoužívala, pretože tam toho veľmi neodlíči a všeobecne nemám veľmi rada v obľube používať odličovacie mlieka na oči. Výhodou je zloženie, je prírodné a vegan. Obal je tiež jednoduchý, ale veľmi pekný. Cena nízka.

  • - vegan
  • - zloženie
  • - celkom dobre odlíči
  • - cena
  • - vôňa bola dosť výrazná
  • - neodlíči oči


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.10.2018 15:35:33

Tohle čistící mléko jsem koupila ve spěchu, takže jsem si pořádně nevšimla, že je se šípkovou růžou, kterou v kosmetice moc nemusím, protože mi prostě nevoní. Když překousnu tu vůni, tak musím uznat, že je to jinak skvělý výrobek. Stačí ho pár kapek na odlíčení celého obličeje.Použiju pouze dva tamponky, víc není potřeba a plet je čistá a zbavena make- upu. A svojí práci odvede velmi dobře. Má o něco hustější konzistenci, než jsem u odličovcích mlék zvyklá, ale to mi nijak nevadí.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Složení
  • Dobře odličuje
  • Vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.1.2017 16:53:45

I když mám pleť smíšenou a toto je mléko na suchou, musím říct, že mé pleti prospělo. Je výborné na odlíčení, lehce odstraní make-up i nečistoty. Po odlíčení pleť ještě opláchnu a je krásně jemná. Odličuji s ním pleť vždy večer, ráno používám gel na mastnou pleť, ale pokud potřebuji během dne odlíčit, použiji toto mléko. Mohu vřele doporučit majitelkám suché a smíšené pleti.

  • cena
  • skvěle odstraňuje make-up
  • nic mě nenapadá :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Moje najoblubenejsie mlieko na odlicenie. Pouzivam ho stale dokola uz niekolko rokov a som s nim nanajvys spokojna. Vyskusala som aj ine z drogerie, alebo aj z lekarne, ale tie drahe z lekarne mi robili na pleti nepekne veci a preto sa vzdy rada vraciam k tomuto mlieku. Dufam, ze ho neprestanu vyrabat :) Bodlo by aj vacsie ekonomickejsie balenie.

  • perfektne odlicuje
  • nepali v ociach ani na pokozke
  • plet je po nom jemna
  • necitim pnutie
  • prijemna vona
  • cena
  • dostupnost
  • BIO
  • dlho vydrzi
  • ziadne


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Příjemné pleťové odličovací mléko, dobrá konzistence, dobře se nanáší, neštípe, pleť je po něm dobře odlíčená, nevysušuje, používám ho na citlivou pleť a nemám s ním problém. Oči s ním ale neodličuji, na to už používám jen dvousložkové odličovače. Příjemná je i nevtíravá vůně. Navíc je to přírodní kosmetika za dobrou cenu, která je dostupná v každé dm drogerii.

  • vhodné pro citlivou pleť
  • přírodní kosmetika
  • jemná vůně
  • dobře se nanáší i roztírá
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.5.2013 17:53:24

Toto mleko celkem dobre odlicuje, oci nijak nedrazdi. Prijemne voni, ale prijde mi, ze je mastnejsi a kolem oci je to neprijemne. Nic bych mu ale nevytknula, jen nejsem zvykla pouzivat mleko na odliceni a tak mi nevyhovuje.. Kdyz jsem si ho koupila, tak jsem misto toho nejdriv poprve vzala pletovou vodu, ma jiny uzaver, ale brala jsem v rychlosti.. Doma docela prekvapko..

  • Odlicuje
  • Hustny- mastny


Další recenze od 26.3.2013 21:48:07

Je to moje oblíbené odličovací mléko a rozhodně si jej koupím znovu. Je jemný, krásně voní, a je za příznivou cenu. Nejsem jen zvyklá na tak hustou konzistenci, ale ráda si zvyknu. Přesvědčil mě i proto, že po vyčištění nemám žádný pocit napnuté kůže. Vyzkoušela jsem hodně odličovacích přípravků a žádný se mu nemůže rovnat.

  • nemám pocit napnuté kůže
  • je jemný
  • vůně
  • dostatečně čistí pleť
  • pro někoho to může být konzistence


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.7.2012 21:25:23

Toto mléko mi nesedlo. Mám suchou a citlivou pleť, po použití mě trošku pálila a štípala. Make-up dostatečně neodlíčí a navíc zanechává nepříjemný lepkavý pocit, je třeba ho opláchnout vodou a dočistit pleťovou vodou. Na oči jsem ho raději nezkoušela. Jinak mně vonělo hezky.

  • vůně
  • nevhodný na citlivou pleť - možnost pálení a štípání
  • dokonale neodlíčí make-up
  • zanechává lepkavý pocit


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.6.2012 10:54:05

Toto čistící mléko mi příliš nevyhovovalo. Za prvé mi přišlo, že až tak moc neodličuje a po použití jsem si vždy přišla na obličeji taková upatlaná. Pleť jsem měla vždy po použití takovou napnutou, takže pro citlivější pleť bych ho určitě nedoporučovala.

  • cena
  • přírodní kosmetika
  • špatně odličuje
  • pnutí pokožky


Mně osobně se docela líbila vůně(ikdyž u pleťového krému Alpenrose je lepší-úžasná), je pravda, že chvíli po očištění pleť lepí (ale to beru jako daň za přírodní kosmetiku), každopádně se to po pár minutách vsákne a pleť je zase hebká. Jen mi vadilo, že mě štípala v očích...proto nevím, jestli si koupím další balení (přijde mi fajn ta cena za přírodní kosmetiku).

  • je bez syntetických vonných, barvících a konzervačních látek
  • vůně
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.4.2012 18:42:43

Velmi příjemné odličovací mléko. Nedráždí pokožku, hydratuje ji a zanechává ji jemnou. Má zajimavou vůni, pro někoho příjemnou, pro někoho zvláštní, ale myslím, že si na ni každý časem zvykne. Velké plus tohoto vůrobku je, že obsahuje přírodní složky ze sledovaných bio farem, myslím, že nezatěžuje pleť tolik jako jiné přípravky. Někoho může zaskočit obsah alkoholu, Alverde používá alkohol jako přírodní konzervant. Ale nemyslím, že je ho tam velké množství, pleťové mléko vůbec neštípe na pokožce jako například výrobky clean and clear.

  • přírodní složky
  • pro někoho vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.4.2012 19:37:39

Čistící mléko Alverde mě zlákalo svou cenou a hezkým designem obalu :) Bohužel mi vůbec nevyhovuje na pleti. Make-up sice odličuje dobře, ale s řasenkou už jsem měla trochu problém. Pálil mě po něm obličej a měla jsem pocit napnuté kůže. Navíc mi vůbec nesedla vůně.

  • dobře odlíčí make-up
  • pálení a pnutí pokožky
  • pro mě nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2012 19:10:42

Jemné, velice příjemně vonící odličovací mléko. Vyhovuje mi konzistencí - není zbytečně řídké. Jako u jednoho z mála odličovacích přípravků mi nedráždí oči.

  • konzistence
  • vůně
  • nedráždí oči
  • roztomilý obal
  • žádné


Můj naprosto nejoblíbenější přípravek na čištění a odličování pleti. Mléko je velmi jemné, takže nerozdráždí moji citlivou pleť, zároveň však není mastné a nezpůsobuje pupínky (jak se mi stávalo u mnoha jiných). Oceňuju i malé praktické balení, které se hodí při cestování. Jediná věc, která mi moc nesedla, je vůně, ale po čase si člověk zvykne:-)

  • nedráždí pleť
  • odstraní zbytky make-upu
  • není mastné
  • vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Fresh Farmacy

3.6 66% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Lush Aqua Marina

3.4 61% 7 recenzí