Lush Fresh Farmacy recenze a zkušenosti

Čištění pleti Lush Fresh Farmacy
Čištění pleti Lush Fresh Farmacy - obrázek 1
Čištění pleti Lush Fresh Farmacy - obrázek 2
Čištění pleti Lush Fresh Farmacy - obrázek 3
5 3.6 11
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 240 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Fresh Farmacy

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.10.2014 23:49:12

Jelikož mám aknózní pleť, tak jsem vyzkoušela několik čistítek od Lushe a tohle zrovna není můj největší favorit. Je sice super, příjemné voní, dobře vyčistí, ale akné se mi tvořilo vesele dál. Na mně líp sedí třeba Coalface, který perfektně odmastí a zbaví pokožku černých teček a pupínků. Každopádně věřím, že mnoha lidem může Fresh Farmacy pomoci, není to vůbec špatná věc. A třeba mu ještě někdy v budoucnosti přijdu na chuť. :)

  • Super čistidlo
  • Hezky vypadá
  • Hezky voní
  • Žádné jen mám radši jiný výrobek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.10.2013 12:53:21

Mýdlo jsem dostala od přítele k svátku a jeho účinky si nemůžu vynachválit. Je sice pravda, že mýdlo vysušuje, ale pleť mi po jeho použití přijde na pohled zdravější, navíc má příjemnou vůni. Také mi vyhovuje jeho tuhá konzistence. Zkoušela jsem už vícero přípravků na akné, ale teměř bez účinku. Po tomto produktu sáhnu určitě znovu.

  • krásná vůně
  • tuhá konzistence
  • přírodní kosmetika
  • vysušuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 19:49:44

Čistítko bych doporučila snad jen těm, co mají extra mastnou pleť. Já mám pleť smíšenou a po každém mytí jsem ji měla nepříjemně staženou a dokud jsem se nenamazala, tak pleť pnula a svědil mě celý obličej. Nevypozorovala jsem, že by čistítko mělo nějaké účinky, na druhou stranu stav mé pleti nijak nezhoršoval. Vůně mi příliš nesedla, je hodně bylinková. Skladování je nepraktické, je nutné najít krabičku ve vhodné velikosti.

  • nezhoršuje akné
  • cena
  • vůně
  • výrazně vysušuje
  • uskladnění


Bez Fresh Farmacy si nedovedu představit život. Kupuju neustále dokola a jsem s ním velice spokojená. Zachránil mojí aknózní pleť na obličeji a částečně i na zádech. Můj obličej sice pořád úplně dokonalý neni, ale už se objevují jen občasné pupínky. Po nanesení je plet´ trochu sušší, ale situaci zachrání dobrý hydratační krém. Jendou jsem ho zapomněla doma a hned šlo vidět jak se mi obličej zhoršil. Vyhovuje mi více než Coalface na mastnou plet´. Určitě dopojučuji všem s akné.

  • Vysušuje akné
  • Konzistence
  • Vůně
  • Opravdu pomáhá
  • Cena
  • Přírodní produkt
  • Uchovávání


Toto čistítko mi doslova vydrhne pleť až vrže :-D. Se všemi přípravky lush na pleť mám dobré zkušenosti, pomohou. I po tomto mám pleť lepší,černých teček je méně. Mám smíšenou pleť a ráda ho používám, i když hodně vysušuje. To spraví krém. Dobře se mi s ním zachází, namočím obličej, párkrát přejedu mýdlem, chvíli masíruji krouživými pohyby a opláchnu. S uskladněním je to horší, je třeba si najít nějakou odpovídající krabičku. Mám ho ráda, i když si ho už asi nekoupím. Třeba ho ani nedopotřebuji, skoro nemizí.

  • používání
  • uskladnění
  • vysušuje


Další recenze od 21.4.2012 12:50:58

Tohle mýdelko jsem si zamilovala na první použití, když použiju večer do rána je pleť krásně vyhlazená, ráno pak po něm nanesu krém a s vysušováním nemám problém, není to zázrak který by mi vyřešil dlouholeté problémy s akné, ale zatím určitě nejlepší co jsem kdy měla:)

  • výdrž
  • účinek
  • tekutá forma by byla asi jednodušší na uskladnění


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tohle čisticí mýdlo jsem zkoušela před pár měsíci. Bohužel mě poněkud zklamalo a to hlavně kvůli tomu, že dost vysušovalo pleť. Na druhou stranu se perfektně používá a skladuje, prostě mi ta tuhá konzistence vyhovuje opravdu více, než jakákoli čisticí mléka či tonika. Pokud mohu doporučit, tak jedině pro mastnější pokožku, pro susší se rozhodně nehodí. Jiinak chci také vyzdvihnout jeho zajímavou vůni.

  • Snadné použití
  • Vydrží opravdu dlouho
  • Vysušuje pokožku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2012 18:48:08

Fajn čistítko na mastnou pleť. Sice vysušuje ale po namazání krémem je vše v pohodě. Když se vyrojí nějaký ten pupínek, tak stačí z něj udělat "kašičku" a dát to na noc na něj, hezky ho to vysuší. Příště si ho koupím určitě zase. Má nádhernou vůni.

  • Vůně
  • Dobře vyčistí
  • Pleť je hebká
  • Vysušování


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 22:58:31

Mýdlo hezky vyčistí pleť, nedráždí. Má příjemnou vůni. Bohužel, i když mám mastnější pleť, opravdu hodně mě vysušovalo a udělalo mi i suché šupinky na tvářích. S tím jak ubývalo šlo stále hůře napěnit.

  • dobře vyčistí pleť
  • vůně
  • vysušování


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 17:37:27

za mne výborné čistítko, zatím jediné, které jsem koupila 2x a budu opět, je vhodné na smíšenou ple´t, řekla bych, že někoho může trochu stahovat, ale za mne úplná jednička, používám hlavně na den a na noc si ho mažu na hn...... a výborně to dokáže zmírnit :-)

  • matuje ale hydratuje
  • někoho může vysušovat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 17:28:15

Mýdlo má velmi příjemnou parfemaci. Bohůžel velmi vysušuje pleť. Od pupínků mě teda nevyléčilo. Koupila jsem si ho podle recenzí, ale velmi mě zklamalo. Za zkoušku to stálo, ale tohle mýdlo nemusím mít.

  • dlouho vydrží
  • příjemná parfemace
  • vysušuje pleť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Aqua Marina

3.4 61% 7 recenzí