Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka
Antiperspiranty, deodoranty Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka - obrázek 3
5 3.3 9
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Deo rozprašovač šalvěj & limetka

věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 22:17:43

Tento deodorant velmi příjemně voní. Velmi oceňuji, že nedělá skvrny na oblečení. Bohužel mi ale přijde, že příliš neúčinkuje. Zápachu zabrání jen tehdy, pokud se nezpotíte příliš. Navíc hodně teče a dlouho zasychá. Pokožka je po něm lehce ulepená.

  • vůně
  • nedělá stopy na oblečení
  • malá účinnost
  • dlouhé zasychání


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 12:17:58

Chtěla jsem vyzkoušet nějaký přírodní deo sprej a tento je dostupný v drogerii dm za přijatelnou cenu. Vůně je opravdu krásná a osvěžující. Příliš se nepotím, takže funkci deodorantu splňuje. Sprej po použití stéká, dlouho schne a člověk se cítí ulepený, zpočátku jde cítit hodně alkohol.

  • přírodní kosmetika
  • dostupnost
  • cena
  • přírodní vůně
  • splňuje účnek deodorantu
  • dlouho zasychá
  • je velmi tekutý
  • zanechává ulepený pocit
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 10:54:06

Naprosto mě uchvátila jeho vůně, takže jsem si ho musela koupit. Byla to moje první zkušenost s rozprašovacím deodorantem a tento způsob aplikace mi naprosto vyhovuje. Zasychá rychle a nepatlá se jako u kuličkových deodorantů.

  • přírodní vegan kosmetika
  • vůně šalvěje a limetky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2013 22:36:08

Ja osobne ho používam na nohy, pretože tam sa podľa mňa takáto citrusovo svieža vôňa hodí najviac :) Výdrž je taká priemerná, ak si ale po celom dni vyzujem topánky a ponožky, tak ma nejde trafiť šľak z pachu. Mierne štípe, takže neodporúčam po holení.

  • svieža vôňa
  • na prírodnú kozmetiku fajn výdrž
  • sklenená fľaštička, ktorú ešte môžete využiť (dá sa vrch odšrobovať
  • štípe
  • mám pocit, že sa rýchlo míňa


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2013 21:46:41

Dezodorant má peknú vôňu, je prírodný , nezanecháva biele škvrny na oblečení . Mne nefunguje a ak zaberie tak iba na hodinu max dve. Treba aj dlhšie počkať ,tým dezodorant uschne. Mne sa páči aj sklenená fľaštička, ktorá sa dá použiť aj po dopoužívaní dezodorantu. Je to ďalší dezodorant od alverde, ktorý pekne vonia ,ale je iba na doma.

  • vôňa
  • cena
  • prírodná kozmetika
  • bez bielych škvŕn
  • je neúčinný


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2015 10:56:25

Tento deodorant jsem si koupila z nouze loni v létě. Musím říci, že to není zas taková pecka pokud jde o pocení, ale také tzo není jeho účel. Hezky voní a já jsem si ho docela oblíbila na takové ty parné dny, kdy musím večer předem použít něco z kategorie brutální a pak stejně začnu během odpoledne být cítit. Spíš zanechá lehkou osvěžující vůni, čímž se hodí dobře na takové to běžné tahání v kabelce, kde mě ale občas štve ta skleněná lahvička

  • příjemná vůně
  • není tak pronikavý jako mnohé jiné
  • znovu použitelný obal
  • sám o sobě nestačí ani náhodou


věk
35-44

Další recenze od 9.3.2016 15:24:43

Tento Deo rozprašovač jsem si koupila, protože byl zrovna v akci. Čekala jsem, že nebude moc působit, ale byla jsem celkem mile překvapena. Můj poslední Deo krém od Alverde - Citronová tráva a Šalvěj vůbec nechrání, takže člověk je strašně cítit, ale tento obstál i při lehké fyzické zátěži. Jediné, co mi vadí, je asi ta "vůně", je to spíše alkoholový odér, ale celkem rychle zmizí. Je to škoda, protože Limetka by mohla být velice příjemná. Deo mě nepálí, po holení zásadně nepoužívám. A co se týče delšího zasychání, řeším tak, že po nanesení obleču domácí mikinu a jdu si např. vyčistit zuby apod. a počkám až zaschne, nebo někdy lehce dosuším ubrouskem, na to už jsem si u přírodních deodorantů zvykla. V Dm byl za cenu 70kč.

  • Přírodní složení.
  • Účinnost.
  • Vegan.
  • Alkoholový odér.


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2016 12:05:18

Tento deodorant jsem si koupila, protože jsem chtěla vyzkoušet nějaký přírodní deodorant bez hliníkových přísad. Rozhodně jsem od něj nečekala žádný extra výkon proti pocení, spíše jsem chtěla použít a vyzkoušet něco přírodního a "ulehčit" svému tělu od chemie. Jsem ale velmi mile překvapená. Používám jej na doma, kde nemám takovou fyzickou a stresovou zátěž jako v práci, což se rovná menší pocení a to mi tento deodorant vyhovuje. Vůně je hodně svěží, citrusová a ano, zpočátku je cítit alkohol (což je jediný konzervant!), ale za chvíli odezní. Pocení nezabrání, ale pot není cítit, jen citrusová vůně. Jeho skleněná lahvička je na přenášení asi nepraktická, ale já jej měla jen doma, takže z mé strany v tomto není problém. Líbí se mi, že jde rozšrubovat a skleněnou část pak po dobrání lze recyklovat. Celkově jsem spokojená a určitě koupím znovu.

  • přírodní složení
  • vůně
  • dostupné v DM drogerii
  • nenašla jsem