Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect
Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect - obrázek 3
5 3 14
  • Průměrné hodnocení 3
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea antiperspirant ve spreji Double Effect

Další recenze od 25.3.2012 15:06:08

Antiperspirant právě dobírám a asi si jej znovu nekoupím. Lákalo mne, že by mělo při jeho požívání vydržet déle oholené podpaží (i když nevím jak...), což se mi nepotvrdilo. Také výdrž 24h je přehnaná - ale, který antiperspirant opravdu 24h vydrží? Co mi vyhovovalo, tak nevtíravá a přitom svěží vůně:-)

  • Vůně
  • Cena (bývá často v hypermarketech v akci...)
  • Bez alkoholu
  • Nevydrží avizovanou dobu
  • Žádný efekt růst chloupků


Další recenze od 25.3.2012 20:46:18

Tento antiperspirant krásně voné,ale to je tak vše.Pominu-li,že nevydrží 24 hod.(to jsem ani nechtěla),tak určitě také nijak nepůsobí na chloupky v podpaží.Za tu cenu se ale dají myslím koupit i jiné antiperspiranty s lepší vůní a větší výdrží.

  • vůně
  • obal
  • nepůsobí na chloupky


Další recenze od 10.4.2012 11:56:22

Tento produkt je naprosto suprovej. Mám doma ho doma už asi po dvacáté a moc ráda se k němu vracím. Má hrozně příjemnou vůni a jako velké plus u mě má že nedělá po nastříkání takové ty žmolky. A taky cena je hodně příjemná a moc peněz se za něj neutratí. Doporučuji

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • nedělá žmolky
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 27.6.2012 16:54:50

Typický Niveácký antiperspirant. Potím se s ním stále stejně, vůně je po rozležení na těle podivně těžká, na oblečení mi skvrny nedělal. To, že nějak ovlivní růst chloupků, je podle mě jen naivní představa, takže to samozřejmě nesplnil. Za mě jednoduše nic moc.

  • žádná mě nenapadá
  • neovlivňuje pocení
  • vůně po rozležení na těle ztěžkne
  • neovlivňuje růst chloupků


věk
35-44

Další recenze od 28.6.2012 00:22:17

Tento sprej jsem měla ve verzi Violet Senses - dostala jsem ho, sama bych si tuto vůni nevybrala. Jako antiperspirant hodnotím dobře, proti pocení funguje jak má (nepatřím ale mezi silně potivé jedince), cítím ho ze sebe celý den. Sympatický je jemný rozprašovač, v podpaží nedělá žmolky, nelepí. Není mi ale příjemná jeho vůně, která je až moc silná a těžká. Pokud jde o efekt hladšího podpaží, nic takového jsem nepozorovala, ale takové účinky od antiperspirantu ani neočekávám. Verzi White Senses třeba ještě někdy vyzkouším, ale k Violet se kvůli vůni určitě vracet nebudu.

  • ochrana proti pocení
  • jemný rozprašovač
  • v podpaží nežmolkuje a nelepí
  • příliš silná a těžká vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 11:53:40

Používala jsem ten modrý, na doma, jelikož mi spreje přijdou na ven slabé a chci jen vonět a cítit se svěže a dost mě jeho vůně omrzela. Je třeba se stříkat vícekrát za den a připadal mi ze všech sprejů, které mám nejméně účinný. Znovu si ho nekoupím.

  • nevím
  • není moc účinný


věk
25-34

Další recenze od 16.8.2012 09:02:09

Kvalitou je hodně průměrný. Vůbec jeho ochrana před pocením netrvá 48hodin, jak výrobce deklaruje, ale max. 5hodin a to se ještě nesmíte moc potit. Voní sice krásně a po použití je podpaží neuvěřitelně hebké, ale to je všechno, rozhodně podpaží není delší dobu jemnější než obvykle. Takže za mě je to průměr, který neosloví, ani neurazí, ale už bych si ho nekoupila.

  • vůně a po použití jemné podpaží
  • neochrání před potem moc dlouho
  • neprodlouží jemnost podpaží ani náhodou


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 13:26:07

Další z mých oblíbenců o Nivei, tentokrát ve spreji. Moc se mi líbí krásná vůně, která je velmi přitažlivá. Výdrž je výborná, po použití spreje se nespotím za celý den až do večera. Oceňuji krásné obaly a dobré rozstřikovátko, které sprej rozstříkne opravdu rovnoměrně v příjemném množství. Mám raději antiperspiranty tuhé, ale tento ráda používám pro takové osvěžení a ochlazení. Navíc nedělá bílé fleky na oblečení, což oceníte všechny znás.

  • voní
  • vydrží celý den
  • nezanechává bílé stopy na oblečení
  • aplikátor
  • neprodlouží jemnost podpaží


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 13:09:37

Tento antiperspirant jsem si ze začátku velmi chválila, opravdu zpomaloval růst chloupků. Tělo si na něj ale bohužel celkem rychle zvyklo a poté chloupky zase rostly svou normální rychlostí. Jinak mi ale celkem vyhovoval, má příjemnou lehkou parfemaci, nezanechává skvrny na oblečení. Co se jeho účinnosti proti pocení týká, je dle mě srovnatelný s jinými drogérkovými antiperspiranty, tedy žádný zázrak a v létě proti silnějšímu pocení rozhodně nepomůže

  • zprvu zpomalí růst chloupků
  • příjemně voní
  • nedráždí
  • nedělá skvrny
  • účinnost proti pocení


věk
15-24

Další recenze od 1.1.2014 12:21:10

Mám variantu s modrým víčkem a jsem s ním celkem spokojená. Mám asi již 7 balení a určitě si koupím znova. Uchvátil mě především jeho krásnou jemnou vůní, která je opravdu moc hezká. antiperspirant nezanechává na oblečení žádné žmolky či bílé fleky, což je fajn. Slibuje 48 hodinovou ochranu, což je naprostý nesmysl, ale přesto vydrží docela dlouho. Alespoň u mě stačí přestříkat 2x za den a potu zabrání úplně. Mám poté vždy krásně jemné a suché podpaží. Třeba v létě používám jiné antiperspiranty, protože tento není v létě tak účinný, ale jinak přes rok mi naprosto stačí. Střídám ho i s jinými deodoranty a antiperspiranty, ale tento mám hodně ráda především kvůli jeho vůni.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • v létě je na pocení krátký


věk
15-24

Tento antiperspirant mi vůbec nevyhovoval. 24 i ten 48 hodinový, jak píšou na obalu, tak mi vůbec nepomáhal proti pocení. Hladké podpaží jsem také po něm neměla, nic mi neudělal. Vůně ze začátku byla příjemná,jemná, ale pak déle už mi byla nepříjemná. I bílé fleky mi udělal v podpaží. Takže znovu bych si ho určitě nekoupila.

  • vůně
  • bílé fleky
  • neudělala hladké podpaží
  • nepomáhá proti pocení


věk
15-24

Docela pěkně voní, příznivá cena. Nicméně ten efekt déletrvajícího hladkého podpaží opravdu nefunguje :D Né, že bych to čekala. Za velké mínus také považuji, že zanechává skvrny na oblečení. A bohužel mi i přijde, že ani ta výdrž není nějaká skvělá. Ten výtažek z aloe vera ale trošku zjemní kůži, takže je vhodný pro citlivou pokožku.

  • cena
  • Zanechává skvrny


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Deo Roll-on

2.8 44% 4 recenze