Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka recenze a zkušenosti

Masky Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka
Masky Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka - obrázek 1
Masky Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka - obrázek 2
Masky Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka - obrázek 3
5 3.9 15
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Kúra pro lámavé vlasy bez lesku citron a meruňka

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 21:27:25

Spolu s avokádovou maskou můj nejoblíbenější produkt na vlasy od Alverde. Tato pečující kúra zanechává vlasy nádherně hebké, lesklé a úžasně voňavé. S rozčesáváním také nemám problém. Neobsahuje silikony.

  • Cena
  • Vůně
  • Vlasy zanechává hebké a lesklé
  • Neobsahuje silikony
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 01:48:37

svého času jsem tuto kúru s oblibou používala a koupila jsem ji opakovaně. mým sušším, lámavým vlasům ohromně svědčila, byly lesklé, měkké, nezatížené. používala jsem v pohodě i jako kondicionér po každém mytí. pokud chcete opravdu výživnou vlasovou kúru bez silikonů, s touto chybu neuděláte.

  • dodává lesk
  • vlasy jsou po použití hebké
  • nezatěžuje vlasy
  • zbytky produktu se z tuby musí horkotěžko dolovat


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.4.2012 18:49:09

Výborná pečující kúra na vlasy. Příjemně voní. Vlasy zanechává krásně jemné. Jdou i bez problému rozčesat. Aplikuji ji hlavně na konečky vlasů a od té doby co ji používám nemám zatím vůbec roztřepené konečky. Kúra obsahuje přírodní složky z kontrolovaných bio farem, myslím že nezatěžuje vlasy.

  • příjemná svěží vůně
  • nevím


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.5.2012 19:20:42

Já jsem s touto kúrou velice spokojená. Krásně voní, nezatěžuje, vlasy jsouu hebké, lesklé a takové oživené :) navíc se mi líbí že je bez silikonů a cena je taky hodně příjemná :) takže tady platí za málo peněz hodně muziky ajá si určitě zakoupím znovu.

  • hebké vlasy
  • lesk
  • bez silikonů
  • nezatěžuje
  • vůně
  • cena
  • žádný


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 11:20:25

Výborná věc na vlasy od Alverde. Vlasy jsou hebké, lesklé, snadno se rozčesávají, nemastí vlasy. Strašně ráda tuhle masku používám, mám ji teprve poprvé, ale určitě koupím znovu. Plusem je, že neobsahuje silikony. Za výbornou cenu je to dobrý výrobek.

  • hebké a lesklé vlasy
  • dobře se rozčesávají
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 14.8.2012 15:54:16

Z kúry jsem byla zpočátku celkem nadšená, měla jsem po ní hebčí a snáze rozčesatelnější vlasy. Pěkně voněla po meruňkách a stačilo nechat ji působit kolem 5 minut, dobře se výmývala. Bohužel mi po pravidelném používání začala šíleně vysušovat vlasy. Pravděpodobně bude fajn na občasné použití, já mám ale strach ji znovu použít. Bohužel ji doporučit nemůžu, i když zezačátku byla vážně dobrá.

  • přírodní
  • cena
  • vůně
  • při pravidelném používání výrazně vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 24.1.2013 15:35:01

Po zakoupení jsem z masky byla nadšená - měla jsem hebké vlasy, které šly dobře rozčesat. Po pár použitích mi začala vlasy hrozně vysušovat, takže moje normálně zdravé dlouhé hnědé vlasy vypadaly jako sláma, bez lesku, hrubé a nerozčesatelné. Po použité jiné kosmetiky byly naštěstí zase OK, takže to muselo být touto maskou. Ačkoliv mám Alverde ráda a jejich šampony mi velmi vyhovují, tuhle masku už nikdy nekoupím.

  • hezky voní
  • po čase vysušuje vlasy
  • nejdou rozčesat
  • cuchají se
  • vlasy nejsou lesklé


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Tuto vlasovou kúru jsem si koupila ve slevě a příjemně mě překvapila. Moc hezky voní, vlasy vyživuje, ale nezatěžuje a hlavně je bez silikonů. Žádné vysušování, jak píšou jiné uživatelky, jsem zatím nezaznamenala, ale pokud by začala vysušovat, používat nebudu. Vlasy mám už tak dost suché. Ale zatím pro mě lepší průměr.

  • bez silikonů
  • vůně
  • zatím jsem nic neobjevila


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.10.2013 16:44:30

Mám ráda přírodní značku Alverde a ani tato maska nebyla výjimkou. Nejlepší na ní je samozřejmě její přírodní složení. Dá se sehnat v každé drogerii DM a občas jsem ji našla i v akci. Maska vlasy nezatěžuje. Mínusem je určitě špatná rozčesatelnost po jejím použití (mám melírované vlasy). Na nebarvené bude určitě to pravé ořechové.

  • přírodní složení
  • nezatěžuje
  • množství masky
  • nepomůže s rozčesáním vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Za mě 5 hvězd. Jsem spokojená jak s vůní, tak s účinky i s obalem. Vůně ovocná, velmi příjemná a decentní. Konzistence akorát a účinky? Spokojenost. Používám jí cca 2-4 do měsíce, vlasy jsou hebké, dobře se rozčesávají a jsou vyživené. Navíc neobsahuje silikony a mé vlasy nezatěžuje. Takže já určitě doporučuji. Mám jemné, řídké vlasy.

  • bez silikonů
  • balení
  • účinnost
  • vůně
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.5.2014 10:56:51

Chápu, že výrobek osloví osoby s mastnějšími vlasy, ale pro mě prostě není dostatečně hydratační. Navíc jsou po něm moje vlnité vlasy naprosto nezkrotné a rozlítáné. Doporučila bych ho tedy spíše provlasy bez objemu, se sklony k maštění. Bonbónová vůně je u Alverde už klasikou. Proti výrobku vesměs nic nemám, jen asi nepatřím do cílové skupiny, které byla tato kúra určená.

  • přírodní složení
  • vůně
  • určen pro jemnější vlasy
  • dodá objem
  • slabší hydratace
  • není vhodný pro suché vlasy


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.8.2014 20:00:45

Jsem majitelkou hustých vlnitých, jemných a melírovaných vlasů se sklonem ke krepatění. Maska mi je krásně uhladila, neztratila jsem objem a vlasy jsou opravdu po použití lesklé a hydratované. Nevěřila jsem, že přípravek bez silikonů toto dokáže. Zřejmě končím s Kerastase :-). Vlasy mi navíc hezky voní a cena je vynikající. Určitě budu kupovat dál.

  • hydratace vlasů
  • snadná rozčesatelnost
  • lesk a vůně
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Už ani nevím, proč jsem si tuto kúru koupila, neočekávala jsem od ní žádné zázraky, ovšem mě velmi příjemně překvapila tím, jaké zázraky s vlasy dělá, alespoň tedy s těmi mými odbarvenými chudinkami. Strašně krásně voní, vlasy jdou bez problému rozčesat a jsou na dotek krásně jemné a hladké, což bylo pro mne obrovským překvapením, jelikož mám vlasy dost tvrdé a suché, určitě předčí mnohem dražší a nejen drogerkové produkty na vlasy. Tady dostanete za málo peněz opravdu hodně muziky.

  • konzistence
  • vůně
  • složení
  • vhodná i pro tvrdé a poškozené vlasy
  • dostupnost
  • cena
  • zbytky kúry se z obalu hůře dostávají


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Za tu cenu celkem dobrá maska. Dobrá , ale ne úžasná, neurazí, nenadchne. Postačí mi, když mi zrovna dojde kondicionér, bez toho se již neobejdu. Má dobrou krémovitou konzistenci, krásně voní, ale to je tak vše. Jedna z obyčejných masek, když chcete ušetřit, ale dobrou službu neudělá. Ze začátku změna, ale jakmile si vlasy zvyknou, jsou vysušené a bez lesku. Za mně ne.

  • vůně
  • krémovitá konzistence
  • vysušuje vlasy po delším používání


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.2.2016 17:30:57

Moje druhá kúra na vlasy od Alverde. Ale s touto jsem narozdíl od té regenerační (fialová) spokojená. Vlasy jsou jemné, hebké a lesklé, ale "nelítají". Také jdou lépe rozčesat a necuchají se tolik. Kúra nádherně voní po Meruňkách a vlasy pak také. Balení 150ml je fajn, akorát na dlouhé vlasy rychle ubývá. V Dm za cenu 70kč.

  • Přírodní složení.
  • Hebké a lesklé vlasy.
  • Vůně.
  • Vegan.
  • Žádné.