Gliss Kur Ultimate Repair maska recenze a zkušenosti

Masky Gliss Kur Ultimate Repair maska
Masky Gliss Kur Ultimate Repair maska - obrázek 1
Masky Gliss Kur Ultimate Repair maska - obrázek 2
5 3.7 24
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Ultimate Repair maska

věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 26.3.2012 14:04:15

Výborná maska! Zatím jedna z nejlepších kterou jsem kdy vyzkoušela :-) Já vlasy mám velmi zničené od žehličky a blond barvy. Po vyzkoušení masky mám své vlasy krásně hebké a vypadají nezničeně. Masku také používám s olivovým olejem jako zábal :-) S tímto výrobkem ( celou ,,černou,, řadou ) jsem velmi spokojená..!

  • Cena
  • vlasy jsou krásně hebké
  • může se použít i jako zábal
  • nevím o žádném :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 26.3.2012 14:13:05

Taktéž jsem velice spokojena s touto maskou i celou černou řadou od Glisskur. Maska krásně voní, vlasy nemastí jsou po ní hebké, lesklé, vypadají zdravěji. Tomu, že vlasy ozdravuje moc nevěřím, ale na pohled vypadají lépe. Navíc velkou výhodou je, že když si na svoje přírodně vlnité vlasy dám tuto masku, rozčešu je a nechám je volně uschnout mám je rovné, a tedy je nemusím žehlit. :)

  • vůně
  • uhlazuje vlasy
  • vlasy nemastí
  • na pohled zdravější vlasy
  • myslim,že vlas neozdravuje "zevnitř" jen na pohled


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 26.3.2012 14:47:13

Tato řada mě velice překvapila, jinak ne příliš kvalitní kosmetika se vytáhla touto "černou" řadou. Maska je opravdu dobrá, vlasy jsou po ní lesklé, pevnější, avšak je nutno opravdu výborně vymýt, jinak dost zatěžuje vlasy, nedoporučuji jemným vlasům a používat příliš často. Sedí mi spíše kondicionéry, ale obecně palec nahoru, konečně něco pro opravdu poškozené vlasy.

  • Menší lámavost
  • Cena
  • Vůně
  • Lesk
  • Zatěžuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 15:48:50

Výborná maska určená k regeneraci vlasů. Chodila jsem na melíry, a tak moje vlasy byly vysušené a lámaly se. Byl mi doporučen tento produkt a vážně je dobrý. Struktura vlasů se vyhladily, byly příjemnější na dotek (né tak suché) a přestaly se lámat. Důležité je, ale používat ho pravidelně.

  • Regenerace
  • Nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tuto masku jsem si koupila ze zvědavosti v době, kdy to byla novinka společně se šamponem a sprejem. A musím říci, že maska z těchto tří věcí byla nejlepší. Vlasy dělala hebké a hezky voněla. I když někomu může přispívat k tomu, že vlasy budou zplihlé...Já jsem s tím ale problém neměla.

  • hezky voní
  • hebké vlasy
  • přijatelná cena
  • někomu můžou vlasy plihnout


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.3.2012 14:13:08

Všeobecně mi kosmetika Gliss Kur nevyhovuje a tato maska není výjimkou. Koupila jsem si jí a čekala na zázrak, ten se ale nekonal. Naopak. Po použití byly mé vlasy ještě sušší, hrubé a krepaté. Navíc se musí pořádně vymýt, jinak vám zůstane na vlasech nepříjemný gumový povlak. Jediné plus je docela příjemná vůně a krémová konzistence.

  • příjemná vůně
  • krémová konzistence
  • po použití suché,drsné a krepaté vlasy
  • musí se velmi pečlivě vymýt, jinak vám zůstane na vlasech gumový povlak
  • obsahuje silikony, takže může zatěžovat


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 18:33:14

Zatím nejlepší drogérková maska kterou jsem měla. Konzistence je krémová, hustá a navíc příjemně voní. Vlasy jsou provoněné, jemné a hebké na dotek. Po měsíci používání můžu říct, že se mi trochu zacelily konečky a vlasy jsou viditelně v lepším stavu (používala jsem i šampon a bezoplachový kondicionér). Jediný mínus je to, že vlasy se po ní rychle mastí.

  • Vůně
  • Hebké, jemné vlasy
  • Zlepšená kvalita vlasů i konečků
  • Mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 9.4.2012 20:00:10

Velmi příjemná drogérková maska s krásnou vůní. Mě všeobecně masky sedí (až na býčí koule ....Gestil), takže ani s touto jsem neměla problém. Pěkně se mi po ní vlasy rozčesávají, jsou hebké na dotek a vůně vydrží. Někdy používám i bez kondicionéru a jeho funkci zlehka nahradí. Jediné... né přímo mínus, ale... ta černá barva se v koupelně moc nevyjímá, obal na mě působí tak nějak drsně. Ale to je subjektivní pohled a co do funkce je ta maska skvělá.

  • hebké vlasy
  • dobře se rozčesávají
  • nezatěžuje vlasy
  • nemastí vlasy
  • dostupnost
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2012 15:45:17

S touto maskou jsem také moc spokojena jako s celou černou řadou. Opět krásná vůně, kterou jsem si zamilovala. Maska vlasy krásně hydratuje a vrací jim "život" vlasy po tom vypadají lesklé a zdravá. Mám zničené vlasy žehlením a odbarvování a tato maska je pro mne opravdu ideální.

  • vůně
  • hydratace
  • opravdu účinná
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 13.4.2012 18:43:38

Tohle je opravdu ta nejhorší maska, co jsem kdy měla. Maska mi zanechala vlasy suché a smradlavé. Maska se špatně vymívá. Trvalo opravdu dlouho, než jsem masku vymyla z vlasů. Čekala jsem, že půjdou vlasy lehce rozčesat, ale ani to se nekonalo. Navíc maska děsně smrdí. Jediné plus je snad to, že maska je hustá a krémová.

  • krémová a hustá konzistence
  • zanechala mi vlasy suché
  • po vymytí masky mi vlasy nešly rozčesat
  • vůně


Další recenze od 13.4.2012 19:06:23

Super maska na vlasy, celkově celá tahle černá řada mi vyhovovala, ale přešla jsem na jinou. Vlasy maska zanechávala hebké, lesklé, vzdušné - ne upláclé! a celkem i hezky voněla.. Používala jsem jí často jako zábal více než 30 min a výsledek byl super.. Doporučuju;)

  • účinky
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.4.2012 09:14:16

Masku jsem si koupila společně se šamponem a kondicionerem.Velice mi vyhovuje vůně výrobků.Maska je hutnější což mi docela vadilo,ale vlasy jsou po ní hebké,vyživené a dobře se rozčesávají.Tyto výrobky už bohužel nepoužívám,takže masku bych si znovu nekoupila.

  • Hebkost vlasů a vůně
  • Maska je hutnější


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.7.2012 13:50:47

Top maska na vlasy z drogerie! Používám jí buď po každém mytí na 2 minuty místo kondicionéru pro snadnější rozčesávání, nebo si z ní dělám zábaly. Zjistila jsem, že čím déle ji na vlasech nechám, tím lépe. Vlasy jsou pak objemnější, lesklejší, úžasně voní a hlavně perfektně zacelí konečky, takže vlasy vypadají, že jsou opravdu zdravější. Osobně si myslím, že tato maska je srovnatelná s maskami od Lorealu - Intense repair a Absolut repair, dokonce se mi zdá, že mám po této GK masce vlasy lepší :-)

  • viditelně zdravější vlasy hned po prvním použití
  • vůně
  • cena
  • lepší než masky IR nebo AR
  • nádherná vůně
  • hutnější konzistence


Další recenze od 9.8.2012 18:54:15

Dobrá maska na vlasy, která nestojí moc a sežene se téměř všude. Mám velmi mastící se vlasy, přesto po použití této masky, aplikování masky i nad dobu jedné minuty, nezůstávají vlasy mastné. Naoko určitě zacelí konečky vlasů a na pohled i na dotek vypadají zdravější a hladší. Bohužel, nijak mé vlasy nevyživuje a neopravuje..:)

  • nemastí vlasy
  • vlasy jsou hladší
  • "zaceluje" konečky
  • dostupnost
  • moc nevyživuje


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 29.10.2012 19:31:00

Přiznám se, že tuto masku jsem si koupila hlavně díky reklamě. VŽDY se nechám nachytat :) to jsem celá já. Zaujal mě taky její obal - no přiznejme si, že se krásně vyjímá mezi těmi všemi barevnými dózičkami a černá barva prostě upoutá na první pohled :) Maska krásně voní a má výbornou krémovou konzistenci. Takže obal a konzistence 1*. Se slibovanými výsledky už je to trochu horší. Tato maska neurazí, ale ani nenadchne. Je to maska jako každá jiná. Vlasy po ní voní velice zvláštně, ale jsou krásně jemné. Ovšem z jemných vlasů jsem se neradovala příliš dlouho, protože většinou jemné = (brzy) zplihlé - a to už je co říct, u mých vlasů - mám jich vážně hodně a plihnout jen zřídka. Takže co dodat nakonec? Cena odpovídá kvalitě. K pravidelnému používání se určitě nehodí, ale jednou za čas není na škodu. Ale znovu už bych do ní nešla.

  • krásně jemné vlasy
  • rychle plihnoucí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Toto je první maska, která mi od Gliss Kur sedla a má nějaký efekt. Vlasy po použití vypadají zdravější, lesklejší, hezky se rozčesávají. Masku používám, tak jednou za 14 dní. Nedoporučuji její použití před kulmováním vlasů. Jdou hůře natáčet, celkově upravovat.

  • účinnost
  • cena
  • zajímavá vůně
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 2.4.2013 13:28:48

Ačkoli mám šampony GK velmi ráda,tato maska je střední kvality. Po použití jsou vlasy hebké,lesklé,samotná maska ale nevyživuje,jen vlas obalí silikonem a pokud se nepoužije i další mytí,vlasy jsou v úplně stejné kondici jako byly,což od masky neočekávám,tohle dělá kondicionér.

  • vůně
  • nanášení
  • lesk
  • silikony
  • nevyživí
  • jemné vlasy bude mastit
  • nemá účinek


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tato maska je opravdu hodně regenerační a právě kvůli její intenzitě bych doporučila používat jen jednou, max. 2x týdně, aby se vlasy příliš nezatěžovaly. Stačí nanést od zhruba jedné třetiny až po konečky a nechat působit pár minut (na balení uvádí 1 minutu, ale já nechávám aspoň 3). Už při oplachování jsou vlasy jemňoučké a hebké na dotek, přitom ale nemají tendenci "elektrizovat". Jdou snadno rozčesat a krásně voní. Svojí konzistencí mi tato maska připomíná Gestil Wonder a svými účinky si jsou velmi podobné. Ovšem tato nemá typickou vůni Gestil Wonder, ale žvýkačkovou vůni typickou pro Gliss Kur :)

  • cena
  • hebké vlasy po použití
  • velikost balení
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 25.7.2013 12:16:25

potom co jsem na tuto masku slysela samou chvalu jsem si hned koupila celou radu. Mam znicene barvene blond vlasy po zehleni, hodne jemne a po umyti byly vlasy jeste hororovejsi, absolutne vysusene a hnus, ze jsem je musela dat do culiku, zkusila jsem to pouzit jeste jednou, ale ucinek stejny, tak jsem to radsi venovala kamaradce, ktere vyrobky Gliss kur vyhovuji, ale ani ona nebyla dvakrat nadsena...Takze od teto znacky uz radsi nic.

  • hezky obal
  • vysusuje
  • vlasy se temer nedaji rozcesat


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2013 13:19:42

Táto maska ma po pravde dosť sklamala. Páči sa mi jej vôňa, celý tento čierny rad má pre mňa skutočne úžasnú vôňu. Konzistencia masky je však dosť hutná a veľmi ťažko sa nanáša na vlasy. Nechávam ju pôsobiť kľudne aj 20 minút, niekedy aj kratšie podľa toho, koľko mám času. Po umytí sú vlasy také akoby suché, končeky sú v rovnakom stave ako pred nanesením masky, žiadne zlepšenie som si nevšimla. K baleniu nemám žiadne výhrady, maska je v klasicky v kelímku. Čakala som však, že aspoň rozčesávanie vlasov nebude po použití tejto masky problém, ale aj v tomto som sa mýlila. Znovu by som si ju už asi nekúpila.

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • ťažko sa nanáša
  • vysušuje vlasy
  • neuľahčuje rozčesávanie


Další recenze od 11.2.2014 12:44:12

Na drogérkový výběr jedna z nejlepších masek. Mám suché, poškozené vlasy, blond a docela je znát, když jí použiju, a když ne. Po použití se vlasy lépe rozčesávají, jsou heboučké, krásně se lesknou, nelítají tolik kolem hlavy, jsou uhlazenější, jakoby těžší, což mi vyhovuje. Možná maličko nehcávají žlutý nádech v platinové blond barvě, ale není to nic hrozného.

  • Lesklé vlasy
  • Těžké vlasy
  • Nažloutlý nádech v platinové blond


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.5.2014 08:39:24

Nevím jestli dělám něco špatně, zda masky špatně aplikuji ale mě na vlasy (kromě kokosové oleje) snad žádná maska nezabírá. Vlasy mám hodně suché a poměrně zničené barvením. Tuto masku od Gliss Kuru jsem ještě neměla a tak jsem si ji chtěla vyzkoušet, protože mám poměrně dobré zkušenosti s jejich bezoplachovými spreji. Neříkám, že by byla maska vyloženě špatná ale já nezaznamenala žádné zlepšení na svých vlasech a přirovnala bych tedy její účinek spíše k normálnímu balzámu na vlasy než k masce. Jediné co jsem totiž na vlasech zaznamenala, že byly jemnější a daly se dobře rozčestat. Ale o nějaké regeneraci se v mém případě hovořit nedá.

  • pro mě žádné
  • na mé vlasy nezabírá


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Černá maska od GK mě velice mile překvapila. Mám melírované jemné vlasy, které se mi navíc lámou a po této masce mi přišlo, že jsou pevnější, lesklejší a méně se lámou. Vůně je dost výrazná, dlouho se navíc line z vlasů, což může někomu vadit; mně ale ne. Maska je tužší, proto mi po ní plihnou rychleji vlasy a rychleji se mi mastí. Proto ji doporučuju opravdu důkladně vymýt. Já ji používám 1-2x týdně už několik měsíců a ještě mi jí dost zbývá. Na drogérkový výrobek je moc fajn!

  • cena
  • dostupnost
  • lépe vypadající vlasy
  • opravdu dlouho vydrží
  • příliš intenzivní vůně
  • nutno opravdu dobře vymýt
  • mastí jemné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Tato maska na vlasy mi již při prvním použití vlasy spíše zatížila. Sice nádherně voní a je hezké krémovité konzistence, ale nesplňuje má očekávání. Opravdu se musí důkladně vymýt, jinak jsou vlasy slepené. Po uschnutí jsou vlasy vysušené, spíš se mi vlasy pohoršily, než vylepšily, možná je to stavem mých suchých vlasů a někomu jinému sedne lépe. Za mne ne, už ji bohužel nekoupím.

  • vůně
  • krémovitá konzistence
  • po použití slepené a suché vlasy
  • musí se pečlivě vymýt jinak slepuje vlasy
  • vysušené vlasy nejdou rozčesat