Alverde Minerální pudr recenze a zkušenosti

Pudry sypké Alverde Minerální pudr
Pudry sypké Alverde Minerální pudr - obrázek 1
Pudry sypké Alverde Minerální pudr - obrázek 2
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Minerální pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 11:40:52

Tenhle Alverde pudr se mi zdá kvalitou srovnatelný s dražšími minerálními pudry od jiných značek. Vyhovuje mi jak odstín (s čímž mám obvykle docela problém), tak matující schopnosti - přestože celý den bohužel nevydrží, je to ale přírodní produkt, od kterého se to čekat ani nedá.. Sjednotí pleť a dodá jí hezkou barvu. Textura je sametově hebká, příjemně se aplikuje na tvář (záleží ale také na štětci :D). Vadí mi balení (neuzavíratelné, takže v kabelce se všechno vysype do víčka) a typicky alverdovská vůně. Používám odstín č. 01.

  • přírodní + minerální
  • veganský
  • matuje
  • příjemná textura
  • vhodný na suchou pleť (obsahuje jojobový olej)
  • obsahuje aloe vera
  • obal (neuzavíratelný)
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 14:14:48

Dlouho jsem hledala dobrý pudr a až tenhle naplnil moje požadavky. Super cena, přirozený odstín, zmatní obličej na dlouho a to mám hodně mastnou pleť. Určitě koupím zase.

  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Tento pudr od Alverde mi vůbec nevyhovoval, přišlo mi, že docela ucpává póry a dělá na obličeji jakoby masku, ať při nanášení štětcem nebo přiloženou labutěnkou. Ale chválím přirozený odstín a i vůni, která může být pro někoho silná, ale mně osobně se líbila. Balení je docela velké, ale není příliš napevno uzavíratelné.

  • vůně
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.8.2012 12:03:21

Tento pudr je výborný. Po dlouhém hledání a zkoušení se mi tenhle zdá nejlepší. Pleť je po něm krásně jemná a rozzářená. Jediné, co mi nevyhovuje, je balení. Je sice malé a vejde se do kabelky, ale zase se pudr , skoro pořád sype do víčka. Jinak výborný!

  • přírodní
  • jemná a rozzářená pleť
  • srovnatelný s dražšími značkami
  • cenově dostupný
  • nepraktické balení


Tento pudr jsem si velmi oblíbila, mám po něm dokonale hebkou pleť a s krycí schopností jsem též spokojená. Také mi příjemně voní - což ale může být pro někoho nevýhoda. Jediné co bych vytkla, je obal. Pudr se po otevření sype všude a je to trochu nepohodlné.

  • krycí schopnost
  • matuje
  • hebká pleť
  • vůně
  • obal


věk
25-34


dehydratace
střední

Každý den se těším, až si ho na sebe dám - voní opravdu nádherně!:-) Vyhovuje mé mastné pleti, lehce kryje a krásně zmatní pleť. Nedělá fleky, je lehoučký a na pleti vypadá přirozeně. Jediné, co opravdu musím vytknout, je balení. S tím zápasím každý den. Pudr se sype všude, kam je to možné. A nedejbože, aby se vám překlopil - to ho pak po otevření mám po celém stole a kolikrát i na oblečení:-)) Je totiž potom po celém horním víčku a i na labutěnce ze všech stran. To vidím jako velké mínus, protože bych ho ráda nosila i v kabelce, což je ale nemyslitelné. Mám už třetí balení a určitě koupím další, jenom doufám, že do té doby, než ho koupím, nějak vylepší ten obal, obsah mi vyhovuje na 5*:-)

  • vůně
  • velké balení - opravdu dlouho vydrží
  • na pleti vypadá přirozeně
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 17:07:35

Tento minerální pudr mě mile překvapil. I když vezmu-li balení ... za 1. přiložený apliátor je k ničemu, jak už to většinou bývá a za 2. celkově obal je zle vymyšlený. Protože pokud ho nosíte sebou, což je logické, jelikož si během dne obličej potřebujete přepudrovat, polovina se Vám vysype do té "nabírací" části. Jde to sice oddělat a vysypat zpátky, ale pokud nestojí 24hodin tak jak má, zase se Vám vysype. Uvítala bych nějaké mezivíčko navíc, které ten pudr přes ty díry pustí jen když chcete. Navíc při aplikaci hodně práší. Ale tyto negativa nemají přímo s pudrem nic společného. Ten po nanesení krásně zmatní obličej bez zvýraznění chloupů, šupinek a bez efektu masky. Mám mastnou pleť takže celý den nevydží, ale to na mě málo pudrů. Přepudruju klidně znovu :) Mám oba odstíny (myslím, že jsou jen dva :)) č.1 i č.2 a myslím že i s takové malé škály si vyberete, jelikož nějak extra výrazně "nebarví"

  • nezvýrazňuje šupinky ani chloupky
  • opravdu přirozeně zmatní
  • neucpává póry
  • bez efektu masky i po více vrstvách během dne
  • přirozené odstíny
  • celkově balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.1.2014 17:10:17

Oblíbenec. Za 120,- Kč velmi dobrá kvalita. Pudr je jemně namletý, dokáže zmatnit tak na 4-5 hodin. Já ho ale nepoužívám kvůli zmatnění, ale proto, že pokožku obličeje jakoby barevně sjednotí a vyhladí. Navíc velmi dobře přilne k pleti, tudíž není patrný, a to ani při více vrstvách. Velké plus je pro mě také přírodní složení. Nepraktické je trochu balení - množství produktu, které si odsypete do víčka nelze úplně kontrolovat. Na přelíčení v autě nebo v metru to rozhodně není.

  • složení
  • cena
  • jemně namletý
  • dobře přilne k pleti
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2014 19:24:25

Tak tenhle pudr je vážně pecka. Po zklamání z minerálního make-upu jsem dala Alverde ještě jednu šanci a koupila si tento pudr. Pudr je krásně jemně namletý, celkem dobře kryje, lehounce voní, neucpává póry, nezanáší pleť a působí velmi přirozeně. Troufám si říct, že se mi po něm zlepšila pleť a vypadá čistěji. Až na nepraktický obal nemám jedinou připomínku :)

  • neucpává póry
  • docela dobře kryje
  • vypadá přirozeně
  • přírodní značka
  • obal


Další recenze od 29.8.2014 13:29:43

Tento pudr jsem si koupila na základě kladných recenzí, ale bohužel mi vůbec nesedl. Odstín byl nepřirozeně žlutý (možná moje chyba, ale vždy beru ten nejsvětlejší a tahle světlá barva na moje porcelánovou pleť nebyla), matuje jen na chvíli (mám mastnou pleť, ale žádný extrém a tenhle pudr opravdu moc k ničemu nebyl. Za necelou hodinu nutno přepudrovat) a navíc mě na obličeji svědil, přesto, že je to přírodní kosmetika. Vůně taky nic moc.

  • Bohužel žádné
  • Svědí (asi individuální problém)
  • Vůně
  • Světlý odstín má zvláštní žlutooranžový podtón
  • Matuje jen chvíli - nutno přepudrovat každou hodinu


Další recenze od 14.9.2014 17:38:08

Horší balení jsem snad v životě neviděla! Hledala jsem menší pudr, který budu moci dát do kabelky a který bude mít v balení labutěnku. Mám nejsvětlejší odstín (porcelain), který perfektně vyhovuje mojí pleti, krásně zmatní a je příjemný na obličej. Ale to balení je naprostá tragédie! Do kabelky absolutně nepřichází v úvahu. Všude se sype (stačí pouzdro pouze otevřít a už máte pudr všude), labutěnka je permanentně obalená nánosem pudru, takže ve výsledku většina pudru přijde vniveč. Za mě nikdy víc! Je to opravdu škoda vzhledem k tomu, že produkt je sám o sobě docela dobrý.

  • barva
  • přírodní produkt
  • balení
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tady jsem kupovala od oka, vůbec jsem nevěděla, že budu tak spokojená. Pudr má krásnou texturu, když se nanese na obličej, je skoro neviditelný, ale matuje a kryje dobře. Vhodný je i pro mastnou pleť, Trochu horší je obal, protože se sype do víčka a ta labutěnka uvnitř taky není žádný zázrak. Mám odstín 01 Porcelain, který pro nejsvětlejší bude asi moc tmavý.

  • skvělý pudr
  • Obal


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 20.6.2015 22:01:12

Najlepší mienrálny make-up a púder v jednom na svete, žiaľ sa už prestal vyrábať, jedine v bielom variante som ho našla, ale v žiadnom farebnom nie. Ja som ho používala aj ako púder, pleť zmatnil, síce nie úplne na celý deň, ale na dlhé hodiny. Oditene boli vyhovujúce, svetlý bol dostatočne svetlý a doružova, neoxidoval na pleti v priebehu dňa a dokonca aj pomerne slušne kryl, práve preto som ho občas používal aj ako minerálny make-up a tu fungoval tiež skvelo, len na pleti nevydržal. Ako púder je ale vynikajúci, nevidím jediné mínus, aj jeho balenie a hubka sú použiteľné na nanášanie.

  • praktická aplikačná hubka
  • svetlé odtiene
  • neoxiduje na pleti
  • kryje
  • zmatňuje pleť
  • dá sa použiť aj ako make-up
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2016 12:44:59

Tenhle produkt mě celkem zklamal. Krásně voní, nanáší se dobře, krabička je také fajn, ale ten odstín! Zvolila jsem ten nejsvětlejší - 01 Porcelain, a přesto jsem v něm hrozně tmavá, takže se s ním musí pracovat přiměřeně a zřejmě v létě ho ocením více, ale teď v zimě fakt ne. Příliš nematuje, ale ve srovnání s mým předešlým pudrem (Astor Anti Shine mattitude) odvedl jen přece lepší práci.

  • Přírodní produkt
  • Vůně
  • Obal
  • Pravděpodobně vydrží dlouho
  • Odstín
  • Cena poněkud vyšší
  • Nematuje


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 18:59:49

Velmi kvalitní sypký pudr za velmi příznivou cenu. Mám odstín 01 Porcelain a vyhovuje mi. Nanáším štětcem, ne přiloženou labutěnkou, ta mi přijde zbytečná, příliš malá na to, aby se dala smysluplně použít. Pudr hezky zmatuje pleť a barevně sjednotí make-up. Jen určitě nevydrží celý den, alespoň na mé smíšené pleti ne, ale to mně nevydrží žádný pudr. A jak už bylo mnohokrát napsáno, jakmile se překlopí, celý se vysype do víčka (což podle mojí zkušenosti ale dělají všechny sypké pudry). K výhodám ještě připojuji přírodní složení.

  • hezky matuje a barevně sjednocuje
  • přírodní složení
  • skvělý poměr výkon/cena
  • nevydrží celý den
  • vzhledem k sypkosti není vhodný na cesty


Lépe hodnocené

Inglot Loose powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené