Dermacol Transparentní fixační pudr recenze a zkušenosti

Pudry sypké Dermacol Transparentní fixační pudr
Pudry sypké Dermacol Transparentní fixační pudr - obrázek 1
Pudry sypké Dermacol Transparentní fixační pudr - obrázek 2
Pudry sypké Dermacol Transparentní fixační pudr - obrázek 3
5 4.2 50
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 260 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 50 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Transparentní fixační pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 19:31:49

Výborně fixuje make-up, který pak vydrží o hodně déle v perfektním stavu. Pleť se méně mastí. Výhradu mám pouze k tomu, že dříve byl tento pudr k dostání ve velkém balení (30 g) a tudíž daleko levněji. Dnes je k dostání v bytelnější krabičce, která ale skrývá pouze 13 g produktu.

  • dostupnost v každé drogerii
  • dobrá fixace make-upu
  • prodlouží výdrž make-upu
  • mohl by být klidně ještě jemnější


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 10:36:54

mně velmi vyhovuje, zmatní mi pleť na dýl než tuhý pudr, skvěle se s ním pracuje, nenechává pocit velké vrstvy, pleť je po něm sametová a přirozená, určitě doporučuji, i cena mi vyhovuje

  • zmatnění na delší dobu
  • štětec


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 23:59:38

tenhle pudr mám ještě ve starém obřím balení. svého času jsem ho měla moc ráda. opravdu zmatní, prodlouží "čerstvý" vzhled make upu a oddálí maštění, neucpává póry. po tom, co jsem objevila T. LeClerc už bych se k němu ale nevrátila:) je to prostě typický drogérkový průměr.

  • matuje
  • neucpává póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 10:07:14

Používám podkladovou bázi od Dermacolu make-up od Dremacolu a na závěr tento fixační pudr, který mě osobně perfektně sedne. Na tváři mi udělá lehkou vrstvu, která dopiluje nejmenší nesrovnalosti pleti, vykouzlí sametový vzhled a navíc zafixuje make-up. Doporučuji

  • lehoučký pudr, štětec
  • nevoňí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 22:02:01

Pudr je moc příjemný a tvoří jemný film na pleti, který zabraňuje lesknutí. Prášek je jemně mletý a ve 2 barvách pro světlou a tmavší pleť, takže se zaručeně stane neviditelným. Pleť je matná celý den a není potřebná žádná korekce.

  • jemně mletý pudr
  • matná pleť po celý den
  • splyne s pletí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 14:26:53

Dobře zafixuje, dobře zmatní, neucpává póry. Drahý mi nepřijde - vydrží celý den a balení vydrží také dlouho. Mně vyhovuje, nepotřebuji hledat náhradu. A mám ráda Dermacol, protože to je česká značka.

  • splňuje účel - dobře zmatní, zafixuje
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Pro mě trošku zklamání. Tenhle pudr není 100% transparentní, ale ten světlejší odstín mi vyhovuje. Je pravda že na pleti není vidět, pokud se to s ním nepřežene, ale jeho matovací schopnost mě nenadchly. Také se mi špatně nanáší na korektor. Štěteček, který je přiložen je navíc takřka nepoužitelný. Více mi vyhovují kompaktní pudry.

  • fixuje makeup a není takřka vidět
  • špatně se nanáší na korektor
  • přiložený štěteček je nepoužitelný
  • matový efekt nevydrží dlouho


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 16:02:11

Můj oblíbený sypký pudr. Zafixuje make-up, který po jeho použití opravdu vydrží v dobrém stavu mnohem déle, a pleť hezky a hlavně přirozeně zmatní. Balení vydrží i při každodenním používání hodně dlouho. Přiložený štěteček opravdu moc užitku nepřinese, já jsem ho vyhodila, ale taky tam nemuseli dávat žádný, takže snaha se cení ;-)

  • fixace make-upu
  • zmatnění a zjemnění pleti
  • na pleti vypadá přirozeně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 16:43:49

Dobrý pudr který zafixuje. jeho výhodou je to že nemá barvu tedy nedodává make-upu žádný odstín jako jiné pudry pouze udělá matný efekt. Co se týče obalu tak je docela dobré zbytečně neplýtvá pudrem avšak štětec který je k pudru přiložen je naprosto k ničemu.

  • Zafixuje
  • zmatní pleť
  • štěteček je nepoužitelný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 15:35:21

Opravdu kvalitní transparentní pudr srovnatelný s pudry vyšší cenové kategorie. Na nanášení používám přiložený štěteček. Pleť mi po něm zůstane celý den matná a make-up se ani nehne. Možná někdy zvýrazní póry. Určitě si ho pro mou velkou spokojenost zakoupím znovu.

  • zmatnění pleti po celý den
  • cena
  • fixace make-upu
  • zvýraznění pórů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 18:11:15

Stálice na mé poličce. Cena je přijatelná, pudr splňuje co slibuje. Zafixuje make-up aniž by ho nějak zabarvil. Mám ten světlejší a je opravdu bílý. Zmatní na celý den. Štětečky a přiložené houbičky vyhazuji, nepracuje se mi s nimi dobře. Balení ujde, ačkoli by uvtnitř mohl být mechanismus, aby se pudr sypal pouze např. při otočení vnitřního víčka. Takto když ho převážím, musím ho pak celý rozebrat, i vnitřní víčko, a nasypat do zpět.

  • Výdrž
  • Cena
  • Matná a hebká pleť
  • Je sypký
  • Nemění barvu make-upu
  • Balení
  • Přiložený šteteček


Další recenze od 9.7.2012 10:34:11

Výborný fixační pudr, pleť je krásně matná a dlouho vydrží. Testovala jsem v největších vedrech a fungoval. Takže za mě určitě ANO :) Možná jen ten štěteček je na nic, ale to je drobnost. Taky má velké plus za to, že nevysušuje pleť a neucpává póry. :)

  • dlouhá výdrž
  • pleť se neleskne
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento pudr se mi líbil nejen svým balením ale i tím, co sliboval. Měla jsem tedy ještě ten starý ve větším balení. Hezky zafixoval makeup a pleť byla hebká a sametová. Bohužel na mou extra mastnou pleť moc nebyl, po chvíli jsem se opět leskla. Vydržel mi hrozně dlouho.

  • transparentnost
  • hebká pleť
  • nevydržel mi matný


Další recenze od 14.7.2012 18:57:43

Tento pudr používám již roky a nedám na něj dopustit. Po nanesení vypadá velice přirozeně, zmatňuje a vydží celý den. Používám nejsvětlejší odstín, který se dá použít i když jsem v létě opálená. Jediné co mi vadí je nepříliš praktické balení - štětec rovnou vyhazuji a ke konci spotřeby pudr z krabičky doslova doluji.

  • vydrží celý den
  • matuje
  • neucpává póry
  • vypadá velice přirozeně
  • nepraktický štětec
  • malé otvory v krabičce


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2012 03:46:22

S tímto pudrem jsem moc spokojená. Vypadá hrozně přirozeně a krásně splyne s pletí. Nezvýrazňuje šupinky a pleť působí hladce. Navíc udrží pleť dlouho matnou. Možná škoda že se nedá přenášet,protože se vysypává. Koupila jsem ho ve slevě,ale jeho cena mi přijde docela vysoká. (Jsem studentka,takže si nemůžu dovolit jen tak něco). Ale chci si ho koupit zase.

  • Pleť je hebká
  • Nezvýrazňuje šupinky
  • Zanechává pleť dlouho matnou
  • Univerzální odstíny
  • Velmi přirozený
  • Špatný na přenášení
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 19:43:47

Tento výrobek opravdu splňuje to, co slibuje. Pleť je opravdu matná po celý den (po jakémkoli jiném pudru se mi tak cca do 2 hodin velmi leskne čelo). Je lehký, barva opravdu splyne s pletí a neovlivní barvu make-upu (používám odstín Light). Pudr je opravdu transparentní a velmi přirozený. Přejedu s ním každé ráno čelo a za celý den se opravdu nezmastí. Na mě tedy až "moc" přirozený, takže na zbytek obličeje použiji svůj oblíbený od Bourjois, který mi udělá pěkný pudrový sametový vzhled, ale to je věc vkusu. Přiložená houbička i štěteček mi přijdou k ničemu, nanáším klasicky velkým štetcem.

  • Zmatní pleť na celý den
  • Lehký
  • Balení by mohlo být hezčí :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2012 20:59:08

Toto je zatím nejlepší pudr, který jsem vyzkoušela, mám už x-té balení a pořád si ho chci kupovat dál. Odstín light pěkně sedí mé světlé pleti. Pleť mám mastnější a po použití tohoto pudru mi matný efekt vydrží mnohem dýl, než u jiných pudrů. Pudr nanáším štětcem od elfu, přiložený štěteček využívám k nanesení kompaktního pudru, který nosím v kabelce. Sypký pudr nerada přenáším, protože práší všude okolo...to je jeho nevýhoda. Balení nemám ráda, stará verze byla lepší.

  • výdrž zmatnění
  • odstín
  • obal je nepraktický


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pro mě nejlepší fixační pudr!!! Pleť vypadá krásná i bez makeupu, jeden čas jsem používala jen ten pudr. Dodá šmrnc a skvěle makeup zafixuje, drží celý den. Balení se mi moc líbí, ačkoliv přiložený štěteček nepoužívám. Daleko lepší je štětec kabuki.

  • cena
  • balení
  • pro mě nejlepší pudr
  • odstíny
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento výrobek je můj nejoblíbenější z pudrů. Použivají ho maskéři a opravdu je neviditelný na pleti a přispůsobí se každé barvě pleti. Cena je krásná na kvalitu produktu. Za sebe, tento produkt mohu určitě doporučit a určitě si koupím znovu :))))))))

  • Matný pleť
  • Neviditelný na pleti
  • Přispůsobí se barvě pleti
  • Cena
  • Dostupnost
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 18:51:34

Jako většina uživatelek jsme měla toto jako svůj první fixační pudr a tka trvalo nadšení, ale jen dokud se mi do ruky nedostalo něco kvalitnějšího. V mém případě MUFE HD powder, který je o tři třídy lepší. Takže znovu už bych si ho koupila asi jen v nouzi, spíše bych našetřila na kvalitnější. A tím spíše než cenu myslím jemněji namletý, s efektem ne tak matné pleti a co prodlouží čerstvý vzhled líčení.

  • cena
  • není tak jemně namletý jako jiné
  • na mě moc matný efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.2.2013 14:58:54

Obal není moc praktický, víčko se uvolňuje, takže se mi pudr několikrát vysypal. Make-up sice zafixuje, ale pleť se mi mastila i tak. Navíc na mně vypadal dost nepřirozeně a to mám správný odstín make-upu a pleť mám světlou. Docela zklamání, i když stál jen pár korun.

  • zafixuje make-up
  • víčko nedrží
  • nesedl mi odstín


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle pudr jsem dostala v senzaboxu. Nejdřív mě teda ne moc příjemně překvapilo, že je to sypký pudr,protože jsem ho nikdy předtím neměla, ale nakonec jsem zjistila, že je to s ním jednoduchý.Nevím, jestli si ho koupám znovu protože mi asi víc vyhovují tuhé pudry, ale určitě je to kvalitní pudr a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

  • Kryje
  • Možná malinko zvýrazňuje suchá místa


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.3.2013 21:23:23

Perfektní fixující pudr, který nedělá masku a nánosy, má super jemnou konzistenci, udrží pleť velmi dlouho matnou ( já s kombinovanou pletí jsem již během pár hodin musela přepudrovávat, s tímhle pudrem vydržím až do odpoledne jen s jemným a přirozeným leskem v T-zóně, což je pro mě perfektní výsledek). Nezdůrazňuje chloupky na obličeji, jako některé jiné pudry.

  • velmi jemná struktura pudru
  • pleť vydrží dlouho matná
  • perfektně zafixuje make up
  • nezdůrazňuje jemné chloupky
  • pro mě žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.3.2013 09:26:23

Chápu všeobecné nadšení z tohoto pudru, já jsem s ním také nadmíru spokojená. Pudr skvěle zafixuje make-up i korektor pod očima. Pleť je hezky, ale přirozeně matná, netvoří efekt masky. Stačí ho použít opravdu malinko a vůbec neubývá, balení tak vydrží opravdu dlouho.

  • fixuje make-up
  • zmatňuje pleť
  • splyne s pletí
  • balení vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2013 08:30:32

Jeden z nejlepších a nejoblíbenějších fixačních pudrů. Má moc příjemnou konzistenci, krásně jemný a sypký. Na pleti působí přirozeně a nezatěžuje ji. Pleť působí sametovým dojmem a make-up je hezky fixován. Jediná negativa spatřuji v balení. Každou chvíli se vysype až příliš mnoho pudru.

  • Fixace
  • Sametová pleť
  • Balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2013 03:50:42

Tento pudr jsem si velmi rychle oblíbila. Sice jsem na něj ze začátku koukala jak tele na nová vrata:D, protože jsem netušila, jak se nanáší, ale teď ho používám takřka každý den na zafixování make-upu. Pleť je po něm matná a nepůsobí ani trochu uměle. Bohužel cena je vyšší, ale za to je to pudr velmi kvalitní, takže stojí za to si trochu připlatit.

  • přiložený štěteček
  • perfektně fixuje make-up
  • zanechává matnou pleť a nepůsobí uměle
  • možná provedení obalu


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2013 18:06:32

Tenhle pudr jsem strašně chtěla, když byl ve slevě, ani chvíli jsem neváhala. Překvapilo mě dobře uzavíratelné balení a uvnitř byla houbička o něco širší než papír a veline jemný štětec. Pudr sám o sobě nebyl špatný, matovat a vydržel asi 6 hodin. Ale co bylo pro mě velkým zklamáním byly právě ty dva aplikátory. Houbičkou se make up spolu s pudre rozmaže a udělá ten typ nánosu, že někde make upu je až moc a jinde žádný, stejně tak se štětcem, který má dost husté štětiny, které dělaly v podstatě totéž, co houbička. S použitím řídčího štětce to bylo o dost lepší. Dělaly se mi šupinky a i make up se mi dost odlupoval, možná za to mohl málo hydratační krém. Nicméně jsem zažila i o mnoho horší pudry, začala jsem navíc používat jiný hydratační krém než když jsem měla pudr a také si na mou ještě sušší T zónu dávám trochu kosmetické vazelýny, takže se mi už nedělají čupinky jako tenkrát. Možná mu ám ještě jednu šanci.

  • balení a aplikátory
  • jen tak střední výdrž + postupné odlupování make upu z vysoušení


Další recenze od 20.4.2013 10:34:44

Pleť vydrží matná celý den, skvěle se nanáší. Jediné, co mi moc nevyhovuje je balení, které není moc praktické na přenášení, pudr se totiž sype do horní části krabičky, kde leží houbička, mělo by to být lépe oddělené. Přiložené aplikátory nejsou špatné, ale štětec je na sypký pudr nejlepší. Pro mě nejlepší pudr, který znám.

  • zmatní pleť a drží celý den
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velké zklamání. Nechala jsem se nachytat skrz ocenění vizážistů a teď mám doma pudr, který je mi absolutně na nic. Mám odstín natural. Je hrozně žlutý, nedá se rovnoměrně rozetřít. Na to, že nese označení "invisible", neviditelný tedy rozhodně není! Balení mi taky nepřijde moc vychytané, při otevření a opětovném zavření je pudr všude okolo. Sice pleť zmatní, ale na velmi krátkou dobu. Shlukuje se mi v chloupcích na tváři, nejvíc na nose. Přiložená houbička je na dvě věci, kartáček jsem nepochopila. Ten je k ničemu už úplně. Dermacol mám ráda, ale tuhle hrůzu už doma nechci ani vidět.

  • neshledala jsem
  • není transparentní jak výrobce slibuje
  • shlukuje se v chloupcích
  • pro mě nepraktické balení
  • nijak extrémně nezmatní


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Fixační pudr, ke kterému jsem si dlouho hledala cestu. Po zakoupení jsem jím byla akorát zklamaná, až po delší době pro něj nacházím využití. Používám ho ke zmatnění pleti, na což je perfektní. Mám odstín light, který nebarví, jen make-up zafixuje a zmatní. Balení není až tak dokonalé jako samotný pudr. Kdysi jsem bojovala s minerálním pudrem, který měl stejné balení, teď bojuju s fixačním pudrem. Houbičku na pudr nepoužívám, použvám štětec.

  • perfektně zafixuje make-up a zmatňuje pleť
  • odstín light je neviditelný (žádné barevné změny na make-upu)
  • hypoalergenní
  • bez parfemace
  • dotekuodolný
  • pro všechny typy pleti
  • balení - houbička i šteteček jsou nepoužitelné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Na tento pudr jsem četla jen samou chválu a tak jsem se nemohla dočkat až mi přijde, ale bohužel mě zklamal. První den jsem z něj byla docela nadšená, ale jen pár hodin. Pudr sice pleť zmatní, ale bohužel jen maximálně na 3 hodiny. I když je to můj první fixační pudr, tak věřím, že narazím určitě na nějaký kvalitnější :-)

  • bazbarví
  • pleť zmatní jen na 3 hodiny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.5.2013 23:14:28

Já z tohoto produktu nějak extra nadšená nejsem, abych pravdu řekla. Mám odstín light, jelikož jsem bledule, ale i tak se s ním musí opatrně a dát opravdu velmi slabou vrstvu, jinak budete vypadat jak mrtvolka - beze srandy. Pudr rozhodně není neviditelný, jak se říká. Dále celé to balení je takové nešťastné - velmi špatná aplikace, houbička a štěteček absolutně k ničemu a navíc je nevhodný na přenášení, protože pak budete mít pudr všude. Jinak je ale příjemný, velmi jemně namletý a pleť opravdu zmatní na delší dobu. Dopoužívám, ale příště už nekoupím, zůstanu u tuhých pudrů.

  • zmatní
  • jemně namletý
  • musí se nanést pouze slabá vrstva
  • celkově nešťastné balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.6.2013 11:37:28

Nejprve k obalu: líbí se mi, že je transparentní a se šroubovacím víčkem - máte jistotu, že se vám nečekaně neotevře. Balení zároveň obsahuje houbičku a štěteček, který je podle mého z přírodních, i když trochu hrubších štětin. Někdo tady píše, že štěteček je k ničemu, mně ani nepřijde, ale v tomto směru nejsem nijak náročná a vždy používám štěteček nebo houbičku, která je u výrobku. Co se týče obsahu, tam už jsem byla poněkud zklamaná. Problém je v tom, co si představujete pod pojmem transparentní. Já si představovala, že pudr nebude průhledný, jistě, má nějakou barvu, ale čekala, jsem, že tak nějak splyne s pokožkou, jakoby se jí barevně přizpůsobí. To se ovšem nestalo. Při nanesení různými štětci ve vrstvě, kterou u jiných pudrů běžně nanáším, tento vytváří barevné mapy, vůbec nesplyne s pokožkou a jsem si jistá, že totéž by dělal i světlý odstín. Proto je třeba nanášet ho velmi opatrně a v tenké vrstvě. Z tohoto důvodu doporučuji odstín neutral pouze pro tmavší typy nebo pro opálenou pleť, neb klame tělem a je "oranžovější", než vypadá. Makeup i BB cream nebo tonovaný krém sice dobře zafixuje na poměrně dlouhou dobu, ale znova už si ho nejspíš nekoupím, neboť toto zvládnou i jiné pudry, byť dražší, které může člověk používat po celý rok, ne jen v létě při opálení.

  • - odstín neutral ideální pro tmavší pleť nebo při opálení
  • - v balení houbička i štěteček - vše v jednom
  • - krásně zafixuje makup i bb cream
  • - v akci od DC za 129 kč - dobrý poměr cena/výkon
  • - není


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2013 10:49:41

S týmto púdrom nie som veľmi spokojná, považujem ho skôr za taký priemer, ale poznám aj lepšie. Medzi jeho výhody zaraďujem hlavne jeho farbu, ktorá po nanesení na pleť nemení farbu make-upu čo je pre mňa skutočne dôležité. Balenie je vcelku praktické, obsahuje aplikačný štetec, dá sa s ním pracovať, ale mohol by byť lepší. Možno by sa hodilo zrkadlo ako súčasť balenia. Pri nanášaní však hrozne práši, bohužiaľ mám púder nielen na tvári ale kompletne všade, takže v nejakom slávnostnom oblečení by som tento púder už nenanášala. Čo sa týka zmatnenia je to slabšie, pleť zmatní no nie na celý deň, je potrebné sa prepudrovať.

  • nemení farbu make-upu
  • obsahuje aplikačný štetec
  • zmatňuje pleť
  • hrozne práši
  • pleť je potrebné opätovne prepudrovať
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.6.2013 21:02:59

Fixační pudr jsem dostala, sama bych si ho nekoupila, jelikož jsem nikdy nějak nechápala jeho význam - běžně používám klasický pudr, který má také sloužit k fixaci, navíc nejsem fanouškem sypkých pudrů. Ovšem musím říci, že makeup zafixuje opravdu dobře, což na něm velmi chválím, ale vadí mi, že ač má být transparentní, tak transparentní není a i když použiju jen malé množství, je na pleti prostě vidět.

  • fixuje makeup
  • zmatní
  • nepraktické balení
  • není transparentní


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Má být sice ''Invisible'', ale bohužel to tak není. Je celkem pigmentovaný, ale nepřijde mi, že by nějak zvlášť změnil barvu pleti s makeupem. Pudr krásně zafixuje makeup, který díky tomu vydrží ještě déle a velmi dobře zmatňuje pleť. Nedoporučila bych ho ale na sušší pleť. Jediné co mi vadí je balení, které má tendenci se sypat.

  • Makeup s ním vydrží mnohem déle
  • Zmatní pleť
  • Balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2013 09:12:02

Skvělý pudr, tyto práškové jsou dle mého lepší než lisované. Částečky dobře drží a přizpůsobí se pleti. Mám dost mastnou "t-zonu" a s tímhle pudrem mi vydrží nos matný cca 6 hodin. (pak jen odsaji matujícím papírkem a jede se dál:p) Přiložený štěteček i "houbička" sou na prd. Štětec toho nabere moc a "houbička" se těžko do pudru obtiskává a nanáší. Doporučuji normální velký štětec.

  • lehký
  • neviditelný
  • matuje super:)
  • prášek se dobře vstřebává do pleti
  • cena (slevněno ze 300 na 220,-)
  • přiložená nanášedla
  • je posypany cely vnitrek krabicky-to bych doladila.D-tnz.lepsi uzavirani


Další recenze od 16.4.2014 15:19:18

Absolutně nejhorší pudr, jaký jsem kdy měla. Mám makeup uplně v odstínu mé pleti a chtěla jsem to něčím zafixovat, tento pudr jsem koupila podle napsaných recenzí na této stránce, ale moc mě zklamal. Pujdu je hrozně ŽLUTÝ a já vypadám, jakobych měla žloutenku.. Nemluvím ani o tom hrozném štětečku, který nanese pudr na jedno místo na obličeji a tím pádem je celý obličej flekatý.. Za tu cenu absolutně nestojí..

  • Jemný
  • Strašná žlutá barva
  • Dělá fleky na obličeji


Další recenze od 16.5.2014 18:43:17

Tento pudr jsem si zamilovala. Dlouho jsem používala Stay matte od Rimmel (je podstatně i levnější a funguje skvěle) a po tomhle jsem pokukovala, nechtělo se mi za něj dávat tři stovky, za kolik ho u nás mají. Pak jsem si ho pořídila v jedné akci a už nechci jiný. Mám hodně světlou pleť a naprosto mi vyhovuje (ve větší vrstvě může dělat světlejší nádech). Používám od DC i bázi pod make up a make up v odstínu Pale a tento pudr je jen tečka na dortu. Mám pak obličej jak porcelánová panenka:) Použila jsem ho na focení a na svatbu a líčení drželo celý den, jen večer jsem se znvou přepudrovala. Líbí se mi, že nevysšuje, nedělá mapy a krásně matuje. Nutno upozornit, že mám suchou pleť. Přiložený štěteček je na nic, ale lepší než klasická labutěnka, kterou vídám často přiloženou v pudrech. Občas ho používám na konturování tváře vzhledem k tvaru.

  • fixuje celý den
  • zmatní pleť
  • transparentnost pro bledule jako já
  • malá gramáž


Další recenze od 9.7.2014 11:02:59

Normální pudr nepoužívám, ale koupila jsem fixační, aby mi lépe drželo nalíčení a opravdu mi tenhle pudr výborně poslouží. Dříve mi tvářenka vydržela sotva půl dne a prostě postupně opadávala a mizela, ale teď po zafixování tímto pudrem mi vydrží až do večera a make up také drží lépe. Rozhodně pořídím znovu.

  • zafixuje
  • trochu práší z krabičky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2014 12:15:23

Pudr mi příliš nevyhovuje.Mám normální pleť s mastnější T-zónou.Ať jsem ho vyzkoušela na jakýkoliv make-up (MAC,Dermacol,Clinique,..)pleť jsem po něm měla po 2 hodinách úplně mastnou a to nepoužívám žádné krémy před nalíčením.První měsíc svůj úkol plnil dokonale a stačilo se během dne pouze jednou přepudrovat.Teď už mi pleť bohužel nematuje.Pudr,ale skvěle fixuje make-up,je transparentní a s jeho použitím mi vydrží make-up celý den.

  • fixuje
  • lehký
  • je transparentní
  • nedělá šupinky
  • cena
  • ne příliš vhodný na mastnou pleť
  • nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používala jsem celou řadu od Dermacol, ale tato kosmetika mé smíšené pleti vůbec neseděla. Dost se mi zanášely a ucpávaly póry a líčení nevydrželo. Pudr je příjemný při nanesení, ale po chvíli je pleť opět mastná a pudr zalézá do vrásek a pórů a při častém přepudrování jsem měla pocit, že jsem celkově "uplácaná a ulepená":)) Cena dle mého názoru neodpovídá kvalitě - alespoň nároky mé pleti hovoří za vše :)

  • příjemný štěteček
  • cena
  • slabá výdrž


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.1.2015 15:22:04

S tímto transparentním pudrem jsem spokojená. Sice přiložený štěteček je na nic. Moc se s ním dobře pracovat nedá, takže používám vlastní štetec. Pudr je ale fajn. Nezanechává tvář bílou tak jako se mi to občas stává u jiných transparentních pudrů. Hezky pleť zmatní a zanechá ji sametovou. Jen je potřeba ze štětce vždy sklepat přebytečné množství pudru.

  • dobře zmatní pleť
  • žádné


Měla jsem dojem, že fixační pudr vůbec nepotřebuji. Jelikož byla kosmetika Dermacol v drogerii Teta v akci, neváhala jsem a zkusila ho koupit. A to jsem měla udělat již dříve. Pudr je úžasný, pleť s ním fakt dokonalá. Aplikace přiloženou houbičkou nic moc, s přiloženým štětečkem už nejde vůbec nic, používám tedy jiný štětec.Pleť je hedvábná, nemastí se, bez odlesků, má sametový vzhled a makeup vydrží téměř celý den, je odolný i na běžný otěr. Za mne palec nahoru, určitě ho zařaďte do kosmetické taštičky.

  • fixuje makeup po celý den
  • cena
  • pleť je s ním opravdu dokonalá
  • nezvýrazňuje linie a vrásky
  • s přiloženou aplikační houbičkou a štětečkem se vůbec nedá pracovat


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2016 14:56:00

Pudr sem si koupila na zaklade recenzi zde, chtela sem nejaky transparentni(zatim mam vyzkouseny jen ten od essence, ktery je velmi dobry ale chci vic), no uprime sem si vubec nevsimla ze se dela ve dvou odstinech ( u transparentniho sem opravdu cekala ze je jen jeden a to bily:D), no donesla sem si domu nevedomky ten tmavsi odstin Natural, a z hruzou ho druhy den vyzkousela. A sedi mi perfektne( nejsem bledule), takze za me urcite palec hore. Pudr je jemnoucky krasne zmatni plet, mam mastnou Tzonu ktera se mi po par hodinach leskla a s timhle pudrem vydrzi matna opravdu od rana az do odpoledne ,k veceru je uz treba pouzit odmastovaci papirek nebo prepudrovat. Jedina nevyhoda je to baleni no, ale je to proste sypky pudr, prilozena houbicka i stetecek je na nic.. Pouzivam kabuki stetec.

  • Krasne zmatni vydrzi dlouho na pleti beze zmen nezaleza a nezvyraznuje supinky
  • Baleni


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z nejlepších sypkých pudrů v cenové relaci do 300,- Měla jsem odstín transparent a nemůžu si jej vynachválit. Ultra jemně namletý pudr skvěle zafixuje make-up a opravdu prodlužuje výdrž nalíčení. Byla jsem velmi spokojená a až vypotřebuju současný, určitě se k němu vrátím. Výhodou je snadná dostupnost.

  • snadná dostupnost
  • ultrajemný
  • prodlužuje trvanlivost make-upu
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dermacol fixační pudr - můj nejoblíbenější fixační pudr z drogerie. Mají ho v každé drogerii za dobrou cenu. Vždy kupuji tu transparentní verzi, ta mi vyhovuje ze všech nejvíc. Na pleti zanechává sametový a matný finish. Ten je tak na dvě až tři hodiny, záleží jak moc se potím. Ale za tu cenu bych řekla, že je to dobrý výkon. Jen to balení je takové nešikovné. Musí se pořád odsypávat do víčka a zbytečně se to práší okolo.

  • Na pár hodin zmatní plet
  • Cena
  • Dostupnost
  • Přiložený štětec je na nic
  • Matný efekt nevydrží dlouho
  • Obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z mých nejoblíbenějších produktů od Dermacolu a můj nejpoužívanější pudr. Používám jej po celý rok, v zimě i v létě. Hezky pleť zmatní a zafixuje makeup. Jelikož je transparentní, není na pleti vidět a ani neztmaví odstín makeupu. Přiložený štěteček nepoužívám, mám jiný štětec na pudr. Obal je dostatečně bytelný a dobře uzavíratelný. Jediné co mi trochu vadí je dávkování, vždy se mi těmi dírkami ve víčku vysype zbytečně moc pudru a nejde to nijak dostat zpět, musím si proto při aplikaci dávat pozor, abych pudr nevysypala, ale to je možná moje nešikovnost :)

  • zmatní pleť
  • fixuje makeup
  • je transparentní
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2017 10:07:22

Vypoužívala jsem asi 2 balení. Pudr to vůbec není špatný. Ale na mojí docela dost mastné pleti toho ani ten moc nezmůže. Pleť mi vydržela matná tak 2 hodiny. Namletý je hezky, ale mohl by být ještě o chlup jemnější. Je fajn, že po nanesení pleť nevypadá jako pomoučená a přizpůsobí se... Nicméně jsem si koupila transparentní pudr od NYXu a přijde mi lepší. Víckrát už nekoupím.

  • průměrný pudr
  • přizpůsobí se tónu pleti
  • nezmatní na dlouho
  • poměrně drahý na drogerii


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2017 21:59:18

Jelikož mám mastnou pleť s viditelnými póry, tak je tento pudr fajn. Zmatní a zafixuje, pleť je jakoby hedvábně jemná. Co slibuje to splní, a za rozumnou cenu. Koupila jsem na základě recenzí tady a nelituji. Jen mi přijde že trochu vybělí obličej ( a to si dávám opravdu jen lehoučinký poprašek a šťeteček ještě vždy oklepu ), takže se určitě nehodí na opálenou pleť a na tmavší make- up.Používám pouze v zimě, nebo když nejsem opálená

  • Z drogérkových ve stejné kategorii je nejlepší
  • Při opakovaném přepudrování během dne efekt Gejši


Lépe hodnocené

Inglot Loose powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Alverde Minerální pudr

4.3 82% 15 recenzí

Hůře hodnocené