Alverde Mycí krém Clear recenze a zkušenosti

Čištění pleti Alverde Mycí krém Clear
Čištění pleti Alverde Mycí krém Clear - obrázek 1
Čištění pleti Alverde Mycí krém Clear - obrázek 2
Čištění pleti Alverde Mycí krém Clear - obrázek 3
5 4.3 25
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Mycí krém Clear

Další recenze od 17.4.2012 12:21:39

Koupila jsem si na doporučení tento mycí krém. Musím říct, že mi opravdu vyhovuje. Samozřejmě, že neodličuje ale pleť si myslím čistí. Takže doporučuji po odlíčení. Pleť je hebká, nevysušuje ani nemastí. Konzistence je opravdu jako krém ale smývá se dobře. Krém nedře, trochu pění. Co mi teda vadí je vůně toho krému, ale už jsem si zvykla. Jsem spokojená. Koupim asi znovu.

  • šetrně odstraňuje nečistoty pleti
  • pleť je hebká
  • nedráždí
  • cena
  • někomu může vadit vůně
  • není na odlíčení


Koupila jsem si malé balení za 19 Kč. Tento mycí krém slibuje čistící účinky, ale žádné jsem nezaznamenala, tak asi není moc vhodný pro mastnější pleť. Skoro nepění. Obsahuje jíl stejně jako pleťová voda z této řady, ale ta má lepší čistící účinky. Vůně je stejná jako u pleťové vody. Mně se líbí.

  • obsah jílu
  • vůně
  • nečistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.9.2012 19:50:37

Můj nejoblíbenější mycí přípravek na obličej. Krém má jemnou strukturu, velmi dobře se s ním pracuje a má zvláštní vůni. Plť šetrně vyčistí a nevysušuje. Je úžasný, kupuji si ho opakovaně.

  • nevysušuje
  • příjemná struktura
  • přírodní


Obecně mám značku Alverde ráda, ale tento krém si už asi nekoupím. Mám trochu mastnější pleť (ne moc) a tento krém jsem si koupila hlavně proto, že jsem myslela, že slovo "clear" znamená, že mi krém vyčistí pleť. bohužel se tak nestalo. Zkoušela jsem si s ním umýt tónovací krém z ruky ale vůbec nic se nestalo. A v kombinaci s čistíci vodou ze stejné řady se mi po několika dnech pleť výrazně znečistila, zvětšili se mi černé tečky, a nakonec i rozmohli pupínky.

  • jemnost
  • nečistí


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 29.11.2012 11:58:10

na tomto mycím krému od Alverde jsem závislá, vždy když jsem v půlce tuby tak běžím do DM aby mi nedošel úplně..používám vždy ráno při mytí obličeje vodou a před líčením a večer na vyčištění make-up. používám houbičku a u mě tedy funguje skvěle a dobře pleť odlíčí, na závěr a dočištění ještě vždy použiji růžovou vodu od Purity Vision. já mám pleť mastnou a vyhovuje mi! :-) navíc obrovské plus za příírodní certifikovaný výrobek za fajn cenu!

  • přírodní kosmetika
  • odličuje
  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • tuba by mohla být větší (např. 250ml) rychle ji spotřebuji


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.12.2012 09:17:35

Řadím ji jako peeling a ne masku, protože ji nanáším na suchou pleť, chvilku nechám zaschnout, když mám čas a pak navlhčenými prsty prokroužím a nakonec vlhkou houbičkou na odlíčení masek smyju. Když čas nemám, tak prostě na trochu navlhčenou pleť peeling nanesu a rovnou krouživými pohyby masíruju a nakonec taky stáhnu tou houbičkou dolů. Pleť mám pak trochu sušší, takže nanáším hydratační masku a pak krém, jinak se mi loupe obličej. Používám max. 1x týdně. Vzhled peelingu jako hmoty není zrovna vábný.

  • peelingo-maska
  • cena a dostupnost
  • čistí dobře pleť
  • vzhled hmoty
  • docela vysušuje


Další recenze od 12.1.2013 14:49:12

Tento čistící krém si kupuji opakovaně a zatím mě nezklamal. Cena je pro mě velmi přijatelná a balení vydrží poměrně dlouho. Krásně a jemně vyčistí pleť, aniž by ji vysušoval, má příjemnou krémovou konzistenci a vůně mi není nijak nepříjemná. Je nevtíravá, tak ji asi ani nevnímám. Na mastnou pleť je ideální, jako velké plus beru přírodní složení s minimálním množstvím obsahu alkoholu.

  • Jemně vyčistí pleť
  • Nevysušuje
  • Konzistence
  • Přírodní složení s minimálním obsahem alkoholu
  • Pro mě je bez chyby :-)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.3.2013 13:57:49

Tento mycí krém jsem si koupila ve zmenšeném balení a jsem ráda, protože i tak jsem měla co dělat, abych ho spotřebovala. Krém mi totiž strašně páchne. Což je škoda, protože na pleti je příjemný, hezky pleť vyčistí a nijak výrazně nevysušuje. Opravdu škoda té nepovedené parfemace, znovu už určitě nekoupím a raději sáhnu třeba po měsíčkové emulzi.

  • nevysušuje
  • přírodní složení
  • hezky pleť vyčistí
  • nepříjemná parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2013 10:10:15

Za mě příjemný mycí krém, který si určitě někdy znovu koupím. Při prvním použití mě trochu překvapila nevábná vůně i vzhled čistící hmoty, ale na vůni se dá zvyknout a na vzhledu přece až tolik nezáleží :) Krém je na obličeji hrozně příjemný, dobře pleť vyčistí i odlíčí. Pleť je po osušení trochu suchá, je nutné ji namazat.

  • dobře vyčistí
  • odlíčí
  • přírodní složení
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 16:44:06

Pro mne naprosto bezkonkurenční mycí krém. Mám smíšenou pleť s lehce se ucpávajícími pory, ale tento krém je hrozně příjemný, krásně čistí, nedráždí citlivou pleť, obsahuje spoustu olejíčků a přírodních výtažků. Pleť je krásně hebká. Netvrdím, že mi potom zmizely ucpané pory úplně, ale pomohl mi. Doporučuji!

  • hydratace
  • skvěle čistí
  • složení
  • hebká pleť
  • cena
  • nedráždí
  • obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.5.2013 19:19:01

Tenhle čisticí krém mě moc mile překvapil. Při prvním použití mě trochu vylekala konzistence i vůně, která ale není nijak nepříjemná a po delším používání ji už vůbec nevnímám (je hodně podobná vůni mandlové řady od Weledy). Od začátku používání jsem zaznamenala viditelné vyčištění pleti, doslova mě to ohromilo. Čekala jsem, že něco s takovým čisticím kalibrem bude pěkně vysušovat, ale nevysušuje vůbec (mám sušší pleť). Balení se může zdát menší (100ml), ale na jedno vyčištění potřebujete vážně malinké množství, takže vydrží dlouho. Za mě jednička, přemýšlím že už u něj zůstanu a další gely od Alverde ani zkoušet nebudu, koupím klidně znovu.

  • výborně čistí
  • nevysušuje pokožku
  • cena a dostupnost
  • vydrží dlouho
  • pro mě žádné nemá, někomu by mohla vadit vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Napriek nevábnej farbe dobrý umývací krém na pleť. Používam ho už dlhšiu dobu. Zo začiatku som ho striedala s inými ale potom raz v núdzi som mala len tento a umývala som si ním tvár každý deň a ničím iným a ostala som prekvapená. Pleť bola krásne čistá a po dlhodobejšom používaní sa zredukoval počet vyrážok a začervenalých miest. Po umytí mám pocit dokonalo umytej pleti bez podráždenia, krém je veľmi jemný a takisto jemne pení, čo vítam. Jednu hviezdičku mu uberám za to, že po pravidelnom používaní pokožku trošku vysušuje.

  • nedráždi pokožku
  • jemný
  • dokonale vyčistenie pleti
  • trošku vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2013 15:25:19

Mycí krém od Alverde pro mastnou pleť mám velmi ráda, naprosto mé nadměrně se mastící pleti pomáhá. Aplikuji ho na pleť při sprchování, parádně dočistí zbytek nečistot, které se na pleti usazují po celý den plus zbytky makeupu. Jeho konzistence je mírně peelingová, cítím v něm zrníčka něčeho hrubšího, pleť je aplikaci napnutí a vyčištěná.

  • nemastí se mi pleť po něm
  • vůbec nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2013 14:26:33

Nedávno som prešla na rad tejto kozmetiky, mám tento umývací krém a k tomu pleťovú vodu tiež z tejto rady. Tento krém je ľahký a jemný k pokožke, skvele čistí a odstraňuje začervenania pleti zanecháva ju predovšetkým jemnú a sviežu. Mne osobne celkom vonia, a príde mi veľmi prírodný a nie drahý. Vrelo odporúčam :)

  • čistí
  • jemný k pokožke
  • ostraňuje začervenania
  • dobrá cena
  • BIO
  • zanecháva sviežu pleť
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento čistiaci krém na tvár mojej pleti vyhovuje, keďže mám mastnú pleť, ma nevysušuje, ani velmi nemastí. Pleť vyčistí dobre. Balenie v tube je tiež fajn. Čo by niekomu mohlo vadiť je jeho farba, a vôňa. Cena je super, nie je velmi drahý. Mne trochu prekáže to, že sa horšie zmýva. Inak som s ním spokojná, takže asi kúpim znovu.

  • cena
  • vyčistí pleť
  • nevysušuje
  • horšie sa zmýva
  • vôňa


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.1.2014 13:24:29

Hodně dlouho jsem hledala produkty na mokré čištění obličeje a byla jsem notně nespokojená, jelikož mám dost suchou pleť a běžné produkty tento stav ještě zhoršují. Pak jsem ale narazila na tento mycí krém a vysoký obsah olejů mě přesvědčil ke koupi. Opravdu si ho nemůžu vynachválit. Dokonce se mi líbí i vůně, připomíná mi oříšky. Jediné, co by se dalo namítnout proti, je obsah jílu v mycím krému, takže trochu špiní. A taky díky zmiňovanému oleji může zamastit vlasy, v případě, že se dostane až do nich.

  • cena
  • přírodní složení
  • nevysušuje
  • čistí pleť
  • vůně
  • nedoporučuji na odličování
  • může zamastit vlasy
  • zemina v krému dělá nepořádek


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.12.2014 22:15:45

Koupila jsem toto jako vzorek a hodlala jsem ho použít formou pokus-omyl. Překvapením bylo, že tento mycí krém se sice maže a nepění, přesto je po něm pleť hladká, je znát pocit očištění a ač je lepší smývat s ním pleť po závěrečném odlíčení vodou, protože neodličuje, je na pleti při dlouhodobém užívání jeho účinek znát. Celé balení stojí kolem 90ti korun a to myslím za ty výsledky stojí.

  • forma vzorečku je výhodná a levná
  • hojí a dlouhodobě užívaný může významně pomoci
  • lze znát pocit čisté pleti
  • maže proto nepění


Další recenze od 7.12.2014 00:47:41

Můj nejoblíbenější přípravek péče o pleť, používám ho už asi dva roky. Pleť perfektně odlíčí a vyčistí. Odličuji s ním i voděodolnou řasenku, vůbec neštípe v očích narozdíl od většiny přípravků určených přímo pro odlíčení očí. Díky vysokému obsahu olejů krásně odlíčí make up a pleť nevysuší. Přitom se lehce oplachuje a pleť je opravdu čistá. Balení mi dlouho vydrží, i když ho používám dvakrát denně - ráno i večer.

  • nedráždí a nevysuší pleť
  • dokonale vyčistí
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2014 13:57:38

Můj první mycí krém od Alverde. Normálně si myji obličej a dekolt dvakrát po sobě mýdlem - mám velmi problematickou pleť a zanesené póry. Tento krém na první pohled připomíná bláto a docela tak i "voní" :-) Ale pokožka je po něm hladká a vydrží delší dobu čistá. Ale i tak se myji jednou mýdlem a teprve pak tímto krémem, na normálně mastící se pleť bude ale určitě dobrý, moje pleť je holt extrém :-) Cena přijatelná - 70kč. Oceňuji samozřejmě přírodní složení a označení Vegan.

  • Cena.
  • Vegan.
  • Hebká pokožka.
  • Přírodní složení.
  • Nevábně "voní" :-)


Další recenze od 4.2.2015 16:14:35

Tento mycí krém je skvělý. Nevysušuje, příjemně myje a opravdu hojí a uklidňuje pleť. Koupila jsem si ho poté, co mi jiný přípravek udělal na pleti paseku a tenhle krém mi pleť asi během tří dnů spravil. Suchá místa přestala být suchá, pleť přestala svědit a začala se mi hojit vyrážka a pupínky. Krém nepění, ale na pleti v kombinaci s vodou vytvoří mléčnou emulzi. Někoho by mohla odradit zvláštní vůně krému.

  • hojí a zklidňuje
  • cena
  • pro někoho zvláštní vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2016 21:57:28

Na tento čistiaci krém som sa vrhla s veľkými očakávaniami na základe zloženia a ohlasov. Tie sa bohužiaľ nesplnili, jednoducho mojej pleti nesadol. Krém mi upchal póry v okolí nosa a líc, čo sú časti tváre, kde som s pupienkami nikdy predtým problémy nezaznamenala. Pleť mi vrátil do spätného stavu až čistiaci gél s morskými riasami tiež od Alverde. Pozitívom krému bola pre mňa jeho vôňa, veľmi neotrelá a zaujímavá. Z alverďáckych pleťových produktov mi paradoxne sedí harmančekový čistiaci krém, s ktorým viaceré uživateľky neboli spokojné.

  • zloženie
  • vôňa
  • cena
  • upchal mi póry


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.8.2016 20:08:12

Na své vlasy používám šetrnou přírodní kosmetiku a tak jsem se konečně rozhodla věnovat se stejně i pleti. Před výplatou jsem vyrazila do DM, abych si narychlo sehnala něco levného přírodního a po výplatě to vyměnila za něco "pořádného". A ejhle, nebylo třeba! Tenhle mycí krém je totiž boží! Neskutečně mi sedl, černé tečky na nose zmizely snad o polovinu. Z různých chemických mycích krémů už jsem byla zvyklá, že mám po nich podrážděnou pleť, brala jsem to jako normálku, že se holt pleť bez trochu podráždění pořádně nevyčistí. Omyl! Jde to i bez podráždění a co víc, nemám po něm dokonce ani vysušenou kůži, což je u mě nevídané. Vůni žádnou necítím (beru jako plus) a struktura mi přijde normální. Používám ve sprše na obličej a krk.

  • vegan
  • nevysouší
  • nedráždí
  • redukce černých teček o polovinu
  • přírodní
  • cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2017 21:42:53

Mám problematičtější pleť, pokožka se mi častěji mastí, ale zároveň se mi během určitého období v roce část pleti vysušuje a je těžké najít přípravek šetrný a zároveň funkční. Už před nějakou dobou jsem se "zakoukala" do značky Alverde. Rozhodla jsem se prozkoumat různé přípravky a jak šťástná jsem byla, když jsem narazila na tento skvělý krém. Je neuvěřitelně jemný a pokožku mám po aplikaci pokaždé jemnou a zklidněnou.

  • bio/vegan
  • přírodní vůně
  • po aplikaci zůstane pokožka jemná a zklidněná
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené