Alverde Mýdlo z rostlinných olejů recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Alverde Mýdlo z rostlinných olejů
Gely a mýdla Alverde Mýdlo z rostlinných olejů - obrázek 1
Gely a mýdla Alverde Mýdlo z rostlinných olejů - obrázek 2
Gely a mýdla Alverde Mýdlo z rostlinných olejů - obrázek 3
5 4.9 12
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 35 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Mýdlo z rostlinných olejů

věk
35-44

Další recenze od 22.10.2012 01:07:57

Kdo máte rádi na mytí rukou tuhá mýdla, tak doporučuji vyzkoušet tahle od Alverde, já si je moc oblíbila. Měla jsem zelené s verbenou (úžasná svěží citrusová vůně), žluté s pistácií a citrónovou trávou (hodně přírodní a jemná vůně, za kterou bych tedy pistácii ani nic citrusového nehledala) a červené jahodové (doporučuji přivonět si v obchodě a určitě bez něj neodejdete :-), já tedy na jahodové mýdlo nikdy předtím nenarazila, navíc s tak příjemnou, opravdu přirozeně jahodovou vůní, žádná umělotina). Nedávno jsem viděla i levandulové, na které jsem se těšila, ale posledně měli v dm jen to jahodové. Jinak k mýdlům jako takovým - jsou jemná a nevysušují, hezky napění a líbí se mi, že mají docela tuhou konzistenci a nejsou hned opatlaná. Obsahují malé přírodní kousíčky, u verbenového mýdla ze zečátku zlehka škrábavé, u ostatních jemné. Uvítala bych více různých variant.

  • krásné přírodní vůně
  • nevysušují pokožku
  • hezké barvy mýdel
  • konzistence
  • málo variant na výběr


věk
35-44

Další recenze od 7.11.2012 21:23:54

Všechna tuhá mýdla Alverde mám ráda, nevysušují, nečpí chemií. Kupuji pravidelně více než dva roky. Výrobce průběžně obměňuje vůně, takže i když se někomu může zdát úzký výběr, aspoň tohle je užitečné. Mně tím pádem ani relativně úzký výběr nevadí, než je totiž všechny vyzkouším a zopakuji, přijdou na trh s nějakou novinkou.

  • nic nevytýkám
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 26.6.2013 11:41:00

Přírodní mýdla značky Alverde kupuji pravidelně. Ať už jen k mytí rukou, těla , ale občas jej použiji i k předeprání prádla. Je jemné, šetrné a vůbec nevysušuje. Jedno s jahodovou vůní mám i v šuplíku s prádlem. Cena versus kvalita a přírodní složení je super. Navíc často obměňují často vůně, jen doufám, že jahodová zůstane :).

  • vůně
  • hydratace
  • jemnost
  • přírodní složení
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

já toto mýdlo prostě toužím sníst, tak mi voní po jahodách. Jinak funguje jako jaždé jiné mýdlo, tedy žádný kompromis za to, že jsem koupila přírodní kosmetiku, jsem nemusela udělat. Alverde mají obvykle produkty sice přírodní, ale obyčejné a splňující jen základní požadavky, ale toto mýdlo je pro mě velký nadstandard i tím, že umí chvíli i vydržet vonět..

  • vůně
  • normálně funguje
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2014 09:41:50

Když tuhé přírodní mýdlo, tak jedině toto od Alverde. Příznivá cena, krásná jemná vůně. Obsahuje malé částečky, tak je to trochu jako peeling. Krásně napění, neopatlává se. Ruce jsou po něm naomak trochu jiné než, když je umyjete obyčejným chemickým mýdlem. Nevysušuje. Takže frčíme zelenou vlnu i v případě mytí rukou. Vlastním levandulo a jahodu. Obě mají velmi příjemnou vůni. Jahoda mi voní možná o trochu více.

  • Přírodní
  • Vůně
  • Nevysušuje
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

mala som tú česť vyskúšať levandulové mydlo od Alverde a poviem vám...už nikdy nechcem iné. Levandulovú vôňu zbožňujem- v tomto mydle je taká prirodzená, jemná. Farba je tiež krásna levandulová. Mydlo vyzerá na pohľad veľmi luxusne, aj obal je krásny. Ruky nevysušuje, práveže mám pocit že ich hydratuje- krém na ruky použivam už oveľa menej . Mydlo navyše obsahuje peelingové čiastočky čo hodnotím pozitívne. Keď sa minie tak zaútočím na to s vôňou ruže.

  • vôňa
  • nevysušuje
  • žiadne nemá :)


věk
15-24

Další recenze od 20.6.2014 14:55:54

Doma vačšinou použivam tuhe mydla , a kedže ja v dm-ke stravim najviac času pri znacke Alverde , padlo mi do oka aj toto mydielko. Chcela som jahodove ale nemali prave tak som zobrala to zelene citrusove :-) vydržalo strasne dlho, myslim tym viac ako ostatne tuhe mydla a to som ho použivala naozaj často.Pekne vonia, je jemne,nevysušuje, a aj peni :-) Kupim zas a zas.

  • prijemne vonia
  • cena
  • vydrž
  • nevysušuje
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 7.10.2014 09:49:20

Jelikož přecházím na přírodní kosmetiku Alverde, rozhodla jsem se vyzkoušet i jejich mýdlo. Není moc velký výběr, ale toto mi padlo hned do oka - tedy spíše do nosu, protože opravdu nádherně voní po citrónu. Je vidět, že je přírodní, po namydlení jsou v něm takové hnědé částečky :-) Jinak pění jako "klasické" mýdlo. Používám jej na obličej a řekla bych, že vysušuje méně než obyčejné. Samozřejmě se mi líbí i složení, které je tak o polovinu kratší než je běžné a označení Vegan. Chápu, že je přírodní, ale ta cena, vzhledem ke spotřebě, je trochu vyšší a nebo by mohlo být mýdlo větší, toť asi jediný nedostatek.

  • Nevysušuje.
  • Označení Vegan.
  • Přírodní - bez parabenů apod.
  • Vůně!
  • Cena.


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 21:00:34

Mýdlo hezky voní, obsahuje drobné částečky, které mi nijak nevadily, vydrželo docela dlouho, líbilo se mi i balení, hned jsem si mohla přivonět v obchodě, chtěla bych zkusit i jiné varianty mýdel od alvede, ruce byly po umytí jemné a čisté takže účel splňuje, opravdu mi vyhovovalo, určitě koupím znovu až dovypotřebuju zásoby

  • vůně
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 11.9.2015 23:18:52

Toto mýdlo mě uchvátilo. Díky němu strávím umýváním rukou mnohem delší dobu než kdy dřív :D Jednoduše miluji tu vůni. Navíc je přírodní, vegan, z 80 % recyklovatelné. Nepozoruji žádné vysoušení. Akorát pozor na oči - omylem se mi tam dostalo a štípe to teda parádně (víc než šampóny), asi to bude vyšším obsahem alkoholu?

  • vegan
  • přírodní
  • vůně!
  • nevysušuje
  • snad jen trochu vyšší cena


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené