Dove Krémové tekuté mýdlo na ruce recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Krémové tekuté mýdlo na ruce
Gely a mýdla Dove Krémové tekuté mýdlo na ruce - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Krémové tekuté mýdlo na ruce - obrázek 3
5 5 15
  • Průměrné hodnocení 5
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Krémové tekuté mýdlo na ruce

věk
25-34

Značka Dove bude patřit mezi moje oblíbence a vždycky po ní sáhnu, protože vím, že většina výrobků mi prostě sedí, dělá jemnou kůži, hydratuje (vážně jako jedno z mála mýdel dělá jemnou kůži po jeho použití, což je fajn, protože kdo by si chtěl furt po umytí krémovat ruce, že jo?) a navíc krásně voní. A přesně tohle splňuje i toto tekuté mýdlo. Plus navíc mám ráda jeho praktickou pumpičku. Trochu mi vadí jeho vyšší cena, ale zase na druhou stranu je fakt super, takže si ho kupuju znovu a znovu.

  • hydratace
  • pumpička
  • jemnost
  • vůně
  • cena


Další recenze od 19.7.2016 12:42:13

Perfektní mýdlo, které u mě doma najde vždy své místo. Moc ráda obměňuji se tekutým mýdlem od značky Ziaja, nebo nějakým přírodním tuhým, např od Bomb Cosmetic. Zpět k Dove, senzační vůně, taková ta čistá, kterou miluju, no prostě ta typická krémová :) Je kvalitní a nevysušuje mi ruce. Když se s ním namydlím ještě chvíli tu vůni cítím, jednou se s ním u nás doma někdo umyl a já mýdlo cítila skoro jako nějaký parfém. Rozhodně doporučuji, kvalita / cena :) !

  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


věk
35-44

Nejlepší mýdlo, které jsme kdy zkusila a samozřejmě pravidelně kupuji. Typická vůně Dove, která překrásně voní, taktéž používám i tělový sprej této stejné vůně. Nemá absolutně žádnou chybičku, ruce jsou krásně vláčné a nevysušené, navíc této vůni opravdu nelze odolat. Také mi vyhovuje praktický obal. Není co vytknout.

  • nádherná vůně
  • hebké ruce
  • nevysušuje
  • nic


Tak todle mýdlo je naprosto úžasné. Pokaždé jak si jdu umýt ruce tak se na něho těším. Vůně je naprosto nádherná, taková čistá. Ruce vůbec nevysušuje a pokožka je po ní krásně jemnná. Konzistence je taková hustší a tak stačí nanést na ruce i malé množství. Vydrží pak poměrně dlouho. K tomuto výrobku se pak dají dokoupit náhradní "náplň" . Výjde to pak cenově lépe než kupovat pořád originál s pumpičkou.

  • jemnost
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 6.9.2013 16:19:10

Výborné tekuté mýdlo na ruce, které moc ráda používám. Mýdlo má klasickou příjemnou vůni dove, kterou přímo zbožňuji. Největším plusem je, že mýdlo ani trochu nevysušuje a ruce jsou po jeho použití vláčné, hebké a hydratované. Dobře pění a ruce jsou krásně voňavé. Balení dlouho vydrží a dá se zvlášť koupit jen náplň, takže mu nemám co vytknout.

  • vůně
  • nevysušuje ruce
  • balení s pumpičkou
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2013 09:35:44

Najlepšie tekuté mydlo aké som kedy vyskúšala. Má veľmi peknú vôňu typickú pre dove, ale mne sa veľmi páči. Konzistencia je krémová, taká hustejšia a práve preto vám stačí jedno stlačenie, takže sa ani rýchlo nemíňa. Tiež sa mi páči balenie praktické s pumpičkou. Ja používam Supreme Silk touch, ale mala som už aj iné a sú fakt super. Ruky sú po umytí jemné a hydratované, nepotrebujete si už ani nanášať krém. Akurát je trochu drahšie, za tú cenu by mohlo byť v balení aspoň 500 ml mydla, nie 250.

  • hydratuje ruky
  • veľmi pekne vonia
  • krémová konzistencia
  • praktické balenie s pumpičkou
  • vyššia cena


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2013 21:07:58

Snad nejlepší tekuté mýdlo na ruce, jaké jsem doposud vyzkoušela. Přítel je z něj nadšený. Je krásně hebké, krémové - jako klasický krém :) (má obsahovat čtvrtinu hydratačního krému). Pro mě také veliké plus, že nevysušuje ruce. Příjemně nevtíravě voní. Dle výrobce ho lze ho používat i na obličej apod., což já sama nevyužívám, ale vzhledem k tomu, že je šetrné a hydratuje to je rozhodně možné. Lahvička s pumpičkou je super, praktická.

  • konzistence
  • nevysušuje
  • voní
  • praktické balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 14:12:49

Výborné tekuté mýdlo, jak již bylo řečeno, krásně ruce při mytí zvláčňuje díky obsahu hydratačního krému, takže pak nenastává pocit vysušených rukou, a není třeba uživát krémy. Dobře pění, příjemně voní plus je výhoda praktické balení s pumpičkou. Většinou pumpuji na 2x abych měla dostatečné množství na umytí rukou. Jedinou nevýhodu vidím v poměrně vyšší ceně.

  • příjemně voní
  • nevysušuje
  • praktické balení
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 22:39:26

Mýdlo se prodává v praktickém balení s pumpičkou, takže snadno určíte, jaké množství vyteče ven. Mýdlo má pro Dove klasickou bílou barvu a charakteristickou vůni. Jeho konzistence je přiměřeně hustá a krémová, ale ne upatlaná. Velice snadno vytvoří pěnu a ruce po jeho použití zůstanou provoněné a hebké, takže není třeba ihned použít krém na ruce.

  • pumpička
  • hydratuje
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 10:31:39

Dove je velmi dobrá značka a snad z žádného jejich produktu jsem neměla vysušenou pokožku, akorát moc nemusím to krémové složení. Vůně je příjemná, taková vůně čistoty prostě. Pupmička je dobrá a zbytečně pak nekape mýdlo po použití. Co bych vytknula, je cena, protože i My nebo Balea slouží naprosto stejně a ve stejné kvalitě a to za dost nižší ceny.

  • vůně čistoty
  • dostupnost
  • pumpička
  • krémová konzistence
  • neprůhledné balení
  • zbytečně předražené - platí se jen za značku
  • kvalita stená jako u velmi levných značek


věk
35-44

Další recenze od 29.12.2012 16:41:25

Přidávám se k ostatním hodnotícím, pro mě je tohle mýdlo nejlepší na trhu. Nedá se srovnat s ostatními výrobky, ani s těmi ostatními krémovými, které jsou v obchodech k dostání. Ostatní výrobky Dove na tělo ráda moc nemám právě kvůli tomu, že jsou mastnější, ale na ruce, které mají větší sklon k vysušení, je tohle mýdlo naprosto skvělé. Ruce nejsou tak vysušené a nemusí se tak často krémovat. Kupuji téměř jen tohle.

  • nevysušuje pokožku
  • pěkná vůně a balení
  • na trhu i náhradní náplň
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 11:09:31

Celkově jsem s výrobky Dove spokojená a v případě tohoto mýdla to není jinak. Má moc příjemnou konzistenci, dobře ruce umyje a nejsou vysušené. Navíc krásně voní, takovou zvláštní vůní. Balení se mi na pohled celkem líbí, ale nemůžu ho až tak hodnotit, protože si mýdlo přeléváme do vlastního dávkovače. Cena je super.

  • krásně voní
  • dobře umývá
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 22:24:43

Dove mýdlo je moje nej, protože voní čistotou a o to přesně u mytí rukou jde. Je krémové, ruce nevysušuje (já suché nemám, ale funguje skvěle i na lidech se sklony k vysoušení). Cena odpovídá kvalitě, stačí ho malinko oproti levným řídkým a refill vyjde na pár desítek korun.Nemám co vytknout.

  • vůně
  • nevysouší
  • stačí malinko
  • možnost refillu
  • balení s pumpičkou
  • nenašla jsem


věk
35-44

Další recenze od 2.8.2012 16:14:08

Tohle tekuté mýdlo mám také moc ráda. V poslední době jsem měla doma buď tohle nebo Supreme Silk (které je podle mě úplně stejné, akorát jinak voní). Je hustší, krémové, hezky pění, stačí použít jen trošku. Ruce příliš nevysušuje. Mám moc ráda vůni obou těchto tekutých mýdel. Kupuji náhradní 500 ml balení, které vyjde cenově výhodněji.

  • krémový a hustší
  • nevysušuje
  • hezky voní
  • stačí použít malé množství
  • možnost dokoupit náhradní balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 15:53:58

Snad nejlepší tekuté mýdlo na ruce na trhu. Má krémové složení, nevysušuje, ruce jsou po něm krásně hebké a jemné, nemusíte se po něm ještě krémovat. Vůně je jemná a nevtíravá, typická pro Dove. Praktické balení s pumpičkou vydrží poměrně dlouho, pro vytvoření bohaté pěny stačí jednou zmáčknout. Akorát ta cena by mohla být nižší.

  • nevysušuje
  • hebké a jemné ruce
  • vůně
  • praktické balení s pumpičkou
  • dobře pění
  • cena by mohla být nižší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Hůře hodnocené