Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček recenze a zkušenosti

Peelingy Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček
Peelingy Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček - obrázek 1
Peelingy Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček - obrázek 2
Peelingy Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček - obrázek 3
5 4.3 23
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Pleťový peeling meruňka & měsíček

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 10:01:49

Alverde meruňový peeling je příjemný a pěkně voní. Svůj účel plní velmi dobře, odstřaňuje nečistoty a šupinky suché kůže. Pleť je však třeba masírovat velmi jemně, protože zrníčka jsou relativně ostrá.

  • cena
  • vůně
  • 100% přírodní
  • hrubá zrníčka


Mám už druhé balení tohoto peelingu. Jak píše většina holek, je opravdu hodně hrubý, když se ale peeling provádí jemně, je vhodný i na mou citlivější pokožku. Parfemace je sice moc fajn, na můj vkus až příliš výrazná. Střídám s jinými značkami, ale rozhodně se k němu ráda vracím. Dobrá levnější přírodní varianta.

  • přírodní složení
  • parfemace
  • nízká cena
  • dostupnost
  • hrubá zrníčka


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 13:05:31

Tento peeling od Alverde není vhodý pro citlivou pleť. Zrníčka jsou příliš hrubá a mohou pleť poškrábat. Nadělá tak více škody než užitku. Určitě bych ho nepoužívala příliš často. Dala jsem mu šanci několikrát a pak nemilosrdně letěl do koše.

  • přírodní kosmetika
  • cena
  • dostupnost
  • příliš hrubý peeling


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 19:47:27

Můj oblíbený peeling. Hezky voní, pleť dobře vyčistí a přitom nevysuší. Vyhovuje mi také jeho přírodní složení. Peelingové částečky jsou akorát velké, i když někomu můžou připadat hrubší. Už mám třetí a jsem spokojená.

  • - přírodní složení
  • - dobře vyčistí pleť
  • - nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.4.2012 10:21:06

Jak tady většina holek píše tak opravdu ty zrníčka hrubá jsou mě to ale nevadí mám smíšenou pleť a potřebuju ji čistit,nedoporučovala bych na suchou pleť protože si myslím že ji dost vysuší. Jinak krásně voní a klidně si ho koupím znovu. Cena je velmi dobrá.

  • vůně
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2012 23:14:27

Můj oblíbený peeling. Stačí masírovat obličej 2 minuty a hned mám jemnější obličej. Peeling má krémovité složení a hrubší zrníčka, kterých je tam málo. To mi ale vyhovuje a beru to jako plus. Nevysušuje a krásně voní po meruňkách. Používám peeling i na rty a nikdy jsem je neměla jemnější.

  • cena
  • příjemná vůně
  • nemám co vytknout :)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 23:57:06

Tento peeling nic extra. Příjde mi moc "krémový", zrníček tam není dost a v té krémové konzistenci se ztrácí a nijak zvlášť pleť nevyčistí. Jsou daleko lepší peelingy. Neurazí, ale ani nenadchne.. Já si ho již zcela určitě znovu nekoupím, mi nevyhovuje.

  • cena
  • nečistí dokonale


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2013 22:30:36

Toto sa zaradilo medzi moje stálice v kúpeľni. Nevysušuje, je prírodný, nie drahý a nezanecháva mi na tvári žiaden film, aj keď som sa toho obávala, kedže nie je určený primárne pre mastnú pokožku (akú mám ja). Je preto podľa mňa univerzálny a neuškodí nikomu :) Vôňa je taká typická Alverde, citrusová. Balenie je síce malinké, ale netreba ho použiť veľa, takže to neprekáža.

  • cena
  • zloženie
  • pleť je hladká a vyjasnená
  • obsah alkoholu
  • drobné balenie


Další recenze od 7.3.2013 20:08:43

Výborný peeling. Moje pleť je často suchá a odlupuje se, tento peeling přebytečné šupinky odstraní a pleť tím zjemní. Zdá se mi, že i dobře odstraňuje nečistoty, navíc má krásnou vůni. Používám ho však jen jednou za čtrnáct dní, víckrát se peeling používat nedoporučuje. Zrníčka má sice trochu ostřejší, mě to ale nevadí, hlavní je, že mi odstaní odlupující se kůži.

  • vůně
  • kvalita
  • čistí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2013 10:03:39

Velmi dobrý peeling, ke kterému se časem určitě zase vrátím. Peeling má krémovou konzistenci, díky které není pleť po použití zbytečně suchá, napnutá. Účinně odstraní suché šupinky na obličeji a celkově mám pocit čisté pleti. Krásně voní, oceňuji přírodní složení. Na co bych si dávala trochu pozor je hrubost zrníček, pro někoho to může být příliš.

  • dobře vyčistí
  • pleť zjemní
  • vůně
  • přírodní složení
  • hrubá zrníčka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.9.2013 17:00:59

S peelingm jsem spokojená, používám každý den a to i přesto že jiné peelingy např. od neutrogeny garnier mi vadí a vysušují mě. Pleť po něm je hydratovaná, zrníčka na mě ostrá nejsou. Mám aknozní pleť - ucpane rozšířené pory a řekla bych že mi pomáhá. Večer ho použiji po odlíčení micerálkou, pak dám krém - cleanance k a ráno mám pleť fakt pěknou. Za tu cenu je fajn. Kdo má ale silnější akné tak s tím opatrně aby si zrníčkami neroznesl infekci po obličeji, to bych spíš nedoporučovala.

  • nevysušuje hydratuje
  • zrníčka nejsou ostrá
  • příjemná krémová konzistence a vůně
  • dobrá cena
  • pleť nedráždí
  • malé balení :-) pro toho kdo používá častěji jako já


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2013 15:13:03

Od Alverde tento meruňkový peeling mám už podruhé a koupím znovu. Má krémovou, velice příjemnou konzistenci. Zrníčka jsou podle mě akorát velká, na mou mastnější pleť vyhovující. Jen by jich mohlo být více. Peeling navíc obsahuje oleje, což je velice příjemné po opláchnutí obličeje vodou, protože pleť nijak nepne a není vysušená. Pleť "obrousí", tak jak má a jak od peelingu očekávám. Příjemná, přírodní, ovocná vůně mi taky maximálně vyhovuje. Dávám 4 hvězdičky jen proto, že věřím, že existuje i lepší peeling, ale mě tento vyhovuje a zatím nehodlám měnit.

  • obsahuje přírodní oleje
  • pleť je krásně jemná
  • dostatečně odstraňuje šupinky
  • poměr cena/výkon
  • obal v tubě


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.9.2013 11:11:31

Levná, příjemně vonící a přírodní pellingová maska. Je typická svou příjemnou vůni meruňky a velmi účinně zbavuje pokožku odumřelých buněk. Pleť nestahuje. Navíc mám dobrý pocit,protože se jedná o přírodní kosmetiku. Má sice hrubší zrníčka ale mě to vyhovuje. Nedráždí jemnou pleť a může se použít častěji. Doporučuji vyzkoušet.

  • cena
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2013 21:50:01

Tento peeling mám moc ráda, a ikdyž si holky stěžují na velikost peelingových zrníček, já jsem naopak s jejich velikostí velmi spokojená a vyhovují mi. Peeling opravdu krásně voní a používám ho jak na obličej, kde dokonale odstraní staré šupinky a černé tečky, tak i na jednotlivé části těla. Jelikož ho používám tak 1x týdně, tuba vydrží celkem dlouho, takže peeling určitě vyzkoušejte.

  • velikost zrnek
  • vůně
  • dobře odstraní starou kůži
  • maličko vysušuje


Další recenze od 13.7.2014 16:06:53

Nikdy jsem neměla lepší peeling. Chtěla jsem bez chemie, hlavně bez silikonů, což spousta peelingů obsahuje. Ostatní peelingy mi vždy pleť vysušovaly (a to mám mastnou) a loupala se. Tohle je úplný opak. Po použití mám pleť jemnou, vyhlazenou, hydratovanou. Ano, zrníčka jsou hrubší, ale nijak mi to nevadí. Navíc nádherně voní. Zřejmě už si nikdy jiný nekoupím, tohle je naprostý luxus za slušnou cenu.

  • voní
  • nevysušuje
  • pleť je jemná
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2014 18:08:21

Upřímně řečeno, nevidím rozdíl mezi tímto peelingem a jinýma, co mám doma, podle mě je stejný jako každý jiný. Pleť nádherně obrousí, zanechá jí jemnou a hydratovanou, vůbec nevysušuje a je vhodný i pro citlivou pokožku. Není ničím extra výjimečný než ostatní peelingy. Moc se mi líbí jeho vůně, která je opravdu velmi příjemná a není to nic chemického. Kupovat si ho znova nebudu, jak jsem psala, vyhovuje mi stejně jaké jiné peelingy, které mám doma a nic extra navíc nemá.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.9.2014 14:22:55

Peeling je veľmi príjemný, pleť po použítí ostáva akoby pogumovaná. Niekomu by to mohlo prekážať, mne sa to páči. Kozmetika je prírodná, pre mňa veľké plus. Zrniečka sú síce drsnejšie a väčšie, ale to mi tiež vyhovuje, pretože mám čistejší pocit. Jediné negatívum pre mňa je várazná parfumácia, pretože som citlivá na vône. Cena 3€.

  • príjemná konzistencia
  • silná vôňa


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 23:41:18

Výborný peeling, který mi nevysušuje pleť. Navíc zmatňuje T-zónu, kterou mám jinak docela lesklou. Zrníčka jsou docela hrubá, ale nemám s tím žádný problém. Peeling příjemně voní, s balením produktu také nemám problém. Velkou výhodou tohoto peelingu je skvělá cena a dobrá dostupnost. Ráda si jej koupím znovu.

  • dobře čistí
  • pleť je projasněná a zmatněná
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2015 22:15:47

S tímto peelingem od Alverde jsem velmi spokojená. Jak píší ostatní je o něco hrubší než jiné peelingy na tvář. Mě hrubší částečky maximálně vyhovují, hold masíruji o něco déle, ale nemusím tak tlačit. Koupila jsem balení s 33% gratis, takže cena vynikající a objem také. Vydrží mi cca 2 měsíce při používání 2-3x týdně. Pokožku nevysušuje, takže super.

  • větší částečky
  • cena
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2015 19:06:14

Skvělý peeling za skvělou cenu! Pleť je po něm nádherně vyčištěná, hladká a projasněná. Navíc krásně voní po meruňkách. Zrníčka jsou myslím tak akorát hrubá. Odstraní nečistoty a šupinky, takže svůj účel plní dokonale. Pleť nevysušuje. Mě vyhovuje 100% a určitě si ho pořídím znova. Oceňuji přírodní složení.

  • Odstraní šupinky
  • Cena
  • Vůně
  • Přírodní
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.5.2015 21:21:32

Chtěla jsem zkusit ještě nějaký peeling od Alverde, tak jsem vybrala tento, musím uznat, že strašně příjemně voní po meruňkách, má zajímavou konzistenci, jakoby krémovou a v ní se nachází dost hrubá, ale malinká peelingová zrníčka. Myje dobře, pleť vyhladí, ovšem ne jako např. Peeling s Mořskou řasou, tam je účinek lepší. Na občasné použití by šel, ale docela dost vysušuje, takže určitě nemohu používat denně, což u toho s Mořskou řasou mohu. Cena v Dm - 77kč.

  • Přírodní složení.
  • Peelingová zrníčka.
  • Vegan.
  • Vůně.
  • Vysušuje.


Další recenze od 22.3.2016 09:48:00

Peeling s meruňkou a měsíčkem je velmi příjemný. Při aplikaci "nedře" kůži, takže po smytí nebyla moje pokožka zarudlá. Má svěží a intenzivné vůni, která je cítit i chvíli po aplikaci. Už po prvním použití jsem měla pocit, že je moje pleť krásně hladká a póry stažené. Mám docela problematickou pleť, především co se týče tvorby černých teček, takže nečekám světoborné zázraky, nicméně můžu doporučit.

  • vegan
  • bio kosmetika
  • vyhlazuje pleť
  • nevysušuje
  • zatím žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Dark Angels

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené