Alverde Tekutý korektor 4v1 recenze a zkušenosti

Korektory Alverde Tekutý korektor 4v1
Korektory Alverde Tekutý korektor 4v1 - obrázek 1
Korektory Alverde Tekutý korektor 4v1 - obrázek 2
Korektory Alverde Tekutý korektor 4v1 - obrázek 3
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Tekutý korektor 4v1

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.9.2012 14:14:34

Používám odstín č. 2 Porcelain (překvapivě č. 2 je světlejší než č.1 - Naturelle) a přestože nemám úplně bílou, alabastrovou pleť, sedí mi. Používám ho na kruhy pod očima, tam mi vyhovuje víc než práškový minerální korektor, protože se neslévá, nevrství se na pleti a vypadá úplně přirozeně, ale na nedokonalosti jako červené plochy nebo pupínky naopak mám radši minerální, tento je úplně dokonale nezakryje a navíc mám strach z přenosu bakterií z pleti na štěteček a pak do obsahu celého produktu, i když mám před aplikací make-upu samozřejmě vyčištěnou pleť :D, ale i tak je tento typ balení trochu nehygienický.. každopádně se dá aplikovat např. nejdřív na hřbet ruky a pak lokálně na problematická místa. Jeho krytí je tak střední a dá se vrstvit. Co se týče složení, ačkoli obsahuje alkohol (menší množství), nevysušuje ani jemnou pleť pod očima a vůbec mi nepodráždil pleť, ani neucpal póry.

  • přírodní a pečující složení
  • krytí (střední)
  • cena
  • neucpává póry
  • nevysušuje
  • vhodný pod oči
  • nezakryje velké nedokonalosti


Další recenze od 24.9.2012 06:16:53

Farebne mi sedí, ľahko sa aplikuje, aj cena je dobrá. Lenže mne sa zdá že je dosť hutný na okolie očí a nakoľko mám hlbšie vrásky po čase sa mi v nich zráža. Ako podklad samozrejme dávam očný kreém a aj s trochou krému vždy miešam korektor a až potom ho nanesiem. Kryje dobre, ale ja osobne by som privítala niečo krémovejšie s ľahšou textúrou.

  • cena
  • krytie
  • odtiene
  • konzistencia


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2013 10:41:47

Sice má v názvu tekutý, ale má spíš hutnější krémovou a nemastnou konzistenci. Dobře se zapracovává do pokožky, má střední krytí a vydrží dlouho (do odpoledne určitě). Nejlépe se mi osvědčil na maskování kruhů pod očima - na řešení tohoto prolbému je to zatím nejlepší "tekutý" drogerkový korektor, který jsem zkusila (z těch tuhých to byl Matt Control Corrector od Dermacolu, který se mi překvapivě nejlépe osvědčil právě také na kruhy pod očima).

  • hutnější konzistence
  • dobře kryje tmavé kruhy pod očima
  • nic


Další recenze od 24.10.2013 17:31:42

Je to korektor 4 v 1 a má v sobě třpytky. Bohužel na světle v krámě nebyli vidět, ale po prvním použití ho budu používat jako podkladovou bazi na oči ale určitě ne jako korektor. Vlastně nechápu proč v sobě má korektor třpytky. Jestli si tohle někdo dá na pupínek tak si ho akorát zvýrazní... no škoda. Mám ráda přírodní kosmetiku,ale tohle za koupi nestojí.

  • balení
  • třpytky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Já tak nějak nevím.... To že je přírodní kosmetika jiná než fešácký Chanel jsem čekala, ale že korektor bude méně krycí než make-up Chanel to mě už trošku podrazilo. Pokorně se vracím ke korektoru Chanel, no možná ježště zkusím e.l.f. o kterém jsem kdesi četla že je snad veganský a netestuje na zvířatech. Ke korektoru samotnému, když mám dobré dny a téměr žádné kruhy - kryje málo. Když mám náročné dny ani se s ním o nic nepokouším protože to je jako chtít po Pamele Anderson aby přednášela jadernou fyziku. Na zarudnutí se taky nehodí. Tak já nevím co s ním, kdyby to byl krém tak ho použiju na nohy, ale s tímhle opravdu netuším...

  • Neumřelo kvůli němu snad žádné zvířátko.
  • Jednoduše není k použití ani jako korektor, ani k mazání na nohy a vůbec cokoliv :-D


Další recenze od 13.7.2014 16:26:31

Je třeba říct, že alverde nabízí 2 tyto korektory. Jeden klasický a jeden rozjasňující se třpytkami. Já chci komentovat ten klasický. Myslím že jako korektor příliš nekryje (třeba kruhy pod očima). Nicméně jsem pro něj našla jiné využití a to jako makeup. Vyzkoušela jsem všechny makeupy alverde a žádný mi neseděl. Buď nekryl nebo zalézal do pórů. Tento korektor je ale pigmentovaný akorát a po rozetření splyne s pletí, nevytváří masku, nezalézá do pórů, prostě skvělý. Takže ho používám jako makeup, prostě naťupkuji po tváři a pak rozetřu a je super :-)

  • nevytváří masku
  • nezalézá do pórů
  • jako korektor nic moc ale jako makeup super
  • jako korektor příliš nekryje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2014 18:04:50

Tento korektor jsem si koupila před časem, kdy jsem chtěla vyzkoušet něco nového. Bohužel to byla chyba a raději jsem měla zůstat u osvědčených výrobků. Tento korektor co se krytí týče, tak kryje docela dobře, samozřejmě nezakryje nic na 100%, ale třeba na kruhy pod očima, když se dají 2 vrstvy, tak je celkem hezky zakryje. Problém je alespoň pro mě jeho konzistence, je docela hutný a těžký, tudíž se právě pod oči moc nehodí. Raději bych uvítala, kdyby byl korektor více tekutý a lehčí. Pokud ale někomu hutnější a těžší korektory vyhovují, tak směle do něj. Já si ho vícekrát kupovat určitě nebudu.

  • cena
  • dostupnost
  • konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2014 17:31:50

Toto je můj druhý korektor od Alverde a přijde mi tedy lepší než Cream To Powder Concealer. Líbí se mi aplikace i konzistence korektoru. Lépe kryje a je mastnější, takže nevysušuje. Mám opravdu obrovské fialové kruhy pod očima, jinak jsem bledá a sedl mi odstín 02 Porcelain. Cena 80kč je také velmi pěkná. A nesmím opomenout přírodní složení a také tak nějak přírodně i voní :-)

  • Přírodní složení.
  • Aplikace.
  • Krytí.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Žádné.


Další recenze od 10.1.2015 13:34:33

Používám přírodní kosmetiku, takž mě tento korektor zaujal. Používám ho na rozjasnění očního okolí, což funguje skvěle díky třpytkám a dodá to takový svěží pohled, ale třeba kruhy pod očima perfektně nezakryje, v což jsem doufala. Je pod něj potřeba použít ještě nějaký jiný, třeba tuhý korektor, aby nebyly vidět.

  • přírodní
  • rozjasní oční okolí
  • cena
  • aplikace
  • málo kryje


Tento korektor se mi moc líbí, má skvělé balení akorát moc nekryje akné nebo jizvy po akné.Na kruhy pod očima je ale velmi dobrý.Na svou docela hnědou pleť mám odstín 02 Porcelain. Jsem spokojená ale trochu mi vadí že korektor nezakrývá akné. Ale jak jsem už napsala na kruhy je opravdu super. Doporučuji koupit.

  • Obalení
  • Na kruhy
  • Skvělé nanášení
  • Na akné


Další recenze od 9.6.2015 15:59:46

Tento korektor si pamatuji trochu z nostalgie, byl to můj vůbec první make up produkt. Když jsem si ho před lety koupil, tak se mi zdálo, že slušně kryl, celkem dlouho vydržel... Dnes jsem si ¨ho koupil znova a musím říct, že nevím co jsem na něm viděl... Má krásnou vůni, to se musí nechat, ale nekryje, flekatí, cuckovatí, jakmile zaschne tak celkem dlouho vydrží, ale i za tu cenu se dají sehnat lepší kousky. Ale ta vůně... :3

  • Vůňe
  • Cena
  • Přirozená barva!
  • Celkem dlouho vydrží
  • Cuckovatí
  • Moc nekryje
  • Pomalu zasychá


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Coverstick

3.2 56% 17 recenzí