Dermacol Paletka korektorů recenze a zkušenosti

Korektory Dermacol Paletka korektorů
Korektory Dermacol Paletka korektorů - obrázek 1
Korektory Dermacol Paletka korektorů - obrázek 2
Korektory Dermacol Paletka korektorů - obrázek 3
5 3.3 15
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 129 - 249 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Paletka korektorů

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.1.2014 21:20:08

Paletka je absolutně TOP. Nemohu si ji vynachválit. Opravdu si zaslouží plný počet bodů. Něco tak praktického jsem hledala dlouho. Paletka je v hezkém obalu s odklápěcím víkem. To jediné mě trošičku zklamalo, protože po nějaké době víčko nedrží a vypadává. To ovšem nemění nic na mém nadšení z korektorů. Obsahuje světlý a tmavý korektor, zelený korektor a rozjasňovač. Osobně nejvíce používám žlutý (světlý) korektor na kruhy pod očima a rozjasňovač pod obočí. Ale samozřejmě občas každý přijde vhod. Co se mi moc líbí je popis na zadní straně paletky. Každý korektor má svůj popisek, takže víte který je na co vhodný. Mají příjemnou konzistenci, není příliš tuhá, ale jakási máslová. Dobře se nanáší a zapracovává do pleti. Osobně k tomu používám houbičku na make up a jsem maximálně spokojená. Korektor opravdu sto procentně plní svou funkci a drží bez problémů celý den.

  • Balení
  • Konzistence
  • Výdrž
  • Popisky na paletce
  • Víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tato paletka vychází jako mnohé další z předpokladu neutralizace barev (zelený korektor na zarudnutí, červený na zelené žilky, žlutý na fialové kruhy pod očima). Tato paletka obsahuje zelený korektor na zarudnutí, rozjasňovač, žlutý korektor na kruhy pod očima a hnědý na "sjednocení". Obal je kvalitní. Aplikátor je pěnový a nepraktický. Korektor je tuhý, při kontaktu s pokožkou trochu povolí. Rozjasňovač mi připomíná kajalovou perleťovou tužku, žlutý korektor je příliš světlý, sjednocovač zase extrémně hnědý, myslela jsem, že půjde použít na contouring, ale špatně se nanáší. Co je na paletce nejhorší je zelený korektor - myslím, že někdo nepochopil, že zarudlou kůži nemůžete neutralizovat čistě zelenou barvou, ale pleťovou s nádechem zelené - protože zelený korektor je po nanesení světle zelený, ať nanesete sebetenčí vrstvu. Navíc se velice špatně roztírá. Takže po nanesení máte na obličeji světlý jemně šedozelený flek, sjednocovač, nanesení makeupu a přepudrování nemá šanci pomoct. Totální propadák

  • žádná
  • špatně se nanáší
  • rozjasňovač se dá nahradit levnější variantou
  • žlutý korektor je skutečně žlutý a příliš světlý
  • sjednocovač je hnědý a bude použitelný pro málokoho
  • zelený korektor je přiliš zelený - kontraproduktivní


S touto paletkou jsem velice spokojená. Zelený korektor používám na rozšířené žilky kolem nosu a na pupínky. Žlutý korektor na kruhy pod očima, které krásně zakryje. Béžový na drobné nedokonalosti a jizvičky. I když tento odstín vypadá v paletce tmavě, po rozetření pěkně splyne s pletí. Rozjasňovač používám do vnitřního koutku oka. Nejvíce jsem se bála zeleného korektoru, ale po nanesení makeupu nebyl vůbec vidět a krásně červené nedostatky zneutralizoval. Korektory je lepší nanášet prstem, než přiloženým aplikátorem.

  • pěkně kryje
  • dobrá konzistence
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2014 10:45:44

Na tuto paletku od Dermacolu jsem měla zálusk už delší dobu, právě kvůli žlutému korektoru na mé kruhy pod očima. Stále jsem z paletky ještě rozpačitá, ale i tak už vím, že to není nic, bez čeho se neobejdu. Používám především žlutý odstín, který je ale bohužel až moc světlý, takže sice lehce kruhy skryje, ale nestačí to. Okolí očí rozjasní, což je fajn, ale stejně musím ještě použít kamufláž, takže vlastně rozjasněný efekt zmizí. Když jsem vyzkoušela nanést na žlutý korektor pod oči neutralizační odstín (pleťový), tak výsledný efekt nebyl úplně špatný, ale bohužel odstín je na mě i tak dost tmavý, ikdyž to není až tak zlé, jak jsem si prvně myslela, že bude. Každopádně tato kombinace není pro mně vhodná. Co se týče zeleného odstínu, ten je prakticky nepoužitelný. Když se ho snažím rozetřít a vklepat, aby nebyla vidět zelená a i přesto zakryl zarudnutí, výsledný efekt je nulový. Zelená je buď vidět a není vidět zarudnutí a nebo není vidět zelený odstín,ale zarudnutí prosvítá. Takže pro mě absolutně na nic. Jediný odstín z této paletky, který je podle mě bez chyby, je rozjasňující perleťový. Ten používám pro rozjasnění oblasti pod obočím. Celkově konzistene korektorů je mastnější, což není taky úplně výhra, jelikož se na pleti rychleji ztrácí. Rozhodně nebudu kupovat znovu. No a obal působí docela chatrně, snadno zničitelně, ale zatím mi vše drží pohromadě.

  • zdá se že žádné
  • hodně mastná konzistence
  • žlutý odstín až moc světlý
  • tmavší pleťový odstín
  • zelená nemá žádný efekt na zakrytí


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.4.2014 20:46:31

Super paletka korektorů. Již delší dobu jsem nějakou takovou sháněla a tahle je fakt super. Rozhodovala jsem se mezi paletkou od Catrice a touhle. Vyhrála nakonec tato od Dermacolu. Moc se mi líbí, že má popisky, na co je který korektor vhodný. Já osobně nejvíce využívám rozjasnovač a korektor na zakrytí kruhu pod očima. Korektory mají poměrně dobré krytí a co se mi hodně líbí je, že jsou docela mastné. Takže pro mou suchou pleť ideální.

  • mastnější konzistence
  • dobré krytí
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 18:58:07

Tak tahle paletka mě nadchla už i jen z recenzí. Ve skutečnosti sice není až tak výborná ale dá se. Používám ji jen jako "poslední záchranu" pokud se mi objeví nějaký větší červený pupínek a podobné věci. Mám docela velké kruhy pod očima, žlutý korektor mi oční okolí hezky rozjasnil a pokud se dobře rozetře tak není ani vidět a přesto ty kruhy trochu zakryje, sice to není žádný zázrak ale dá se to. Strach jsem měla z hnědého korektoru, že bude moc tmavý. Po rozetření je opravdu světlý,takže i na mně, jakožto na bleduli je k nepoznání. Jediné co mi na téhle paletce radost neudělalo a vůbec to nepoužívám je highlighter. Na mě má v sobě až moc třpytek. Složení je krémové takže se dobře nanáší a roztírají. Jelikož ji moc nepoužívám tak předpokládám že mi vydrží hodně dlouho takže už novou ani kupovat nebudu.

  • Krémové
  • Dobře se roztírá
  • Žlutý korektor rozjasní oční okolí
  • Hnědý korektor se přizpůsobí barvě pleti a nejde na ní vůbec vidět
  • Pro mě nepoužitelný highlighter
  • Přiložený aplikátor


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

celkem dobrá paletka, spíš na opravdu menší nedostatky. Popíšu barvy: žlutá-pod oči suprová, není moc hutná, a zjasní kruhy pod očima/ zelená-celkem hezky neutralizuje červené skrvny či pupínky, ale při roztírání, i lehkém, se hodně smaže/ hnědá: nepoužívám, zkoušela sem, je to fajn, ale na sjednocení mi stačí make up a dermacol cover makeup jako korektor/ "stříbná"-aka rozjasňovač-je skvělý!!! přirozený, krásné se na horních lících leskne-ne mastně-ale svěže-jak model look:p ke koupi mě pošťouchla tato recenze:p: https://www.youtube.com/watch?v=0ADYn_Z4mps

  • přirozený rozjasňovač
  • lehká struktura
  • popis co na co je
  • hodně málo krycí-minimálně ten zelený
  • při rozmazávání či vťupávání se hodně vytrácí
  • trošku vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2014 20:48:11

Tato paletka korektorů mě nevyhovuje, rozhodně si ji znovu nekoupím. Žlutý korektor kruhy pod očima moc nezakryje, slévá se a zvýrazňuje mi vrásky pod očima. Ještě ke všemu mi přijde, že je žlutý až moc a na mé pleti svítí, takže mé mírně zapadlé oči i s kruhama ještě více zvýrazní. Hnědý korektor nepoužívám vůbec, přijde mi, že je tam tak akorát do počtu, aby byly 4. Rozjasňovač moc nerozjasňuje, je mastný a po pár minutách ani nepoznám, že jsem ho použila. Krom výše uvedeného, jsou korektory mastné a takové mazlavé a špatně se nanáší, jak prstem, tak i tím štětečkem, co je k nim přiložený. Jediné, co není tak špatné, je zelený korektor, který asi jako jediný budu používat dál, když bude potřeba.

  • více druhů korektorů v jednom balení (pro toho, komu vyhovují)
  • nedrží
  • některé druhy neplní svojí funkci
  • špatné konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.6.2014 20:39:52

Spokojenost. Používám sjednocovač na moje spálené čelo (kde mam tenčí vrstvu kůžičky) a kryje dokonale... Rozjasňovač na nos - taky super. Krásně se roztírá ať už prstem, nebo štětečkem, krycí účinky jsou taky skvělé a na mé pleti vydrží celý den - ať už dělám cokoliv, tak se ani nehne. Je to asi nejlepší paletka korektorů, co jsem zatím zakoupila. Cenově dostupná, bohužel jsem jí viděla zatím jen v drogerii Rossmann - třeba v DM nebo Teta není. Víčko se otevírá směrem nahoru, což je trochu nepraktické, ale dá se s tim žít :)

  • konzistence
  • výdrž
  • popisky
  • víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Moje první paletka korektorů:) Používám občas zelený, ten se mi osvědčil i na kamarádkách, které líčím. Funguje, jen se s ním musí umět pracovat. Hnědý na sjednocení pleti mi nevyhovuje odstínově. Na mě je moc tmavý a například na kruhy pod očima není dobrý. Pro mastnější pleť je dle mého názoru nevhodný, protože je dost hutný a těžký a mohl by ucpávat póry. Jedné mé kamarádce zalézal do vrásek a špatně se s ním pracovalo. Určitě existují lepší paletky:)

  • cena
  • zelený korektor je prima
  • není ideální pro mastnou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 20:12:58

Jeden na všechny... fialovo červené kruhy pod očima, červené žilky na nose, rozšířené póry, časté pupínky atd. nic co bych si přála, aby na mě bylo vidět na první pohled v mých 20 letech a tato malá paletka se o všechno postará. Myslím, že s korektory je potřeba se naučit pracovat, určitě to nefunguje tak, že si napatláte např. na tmavé kruhy pod očima žlutý korektor a čekáte, že to bude hned vypadat přirozeně... ale když se to naučíte, tak výsledek stojí za to. Osobně ten pěnový aplikátor nepoužívám, vyhovuje mi více jemný štěteček. Ze začátku jsem také ocenila, že na průhledném víčku je popis, která barva k čemu je :) Dokonce mě překvapilo, že béžový mi funguje mnohem lépe než běžný make up a to mám velmi světlou pleť.

  • vydrží celý den
  • lehce se roztírá do ztracena
  • spolehlivě překryje i velké nedostatky
  • žádné


Tato paletka korektorů mi nějak nevyhovuje. Na to jaké jsem četla skvělé recenze sem si myslela, že bude lepší. Redness remover "zelený korektor", který má krýt červené nedostatky nanesu na pleť a hned je zelená a nejde to nijak zvlášť rozetřít ani zakrýt makeupem či pudrem. Purple & blue concealer "žlutý korektor", který má krýt modrofialové nedostatky taky žádná sláva. Stejně jako u "zeleného" korektoru. Neutralizer "hnědý korektor" nijak zvlášť super ani nijak zvlášť hrozný. A poslední Highlighter "bílý - stříbrný korektor" , který má rozjasňovat, vůbec nerozjasňuje. Když nanesu, vidím jen třpytky. Mě tahle paletka vůbec nevyhovuje.

  • balení
  • nesplňují, co mají
  • nejdou zakrýt
  • nedrží
  • špatně se nanáší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 14:35:42

Korektor je fajn, využívala jsem vše, ale je spíš na léto, protože na mě je ta hnědá část až moc tmavá, v zimě mi nesedí, jinak se hezky vpije do pleti, nevysušuje, zelená část hezky schová pupínky a zarudnutí a hezky se na ni chytne korektor, žlutou část jsem používala pod oči, tam mi malinko zvýrazňovala šupinky, ale dalo se to překrýt a rozjasňovač dobrý, ale ten jsem moc nepoužívala, byl až moc mastný, balení je hezké, je to tam popsané co na co je, to jsem uvítala, jinak zkoušela jsem na to i přiložený aplikátor, ale asi to s ním neumím, nešlo mi to, lepší jsou samotné prsty, na nich to jakoby roztaje a aplikace je pak lepší, za mě dobrý korektor

  • kryje
  • tmavý odstín korektoru


Další recenze od 19.3.2016 13:41:17

Zatím nejlepší korektor, na rozdíl od korektoru od She není mastný a kryje. Co mi trochu vadí je, že při velkém množství při nanesení se vráskuje. Nejlepší nanesení je štětcem. Kruhy pod očima úplně nezakryje, ale je lepší než nic. Není tuhý a pěkně se roztírá, je potřeba ho na očích zpracovat a nepřehnat to s makeupem - v místě spojení makeupu a korektoru vytváří žluté/oranžové skvrny.

  • kryje
  • vše v 1
  • stačí mi použít na zakrytí kruhů jen hnědý odstín
  • při kombinaci s makeupem je v okolí očí tmavší odstín
  • velké množství se seskupuje po očima


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2016 19:13:50

Aj keď ju poväčšine chválite, mne nevyhovuje. Kúpila som si paletku na popud dobrých recenzií, ale ja spokojná nie som. Zelený korektor neviem vôbec využiť, lebo nemám pocit, že by neutralizoval červenú, lebo je stále len zelený a na tvári vytvorí fľaky. Žltý používam ako korektor pod oči, ale zalieza do vrások a strašne sa leskne takže ho musím prepudrovať, ale ja tak dlho nevydrží. Hnedý ako korektor na tvár nepoužívam, lebo v konečnom dôsledku je dosť svetlý, aj keď tak na prvý pohľad nevyzerá a strieborný neviem nanášať na tie správne miesta. Ale určite je pre niekoho veľkým pomocníkom. Koľko ľudí, toľko chutí. :)

  • pre mňa nemá
  • veľmi krémový
  • nevyhovujúce odtiene


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence Coverstick

3.2 56% 17 recenzí

Hůře hodnocené