Alverde Tělové máslo Honigmelone recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Honigmelone
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo Honigmelone - obrázek 1
5 3.4 9
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Tělové máslo Honigmelone

věk
25-34

Další recenze od 9.10.2014 19:03:59

Máslo opravdu krásně voní, bohužel jen v krabičce. Po nanesení se na kůži změní na dost nepříjemný smrad. Konzistence není tak hutná jako třeba u toho s divoký slézem, ale zato se omnoho hůř vsakuje, je nutné ho pořádně rozetřít, protože zanechává bílý povlak. Po nanesení lepí, na den pod běžné oblečení bych si ho nedala. Hydratuje docela obstojně, ale to jeho nedostatky nevyváží.

  • vůně (v krabičce)
  • složení
  • cena
  • smrad (po nanesení)
  • dlouho se vsakuje
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2014 23:19:00

Koupila jsem si plné balení a přijde mi, že se vyrábělo asi několik šarží. Moje máslo nevoní vůbec po melounu, ale má příjemnou lehce nasládlou vůni. Vstřebává se opravdu velmi špatně a je hodně hutné, proto ho používám pouze na noc a chvíli po namazání vklouznu do pyžama, takže mi nevadí, když jsem trochu "ulepená" druhý den je ovšem pokožka opravdu moc hezká a skvěle hydratovaná a hladká. Já už si vůni meloun znovu nekoupím, ale určitě si koupím jiné tělové máslo od Alverde.

  • hladká pokožka
  • hydratovaná pokožka
  • přírodní složení
  • cena
  • vstřebatelnost


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 13:48:45

Sem tam ráda nahradím klasická tělová mléka nějakým tím tělovým máslem. Tohle mě nadchlo hlavně příjemnou sladkou vůní žlutých melounů. Krásně hydratuje, jen se trochu hůře rozmazává a vstřebává. Měla jsem ale docela velkou spotřebu, v případech, kdy jsem mazala celé tělo. Moc se mi líbilo veselé letní balení!

  • přírodní složení
  • hydratuje
  • krásně voní
  • větší spotřeba
  • hůře se rozmazává a vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2014 13:01:24

Tělová másla Alevrde mám moc ráda, ale toto je přešlap. Smrdí (jako lékořice) a je strašně hutný, i když si ho dám po peelingu, tak 10 minut rukama dřu bílý povlak a jsem pak ulepená. Na nějakém blogu jsme četla, že je lehké, což do dnes nechápu, je opravdu jako tmel, hutnější krém jsem nikdy neměla v ruce a to jsem měla 2 různé kusy. Nedoporučuji.

  • složení
  • smrdí
  • hrozně hutné a nejde rozetřít
  • ulepený pocit


věk
25-34

Další recenze od 30.6.2013 17:39:38

Miluji tělová másla od Alverde :-) Ani toto mě nezklamalo. Krásně voní a velmi rychle se do kůže vstřebá. Koupila jsem si to mini balení a jsem s ním spokojená. Až dodělám toto malé, možná si koupím to velké balení. Máslo má takovou hustější konzistenci, ale velmi dobře se roztírá a hbitě se vsákne do pokožky :-) Doporučuji vyzkoušet :-)

  • dostupnost mini balení
  • krásně voní
  • rychle se vstřebává
  • nic :-)


Další recenze od 30.6.2013 15:03:18

Koupila jsem si minibalení (což je mimochodem geniální vynález DM), protože miluju vůni melounu - a jsem naprosto spokojená! Voní krásně šťavnatě a při každém otevření krabičky se ocitám někde uprostřed léta :) Po styku s kůží sice vůni změní, ale není to nepříjemné, přijde mi, jako by jen zintenzivněla vůně melounu, navíc opravdu krásně hydratuje, má dobrou konzistenci a rychle se vsákně. Jen balení by mohlo být praktičtější, nerada nabírám krém z kabičky prsty.

  • vůně
  • konzistence
  • opravdu účinně hydratuje
  • nemastí a rychle se vsakuje
  • balení v krabičce


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 14:05:59

Já tedy jsem s tímto máslem poměrně spokojená, i když na makadamiový oříšek nemá. Mám malé balení do kabelky, velké jsem zatím nikde neviděla. Vůně je krásná letní melounová a i na kůži voní moc hezky, nemám problém s tím, že by se vůně v kontaktu s kůží změnila. Máslo je hezky hutné a velmi dobře hydratuje, nezanechává vůbec mastný film.

  • vůně
  • hydratace
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2013 11:52:35

Po otevření kelímku se na vás vyvalí úžasná melounová vůně. Jako melounové Orbitky :-) Po rozetření se ale změní v nechutný smrad. Konzistence není tak hutná jako u ostatních másel od Alverde. Tohle máslo jako jediné mi nezanechává mastný film na kůži ještě půl dne po namazání, hydratuje na jedničku. Kvůli té nelibé vůni používám jen na nohy, po natření 5 minut počkám a rychle se obléknu, aby to nebylo cítit. Máslo dopoužívám, protože mám pak nádherně hladkou kůži, ale znovu už si ho nekoupím a počkám si na novou "příchuť", se kterou Alverde přijde příště ;-)

  • dokonale hladká pokožka
  • nevytváří mastný film
  • nedráždí mi ekzém
  • po styku s kůží SMRDÍ


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2013 16:13:18

Alverde prináša limitovanú verziu telového masla s vôňou žltého melónu. Oceňujem praktické mini-balenie, ktoré je ako stvorené na cesty, príp. do kabelky. Vôňa je ovocná, jemná a nie príliš výrazná, z pokožky ide cítiť aj chvíľu po natretí. Konzistencia je hutnejšia, maslo treba poriadne zapracovať do pokožky. Po natretí zanecháva na pokožke lepkavý pocit. Toto a fakt, že po pár hodinách začne krém na mojej pokožke divne zapáchať sú dva dôvody, prečo ho rovno vyhadzujem. Je to asi len špatná chemická reakcia s mojou pokožkou, preto neodsudzujem produkt ako úplne špatný.

  • Mini-balenie
  • Ovocná vôňa
  • Zanecháva lepkavý pocit
  • Smrdí mi na mne


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené