Dove Silky Nourishment tělový krém recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Dove Silky Nourishment tělový krém
Hydratační tělové krémy Dove Silky Nourishment tělový krém - obrázek 1
5 4.2 11
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Silky Nourishment tělový krém

věk
15-24

Další recenze od 17.3.2012 23:03:22

Tenhle krém si mě získal nádhernou vůní. Hydratuje tak středně řekla bych, je dobrý pro každodenní mazání pro normální až mírně suchou pokožku. Plus má u mě za velké balení v kelímku, což mám osobně u tělových mlék radši než v tubě/lahvičce.

  • dobrý pro každodenní mazání
  • balení v kelímku
  • nádherně voní
  • nevhodný pro hodně suchou pleť


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 15:03:07

Krém je určený spíše pro normální pleť, na každodenní promazávání. Kelímkový obal je skvělý, taky mám ráda tento typ více než v tubě. Je pravda že krém krásně voní, ale jen v kelímku. Po nanesení na pokožku se vůně lehce změní, rozloží a už tolik nevoní. Nevím jestli se to stává jen mě, ale stalo se mi to s většinou tělových mlék nebo krémů značky Dove. I přesto bych si ale výrobek koupila znovu.

  • konzistence
  • vůně v kelímku
  • obal
  • jiná vůně po aplikaci na pokožku


věk
25-34

Tento krém mám celkem ráda. Používám ho jak na celé tělo tak i na obličej. Vynikající je na noc na vysušené ruky. Jeho konzistence je hustější co mi naprosto vyhovuje. Jediné pro mě negatívum je, že krém je poměrně mastný a teda se nehodí na všechny typy pleti.

  • dobrý obal
  • konzistence krému
  • dobre se roztírá
  • moc mastný


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 17:55:23

Miluju jak voní. Dobře se roztírá a rychle vsakuje, nezanechává pocit mastnoty. Používám ho na nohy, mám je věčně suché a musím říct, že mi na to docela pomáhá.

  • vůně
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 8.4.2012 12:11:55

Tento tělový krém Dove mám opravdu ráda. Má hrozně příjemnou, nevtíravou vůni, která se na pokožce nezmění v žádný chemický pach, jak se to u některých krémů stává. Hydratace je spíše střední, ale určitě lepší než u většiny tělových mlék. Pokožka je po namazání hebká a oceňuji i to, že se poměrně rychle vsákne a nezanechává mastný film.

  • vůně
  • hydratace
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 18:04:49

Spíše tělové mléko v kelímku než krém. Hydratuje akorát na pár hodin, je třeba se s ním mazat denně. Pro mě tedy naprosto nevýhodný, za dva týdny byl pryč. Líbí se mi jeho vůně, i když řada Silk nepatří mezi mé Dove favority. Znovu už si ho nekoupím.

  • cena
  • nutné mazat denně


Další recenze od 1.10.2012 11:15:35

Tento krém mě nadchnul naprosto vším, balením, vůní, konzistencí i účinky - ihned uleví od svědění a přitom se rychle vstřebá a nenechává na kůži mastný povlak. Jak už je psáno výše, je vhodný na každodenní mazání, zátěžovému testu v podobě suché a hrubé zimní kůže bude teprv podroben :) Ale zatím jsem spokojená až až, rozhodně doporučuju.

  • vůně
  • balení v kelímku - lepší manipulace
  • konzistence
  • rychle vsakuje
  • žádné jsem neobjevila :)


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 12:41:43

Tento tělový krém je dobrý pro normální pokožku, která nepotřebuje větší hydrataci. Mně bohužel nestačí ani na promazání rukou, protože se vsákne tak rychle, že po chvilce necítím pocit hydratovaných rukou. Líbí se mi ale jeho vůně, která je čistá a neobtěžuje.

  • vůně
  • nízká hydratace


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 17:07:18

Úžasný tělový krém. Krásně hydratuje, dobře se roztírá a rychle se vpíjí do pokožky. Nezanechává mastný film nebo pocit ulepenosti. Velmi oceňuji velké balení v kelímku, ze kterého se krém dobře dostává. Krém samozřejmě voní nádhernou vůní, která je velmi nevtíravá, jemná a na pokožce se drží i po namaznání.

  • vůně
  • balení v kelímku
  • hydratace pokožky
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 22:23:36

U tohoto krému mi vyhovuje, ostatně jako u většiny produktů Dove, nevtíravá neutrální vůně. Je přiměřeně hustý, neroztéká se do stran jako mléko, ale velmi dobře se roztírá. Chvilku sice trvá, než se vsákne, ale není to žádná tragedie. Poměrně dobře hydratuje a provoní pokožku. Vzhledem k velikosti a konstrukci obalu je ale spíš pro domácí použití, na cestování by byl nepraktický.

  • vůně
  • hydrace
  • chvilku trvá, než se vsákne
  • balení je nepraktické pro cestování


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 16:36:03

Tento krém je ideální na letní období, protože je lehký, ale na moje věčně vysušené holeně bohužel nestačí, mažu si s ním tedy pouze tělo. Vyhovuje mi balení ve formě kelímku, což mám zrovna u tělových mlék/krémů raději než tuby. Krém se rychle vsakuje, nechává pokožku vláčnou, ale na více jak půl dne bohužel ne. A jak už jsem psala výše, na sušší pokožku je nedostačující.

  • pokožku zvláční
  • rychle se vsakuje
  • balení
  • vůně
  • nedostačující na suchou pokožku


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené