Artdeco Eyeshadow recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Artdeco Eyeshadow
Kompaktní oční stíny Artdeco Eyeshadow - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Artdeco Eyeshadow - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Artdeco Eyeshadow - obrázek 3
5 3.9 10
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Artdeco

Recenze produktu
Artdeco Eyeshadow

věk
25-34

oči
šedé

Měla jsem bronzově zabarvené oční stíny. Pigmentace byla podle mě průměrná, ale celkově byly trošku méně výrazné. To by byla chyba mé volby. Každopádně to nebyl jediný problém. Jak už tady bylo zmíněno, to balení je snad nějaký vtip nebo co. Stíny jsou v tak titěrném balení, že jsem si připadala pokaždé jako hrom do police, když jsem je otevírala. Zavřít tohle balení chce opravdu nutnou dávku trpělivosti nebo dostatek času. A já po ránu nemám ani jedno. Ani nevím, kde se poděly. Buď jsem je dala pryč nebo jsem je ztratila. Ono se ani není čemu divit, když je balení tak malý.

  • asi ani nic
  • strašné balení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.2.2017 12:27:39

Asi jsem rozmazlená stíny od dražších kosmetických značek, protože tyhle stíny mi bohužel moc nesedly. Při aplikaci se na můj vkus až moc drolí a práší všude okolo. A jednotlivý stín v minibalení se mi poměrně špatně otevírá, chce to šikovné prsty, protože víčko stínu se musí vyšoupnout po stranách krabičky stínu a pro uzavření se musí opět nasadit zpět do "kolejniček". To mi přijde zdlouhavé a nešikovné.

  • Cena
  • Magnetický obal
  • Stíny docela práší
  • Obal se hůře otvírá


Další recenze od 19.9.2015 10:35:20

Tiene podla mojho gusta. Maju "pigmentoidnu" konzistenciu - nieco ako zlisovane pigmenty, co uplne milujem. Obrovsky vyber farieb, odtienov a moznost vyskladat paletku podla vlastneho vyberu. Ak dojde nejaky tien, staci kupit novy a doplnit. Tien stoji okolo 4,5 eura, co je ovela priaznivejsia cena ako napr. u kvalitou porovnatelnych Mac, alebo inych mono tienov. Do paletky zalozenej na magnetickom systeme sa da vlozit hocico - napr. farba na lica, bronzer atd., tak mozete mat vsetko pokope v jednom. Vydrz tienov je dobra, pouzivam artdeco bazu, nezlievaju sa do ciarok, neopadavaju a neprasia vsade ako klasicke praskove pigmenty. Niektore su pigmentovane viac, ine menej, daju sa medzi nimi ojedinele najst aj nepodarky - vlastnim 13 tienov a jeden z nich je nepodarok, taky nijaky, horsie pigmentovany, ostatne su skvele, porovnatelne s high end tienmi, ktore som skusala - typu shisheido a podobna kategoria. Ocenujem existenciu duo chrome tienov, ktore menia farbu.

  • konzistencia zlisovanych pigmentov


Další recenze od 4.6.2015 08:15:59

Skvělé stíny za dobrou cenu, snadno si poskládáte vlastní paletku, kterou můžete kombinovat i s tvářenkami nebo korektorem. Přijdou mi kvalitou srovnatelné s MAC stíny, ty jsem úplně přestala používat. Koupila jsem si pět stínů a tvářenku (ta je taky výborná), elegantní černou plnící paletku a nic jiného kromě korektoru pro základní líčení nepotřebuju (hnědý stín na obočí, černý jako linku, tři neutrální odstíny na víčko). Jsou pigmentované, dostupné jak matné tak lesklé a perleťové.

  • pigmentace
  • cena
  • možnost složit vlastní paletku
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.10.2013 10:45:30

Tyto oční stíny jsem dostala dárkem. Nejprve jsem byla nadšená hezkým obalem i odstínem. Mám takový šedý odstín, ale po nanesení není skoro vidět. Na oku vypadá jako pouhé třpytky. Dost rychle se slil a za ani ne hodinku už jsem na oku vůbec nic neměla, jen umaštěné oční víčko. Bohužel tyto oční stíny už si víckrát nekoupím.

  • Třpytky
  • Hezký odstín
  • Nevydrží
  • Málo pigmentovaný


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 29.9.2013 19:32:52

Stíny jsou ve výběru z mnoha barev, bohužel v obchodě je nabídka omezená a na internetu se barvy špatně vybírají. Paletku jsem pořídila na osm kousků, krabička je moc hezká a bytelná. Už ji mám zaplněnou, další ale stíny kupovat nebudu. Pigmentace stínů je celkem dobrá. Bohužel jsou stíny dost drahé. Nevýhodou je balení jednotlivých stínů, nelze je používat bez zakoupení magnetické krabičky.

  • velký výběr barev
  • hezké paletky
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2013 09:09:13

Líbí se mi velký výběr barev, které si podle sebe můžu poskládat do magnetické krabičky. Stíny jsou lehce ,,mazlavé,, a nepráší. Cena by mohla být nižší, ale není to žádná tragédie. Krabička je pevná, trochu těžší (asi kvůli magnetům) má poměrně velké zrcátko. Měl tam být aplikátor, ale ten tam jaksi nebyl, takže jsem musela dokoupit - koupila jsem napůl pěnový se štětečkem který nepatrně pelichá, ale je příjemně jemný.

  • variabilita
  • dostupnost
  • praktické balení
  • chyběl aplikátor


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.5.2013 19:52:07

Mám odstín Rosy Heart Throb - nádherná zlatorůžová, sytá, výborně pigmentovaná. Líbí se mi obecně velmi široká škála odstínů, jak matných, třpytivých, tak i duochrom..Cena není nejnižší, ale jsem ochotna ji do stínů investovat. A co oceňuji nejvíc - dá se vložit do krásných, magnetických paletek, takže si je poskládáte, jak se Vám to hodí;)

  • Široký výběr odstínů
  • Výborná pigmentace
  • Malé balení, které se ovšem někomu může zdát i jako nedostatek
  • Možná vyšší cena


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 15.11.2012 08:53:23

Mě osobně tyto stíny velmi zklamaly. Cena není nejnižší, očekávala jsem větší kvalitu. Mám tedy jiný odstín, ale.. Barva není dostatečně pigmentovaná, takže je míň sytá, než by se zdálo. Hlavně toho ale mám opravdu hodně napadáno pod očima, což je pro mě důvod, proč si další stíny od Artdeco určitě nekoupím. To je moje zkušenost, možná jsem koupila špatný kus, nevím.. Každopádně se mi líbí provedení obalu s magnetkem a pouzdýrkem.. :-)

  • balení
  • nedostatečná pigmentace
  • padání pod oči


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 29.8.2012 13:08:19

Tyto mono stíny od Artdeca mám moc ráda, oceňuju obrovský výběr barev, které jsou k dostání. Stíny se dají dát do magnetické krabičky a vytvořit si tak svou vlastní paletku. Vyrábí se jak matné, tak perleťové i řady duochrome. Vyzkoušela jsem všechny, nejraději mám ty matné a řadu duochrome, která se mění v závislosti na dopadajícím světle. Stíny dlouho vydrží na víčku, dobře se aplikují, mají dobrou konzistenci.

  • široký výběr barev
  • dobrá konzistence
  • možnost vytvořit si vlastní paletku
  • existence několik řad stínů
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Oční stíny Quatro

3.8 71% 43 recenzí

Hůře hodnocené