Avon Oční stíny Quatro recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Avon Oční stíny Quatro
Kompaktní oční stíny Avon Oční stíny Quatro - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Avon Oční stíny Quatro - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Avon Oční stíny Quatro - obrázek 3
5 3.8 43
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 43 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Oční stíny Quatro

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.8.2018 17:51:05

Tieto očné tiene používam pri cestovaní, nakoľko paletka obsahuje rovno 4 tiene so zrkadielkom aj aplikátorom a celkovo sa nachádzajú v malej prenosnej palete. Osobne ich mám celkom rada, na bežné denné nosenie je ich pigmentácia aj výdrž slušná, dajú sa aplikovať aj pomocou prstov bez prášenia. Vlastním odtieň rovnaký ako tu na obrázku (nude//hnedé) a som s nimi spokojná.

  • - vhodné pri cestovanie
  • - pekné farby
  • - dostatočná pigmentácia aj výdrž na denné nosenie
  • - zrkadielko a aplikátor
  • dostupnosť len v Avon


věk
15-24

oči
zelené

Pro jednou jsem si řekla, že konečně vyzkouším ty super stíny z Avonu, které všichni tak chválí, ale zásadní chyba. U světlých stínů by to ještě šlo, ale ty tmavé nešly na víčku vůbec rozpracovat a nebyly na víčku, ale všude okolo očí. Pigmentace se asi někde ve výrobě ztratila, ale aspoň, že obal je hezký. Tento produkt bych si už nekoupila. :-)

  • Obal
  • Výběr barev
  • Velké zrcátko
  • Pigmentace
  • Práší
  • Nízká výdrž


věk
35-44

oči
zelené

Tak tyhle báječné stíny si kupuju dobrých 14 let, a to ještě byly stíny kulatého tvaru.. A to už je vážně hoooodně dlouho... Jsou to jedny z nejlepších stínů, jaké jsem kdy za 20 let měla. Drží krásně a moje zamilovaná barevná kombinace do fialova je neodolatelná, skvělá, a báječně doplněná odstíny, které upotřebím. Miluju tyhle stíny pro jejich výdrž, jsou velké, a vydrží vážně velmi dlouho, a taky proto, že stíny na očích vydrží celý den bez nutnosti opravy či podkladové báze, která je vážně v tomto případě zbytečná. Tohle to svatý grál avonu!

  • skvělé barvy
  • výborně drží i bez oční báze
  • směšná cena vzhledem ke kvalitě stínů
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Tyto stíny hodně často používám a mám je ráda. Hezké syté barvy a celkem dlouho vydrží, s podkladovou bází i celý den. S malým aplikátorem se dobře pracuje a hlavní je, že mi absolutně nepráší. Líbí se mi i luxusní a praktické balení se zrcátkem a aplikátorem. Pokud je seženete v akci za 99 Kč, je to výborná investice ve srovnání s lepšími a dražšími značkami. Určitě koupím znovu.

  • praktické balení se zrcátkem
  • dlouhá výdrž
  • krásně syté barvy
  • nepráší
  • nenašla jsem


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 4.1.2016 13:00:39

Dlouho jsem čekala, kdy bude tato paletka na akci a konečně jsem se dočkala a mám ji za pouhých 99Kč. Čtveřice stínů naprosto krásně sedí dohromady a díky velkému výběru kombinací si každá může najít tu svoji. Já jsem vybrala spíše přírodní odstíny, ale na mých známých se mi líbí i odvážnější například s modrou či fialovou barvou. Stíny jsou opravdu dlouhotrvající což je vynikající když nemáte čas se upravovat během rozběhnutého dne. Jediné co mi vadí je aplikátor který mi vždy zašpiní zrcátko na druhé straně

  • dlouhá výdrž
  • skvělé kombinace
  • spousta variant
  • někdy dobrá cena
  • otisk aplikátoru na zrcátku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.2.2015 21:35:42

Stíny se mi líbí, mám paletku pink sands, jsou to přirozené odstíny, bohužel kapku víc práší, jinak jsou lesklé, nemají zase tak moc velké třpytky, což je fajn, nanaší se dobře štětcem, ale v nouzi postačí i přiložený pěnový aplikátor, balení je pevné a líbí se mi, stínů je v paletce dost, zdá se mi, že skoro neubývají

  • pevné balení
  • hezké odstíny
  • kapku práší


Další recenze od 21.1.2015 06:28:43

Tyto stíny Quatro jsem měla v béžovo-hnědé kombinaci. Barvičky mají pěkné, ale to je bohužel asi vše. Aplikace štětečkem na stíny je prakticky nemožná, stíny byly všude pod okem. I s podkladovou bází vydržely tak půl dne (možná ani to ne). Cena je přijatelná, ale bohužel pro mě výrobek, který si už nekoupím. Možná někomu jinému sednou, ale za mě bohužel ne.

  • balení
  • barvy
  • pigmentace
  • nízká výdrž
  • práší


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.1.2015 22:03:32

Musím říct, že tyto oční stíny quatro jsou mnohem více podařené než edice s 24k zlatem. Jsou docela slušně pigmentované. Výdrž je solidní, zvlášť za použití báze. Já jsem s nimi spokojená, barevně k sobě stíny ladí, dá se s nimi i pěkně stínovat. Očíslování je sice zbytečné, ale budiž. Potěšil mě i kvalitní pěnový aplikátor. Mám hnědou paletku a uvažuji o koupi ještě jedné. Cena za 4 stíny je super.

  • cena
  • slušná pigmentace
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Stíny vypadají na první pohled lákavě. Já jsem vybírala z odstínu žlutá+tyrkysová+růžová+hnědá. Pigmentace je hodně bídná, odstíny na očích vůbec nevypadají a výdrž je nulová. Hodně se drolí a když si pod oko nedáte ubrousek - jste zasypaná :)) Cena rozhodně neodpovídá kvalitě, ale chápu je to Avon. Oceňuji akorát pevné a kvalitní balení a zrcátko.

  • pěkné zrcátko a balení
  • špatná pigmentace


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2014 22:43:33

Největším plusem toho výrobku je pevné balení - se zrcátkem, které se pohodlně otevírá a jednoduše se nezničí. Barvičky vypadají hezky - ale pouze na paletce. Po nanesení na oči nevydrží ani půl dne a vypadají mdle, nebarví a vůbec nerozzáří oči. Líbí se mi, že aplikátor je součástí uvnitř balení. Já nedoporučuji.

  • paletka
  • nebarví
  • výdrž


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 4.7.2014 11:27:03

Stíny mě překvapili. Jdou nejlepší výrobek od Avonu. Jsem ráda, že balení je praktické se zrcátkem, tak že i do kabelky. Hledala jsem takové modré stíny, které budou 4 a postupně světlejší a Avonu jsem je našla. Koupila jsem si Denim Blues a jsem s nimi maximalně spokojená. Ještě mě překvapilo, že jsou se třpytkama.

  • Praktické balení
  • Třpytky
  • Zrcátko
  • Nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.4.2014 19:05:15

Tyto stíny podle mě neurazí ani nenadchnou, jednoduše průměr mezi očními stíny. Bohužel od Avonu ani nic převratného nečekám. Stíny mají špatnou pigmentaci a výdrž je též nízká - zhruba pár hodin. Na druhou stranu mají praktický obal, produkt je za nízkou cenu a značka má dobrou dostupnost, především díky internetu. Ale už nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • praktický obal
  • špatná pigmentace
  • nízká výdrž


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.10.2013 15:46:02

Tieto očné tiene si mama kupuje opakovane. keď som sa chcela s nimi nalíčiť, vždy som si ich požičiavala. Máme doma už asi desiate balenie. Očné tiene sú celkom kvalitné. Pigmentácia je niekedy lepšia inokedy horšia, záleží na kuse. Farby sú pekné dajú sa kombinovať, cena super. Balenie nám niekedy puklo a to ani raz nespadlo na zem, asi sa opotrebovalo. Odporúčam vyskúšať. Treba si dávať pozor na produkty po spotrebe, raz mamu štípali oči a zistili sme , že to je z tieňov, ktoré mala dlho v taštičke, zabudla ich vyhodiť a veselo používala.

  • výber kazetiek
  • cena
  • pre niekoho dostupnosť
  • obal


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.10.2013 14:46:30

Já jsem moc spokojená, mám doma už snad 4 palety. Odstíny k sobě dobře pasují, s pigmentací nemám nejmenší problém. Pigmentují skvěle! Nepráší se, nedrolí a s i s přiloženým aplikátorem se dobře pracuje. A co hodně oceňuji je i výdrž. Vydrží mi na očích celý den. A i balení mi dlouho vydrží, mám je i několik let a neubývá. Balení je stejné jak chanelovské, ale tohle balení má avon už hoodně dlouho a balení mi přijde prostě takové klasické na oční stíny.

  • cena
  • výdrž
  • pigmentace
  • balení
  • barvy
  • nemám


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 30.8.2013 06:38:43

Mám odtieň MYSTERY, ktorý obsahuje krásne jarné farby: jemne fialovú, broskyňovú s jemným leskom, lotosovú, a hnedú s jemným leskom. Obal naoko tiež vyzerá krásne, veľké zrkadielko, pri ktorom sa dá aj nalíčiť. ALE s obsahom je to horšie. Priložený aplikátor nanič, s ním sa teda tieto tiene nanášať nedajú, má dosť veľké "póry", a tiene sa len rozprášia, aplikátor nič nenanesie. Lenže tiene prášia aj nanášaním za pomoci štetca. Prstom to ide asi najlepšie, ale po dvoch nanášaní prstom už vidím na jednom tieni zamastený vrch, takže tadeto cesta nevedie. Pigmentácia na môj vkus mizerná. S avon-tieňmi končím, z týchto quatro som mala dva, a oba rovnaké. Radšej si kúpim obyčajný color trend, keď nebudem vedieť, kam mám dať 3€. Alebo, radšej si pár eur priplatím, a kúpim si "obyčajný" NYX alebo Mua....

  • praktický obal so zrkadlom
  • dajú sa nanášať akurát tak prstom, no potom sa, samozrejme zamastia
  • málo pigmentované
  • aplikátor
  • nehorázne prášia
  • kopírovanie dizajnu od inej značky


věk
35-44

oči
hnědé

Mám 2 paletky v odstínech Mocha Latte a Purple Haze. Moc jsem spokojená hlavně s hnědou paletkou, tu fialovou téměř nevyužívám. Stíny mají moc pěknou konzistenci, nanáším je štětcem, ale přiložený aplikátor je také celkem kvalitní. Nejvíce se mi líbí odstíny se shimmerem, které mají i nejlepší pigmentaci. Obal je krásný a elegantní.

  • odstíny
  • obal
  • výdrž
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 22:42:52

Chtěla jsem vyzkoušet nějaké fialové odstíny ale když jsem si je pořídila tak efekt mě tedy zklamal.Barvy nejsou taky syté a i když se dá velké množství tak sou průhledné.Po čase se rychle omrkají a částečně vymizejí spíše bych je doporučila pro někoho kdo má rád tyhle lehoučké přirozené odstíny.Ale pro ty co mají rády syté líčení co vydrží- nedoporučuji.

  • lehoučké
  • velký výběr barev
  • pudrové
  • nejsou syté
  • rychle vymizí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.6.2013 17:04:58

Tyto stíny mám ve dvou odstínech, Mocha Latte a Smoke & Mirrors, ale ani jedny mě příliš nenadchly. Pigmentace je slabá, vždy musím nanášet spoustu vrstev, abych aspoň trochu dosáhla požadovaného efektu. Během dne stíny pomalu blednou a večer už z nich nikdy moc nezbude. Balení je ovšem kvalitní, oceňuji zrcátko, akorát přiložený aplikátor se začne po čase rozpadat.

  • odstíny
  • balení
  • cena
  • pigmentace
  • výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.5.2013 13:06:21

Oční stíny Quatro mám ve fialovém i hnědem ostínu a moc vyhovují. Pigmentoace je skvělá, navíc v nich nejsou třpytky, jsou spíše matné a vydrží na očím bez slévání do linek celý den. Krásně se s nimi stínuje, přiložený štěteček je taky v pořádku. Otvírání je velmi komfortní, stíny bych si klidně koupila v dalších odstínech.

  • pigmentace
  • nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.4.2013 19:17:46

Narozdíl od duo stínů jsou tyto pigmentované. Ne extrémně, ale jde to. Můj odstín je Mocha latte. Dva stíny (tmavá a světlá hnědá) jsou matné, takže se hodí pro vyplnění obočí, jeden je tělový, lehce lesklý, velmi dobrý do vnitřních koutků a pod obočí, poslední má odstín skořice, je lesklý a trochu třpytivý, není tak suchý, jako ty tři. Jak už jsem napsala, nejsou zase moc pigmentované, takže se s nimi dají velmi lehce konturovat oči, na kontury nosu je moc suchý a špatně se rozmazává do ztracena, na víčkách s ním uděláte výraznější i velice přirozený make up. Výdrž je jak kdy, ale průměrně vydrží tak půl dne.

  • také matné a navíc dobře vypadají
  • při každodenním používání jsou za pár měsíců fuč, kdo by to byl řekl...


věk
25-34

oči
hnědé

Tyhle paletky stínů od Avonu mám ráda, ale jak jsem zjistila, ne všechny odstíny jsou stejně kvalitní. Paletku s hnědými a béžovými odstíny (Mocha latte) považuji za velmi kvalitní, stejně tak s šedivými odstíny pro kouřové líčení (Smoky eye). Nepráší, nehrudkují, mají dobrou výdrž. Ale paletka s fialovými odstíny (Purple haze) byla šlápnutím vedle. Velmi špatně pigmentuje, mám pocit, že se z víček po pár hodinách vypaří do ztracena. Výše zmíněné béžové a šedivé stíny mám již dlouho a stále je používám, pigmentují stejně dobře jako po zakoupení.

  • některé odstíny dobře pigmentované
  • pěkné balení 4 stínů s aplikátorem a zrcátkem
  • velmi dobrá výdrž
  • výběr odstínů
  • cena
  • některé dostíny velmi špatně pigmentují a mají špatnou výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Tyto stíny mi připadají docela dobré. Mám je v odstínu Mocha Laté - mám je už několik let, a dá se s nimi ještě docela dobře malovat, téměř mi to přijde jako v době, kdy jsem je kupovala. Nijak se nezměnila jejich konzistence, ani barva, či vůně. Mají obstojnou kryvost a průměrnou výdrž. Dá se s nimi vykouzlit docela hezké kouřové líčení. Doporučuji :-)

  • obstojná kryvost
  • průměrná výdrž
  • balení obsahuje zrcátko
  • docela velké balení - neskladnost


věk
25-34

oči
šedé

Mé oblíbené oční stíny, obsahují čtyři různé barvy, které lze navzájem kombinovat. Je pravda, že je nutno nanést větší vrstvu a v průběhu dne líčení upravovat. Cena tomu ale také odpovídá. Pokud však nanesete jen jednu decentní vrstvu, ta vydrží celkem dlouho. Líbí se mi balení se zrcátkem.

  • Balení se zrcátkem
  • Barvy
  • možnost kombinace
  • Musí se upravovat


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.2.2013 22:32:09

Pro mě nejlepší stíny, které jsem kdy vyzkoušela (a že jich bylo). Ať si říká kdo chce co chce, tak Avon tyhle stíny prostě umí. Skvělá pigmentace, výdrž i kombinace barev. Líbí se mi i černé balení. Sice je z plastu, ale nikdy se mi s ním nic zlého nestalo a pořád vypadá jako nové. Naprostá spokojenost.

  • kombinace odstínů
  • pigmentace
  • výdrž
  • objednání pouze z katalogu


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.2.2013 17:17:51

Stíny mají docela pěkný jednoduchý elegantní černý obal se zrcátkem vevnitř. Bohužel je z poměrně nekvalitního plastu, takže se hůř otvírají a při zavírání hlasitě klapnou tak, že pá člověk pocit, že zavírání prasklo. Stejně tak není úplně kvalitní aplikátor, z kterého velice rychle odpadnou houbičky, nicméně na produkt za 120 Kč v akci nemůže člověk klást vysoké nároky. Stíny samy o sobě mají hodně dobrou výdrž (prakticky celý den) a pigmentaci. Po pár hodinách se sice trochu slijí, ale to lze bez problémů opravit. Stíny nepráší, spíš trošku hrudkují. Shrnula bych to tak, že poměr cena/výkon (v akci) je dobrý a stíny rozhodně stojí za vyzkoušení. Jediné, čeho se obávám, je proměnlivá kvalita pigmentace (např. v mé kazetce 2 stíny skvělé a dva průměrné).

  • stíny nepráší
  • dobrý poměr cena/výkon
  • výběr barev
  • stíny se po čase slívají
  • nekvalitní aplikátor v balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.2.2013 22:34:37

Mám speciální edici těchto stínů v odstínu tiger's eye - odstíny hnědé 2bez třpytek a 2 se třpytkami. Stíny nejsou špatné, ale když je porovnám s jinými levnějšími značkami, tyto nad nimi vůbec nevynikají. Pigmentace je poněkud slabší. Výdrž průměrná. Jediné co chválím je pěkné balení - kvalitní krabička a zrcátko.

  • kvalitní balení
  • zrcátko
  • práší
  • slabá pigmentace
  • průměrná výdrž


Další recenze od 1.2.2013 14:25:47

Mocha Latte- konzistence dobrá, nepráší, hezky se nanášejí, barvy krásné, ale na mě málo pigmentované, až na světlý hnědý, k tomu bych neměla výhrady. Celý den mi nikdy nevydrželi, jedině až s primerem. S výdrží balení při každodenním používání jsem velmi spokojená.

  • barvy
  • výdrž balení
  • nepráší
  • slévají se
  • malá pigmentace


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.1.2013 19:33:27

Já mám tyto stíny moc ráda. Líbí se mi výběr odstínů, nebo spíše složení odstínů v jednotlivých paletkách. Paletky jsou super na cesty. Jsou malé, lehké, skladné. Jsou sice z plastu, ale ještě se mi žádná nikdy nerozbila, jsou pevné. Líbí se mi velké zrcátko uvnitř. Samotné stíny jsou fajn. Pigmentace je průměrná, výdrž je dobrá, což se dá ještě vylepšit bází pod oční stíny. Určitě si ještě někdy koupím další.

  • balení
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • asi žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 26.8.2012 09:01:29

Na první pohled pěkná paletka, sice design okoukaný odjinud, ale to by nevadilo, dokud to člověk nevezme do ruky a nepoužije to. Balení mi přišlo, jakoby se mělo každou chvíli rozlámat a stíny vysypat, nic pevného a kvalitně udělaného. Ale na balení až tak nezáleží, důležitejší je obsah. Bohužel ani stíny za nic nestojí, nejsou vůbec pigmentované, nejsou sice nijak prašné a suché, ale pořád jsem nanášela, a stále nebylo nic vidět, měla jsem tu fialkovou paletku. Prostě Avon.

  • nic
  • chatrné balení
  • velmi malá pigmentace stínů


Tyto stíny jsem původně dostala jako dárek a to odstín Island Breeze (kombinace béžových a zelených). Stíny mají jemné, ale přitom docela syté barvy - člověk je nemusí používat jen na maškarní:-) Já je využívala na denní nošení, takové to líčení, které nemá být moc vidět, ale má zvýraznit a vzkrášlit. Přesně to splňují a určitě je koupím i znova.

  • dobře kombinovatelné barvy
  • praktické balení se zrcátkem i aplikátorem
  • nezalézají do vrásek
  • dostupné jen u avon lady


věk
25-34

oči
modré

Se stíny Quatro jsem celkem spokojená. Mám odstín Mocha Latte - tmavý a třpytkový stín má poměrně dobrou pigmentaci a intenzitu, ale světlejší stíny (světle hnědý a krémový) jsou nevýrazné, takže si pod ně musím dávat podkladovou bázi. Oceňuji praktické balení se zrcátkem.

  • praktické balení se zrcátkem
  • pěkné odstíny
  • ideální na kouřové líčení
  • pigmentace


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.7.2012 03:00:00

Mám paletku Mocha Latte. Jsou to stíny, se kterými jsem nejvíce spokojená. Odstíny jsou krásné, přirozené, hezky k sobě ladí. Stíny jsou velmi dobře pigmentované. Aplikace je snadná, stíny nepráší. Velmi dlouho vydrží (pro mě v podstatě jediné stíny, jejichž výdrž mi vyhovuje). Líbí se mi balení ve stylu Chanel: se zrcátkem a štětečkem (který se používá také docela dobře). Avon má v nabídce velké množství barevných variant. Podle mě je to nejlepší výrobek z celého sortimentu Avonu.

  • cena
  • balení se zrcátkem a štětečkem
  • krásné a přirozené odstíny
  • výdrž
  • pigmentace
  • velká nabídka různých odstínů
  • stíny nepráší
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.6.2012 22:07:37

Avon... cena odpovídá kvalitě. Stíny se sice dobře nanáší a nepráší se, ale obsahují strašně málo pigmentů, takže je potřeba nanášet je ve velkém množství, což už potom nevypadá moc dobře. Docela mě Avon štve tím, že design obkoukal od Chanelu, který je má sice 10x dražší, ale zase 100% lepší a kvalitnější. Tady opravdu platí, že je lepší si připlatit, protože tyhle stíny od Avonu budete mít brzo vypotřebované a nikdy nedocílíte výrazných barev. Radím nekupovat a přejít k lepším značkám.

  • nízká cena
  • málo pigmentu


Tyhle stíny od Avonu si určitě koupím znovu.Ted mám kafee Latte a jsou super, nejsem zrovna expertka na líčení a moc jsem chtěla zkusit kouřové líčení a s těmito stíny to jde velmi snadno, že i já to zvládnu :-)Tyčinku na stíny moc nepoužívám lepší je větší štětec na stíny, aspon teda pro mě :-)

  • Nepráší
  • vydrží dlouho
  • dobře se nanáší
  • žádné


věk
45-54

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 13:22:18

Tyto stíny od Avonu používám velice ráda,dají se krásně barvy nakombinovat a sladit.Stíny po nanesení drží,ale postupně se ztrácí,je třeba je tedy během dne domazat,ale zase výhodou je,že se nepráší a nemažou jinde,kde nemají být,takže já je rozhodně doporučuji

  • krásné barvy
  • nízká cena
  • nevydrží celý den


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 10:03:01

Mám doma troje oční stíny Quatro,světlé odstíny moc nebarví,tmavé fialové jsou fajn,bohužel mi přijde že celý den na očích rozhodně nevydrží..I když zase cena je úměrná kvalitě..každopádně na cesty je to fajn balení a líbí se mi že v jedné krabičce jsou 4 barvičky.

  • Kompaktní balení
  • nekvalitní štěteček na nanášení


věk
35-44

oči
zelené

Jedny z nejlepších stínů, co jsem zatím vyzkoušela. Jdou totiž dobře míchat do sebe, aniž by se barva ztrácela. Nemají žádné velké třpytky, nepráší a dobře přilnou na oko i pokud se nanáší štětečkem. Bez báze mi vydrží tak půl dne, což je u mě div, protože mi na oku nedrží skoro nic :) Nejvíc se mi líbí odstíny z edice 24K.

  • spousta barevných kombinací
  • barva z oka nemizí
  • docela dobře drží
  • horší dostupnost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.4.2012 07:16:16

Tyhle stíny mám dvoje a jsem nadmíru spokojená, tahle značka mě mile překvapila. Krásné tóny - odstíny - ne příliš výrazné to uznávám, ale díky tomu, že jsem hledala přirozené odstíny mě tohle těší, , drží celý den, nepráší se při nanášení a mají dobrý aplikátor, balení vydrží fakt dlouho. Hlavně na léto jsou skvělé.

  • nepráší
  • výdrž
  • nevýraznost


Další recenze od 16.4.2012 23:10:07

Velmi kvalitní stíny, jeden z nejpovedenějších produktů od Avonu. Vůbec nepráší, takže i dlouho vydrží. Barvy jsou syté a živé. Moc se mi líbí balení s velkým zrcátkem a 4 stíny v paletce jsou ideální na víkend mimo domov i dovolenou. Rozhodně se vyplatí mít alespoň jedny doma.

  • dobrý pigment
  • nepráší
  • praktické balení
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Stíny považuji za jeden z lepších výrobků Avonu. Mám víc odstínů paletek, nejčastěji používám Mocha Latte ,nanáším štětcem, krásně drží, pěkně se s nimi pracuje, stínuje, fajn jsou 4 barvy, dá se s nimi vyhrát. Pigmentace je taky dobrá, jen u paletky smokey eyes by mohla být lepší. Já jsem spokojená, balení je praktické, do kabelky vetší, ale je se zrcátkem.

  • balení
  • pěkné přirozené barvy
  • výdrž
  • nepráší
  • některé odstíny mají horší pigmentaci
  • pouze u AL nebo přes eshop


věk
25-34

oči
modré

Na těchto stínech si není možné nepovšimnou inspiraci chanelem. Bohužel kvalita od avonu se nedá srovnat. Světlé odstíny jsou téměř bez pigmentace, tmavé už nějakou mají. Celkově se mi stíny neosvědčily. Líbí se mi ovšem minimalistické balení se zrcátkem.

  • balení se zrcátkem
  • cena
  • slabá pigmentace


věk
25-34

oči
zelené

Měla jsem odstíny Denim Blues, Purple Haze a Mocha Latte a se všema jsem byla velmi spokojená. Stíny mají jemnou pudrovou konzistenci, nepráší, nerozmazávají se, nedrolí se a dobře se nanášejí i pomocí přiloženého aplikátoru. Barvy jsou jemné a přesto syté a hlavně vydrží na celý den. Podle mě asi nejpoveděnější výrobek z celého Avonu.

  • pudrová konzistence
  • nepráší, nerozmazávají se, nedrolí se
  • dobře se nanášejí
  • jemné a přesto syté barvy
  • vydrží celý den
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Oční stíny

3.6 65% 65 recenzí