Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1 recenze a zkušenosti

Korektory Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1
Korektory Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1  - obrázek 1
Korektory Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1  - obrázek 2
Korektory Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1  - obrázek 3
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Active Roll-on proti akné 2v1

věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.12.2014 15:33:19

Tento roll-on jsem si koupila na základě nějakého videa na youtube, ale asi jsem omylem zakoupila jiný, jinak si to neumím vysvětlit. Tenhle je hrozný, mám ten světlejší odstín a je prostě oranžový!!!!!!! To nikdo neumí udělat normální světlý odstín?! Za tu cenu jsem čekala něco lepšího. Balení je ok, aplikace taky, hezky chladí, dobře se to i rozetře, ale efekt nulový bohužel.

  • balení
  • aplikace s kuličkou
  • oranžová barva
  • cena
  • nijak nekryje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2014 22:07:20

Tento roll-on od Garnieru jsem kupovala ve slevě, jinak bych ho nikdy ani nezkusila. Odstín byl oranžový, měl být pro normální pleť, ale byl i dost tmavý. Nedokonalosti nezakryl a na akné nijak nepůsobil. Nefunguje ani proti akné, ani jako korektor. Znovu už bych nekoupila tento výrobek a asi ani žádný podobný.

  • Nic
  • Nepůsobí proti akné
  • Nekryje nedokonalosti
  • Špatný odstín


Další recenze od 11.5.2014 12:12:32

Koupila jsem si tmavší odstín pro normální pleť a je poměrně oranžový. Kryje jenom menší nedokonalosti. Lehce se roztírá, ale je trochu tekutější. Rozhodně nepomáhá proti akné ani proti jejich skvrnám. Mám velmi mastnou pleť a korektor po čase stéká do vrásek. Má příjemnou neparfémovanou vůni. Na kuličce korektor zasychá a někdy nabírá až moc korektoru. Nedoporučuju.

  • příjemná neparfémovaná vůně
  • lehce se roztírá
  • málo kryje
  • nepůsobí proti akné
  • nesedící odstín - oranžový
  • nevydrží dlouho
  • tekutější
  • horší aplikace kvůli kuličce


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.5.2013 23:44:46

perfektní korektor pro problematickou pleť. někdy ho rozetřu po celém obličeji jako make-up, zdá se mi, že stahuje póry. je lehký, dobře se roztírá, vydrží opravdu celý den a těžko se ho setře - má z části gelovou konzistenci. mám od stejné značky ještě gel na lokální použití a při kombinaci je to fakt super účinné. jediná nevýhoda je, že i ten světlý je děsně tmavý a i když se opaluju dobře, přes zimu jsem zkrátka bledule a tak nejlepší prostředek proti pupínkům leží v poličce, místo abych ho používala. škoda. ale zase už mám ten samý víc jak dva roky...ono to totiž moc neubývá, když to člověk používá jen 4 měsíce v roce.

  • roztíratelnost;
  • krytí - asi nejlepší co znám
  • přirozený odstín, pokud je člověk opálený
  • výdrž (téměř celý den)
  • příznivě působí na akné
  • roll-on - dávkovač
  • i ten světlý je moc tmavý-málo odstínů
  • dělá mapy, pokud se opravdu dobře nerozetře
  • občas ho musím držet delší dobu "hlavou dolů" , aby z něj obsah vytékal, jak má


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2013 22:24:22

Nejdříve jsem měla zkušenost s modrou verzí - bezbarvý roll-on, který mi naprosto vyhovoval, a tak jsem po nějaké době neodolala ani tomuto, krycímu. Takže předně - kryje jakž takž, začervenání vyzmizíkuje. Vysušuje přiměřeně. Ovšem ty odstíny, to je hrůza...Mám ten nejsvětlejší, v létě na opálené pokožce mi vyhovoval, jinak je ale alespoň pro mě nepoužitelný, protože je vyloženě oranžový a já jsem bledule, takže na mě pěkně svítí :-) Jinak nepoužívala jsem ho jako normální korektor ( na make up nebo pod něj ), na to podle mně ani určen není. Používala jsem ho třeba na doma, když jsem se nechtěla líčit, ale ani děsit přítele či návštěvy :D Nebo když jsem šla ven se psem a chtěla jsem potlačit nějaký ten pupínek. Make up ani korektor rozhodně nenahradí, ale to je asi všem jasné :-)

  • dobrá první pomoc na rychlejší hojení a zároveň zakrytí pupínků
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.3.2013 23:52:49

Super výrobek do kterého bych to vůbec neřekla. Když nemluvím o jeho krací schopnosti, které jsou mnohem lepší, než u poloviny kvalitních make-upů. Tak s pupínkem bojuje dokonale. Vysušího a pozoruji, jak se do druhého dne zmenšuje. Jediné s čím mám problém, že mají chudý výběr odstínů

  • Krycí schopnost
  • Vysušuje pupínek
  • Malý výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2013 19:04:38

Je skvelý v tom, že tú vyrážku naozaj vysuší a onedlho aj zmizne. Nevýhoda je to, že ho veľmi ako korektor používať nemôžem, pretože je dosť tmavý na mňa ( pričom nie som žiadna snehulienka). No ked som doma vždy si ho dám, niekedy aj na noc a ráno je to zas o niečo lepšie.

  • vysuší nedokonalosť
  • nesuší pleť
  • veľmi tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používám už verzi v modrém obalu, se kterou jsem nadmíru spokojena.- tak jse, chtěla zkusit i tenghle, který by údajně měl i krýt. Koupila jsem verzi pro normální plet, což znamená, že by měla být pro tmavší plet, když druhá varianta je pro světlejší plet. Opravdu kryje, ale je i tak na mě poměrně světlý. Konzistence je bohužel až moc tekutá, takže může po obličeji stékat dolů.

  • Praktické a šikovné balení
  • Snadná aplikace
  • Opravdu kryje
  • Moc tekuté


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Roll-on (říkejme tomu tužka) pupínek hezky vysuší, takže se nezvětší. Nanesu ho a už se pupínek nezvetšuje, ale, že by zmizel rychleji, tak to u mě vůbec. Krycí schopnosti jsou dobré, ale já to nepoužívám, když jdu ven, kromě s košem apod, ale jinak je to hodně oranžová barva, takže to používám jen na doma.

  • Cena
  • Krycí schopnost
  • Pupínek vysuší
  • Oranžová barva
  • Pupínek nezmizí rychleji


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.11.2012 17:24:04

Dlouho mě trápily jizvy od akné, vždy ráno jsem se zděsila :D Tedka ten problém nemám a pupínky opravdu super zahojí, a navíc nemám vysušenou plet, což nechápu. Dobře se nanáší, díky kuličce. Za mě super výrobek, který mi opravdu hodně zvedá sebevědomí. Určitě DOPORUČUJI!!!

  • Velmi krycí
  • Dostupná cena
  • Zahojí akné
  • Kvalitní obal
  • Nevysušuje
  • Neexistuje nedstatek :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 12:23:44

Tento roll-on působí jako velmi účinný korektor, jehož cílem je kromě krytí i vysušit pupínky. Dobře se aplikuje, má výborné krycí schopnosti a přitom nezalézá pod kůži, na pokožce je příjemný. Nedostatkem je již zmíněná nízká vysušovací schopnost - pupínky sice zakryje, ale nic moc jiného s nimi neudělá.

  • dobře kryje
  • dobře se aplikuje
  • dlouho vydrží
  • akné příliš nevysuší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 08:44:13

Mně naopak od předchozí recenze velmi vyhovuje. Je dobře pigmentovaný, takže je opravdu hodně krycí. Nestírá se, vydrží dlouho a pupínek opravdu vysuší. Zrovna včera jsem si ho dávala na jeden pupínek na bradě, který se do večera vysušil a zmizel. Někdy ale samozřejmě nepomáhá, tak rychle. :) Jediné, co bych vytkla je, že pokud nejsem opálená, tak i odstín pro světlou pleť je na mě příliš tmavý a jde do oranžova.

  • dobře krycí
  • vysušuje pupínek
  • nestírá se
  • malé množství odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Kiko Natural Concealer

3.5 63% 2 recenze

Hůře hodnocené

Essence Coverstick

3.2 56% 17 recenzí