Avon Big & Daring Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Big & Daring Volume Mascara
Řasenky Avon Big & Daring Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Avon Big & Daring Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Avon Big & Daring Volume Mascara - obrázek 3
5 2.5 12
  • Průměrné hodnocení 2.5
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 92 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Big & Daring Volume Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.10.2014 10:43:42

Řasenku jsem koupila v akci, protože jsem chtěla jsem vyzkoušet jiný typ kartáčku. Kartáček je velmi mohutný, zakřivený dle řas. Mám pocit, že náplni v řasence není mnoho, už při prvním použití byla sušší, dělala žmolky. Používám ji jako druhou vrstvu nad jinou řasenku a skutečně vytvoří dlouhé časy,ale trochu je slepuje dohromady.

  • dělá dlouhé řasy
  • suchá
  • žmnolkuje
  • slepuje řasy
  • špatná manipulace


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2014 13:24:45

Už dlouho jsem žádnou řasenku od avonu neměla tak mě lákalo nějakou vyzkoušet. První dojem nebyl nic moc , ale když se s ní člověk naučí trochu pracovat tak je fajn. Dělá moc pěkné husté řasy. Hodně rychle zasychá takže se sní musí pracovat rychle aby neudělala žmolky. Co je ael úplně nej že drží skoro jak voděodolná a hůře se i odličuje. Uvidíme co udělá po delší době používání.

  • neopadáva
  • dobře drží
  • krásně zahustí
  • rychleji schne a pak dělá žmolky
  • hůře se odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.10.2014 16:35:11

Řasenka mě zaujala kartáčkem, který je velký a hustý, což mi obvykle vyhovuje. Obal je hezký, řasenka se v ruce dobře drží, ale tím klady končí. Objem řasenka rozhodně nedodá, lehce prodlouží, hlavně ale spolehlivě slepí a po dvou hodinách mám šmouhy nad očima od horních řas. Pro mě velké zklamání a určitě už si ji znovu nepořídím. Ostatně od Avonu mě zatím nepřesvědčila žádná řasenka.

  • Velký kartáček
  • Hezké balení
  • Lehce prodlouží
  • Slepuje řasy
  • Objem řasám nedodá
  • Obtiskává se po pár hodinách nošení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.3.2015 22:56:44

Tuto řasenku jsem dostala jako dárek k nákupu od Avonu. Jsem ráda, že jsem za ní neutratila peníze. Řasy nijak zvlášť nezahustí, pouze trochu prodlouží. Navíc je rychle slepuje a žmolkovatí. Co mě ještě nemile překvapilo je fakt, že se VELMI špatně odličuje! Člověk by si vyškubal všechny řasy :-). Určitě jsou i horší řasenky, ale za mě bohužel ne...

  • sytá barva
  • příliš velký kartáček - špatná manipulace
  • žmolkovatí a slepuje řasy
  • nesnadné odličování


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 15.3.2015 14:46:21

Řasenku jsem si objednala od známé z katalogu se slevou, takže cena byla super.. Nejdříve jsem se lekla velkého kartáčku, myslela jsem, že se řasenka bude obtiskávat a patlat okolí očí..ale ne :) mile překvapila, nedělá žmolky, nenanáší příliš velkou vrstvu, řasy krásně zahustí a prodlouží... Další plus je určitě její krásný obal:))

  • cena
  • obal
  • řasy jako mrkací panenka :)
  • žádné


věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od 20.6.2015 12:37:12

strašná řasenka - rychle vysychá, drolí se - po pár hodinách mám pod očima jako naseto, na zbytečně hustý a bytelný kartáček se nabalí moc produktu, které nejde nějak regulovat, takže je celý zapatlaný a slitý - no prostě hrůza. nevím, zda jsem nekoupila nějakou prošlou šarži, ale tuto řasenku hrubě nedoporučuji. nedám opravdu ani jediné plus, protože podle mě žádné nemá, bohužel

  • žádné
  • nepoužitelná


věk
25-34

oči
šedé

Měla jsem možnost tuto řasenku párkrát vyzkoušet - sama bych si ji nekoupila. A jsem ráda, že jsem si ji nekoupila, protože je imho naprosto k ničemu. Je hrozně suchá a musíte nanést několik vrstev, aby vůbec byla na řasech vidět. Řasenka pak odpadává po obličeji, což není dvakrát příjemný. A odličování? To je teprve chuťovka! Nejde z řas za boha dolů. Určitě se jí vyhněte obloukem.

  • nic
  • žmolkuje se
  • suchá
  • musí se nanést několik vrstev na řasy
  • odličování je jeden velký horor


věk
25-34

oči
modré

Veľmi som sa tešila, keď som videla jej krásny obal. A to je všetko, čo Vás na nej poteší. Riasy kde-tu predĺži, ale dokonalo zlepí. Potom následuje Vaša takmer bezvýsledná snaha o jej odlíčenie, paradoxne počas celého dňa opadáva. Pravdepodobne je to spôsobené jej gélovou konzistenciou. Micelárna voda a ani odličovací gél ju nedokáže odlíčiť. Najhoršia špirála akú som kedy mala. Ak by mal niekto skúsenosti, ako a čím sa dá odlíčiť, budem Vám veľmi vďačná.

  • Obal
  • Neodlíčiteľná
  • Nepoužiteľná
  • Zlepuje riasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.1.2016 09:00:48

Tato řasenka je opravdu nepovedená. Při prvním použití byla hodně mokrá, slepovala, patlala se mi okolo očí, to i kvůli velkému kartáčku. Tak jsem si řekla, že jí nějakou chvilku nechám ležet, ale když jsem se k ní za nějakou dobu vrátila (tak po dvou měsících možná), byla už zase hodně suchá, začala se drolit, ale i tak ale řasy slepovala. Na rozdíl od ostatních mně na řasách během dne seděla dobře a neopadávala, ale odličuje se opravdu hůře. Použila jsem jí asi 4x a i když jí ještě mám, asi jí brzy vyhodím.

  • průměrně prodlouží
  • průměrně zahustí
  • hodně slepuje
  • hůře se odličuje
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 13.6.2016 12:03:18

Tato řasenka byla něčím jako revolucí v řasenkách značky Avon. Jako správná avonlady jsem ji musela vyzkoušet. Při prvních použitích jsem byla trošku zmatená. Řasy jsem měla slepené do tří velkých. Pak jsem se ale naučila s kartáččkem manipulovat a nyní už si dokážu řasenku nanést tak, abych měla řasy krásně oddělené. Dělá opravdu velký a krásný objem. Mínusem je ale to, že řasenka hodně rychle vysychá, tak jako všechny řasenky řady Big.

  • objem řas
  • vysychá


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.2.2017 19:24:49

Občas od této značky objednám a vyzkouším nějakou kosmetiku,někdy jsem spokojená a někdy vůbec ne.Tuto řasenku jsem si objednala, když byla novinkou.Má velký obyčejný kartáček,který většinou mým řasám nevyhovuje,ale není to pravidlo.Prodlouží,natočí,natočení řas i udrží,ale nerozčeše,neoddělí,nezahustí.Při nanesení více vrstev slepuje.Barva po zaschnutí ztvrdne a moje řasy moc dobře nevypadají.Nerozmazává se,ale během dne se drolí .Za mě nedoporučuji.

  • prodlužuje
  • natočí
  • nerozmazává se
  • slepuje řasy
  • nezahustí


věk
25-34

Nevím, jestli je tato řasenka inovovaná, nebo má jenom nový obal (bílá, černý vršek s červeným), ale po dlouhé době super řasenka. Velký kartáček, tvar teda nic moc, ale neslepuje, zvýrazní a prodlouží řasy, neobtiskává se (poslední dobou jsem měla smůlu na řasenky, které se obtiskávaly a opadávaly pod oči). Já si ji znovu určitě pořídím, jsem s ní opravdu spokojená.

  • velký kartáček
  • dělá krásné řasy
  • neopadává
  • nic moc tvar kartáčku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené