Avon Glimmerstick Tužka na oči recenze a zkušenosti

Tužky Avon Glimmerstick Tužka na oči
Tužky Avon Glimmerstick Tužka na oči - obrázek 1
Tužky Avon Glimmerstick Tužka na oči - obrázek 2
Tužky Avon Glimmerstick Tužka na oči - obrázek 3
5 3.9 22
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Glimmerstick Tužka na oči

věk
25-34

oči
zelené

Vysunovací samoořezávací tužka na oči umožňuje přesnou a snadnou aplikaci. Krásné výrazné oči! Tužku jsem si koupila na vyzkoušení a už snad dva roky nepoužívám jinou. Opravdu úžasná, neznám nikoho, komu by nevyhovovala. Navíc opravdu bohatý výběr odstínů. Můžu určitě doporučit, fakt je super.

  • výrazná
  • samoořezávací
  • vysunovací
  • velký výběr odstínů
  • dle mého názoru žádné


věk
15-24

oči
modré

S tužkou se velice dobře manipuluje, barva je krásně sytá a výrazná. Vydrží na očích vcelku dlouho aniž by se rozmazala. Cena je naprosto super.

  • cena
  • vydrží dlouho na očích
  • sytá barva
  • žádný


věk
35-44

Další recenze od 30.3.2012 19:38:38

Tak tuto tužku používám už x let a ještě jsem lepší nenašla,nejraději mám ty z kolekce diamonds.Velmi dobře se s ní líčí,nerozmazává se a je výběr v mnoha odatínech.Cena je naprosto bezkonkurenční.Ještě bych brala,kdyby měla nahoře to maličké ořezávátko,ale to je detail.Rozhodně doporučuji.

  • dlouho drží
  • snadné líčení
  • výběr z mnoha barev
  • nerozmazává se
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Klasické tužky od Avonu mám ráda a tak jsem si řekla, že vyzkouším i jejich "diamantovou" podobu. Tužka má obsahovat malé třpytivé částečky - ty sice obsahuje, ale na očích nejsou nějak zvlášť vidět jako např. na fotkách z katalogu, takže jsem byla docela zklamaná. Ale hezky se s ní maluje a dobře drží, je v praktickém vysunovacím obalu. Nicméně znovu si už tuto tužku nekoupím a zůstanu raději u těch klasických.

  • snadná aplikace
  • poměrně dlouhá výdrž
  • praktický vysunovací obal
  • třpytivé částečky nejsou tak výrazné jako na fotkách z katalogu


Další recenze od 16.4.2012 22:13:39

Největším plusem je určitě balení a fakt, že tužka je samoořezávací. Neumím si představit, že by to byla klasická tužka. Moc se mi líbí třpytky, které obsahuje, samozřejmě efekt není nijak výrazný, ale linka potom nepůsobí tak tvrdě. Mám ji už poněkolikáté a určitě ne naposled. Krásně drží, vůbec se nerozmazává.

  • samoořezávací
  • třpytky
  • dobrá výdrž
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 19.4.2012 15:53:07

Moje jednička mezi tužkami na oči. Krásné barvy, vydrží celý den, aniž by se rozmazávala nebo bledla. K vytvoření výrazné linky je třeba ji párkrát obtáhnout, ale to mi nijak nevadí. Moje nejoblíbenější je Twilight Sparkle - hezčí odstín modré tužky neznám. Je pravda, že třpytky jsou na fotkách v katalogu výraznější, ale konkrétně modrá určitě nevypadá jako klasická tužka, efekt je řekla bych metalický. Miluju taky hnědou (Brown Sugar) - barva hořké čokolády, zlatavé třpytky na oku vidět téměř nejsou, ale barva je to krásná, studený odstín tmavě hnědé, hezky zvýrazní modré oči. Skvělá je i šedá (Smokey Diamond) a černá (Black Ice), kterou mám ráda, ačkoli černé tužky jinak nepoužívám, jemnými třpytkami je tvrdost černé krásně zmírněna. Jediná, která mě trochu zklamala, je Emerald Glow, která barvě v katalogu moc neodpovídá, není tak jasně zelená, ale špatná taky není :-) Celkově tuto tužku moc doporučuji.

  • vysunovací
  • výborná výdrž
  • výrazná linka
  • krásné barvy
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.6.2012 03:10:32

Mám tuhle tužku v odstínu black. Není úplně dobře pigmentovaná, je potřeba linku párkrát obtáhnout, aby byla vidět. Obsahuje drobné třpytky, které ale nejsou po nanesení téměř vidět. Je fajn, že je to automatická tužka, takže se nemusí strouhat. Myslím ale, že lepší je klasická tužka od Avonu než tato Diamonds, protože je lépe pigmentovaná a ty třpytky stejně nejsou téměř vidět. Příště si ji už nekoupím.

  • nemusí se strouhat
  • třpytky nejsou téměř vidět
  • není moc pigmentovaná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.7.2012 03:14:54

Mám hnědý odstín Brown Sugar. Celkově chválím hezké odstíny. Tužka se velmi snadno aplikuje. Líbí se mi balení: tužka je vysunovací a samoořezávací. Jsem velmi spokojená s výdrží. Linky se nerozmazávají. Co mi však vadí, je skutečnost, že tužka mi slepuje řasy. Kvůli tomu si ji znovu nekoupím.

  • hezké odstíny
  • výdrž
  • vysunovací a samoořezávací
  • slepuje řasy


Další recenze od 8.11.2012 15:49:31

Jako snad jediná tužka se mi nerozmazává, když s ní nakreslím spodní linku. Lehká třpytivost podle mě líčení dodává šmrnc a tužku si určitě pořídím znovu. Dřív jsem si dolní linku malovala pouze uvnitř oka, ale co jsem začala s vnější, je pro mě tahle tužka jasná volba. Škoda, že se neprodává běžně v drogeriích.

  • výdrž
  • nemusí se ořezávat
  • dostupnost


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.12.2012 13:22:41

Tuto tužku na oči používám na horní linku. Linka vypadá úžasně a i celkem dlouho vydrží. Pro její nakreslení není potřeba mnoho talentu. Jde to samo a jednoduše. Mám černý odstín a je krásně sytý. Třpytky nejsou kdoví jak velké, ale jsou tak akorát k tomu, aby oko krásně rozzářili a dodaly mu "jiskru". Určitě si tuto tužku koupím znovu. Tužka je celkově příjemná a oceňuji na ní také to, že nedráždí mé oči s kontaktními čočkami.

  • výdrž
  • vypadá moc hezky
  • snadné použití
  • nedráždí oči
  • třpytky dodají krásný vzhled
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2013 23:14:03

Mám odstín Smokey diamonds. Tužka obsahuje třpytky, ale ty jsou opravdu jen malé a nevýrazné. Tužka je poměrně měká, takže se s ní snadno kreslí, ale zároveň hodně rychle ubývá. Barva není zrovna sytá, takže je nutné přejet místo víckrát. Co se výdrže týká, tak ujde, nevydrží celý den bezchybná a po pár hodinách je rozmazaná... Celkově z ní nejsem nijak nadšená a znovu už nekoupím, každopádně za tu cenu rozhodně není špatná

  • cena
  • konzistence
  • vysouvací balení
  • barva není příliš sytá
  • nevydrží celý den
  • rychle ubývá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 24.8.2013 05:45:07

Barvy jsou moc hezké, syté, ale ne tolik třpytivé, jak to vypadá v katalogu. Dobře se nanáší, ale občas (respektive některé odstíny) vynechávají, je tedy třeba přejet několikrát. Vydrží (skoro) celý den, spíše je potom problém je odlíčit. U kořínků řas mi vždycky zůstávají ty třpytky, často je smyji až druhý den ráno. Ale celkově mám tyto tužky moc ráda, kupuji si je pořád dokola. Nejhezčí jsou odstíny Sugar Plum a Smokey Diamond.

  • krásné barvy
  • příliš se nerozmazávají
  • špatně se odličují


Další recenze od 8.9.2013 22:43:11

Opravdu dělá kouřový efekt a vypadá na očích přirozeně. Používám ji denodenně, je jedna ze základních líčidel pro mne, nedám na ni dopustit. Líbí se mi, že nejsou přehnaně třpytkaté. Vydrží stáášně dlouho, ale radši už si zase bjednávám další odstíny do zásoby, kdyby náhodou došly :). Prostě fakt super. Cena docela dobrá.

  • lehce kouřový efekt
  • snadná aplikace
  • kvalita
  • nerozmazává se
  • dobrý výdrž
  • o žádným nevím :)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.2.2014 16:29:43

Odhodlala jsem se vyzkoušet tuto tužku na oči a jsem velice mile překvapená, jak dobrá je. Určitě se vyplatí ji kupovat v akci, já ji pořídila za 69,-, takže to byl pro mě výhodný kup, když jsem nevěděla, do čeho jdu. Mám odstín Sugar plum a je to krásná, tmavě fialová barva. Co se týče fialových odstínu tak k mým čokoládovým očím sedí perfektně. Třpytky jsou podle mě tak akorát. Tužka krásně kreslí. Používám ji na bázi pod oční stíny, protože se mi dost mastí i oční víčka a za celý den ji musím dokreslit jen kousíček přímo ve středu víčka, ale to je jen kvůli tomu maštění. Na jiném typu pleti bude držet jak přibitá celý den. Vážně super, jsem z ní nadšená a určitě koupím znova.

  • krásná barva
  • obstojná výdrž
  • dá se koupit za výhodnou cenu
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.7.2014 10:05:58

Koupila jsem jednou a víckrát už ne!!! Tužka vůbec nemaluje, rozmazává se a vůbec nevydrží. Vzhledem k tomu jak je kvalitní, je i předražená. Prostě Avon. Nikdy více. Jediným plusem je, že je vysunovací, neláme se a při aplikaci neškrábe či. S ostatními tužkami na oči se nedá vůbec porovnat. Dají se pořídit daleko levnější a kvalitnější. NEDOPORUČUJI.

  • Vysunuje se
  • cena
  • nekvalitní tužka


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 27.7.2014 21:10:20

Tyto tužky jsem vyzkoušela pouze náhodou, líbilo se mi, jak se blýskají a také cena je v akci příjemná. Nejlepší je odstín Sugar Plum (fialová), ten jsem měla několikrát. Je výrazný, i když ne tolik třpytivý jako na obrázku a velmi dobře se nanáší. Jen mě mrzí, že se docela dost rozmazává, půl dne určitě nevydrží. Také se trošku obtížně odličuje, ale pořád v mezích, jde to. Nicméně časem si ho asi zase koupím, fialových v této ceně moc není.

  • krásné třpytivé barvy
  • hůře se odličují
  • rozmazávají se


Tužku na oči používám stále dokola a vždy modrou verzi se třpitkama. Dělám si s ní vrchní linku, je pravda že je potřeba obtáhnout oko tak 3x aby byla barva sytá, ale to mě neva. Velké plus je že se hlavně nerozmazává a drží tam kde má. Dále má pěknou barvu, nemusí se ořezávat a je za dobrou cenu. Tužky z drogerie nemají tak pěkné barvy a rozmazávají se nebo jsou tak za 2 kila.

  • nerozmazává se
  • sytost barvy
  • třpitky
  • výběr barev
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.4.2015 13:15:10

Koupila jsem si modrou a černou tužku a ani jedna mě nijak neuchvátila. Pigmentace je velmi dobrá, na barvu si nemůžu stěžovat. Problém ale je měkkost tužky. Obvykle si stěžuji, že jsou tužky moc tvrdé a nedá se s nimi udělat linka. Jenže tyto linky jsou měkké až moc. Tak moc, že mi někdy zůstávají kousky tužky na očním víčku. Navíc se tužka nedá moc dobře ořezat do špičky, takže linka je silnější než bych chtěla. Celkově je práce s touto linkou dost časově náročná, takže nic pro mě.

  • barvy
  • jsou až moc měkké
  • špatně se s nimi pracuje


věk
25-34

oči
hnědé

Tužka má být samoořezávací, ale já ji mám prostě tupou a neořezanou, ještě se mi nestalo, že by se samoořezávací tužka opravdu ořezala, takže jsem vysunovacím tužkám nepřišla na chuť ;) Kvalitou mi tužka přijde průměrná, je měkká a rychle ubývá, časem se obtiskne pod oči, kde se slije ve vráskách a celkem rychle bledne. Pigmentace není moc sytá a třpytky nejsou skoro vidět.

  • velký výběr odstínů
  • obtiskává se
  • slabá pigmentace


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 22.5.2016 18:19:16

Klasickou konturovací tužku na oči AVON- glimmerstick,mám v černém a hnědém odstínu.Vysouvací,měkká,syté barvy,dobře se s ní líčí a hlavně se nerozmazává. Drží na svém místě,až do odlíčení.Chtěla jsem vyzkoušet i glimmerstick-Diamonds,má velmi pěkné odstíny,opět měkká tužka,dobře se s ní líčí,ale rozhodně nevydrží to,co klasická glimmerstick.Pokud je větší teplo,nebo jí máte delší dobu na oku,začne se rozmazávat.Třpytky v odstínech jsou pěkné,ale to je asi celé.

  • pěkné odstíny
  • ...................


věk
35-44

oči
zelené

Jedna z nejlepších tužek na oči, které lze sehnat. Jsou vysouvací, takže odpadne povinnost se crcat s ořezávátkem. Tuha je pevná, ale přitom dostatečně jemná, abyste si nepodrápaly oční víčko,když se líčíte. Barvy krásné a takové, aby vyhověly všem... Bývají i různé edice, ale já zůstávám věrná té původní. Krásně drží a dobře se odličuje. A cena? Naprosto luxusní, běžně lze sehnat do 80,-

  • dobře maluje
  • nedře oči
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.6.2017 11:35:30

Dekorativní kosmetika zn.Avon je pro mě kvalitativně srovnatelná se značkou Essence nebo Miss sporty, takže žádný zázrak, ale tato tužka patří k těm lepším výrobkům. Výdrž je slušná, barva se nerozmazává a neobtiskává na víčko, jako je tomu např. u tužek z řady Colortrend. Nicméně vysunovací mechanismus tužky mi příliš nevyhovuje, protože s ní nemohu udělat přesnou tenkou linku, navíc při aplikaci musím přitlačit, aby barva byla dostatečně intenzivní, čímž se dostávám k největšímu mínusu, a to je samotný odstín tužky - objednala jsem si Esmerald glow, který byl v katalogu vyobrazený jako výrazně zelený, ale v reálu má takovou neurčitou šedozelenou barvu. Jiné odstíny jsem nezkoušela.

  • Třpytivé odstíny
  • Docela dobře drží
  • Odstín Esmerald glow neodpovídá skutečnosti
  • Obtížná aplikace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené