Miss Sporty Tužka na oči recenze a zkušenosti

Tužky Miss Sporty Tužka na oči
Tužky Miss Sporty Tužka na oči - obrázek 1
Tužky Miss Sporty Tužka na oči - obrázek 2
Tužky Miss Sporty Tužka na oči - obrázek 3
5 3.7 19
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Tužka na oči

věk
25-34

oči
modré

Parádní, skvělá tužtička. Nevyměnila bych ji za nic na světě :) Úžasně měkká, dá se s ní hezky kreslit. Jak spodní linky, tak vrchní.Nijak výrazně se neláme, vydrží mi šíleně dlouho. Jsem s ní naprosto spojená, i cena celkem vyhovuje :) takže doporučuju všem:)

  • cena
  • neláme se
  • vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Moje stálice, kupuju si už několik let její černou a šedou variantu. Je měkká, takže neškrábe a hezky se s ní kreslí. Horní linka mi vydrží v pohodě celý den, u dolní "waterline" je to s výdrží už horší, trošku se rozmazává, takže musím během dne upravovat. Ale za tu cenu je skvělá a hlavně vydrží hodně dlouho.

  • cena
  • měkká - neškrábe
  • horní linka vydrží celý den
  • sytá barva
  • dolní linka "waterline" nevydrží celý den, rozmazává se


věk
15-24

oči
modré

Cena tužky je více než příznivá. S tužkou se dobře pracuje, dobře kreslí, barva je sytá. Bohužel se po pár hodinách začne rozmazávat. Tato tužka je velice oblíbená, v Dm je každou chvíli vyprodaná.

  • cena
  • sytá barva
  • výdrž


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 7.4.2012 14:29:37

Na tuto tužku všichni pějí chválu, já se k nim ale rozhodně nepřidám. Rozmazáváním, měkkostí apod. je srovnatelná s jinými tužkami, které ale na rozdíl od ní nejsou zelené! Koupila jsem si černou a kreslila dost do zelena (v porovnání s jinými tužkami dost výrazně), takže já nedoporučuji

  • cena
  • černá není černá, ale zelená


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.4.2012 15:50:56

tuto tužku v odstínu Solid 002 používám už asi tak sto let. na horní linku a hlavně na obočí. výdrž i měkkost tak akorát, nikdy jsem neměla potřebu zkoušet něco jiného. na oči mi vyhovuje i šedá Basalt 015. ovšem jejich černá je fakt zelená:) a navíc výdrž vnitřní linky, které si maluju jedině černou, je v podstatě nulová. takže tu jsem podruhé nekoupila.

  • měkkost
  • slušná výdrž
  • možnost použít na oči i obočí
  • černá je zelená:)
  • špatná výdrž ve waterline


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.4.2012 15:54:33

Taková moje klasika co nikdy nezklame. Je měkká, dobře se nanáší a moc se neláme - za tu cenu je to to nejlepší co můžu mít. Akorát se někdy docela rozmazává, ale to bych řekla, že během dne každá tužka v této cenové kategorii. Určitě budu kupovat nadále.

  • neláme se
  • je měkká
  • cena
  • rozmazává se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.5.2012 21:25:16

Naprosto super tužka,vyhovuje mi měkkost,takže dobře kreslí,má dvě varianty-strouhací a vysunovací,takže si beru,co je zrovna k mání.Je pravda,že se spodní linka rozmazává,ale žádná jiná tužka mi lepší službu neudělala,protože mnou vyzkoušené byly tvrdé a špatně kreslily.Já doporučuji!!

  • měkkost
  • vysunovací varianta
  • rozmazává se


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 15.8.2012 13:58:32

Tuto tužku mám ráda, cena je velice příznivá a tužká je černá, jak má být, vydrží i celkem dlouho, ale je pravda, že se rozmazává. Ale dobře se s ní manipuluje, je měkká, takže neškrábe. Za mě - za málo peněz hodně muziky. Používám tu ořezávací a jsem spokojená.

  • Cena
  • Výdrž
  • Rozmazává se


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 20.8.2012 19:57:04

S touto tužkou na oči jsem velmi spokojená.Krásně se s ní maluje.Barva je krásně sytá,mám černý odstín.Maluji si s ní dolní linku i vnitřní.Její výdrž vzhledem k ceně je velmi dobrá.Neláme se.Jedna z nejlepších tužek na oči co jsem měla.Určitě si jí koupím znovu.

  • cena
  • dobrá výdrž
  • sytá barva
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 14:08:24

Dříve jsem tuto tužku používala ráda, jenže než mi načernila oči, musela jsem několikrát obrahovat a bohužel se i rychle z vnitřní části vymývala, takže jsem se musela přemalovávat i několikrát denně. Jelikož je to ale pevná tužka, velmi dlouho vydrží, takže za tu cenu je to celkem dobrá investice.

  • cena
  • výdrž
  • rychle se smyje
  • musí se hodně obtáhnout


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.11.2012 12:35:49

Tuhle tužku na oči nemůžu používat na dolní linky, protože se mi během pár desítek minut rozmažou (a to i přes báze atd.), ale začala jsem ji používat ke kouřovému líčení - na to skztečně fajn (001 black). Jinak je to pro mě taková klasika, která neokouzlí a ani neurazí. Oceňuji, že je bez třpitek, ale chtělo by to nové řešení, aby se tolik nerozmazávala.

  • bez třpitek
  • dobrá ke kouřovému líčení
  • dostupnost
  • rychle se rozmaže


věk
25-34

oči
šedé

Bohužel musím opět udělit negativní recenzi. Tužku jsem dříve používala, protože byla dobře dostupná a levná. Dnes už vím, že raději nic, než rozmazané oči. Tužka vydrží v podstatě do prvního mrknutí a pak se statečně rozmazává a za hodinu už po aplikaci tužky není téměř památky. Taková, k ničemu.

  • Cena
  • Rozmazává se
  • Nevydrží


věk
25-34

oči
hnědé

Oblíbený výrobek z mých mladých let a dnes nevím, proč vlastně. Buď se změnilo složení a jedná se o jiný výrobek, nebo se mi změnily preference. Tužka je krásně měkká, to je asi tak jediná přednost této tužky. Díky měkkosti se s ní velmi pohodlně namaluje vnitřní linka.Ovšem tím její přednosto končí. Tužka nemá výdrž, jak je již zmíněno výše, rozmazává se a to pěkně rychle. Tužku s radostí vyhodím a už si nebudu připomínat své oblíbené výrobky dob minulých. Myslím, že kterákoliv tužka od Essence či od Avonu by vydržela déle (a za stejnou cenu).

  • měkká
  • nemá vůbec výdrž
  • rozmazává se


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.7.2014 10:13:09

Nejčastěji používám černou variantu, která se ořezává (když není, koupím i vysunovací) a je to ta nejlepší tužka za pár korun. Jak balení, tak i nalíčení dlouho vydrží. Tužka vydrží celý den, barva je sytá, nerozmazává se a večer lze bez problémů odlíčit. S žádnou jinou tužkou jsem nebyla spokojená jako s touto.

  • cena - kvalita
  • nejlepší tužka na oči


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 27.10.2014 11:02:42

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tuto tužku na oči jsem měla v tmavě zelené barvě - 020 Sapphire a světle šedé barvě - 015 Basalt. Byla jsem s ní spokojená, po nanesení byla decentnější, žádné extrémní linky, výdrž byla trošku horší. Cena velmi příznivá. Složení samozřejmě nebude rozhodně moc přírodní, ale bohužel není nikde uvedeno...

  • Decentní barvy.
  • Cena.
  • Menší výdrž.
  • Asi složení - neuvedeno.


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.11.2014 09:36:20

Taková moje stálice, když jsem i někdy vyzkoušela jinou, vždy jsem se vrátila k této. Tužka je dobře pigmentovaná, já používám konkrétně černou (na linku dovnitř oka, výjimečně na horní víčko) a vytvoří sytou černou barvu. Je měkká, takže se dobře aplikuje a neškrábe, netřeba tlačit, aby na oku vůbec něco zůstalo. Výdrž taky celkem fajn.

  • barva
  • pigmentace
  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.5.2015 10:30:46

Já musím říct, že znám rozhodně lepší tužky, ale jako nouzovka se dá i tato tužka použít. Výhodou je rozhodně její měkkost, dobře se s ní díky tomu maluje linka. Jelikož je tuha v dřevěné tužce, tak ani strouhání není problém. Průšvih je podle mě barva. Mám nejtmavší odstín 001 magic, který měl být černý, ale je hodně nevýrazný. Tento odstín vytvoří spíš jemně černou nebo šedou linku, ale v žádném případně s ní nevytvoříte černočernou výraznou linku na večerní líčení.

  • za tu cenu se dá použít
  • tužka je dostatečně měkká
  • málo výrazná barva


věk
25-34

oči
hnědé

Tato tužka na oči nemá pro mne konkurenci. Kupuji černou 001, černá je opravdu černá, žádná do zelena. Po namalování je opravdu černá, žádná do šeda nebo do zelena, snad záleží na pokožce nebo nevím, na mne je černá až moc a musím doladit stíny.Jinak používám ještě 002 krásně tmavě hnědá. Vyzkoušela jsem již mnoho značek, spousta tužek na oči i za nehorázné peníze mi neudělá takovou službu. Tuto značku Miss Sporty jinak nemusím, řasenky lepí apod. ale tuto mi nenahradí žádná jiná. Maluje perfektně a vydrží mi celý den. Kupuji pravidelně již 10 let a opravdu se bez ní neobejdu.

  • cena
  • výdrž
  • krásně maluje
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 17.5.2016 19:41:58

Tuto tužku jsem si koupila pouze ze zvědavosti,své favority již dávno mám.Pokud by mi náhodou vyhovovala,tak za její cenu by to byl dobrý kup.Tužka je krásně mekká,dobře se s ní líčí,celkem pěkné odstíny,ale tím to končí!Během opravdu velmi krátké chvíle se tužka rozmazala a letěla do koše.Jsem zvyklá na to,že když se nalíčím,nalíčení vydrží a nemusím nic kontrolovat ,hlídat a hlavně přemalovávat.Pro mě zklamání,nekvalitní,již nekoupím....

  • měkká
  • pěkné odstíny
  • rozmazává se!


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené