Avon kuličkový deodorant antiperspirant On Duty recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Avon kuličkový deodorant antiperspirant On Duty
Antiperspiranty, deodoranty Avon kuličkový deodorant antiperspirant On Duty - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Avon kuličkový deodorant antiperspirant On Duty - obrázek 2
Avon (438)
1.7 z 5 5 1.7 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Avon kuličkový deodorant antiperspirant On Duty

věk
25-34

Další recenze od 8.5.2015 10:06:32

Tyhle kuličkové deodoranty jsou podle mě dost špatné. Vůbec podle mě nechrání před pocením. Hrozně mi na něm vadilo to, že pokaždé vyteklo strašně moc produktu, takže nejenom, že jsem měla nepříjemný morký pocit v podpaží,ale ještě se strašně opatlal obal. No a produkt na obalu samozřejmě do příště uschnul, takže při otevření jsem vždycky vysypala spoustu bílých drobků. Pro mě nefunkční a ještě mi přidělával práci s úklidem.

  • žádné
  • nefunguje proti pocení
  • vytéká moc produktu


věk
35-44

Další recenze od 18.10.2012 21:44:19

Tyto kuličkové antiperspiranty jsem si pořídila rovnou ve všech třech variantách, čehož teď trochu lituji. Vůně jsou to sice opravdu povedené, s ochranou proti pocení bych taky byla spokojená, ale co mi vadí, je kulička jako taková. Je celkem velká a dost se opatlává, produktu do podpaží někdy aplikuje až moc a déle potom zasychá. Bohužel kuličky od Avonu jsou v tomto balení všechny (nejen z této řady), takže se obávám, že dokud Avon nezmění balení, s jejich antiperspiranty bohužel končím. Konkrétně tyto navíc po zaschnutí v podpaží zlehka zanechávají bělavou skvrnu, která sice za chvíli zmizí (asi se nějak setře, na oblečení mi ale fleky nedělají), ale i tak je to dost otravné, zvlášť v létě, kdy člověk nosí tílka bez rukávů. Škoda, protože jinak by to byly antiperspiranty povedené, vůně jsou moc příjemné. Modrá Pure Blue, ač nejsvěžejší, tak je zároveň nejsilnější, ale opravdu krásná, tu bych používala moc ráda. Růžová Light Bloom je květinová, ale velmi jemná vůně, oranžová Tropical Burst je taky povedená a celkem jemná. Nová do série je zelená Extreme Fresh, tu vyzkoušenou nemám.

  • krásné vůně
  • ochrana proti pocení
  • kulička se opatlává
  • produktu aplikuje někdy zbytečně moc
  • déle zasychá
  • po zaschnutí zanechá v podpaží skvrnu



věk
35-44

Další recenze od 4.7.2012 15:58:49

Light Bloom: Tento deodorant jsem si koupila, protože byl za přijatelnou cenu. Po rozbalení jsem byla nadšená, krásně voněl, po použití jsem byla potěšena, že jsem se ani tak moc nepotila. Ale potom, co jsem si večer svlékla černé tílko, jsem byla velmi zklamaná. V podpaží bylo celé bílé a po vyprání na něm bohužel zůstaly fleky. Takže jsem ho vyhodila a už nikdy víc. Pro příště si radši připlatím.

  • Ochrana před pocením
  • Hezká vůně
  • Špiní trička a to hodně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy VIP deospray

1.5 13% 2 recenze