Nivea roll-on antiperspirant Invisible for Black & White Clear recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Nivea roll-on antiperspirant Invisible for Black & White Clear
Antiperspiranty, deodoranty Nivea roll-on antiperspirant Invisible for Black & White Clear - obrázek 1
Nivea (186)
1.8 z 5 5 1.8 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
9%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
9%
2 hvězdy
27%
1 hvězda
55%

Koupilo by znovu
10 %

Recenze produktu
Nivea roll-on antiperspirant Invisible for Black & White Clear

věk
25-34

Další recenze od 23.12.2014 11:27:22

Obecně nemám kuličkové antiperspiranty ráda a tento je jeden z nejhorších, co jsem vyzkoušela. Neměl by dělat fleky na oblečení, co nesplňuje ani omylem. V podpaží hrozně dlouho zasychá a tak divně lepí, mám z něj špatný pocit. Před potom rozhodně neochrání, mám pocit, že se po něm potím ještě víc. Vůňe se mi v obchodě celkem líbila, na pokožce už ani ne.

  • nic
  • fleky
  • neochrání před potem


věk
35-44

Další recenze od 30.11.2014 10:10:18

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní jsem přešla na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento deodorant jsem nějaký čas také používala, působil tak normálně, i když já se opravdu dost potím, takže někdy to nebylo 100%-ní :-) Po jeho nanesení se musí nějaký čas čekat, než se obléknete, pokud nechcete mít oblečení po čase zničené, ale asi jako u všech kuličkových deodorantů, takže nemůžu hodnotit, zda nedělá bílé skvrny. Samozřejmě ve složení hliník, PEG apod.

  • Normální deodorant.
  • Celkově složení.
  • Hliník!


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 11:56:48

Toto se snad ani za antiperspirant považovat nedá. Je to jedna velká katastrofa. Nejen, že vůbec neslibuje co udává, ale navíc to naopak dělá. Slibuje, že nedělá žádné fleky, ale přitom je naopak dělá a to ve velkém. Vzala jsem si černé tričko a tento antiperspirant a měla jsem ho v podpaždí celé bílé! Přitom na obalu je jasně napsáno, že dělat bílé fleky nemá. Z trička mi to navíc ani nešlo dostat, prala jsem ho 2x v pračce a nic a ani ručně se nešlo fleků zbavit, takže jsem nakonec tričko musela úplně vyhodit. Antiperspirant dlouho zasychá a po čase se navíc i dost drolí. Za mě rozhodně ne.

  • dostupnost
  • cena
  • výdrž
  • vůně
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 23:12:51

Mně vyhovuje ze všech roll on Nivea antiperspirantů nejvíc, vůni má z celé řady nejlepší, potím se minimálně, takže ochranu proti pocení nemůžu posoudit, ale cítím se s ním příjemně a žádné fleky na oblečení mi rozhodně nezanechává. Uživatelka, která chce zabránit pocení, by si měla vždy přečíst, jak správně daný produkt aplikovat (nanáší se v noci před spaním).

  • vůně
  • účinky
  • žádné


Další recenze od 31.12.2013 13:08:18

Pro mě je to absolutní propadák! Vše, co slibuje, mi nesplnil, což je fakt děsný! Docela se lepí. Mně nevydržel ani 6 hodin. Oblečení jsem měla taky flekaté. Prostě hrůza a děs. Ta cena je taky nesketečně vysoká. Koupila jsem ho jednou za akční cenu, podruhé bych do něj už neinvestovala, protože znám kvalitnější a levnější roll-ony.

  • žádné
  • výdrž
  • dělá fleky


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2013 12:54:55

Asi zatím nejhorší věc, co jsem od značky Nivea koupila. Mám jí vcelku ráda, a tak jsem chtěla vyzkoušet i tento kuličkový antiperspirant. Měla jsem tuhle verzi, ale v tuhé podobě a ta nádherně voněla, ale dělala skvrny, i když by neměla. Tohle sice skvrny nedělá, ale ve všech jiných věcech, co by měla splňovat, katastrofa. Smrdí, lepí a ještě k tomu se člověk potí snad ještě víc.

  • lehce dostupná
  • vůně
  • účinek


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2012 22:18:28

Tahle věc se snad za deodorant ani bohužel nedá považovat. Potu vůbec nezabrání, flekům (na který je "určen" především) také ne takže jediné co dělá, tak lepí. Zkrátka vůbec nic co slibuje nesplňuje. Navíc obal je dost těžký, takže pro mě bohužel jeden velký propadák ve všech směrech.

  • bohužel žádné
  • nezabrání flekům
  • lepivost
  • nezabrání potu
  • těžký obal


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2012 12:04:16

Dostala jsem ho jak dárek, protože spej mi vyhovoval, ale tenhle kuličkový antiperspirant je špatný. Dlouho zasychá v podpaží a božel souhlasím se zakladatelkou - zanechává stopy na jakémkoliv oblečení. Obal je jinak docela hezký, ale vadí mi skleněný obal - je dost těžký. Vůně během dne se mění a skoro "nepohlcuje" pach potu, naopak ho zvýrazňuje a už bych ho nikdy víc nepoužila ani nemohu doporučit.

  • nejsou
  • skleněný obal
  • skvrny na oblečení
  • dlouho zasychá
  • nepohlcuje pach potu ale zvýrazňuje ho


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2012 11:40:12

Tento antiperspirant mě docela zklamal. Čekala jsem od něj víc. Dlouho schne,rozhodně během dne neochrání proti pocení a vůně sma o sobě také dlouho nevydrží takže za mě určitě ne. Jako jediná výhoda je to,že nedělá fleky na tmavém oblečení. A teoreticky může vyhovovat někomu,kdo se málo potí.

  • nedělá fleky
  • vůně nevydrží dlouho
  • těžký skleněný obal
  • neochrání proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 16:46:53

Hrozná věc, tenhle roll on se skutečně nepovedl. Sice mi jeho vůně byla příjemná, ale to je asi tak všechno. Zanechává příšerný lepkavý pocit, vzniku potu nezabrání a ani ho nepřekryje. Co se skvrn týče, tak ty samozřejmě dělá, i když by dle popisu neměl. Líbí se mi obal.

  • vůně
  • obal
  • zanechává lepkavý pocit
  • nezbrání vzniku potu
  • dělá skrvny na oblečení



věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 16:21:39

Upřímně nechápu, proč jsem si tenhle deodorant kupovala. Roll-on deodoranty všeobecně nemusím a tenhle není výjimkou. Lepí, připadala jsem si upatlaná a přišlo mi, že se potím snad víc než bez něj. Dělá šílené fleky na bílém i na černém oblečení. Vůně po rozležení na těle je podivná jako u všech deodorantů Nivea. Tuhý deodorant z téhle řady mám ráda, ale tento teda už nikdy víc.

  • žádné bohužel
  • lepí
  • vůně po rozležení na těle zoškliví
  • dělá fleky na oblečení
  • balení je zbytečně těžké


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy VIP deospray

1.5 13% 2 recenze