Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou recenze a zkušenosti

Masky Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou
Masky Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou - obrázek 1
Masky Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou - obrázek 2
Masky Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou - obrázek 3
5 3.5 13
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 96 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals Slupovací peelingová maska s čajovníkem a okurkou

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

S touto slupovací maskou jsem opravdu spokojená. Opravdu po sloupnutí je pleť hezky čistá a zklidněná. Dobře zasychá i se dobře slupuje. Je možné k ní koupit i stejný krém. Cena mi taky vyhovuje, vhledem k tomu, že mám svoji avon lady, tak je hned dostupná :) Doporučuji:)

  • Cena
  • Čistá a zklidněná pleť
  • Není dostupná v obchodech


Další recenze od 11.4.2012 13:05:32

Já jsem tak nadšená nebyla. Mám pocit, že mi sloupla vše, včetně zdravé kůže. Je dost agresivní na mou pleť. Navíc slupování dost bolí. Také se mi stalo, že z obalu maska vyteká a někdy se přervalo víčko. Takže za mě určitě ne.

  • nevim
  • bolest při sloupnutí masky
  • agresivní směs


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 16:09:33

Tuhle masku používám moc ráda. Krásně a rychle zaschne (píšou 20 mnt, ale masku můžete slupovat už po 5 mnt). Slupuje se se velmi dobře. Pleť vyčistí skvěle. První jarní slunce mi pleť pořádně spálilo a než se se vše spravilo, musela jsem pleť neustále krémovat a nějak šetrně čistit - jinak jsem měla tvář plnou černých teček. Tuhle masku jsem mohla používat i v této době a moc mi pomohla.

  • rychlé zasychání
  • snadné slupování
  • pleť skutečně vyčistí
  • snad jen nedostupnost v kamenných obchodech


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 10:52:07

Neurazí nenadchne. Ale vzhledem k ceně je její účinnost adekvátní. Pleť vyčistí stáhne i póry ale řádné zázraky nečekejte. například černých teček vás nezbaví. Ale to asi neumí žádná. Ten obal není nic moc maska se patlá všude po obalu. Jinak na citlivou pleť určitě není .

  • docela dobře čistí
  • koupě přes internet nebo avon lady


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 10:58:41

Tato pleťová maska opravdu ani nenadchne,ani neurazí.Neviděla jsem žádné účinky,snad jen výhodu v tom ,že je slupovací,takže si ušetříte mytí obličeje po sundání masky...ale mně moc nevyhovuje,při nanesení mi trochu pálila a uschla mi téměř okamžitě,takže jsem hned sundavala

  • nízká cena
  • slupovací
  • žádné výsledky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Velmi průměrná maska. Nemám ráda její nanášení, hrozně se patlá a lepí (což je bohužel vlastnost slupovacích masek), je navoněná tak, aby jste měli pocit, že nanášíte na pleť naprostou přírodu. Zasychá celkem rychle (podle vrstvy), slupuje se dobře, ale pleť je po sundání stejná. Obličej je osvěžený spíš jen samotným použitím, ne tím že by byl pročištěný. Pro mě zbytečný výrobek.

  • Vůně
  • Vlastnosti slupovací masky - moc je nemusím
  • Pleť je po použití stjená jako před tím
  • Nepročistí


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jediné, co mohu na této masce pochválit je její vůně, a taky to slupování, je to legrační. =D Ale že by mi pročistila nebo vypeelingovala obličej, to se opravdu říct nedá. Tato maska obličej maximálně zjemní, na dotek je kůže hebká, ale jen na krátkou dobu. A navíc maska při zasychání lochtá =D

  • cena
  • vůně
  • slupování
  • účinnost
  • lochtá


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 21:00:27

S touto maskou som fakt spokojná, je zlupovacia, takže ju netreba umývať, po 20 minútach proste zaschne a môžete ju zo seba zlupnúť. Akurát pozor na množstvo, ak masky nanesiete veľmi veľa hrozí že nezaschne. Často sú na ňu aj rôzne zľavy, takže sa dá kúpiť vcelku výhodne. Po aplikácii je pleť jemná, matná a trochu hydratovaná. Tento pocit vám vydrží na pleti celý deň. Ten zlupovací efekt nie je úplne ideálny, častokrát mi ostanú drobné zvyšky v oblasti brady, ale nie je to nič zložité. Určite odporúčam.

  • hydratuje
  • čistí pleť
  • neoplachuje sa
  • praktické balenie v tube
  • nedráždi pleť
  • žiadne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2013 12:28:32

Při použití se maska docela špatně nanáší. Je hrozně lepivá a všechno je upatlané. Musí se dát pozor na velikost vrstvy, kterou nanášíte, protože podle toho se pak odvíjí rychlost, kterou maska schne. Když se nanese tenká vrstvička, maska je zaschlá tak za 5 minut a jde pak krásně sloupnout. Pleť se mi po použití zdá osvěžená a taková hebká. Póry jsou stažené, ale černých teček vás maska určitě nezbaví.

  • vůně
  • osvěžená pleť
  • rychle schne
  • při nanášení lepí
  • nezbaví nedokonalostí


Další recenze od 6.6.2014 14:03:11

Maska, která je podle mě na okraji průměru. Balení je v praktické tubě, nanáší se dobře. Zasychá okolo půl hodiny. Možná pro někoho, jako já, kdo má citlivější pleť se nehodí. Maska mi po zaschnutí sice vyhladí hlavně oblast na čele, ale tím to asi tak končí. Mám z ní vždycky podrážděný obličej a tvoří se mi červené fleky. Dobře se ale slupuje.

  • Dobře se slupuje
  • Dráždí mi obličej
  • Horší dostupnost


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Fajná maska, která mi pleť hezky vyčistila a osvěžila. Měla jsem z této řady i krém a mycí gel na obličej. Moc už ji teď ale nepoužívám, více mi začaly dělat dobře masky hydratační :). Tuto masku ale můžu jen doporučit. Je to taková slupovací klasika, podle mě nikoho neurazí. Ještě k tomu, když ji vychytáte v akci, tak je to za super peníz :)

  • osvěží pleť
  • vyčistí
  • příjemná svěží vůně
  • asi nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2016 21:41:54

Perfektní peeling na obličej, zatím nejlepší co jsem kdy vyzkoušela! Krásně mi otevře a vyčistí póry a mé černé tečky se po každém použití zredukují i na polovinu. Používím večer před spaním i s krémem stejné řady a jsem spokojena. Konzistencí je však tužší a je nutné roztírat na vlhkém obličeji. Také jej dávám více, protože jinak není výsledek tolik efektivní,

  • účinnost
  • vůně
  • tužší konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2017 14:35:59

Maska má gelovou konzistenci a na pleti docela rychle schne. Slupuje se dobře, ale přijde mi, že mi moc nevyčistí pleť. Póry nevyčistí vůbec, ale šupinky kůže odstraňuje dobře. Masky je docela hodně, vydrží dlouho a je docela levná. Celkem pěkně voní a líbí se mi její balení. Asi už si ji znovu nekoupím, ale to protože jsem teď objevila lepší masku.

  • cena
  • balení
  • snadné slupování
  • vůně
  • nevičistí póry