Freeman Slupovací okurková maska recenze a zkušenosti

Masky Freeman Slupovací okurková maska
Masky Freeman Slupovací okurková maska - obrázek 1
Masky Freeman Slupovací okurková maska - obrázek 2
Masky Freeman Slupovací okurková maska - obrázek 3
5 3.3 15
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Slupovací okurková maska

Další recenze od 16.5.2015 12:16:57

Oceňuji obal, cenu a dostupnost. Sloupává se poměrně snadno ani příliš nevysušuje. Nicméně nedoporučuji pro osoby s citlivou pletí se sklony k ekzémům. Udělala se mi vyrážka hned po prvním nanesení a projevila se až druhý den. Nepocítila jsem zjemnění pleti ani vyčištění. Proto bohužel tento produkt nemohu doporučit.

  • obal
  • cena
  • ekzém
  • nezjemňuje
  • nečistí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Okurková maska neurazí ani nenadchne. Nedráždí pleť ani nevysušuje. Neutrální vůně. Gel má tužší konzistenci, dobře se aplikuje, nestéká. Maska jde jednoduše sloupnout v celku a bez bolesti. Pleť je po použití hladká a svěží. Maska pleť vůbec nevyčistí, s černými tečkami ani nehne. Osobně už si masku nekoupím.

  • jednoduché odstranění
  • nevyčistí pleť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 13:27:07

Z masek od Freemana jsem odvařená :D, ať je to super čistící schopností, barvou, zatvrdnutím.... prostě paráda. Jediné co bych této masce vytkla, je že mě prostě bolí odstraňování. Zkoušela ji i mamka a tu to taky dost bolelo. Ale po odstranění jsem se nestačila divit, pory absolutně pryč, černé tečky odstraněny, tak že jsem měla kolem nosu díry :D. Mazec.

  • Vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Efekt
  • Aplikace
  • Bolest při odstraňování masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.5.2014 19:44:11

Ač mám výrobky od značky Freeman velmi ráda, tak tato slupovací maska je pro mě velkým zklamáním. Nejprve začnu plusy a to je cena, masku jsem koupila v Kauflandu, kde mě vyšla v akci na nějakých 69kč, jinak stojí okolo 100 kč. Dostupná je v různých drogeriích, ve Kauflandech a i jsem jí viděla před pár týdny v Tescu. Maska velmi dobře schne. Pokožku nijak nedráždí a ani jí nevysušuje. Kámen úrazu je v tom, že maska vůbec, ale vůbec nefunguje. Černé tečky neodstraní a pleť nijak nevyčistí. Jediný rozdíl po použití, který vidím je ten, že je pokožka hladká, ale nic víc. Navíc mi přijde, že po použití mám druhý den pleť více mastnější, což se mi stává jen u této masky. Kvůli tomu, že maska alespoň na mě vůbec nefunguje dávám pouze 2 hvězdičky a to za to, že pleť nevysušuje a ani jí nedráždí, dá se velmi dobře sehnat a cena je nízká.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • rychle schne
  • nevysušuje pokožku
  • nedráždí pokožku
  • velmi dobře se slupuje
  • černé tečky neodstraní
  • pleť nečistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.5.2014 14:40:45

Okurková slupovací maska,která rychle na obličeji usychá a po použití zanechává velmi jemnou a čistou pleť. Na mé typy pleti ji ještě krásně osvěžila. Určitě si jí koupím znovu, protože je nejen velmi dostupná, ale výsledek se po pár minutách dostavil velmi rychle. Vřele doporučuji ženám pro všechny typy pleti.

  • Krásně voní
  • Rychle zasychá
  • Je slupovací
  • Rychlá dostupnost
  • Lepí prsty


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2014 16:16:42

Výborná maska. Freeman jako vždy zabodoval. Čistí hloubkově. Cena odpovídá množství (maska je opravdu velká a dlouho vydrží). Okurka voní krásně svěže. Maska je hodně hustý čirý gel se kterým se mi dobře pracuje. Nanesu na pleť, nechám uplně zaschnout a sloupnu - což jde taky nádherně. Někomu by mohlo vadit že při slupování pleť tahá, ale nebolí to a od toho slupovací masky jsou, takže já v tomhle problém nevidím. Jediný můj problém je že mě osobně maska vysušuje, takže musím hned po sundání pleť namazat krémem, ale jsem na to zvyklá, takže mi to nakonec ani tak nevadí. Navíc vysušuje pupínky, takže je fajn ji někdy použít i jen tak lokálně na pupínky a to mi taky vyhovuje. Chladí, zklidní, zmenší pupínek. Mám ji doma už dlouho a ne a ne ji dopotřebovat, až dopotřebuju, koupím ale stejně asi další. Mám i modrou masku Mrtvé moře a sem s ní taky spokojená. Vím, že u Freemana nikdy nešlápnu vedle a tak si hodlám koupit klidně ještě několik jejich pleťových produktů. Doporučuji! :)

  • vůně
  • konzistence
  • čistící schopnost
  • zklidňuje
  • osvěžuje
  • rozjasňuje
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2013 14:41:47

Z jíných masek Freeman jsem nadšená, ale tato slupovací okurková mě opravdu nenadchla. Voní hezky, ale nedělá mi na pleti vůbec nic. Nemám pocit, že bych po sloupnutí měla pleť vyčištěnou nebo jinak vylepšenou. Na některých místech mi jde i špatně sloupnout, tahá kůži. Bohužel, tady vůbec spokojená nejsem.

  • velké balení
  • příjemná vůně
  • nemá na mě žádný účinek
  • jde obtížně sloupnout


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.2.2013 12:35:31

Pleťové masky od Freemana jsou opravdu velmi kvalitní a dobré. Tato maska je velice příjemná s jemnou nevtíravou vůní okurky. Na pleti rychle usychá a dobře se slupuje. Oceňuji, že ji nemusím loupat po částech, ale naopak jde sloupnout v kuse. Jediné co mi "vadí" (nepatrně), že při slupování mi tahá kůži a trošinku to bolí a jsem potom chvíli zarudlá. Po uklidnění mám ale krásně jemnou a hebkou pleť, která je dokonale čistá :)

  • Jemná vůně
  • Cena
  • Komzistence
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2013 13:13:30

Naprosto na nic maska, sice jde jako jedna z mála slupovacích opravdu dobře dolů (bez natahování kůže apod.), ale nečistí plet a nemá na ní žádný účinek. Nemohu dát jen 1* - protože mě nějak nepodráždila, ale nikdy už bych do něčeho, co neumí vůbec nic znovu neinvestovala. Nedoporučuji.

  • cena
  • jde dobře sloupnout
  • nečistí plet
  • plet je po ní jen matná a nudná


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 12:52:41

Tuto masku vyloženě zbožňuji! Slupovací masky jsou u mě největším favoritem. Schne teda oproti psaným 20 minutám asi 30 minut ale to je zanedbatelné. Krásně stáhne póry, pleť vyhladí a projasní. Po vypotřebování balení jdu do ní znovu,. Vzhledem k ceně je to pro mě bomba. Palec nahoru. :)

  • velké balení
  • cena
  • projasní
  • stáhne póry
  • vyhladí
  • žádné


Další recenze od 27.3.2012 05:40:41

Tato maska nenadchne ani neurazí. Voní hezky, dobře zasychá, ale s pletí mi neudělala absolutně nic, takže je to pro mě věc zbytečně zabírající místo v koupelně. Po vypotřebování si další určitě nekoupím.

  • vůně
  • nefunkčnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 12:44:17

Maska jemně voní po okurkách, zasychá poměrně rychle, se slupováním také nemám problém, jde sloupnout lehce bez žmolkovatění. Je pravda, že černé tečky vůbec neodstraní. Já si všímám po masce jasnější, rozzářenější pleti, je také velmi hebká a hydratovaná. Čistší ale o moc není, nebo já osobně jsem si velkého rozdílu nevšimla.

  • hydratace
  • hebká pleť
  • jemná čistá vůně
  • "měkký" obal
  • neodstraní černé tečky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 17:03:25

Na pleti je příjemná, líbí se mi jemná vůně. Je vhodná pro všechny typy pleti, nevysušuje, na rozdíl od jiných slupovacích masek jde velmi lehce sloupnout. Přijde mi, že na pleť nemá žádný efekt, nevšimla jsem si zlepšení, nečistí, póry už vůbec ne, proto pro mě zbytečná věc.

  • nevysušuje
  • jde lehce sloupnout
  • nemá na pleť žádné čistící účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 16:36:15

Typická slupovací maska, rychle na obličeji usychá a po použití zanechává velmi jemnou a čistou pleť. Vůbec nevysušuje pleť a doporučovala bych pro všechny typy pleti. Určitě znovu koupím

  • zanechává hebkou pleť
  • odstraňuje nečistoty
  • rychle schne
  • nevysušuje
  • neodstraní černé tečky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Cupcake

3.3 59% 6 recenzí

Hůře hodnocené